Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-09, 20:18   #1021
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

no tak aniu ale ja nie mam takiego kocyka;D
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 20:24   #1022
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
no tak aniu ale ja nie mam takiego kocyka;D
Zawsze mozna jakiś kupić jak już bedziesz wiedziała że nie chcesz kołdry . Kocyków w sklepach mnogo U mnie to wyszło jakoś spontanicznie bo w sumie pościel miałam kupiona ale jej nie użyłam , na kołderce potem młody lezał sobie na podłodze
Stary 2010-02-09, 20:24   #1023
JoannM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
A właśnie ja częściowe zakupy robię u rodzyneczki-które są solą w oku drcron i dodali na swoje aukcje bodziaki cartersa-ślicznościte fioletowe i różowe wezme jej w 3 rozmiarach http://www.allegro.pl/item914645505_...y_r_74_9m.html

Idę wcinac pizze,bo właśnie przyjechała
Anakazar polecam Ci w razie czego sklep Boboland, na struga obok nomi http://www.boboland.szczecin.pl duza hurtownia, ceny podobne jak na allegro, ale za wysylke nie trzeba placic i mozna zobaczyc na zywo, do tego ja tam kupilam tego bodziaka z Twojego linka, tego bialego i love daddy i tam kosztowal 15 zl. duzy wybor ubranek, akcesorii itd. na struga jest tez jeszcze jedna hurtownia, obok castoramy,dokladnego adresu nie znam, bo jeszcze tam nie bylam.

a to zdjecia buzki mojego dziecia
pewnie jak sie urodzi bedzie wygladac tam samo jak inne noworodki,ale dla mnie to bedzie moja najpiekniejsza buzka. bo noszona pod serduszkiem zdjecia z filmiku, na drugim zaczela chyba polykac plyny, bo tak otworzyla buzke

Razem z Gabrysią

Edytowane przez JoannM
Czas edycji: 2010-02-09 o 20:26
JoannM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 20:33   #1024
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nie no mam cieplusi kocyk ale nie tak fajny jak ten co opisujesz

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

ja wam powiem ze ja na tym usg nic nie widze!!! ale na prawde!!! NIC!!!
I to nie chodzi o twoje usg lecz o kazde, moj malz widzi wszystko a ja nie widze nic dopoki mi nie pokaza, raczka nozka i tak dalej
A.Camus
Stary 2010-02-09, 20:38   #1025
JoannM
Zadomowienie

hehehe, no boczkiem sobie lezy i np te pierwsze zdjecie, tam gdzie strzalka to widac nosek, z dziurka

Razem z Gabrysią

Stary 2010-02-09, 20:58   #1026
NaTaLaLa
BAN stały

Dziewczynki, czemu wczoraj pisalyscie ze to niedobrze jak twardnieje brzuch? cos moze byc nie tak? mi moja gin nic o tym nie wspomniala.... a pytam bo od wczoraj wieczorem jest tak twardy jak skala :/ i nie wiem czy powinnam sie zaczac martwic czy to normalne ...
I ja zadnych skurczy przepowiadajacych tez nie czuje, z cycow nie cieknie, nic sie nie dzieje.... spokoj ....przed burza????:confu sed:
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 21:13   #1027
JoannM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość
Dziewczynki, czemu wczoraj pisalyscie ze to niedobrze jak twardnieje brzuch? cos moze byc nie tak? mi moja gin nic o tym nie wspomniala.... a pytam bo od wczoraj wieczorem jest tak twardy jak skala :/ i nie wiem czy powinnam sie zaczac martwic czy to normalne ...
I ja zadnych skurczy przepowiadajacych tez nie czuje, z cycow nie cieknie, nic sie nie dzieje.... spokoj ....przed burza????:confu sed:
to normalne ze twardnieje brzuch, ale nie powinno sie to zdarzac zbyt czesto w ciagu dnia i trwac zbyt dlugo bo to moze pobudzic macice do prawdziwej akcji. dlatego zalecaja odpoczynek i w razie czego nospe-ale nie wiem co tam u Was mozna, no bo nospy pewnie nie macie. a mleka rzeka to jeszcze pewnie polecinie ma sie co martwic na zapas.

Razem z Gabrysią

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 21:21   #1028
NaTaLaLa
BAN stały

Moze to przez prace, bo ciagle jeszcze pracuje...niby nic ale z dnia na dzien coraz ciezej, da sie odczuc kolosalne zmiany sprzed 2 tyg czy nawet tygodnia....a u mnie w sumie mogloby sie juz cos zaczac...35/36 tydz....chociaz te skurcze przepowiadajace, z cyca cokolwiek... a tak nuda i nuda :P
Stary 2010-02-09, 21:28   #1029
drcron
Zakorzenienie

Ankazar jesli chcesz czekac dlugo na przesylke to smialo u nich zamawiaj do mnie przesylka dotarla dopiero dzisiaj i watpie zeby dotarla gdybym do nich meila nie wyslala to raz dwa to zamawialam rozowe smoczki przyszly biale zamawialam body w kolorze bialym przyszly w pomaranczowym w dodatku z innym napisem niz chcialam jakosc bodow tez nie najlepsza sa dosc cienkie i wielkie jak na 56 przykladalam je do 62 to sa troszke dluzsze niz tamte co juz mam nic beda na pozniej

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Natala jeszcze bedziesz miala wiele atrakcji poczekaj juz blizej niz dalej

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 21:37   #1030
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
nie no mam cieplusi kocyk ale nie tak fajny jak ten co opisujesz

j
No fajne były te materiały koc trzeba było samemu uszyć ta firma szyła w Polsce a wszystko szło do Francji jakies wypasione firmowe szlafroki . A zdażało się że jakaś bela materiału spadła na podłoge coś się pobrudziło itp i takie można było zabrac . Z tego własnie mamy kilka kocy i mały tez ma . Robili też rzecz z flaneli bo mam cały karton na strychu dośc dużych kawałków , szmatki z tego superowe he he . Ale taki był mój tesciu zawsze coś przytargał bo się przyda he he
Stary 2010-02-09, 21:42   #1031
MadCat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
a co do kamienia-impregnowaliscie go po polozeniu??przy kominku to pewnie sa za slabe,nam po impregnacji sie nie kruszą ani nie ścieraja.
No niestety na kominek się średnio nadają. Mam je ze 3 lata jakoś i muszę zmienić. Impregnowane były. Ale kominek to jednak raz ciepły, raz zimny, poza tym się go otwiera, dotyka częściej niż ścianę także w takich miejscach odradzam.
Szkoda, że nie wpadłam na to wcześniej bo mogłam obłożyć kominek czymś trwalszym

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
po wizycie zdaję sobie sprawę, że albo źle spałam w noc przed wizytą, albo wszystko mi z rąk leciało, albo sie wkurzałam na wszystko, nic mi nie pasowało, a po wizycie jak ręką odjął. Ot, psychika.
Też tak mam. Tylko z rak mi nic nie leci. Ale faktycznie bardziej nerwowa jestem. Nawet Tż się dzisiaj z tego śmiał.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Zawsze mozna jakiś kupić jak już bedziesz wiedziała że nie chcesz kołdry . Kocyków w sklepach mnogo U mnie to wyszło jakoś spontanicznie bo w sumie pościel miałam kupiona ale jej nie użyłam , na kołderce potem młody lezał sobie na podłodze
Ja nie kupuje, mam 3 kocyki różnej grubości i wielkości i myślę ze na lato nie ma sensu się bawić w pościel. W razie czego zawsze można rozwinąć rożek
Teraz i tak mam co kupować, pościel może zaczekać.

Cytat:
moj malz widzi wszystko a ja nie widze nic dopoki mi nie pokaza, raczka nozka i tak dalej
U mnie to samo. Też nie widzę nic. Tzn teraz, bo na tych pierwszych USG to bardziej widziałam. Teraz Tż widzi a ja już nie rozróżniam.

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 22:10   #1032
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoannM Pokaż wiadomość
hehehe, no boczkiem sobie lezy i np te pierwsze zdjecie, tam gdzie strzalka to widac nosek, z dziurka
ślepota kurza mnie dopadla, ale na prawde nie widze na naszych zdjeciach tez nie

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Ankazar jesli chcesz czekac dlugo na przesylke to smialo u nich zamawiaj do mnie przesylka dotarla dopiero dzisiaj i watpie zeby dotarla gdybym do nich meila nie wyslala to raz dwa to zamawialam rozowe smoczki przyszly biale zamawialam body w kolorze bialym przyszly w pomaranczowym w dodatku z innym napisem niz chcialam jakosc bodow tez nie najlepsza sa dosc cienkie i wielkie jak na 56 przykladalam je do 62 to sa troszke dluzsze niz tamte co juz mam nic beda na pozniej

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Natala jeszcze bedziesz miala wiele atrakcji poczekaj juz blizej niz dalej
drcron bez przesady rozmiar rozmiarowi nie jest rowny, przypuszczam ze jak 3/4 rzeczy ktore masz w tych samych rozmiarkach do siebie przylozysz bedzie widoczna roznica....
ale na kolorach to chyba sie znac powinni;/
A.Camus
Stary 2010-02-09, 22:15   #1033
Łaciata
Raczkowanie

Cytat:

I to nie chodzi o twoje usg lecz o kazde, moj malz widzi wszystko a ja nie widze nic dopoki mi nie pokaza, raczka nozka i tak dalej

Też nic nie widzę, nawet jak mi pokazują Ostatnio dr zatrzymała podgląd i zachwycona mówi: o jak ladnie buzię otwartą widać. Przyglądam się i nagle: eureka - widzę, jest otwarta buzia i rączka przy twarzy. Na szczęście nic nie powiedziałam, bo dr pokazuje: o tu jest otwarta buzia, a tu nosek. Taaaa - ja w miejscu otwartej buzi widziałam rączkę, a nosek był ustami Mam nawet wydruk i pokazywałam TŻtowi, co ja na nim widzę, ale niestety on nie podziela mojego punku widzenia.

Ja jeszcze niespakowana -w weekend planuję. Ale i tak poprzednio byłam lepsza - w szpitalu miałam być o 16.00, a zaczęłam się pakować tego samego dnia rano. Tylko, że tam oprócz gaci, moich kosmetyków, szlafroka i ręcznika niczego nie potrzebowałam.

Kołdrę tej zimy po raz pierwszy kupiłam dla Młodej (ma 3 lata). Wcześniej tylko koce - ale u nas się kołder nie używa - mamy cienkie koce na lato i grube na zimę - wełniane, także normalnie można prać, my dodatkowo oblekamy w pościelowe poszwy, bo jednak jest to praktyczniejsze.
Stary 2010-02-09, 22:29   #1034
NaTaLaLa
BAN stały

drcron.. wiem wiem, a najlepsze atrakcje zapewni porodowka hehe

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

tak zaczelam dumac kiedy mam sie spakowac... i doszlam do wniosku ze ja nie mam zadnych kapciochow nadajacych sie do szpitala!!!! domowe wszystkie ogromniaste z mordkami zwierzat.... ale pomyslalam zeby moze ladnie wyprac i odswierzyc zwkle gumowe japonki.... sama ni wiem :/

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

A i jeszcze mam pytanko, przegladalam dzis strone szpitala w ktorym zamierzam rodzic...godzinach przyjec itp itd.... czy u was TZ bedzie mogl zostac na noc ?chociazby 1, 2 noc? czy tez o 22 dowidzenia? :/ bo ja jakos bym sie czula pewniej z nim przy boku... kurcze nie pasuje mi to w zaden sposob :/
Stary 2010-02-09, 22:41   #1035
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tez musze pokupic wszystko dla siebie jeszcze ale mi sie absolutnie nie spieszy nie wywoluje wilka z lasu
A.Camus
Stary 2010-02-09, 22:49   #1036
JoannM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość
drcron.. wiem wiem, a najlepsze atrakcje zapewni porodowka hehe

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

tak zaczelam dumac kiedy mam sie spakowac... i doszlam do wniosku ze ja nie mam zadnych kapciochow nadajacych sie do szpitala!!!! domowe wszystkie ogromniaste z mordkami zwierzat.... ale pomyslalam zeby moze ladnie wyprac i odswierzyc zwkle gumowe japonki.... sama ni wiem :/

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

A i jeszcze mam pytanko, przegladalam dzis strone szpitala w ktorym zamierzam rodzic...godzinach przyjec itp itd.... czy u was TZ bedzie mogl zostac na noc ?chociazby 1, 2 noc? czy tez o 22 dowidzenia? :/ bo ja jakos bym sie czula pewniej z nim przy boku... kurcze nie pasuje mi to w zaden sposob :/
japonki jak najbardziej, bo w nich bedziesz mogla isc nawet pod prysznic, ja tak gola noge w miejscach publicznych staram sie nei stawiac, wiec warto miec takie klapki kapielowe ze soba.tylko ze jak zalozysz skarpetki to potem ciezko zalozyc takie japonki

u mnie w miescie w szpitalach przewaznie sa takie sale gdzie mozna przenocowac tzta, wtedy takie sale sa dodatkowo platne 100-200 zl za dobe.

Razem z Gabrysią

Stary 2010-02-09, 22:50   #1037
Darusiaaaa
Zakorzenienie

uciekam dalej pisac prace a pozniej spac, dobranoc.

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

u mnie za dobe 35 zl
A.Camus
Stary 2010-02-10, 07:03   #1038
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Dzień dober a ja już po pobraniu krwi i siuchów wyniki o 14ej i jadę czatować na swoją kolejkę u gina jak ja tego nie lubię od 14 ej do co najmniej 19 będę tam tkwić jak kołek i już oczywiście mam stresa, czy wyniki będę miała dobre, czy nie mam białka w sikach i czy z małym wszystko dobrze....ehhh żeby tak już chociaż się ten luty skończył, żeby się już chociaż 9 miesiąc zaczął to będę spokojniejsza...a najgorsze jest to, że wysiedzę się u lekarza jak głupek a on tylko wsadzi palucha i pogmera i tyle o usg nie mam co marzyć

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Darusia ja mimo iz wszystko mam ciagle cos dokupuje i nie sa to zbedne rzeczy
drcron ja mam dokładnie to samo byłam wczoraj w texttil market i korcił mnie tak włochaty pajacyk słodki no ale się nie dałam za to te cycniki, tzn cycnik słownie JEDEN w rozmiarze 80 C...także dupa zbita, ale jakość wydaje mi się w miarę dobra...

Cytat:
ja też nic nie jestem w stanie z usg wyczytać...nie rozróżniam tych maźgajów
a ja się wczoraj skusiłam i kupiłam sobie farbę do włosów i jednak muszę je ufarbować mam już siwiznę niesamowitą i strasznie mnie to wkurza że już o odrostach od czerwca to nie wspomnę....no ale kupiłam kolor jasny złoty brąz i zobaczymy jak mi chwyci tę moją myszowatość od góry i blond na dole czekam znów jak się teść wyniesie i zabieram się do roboty...a najśmieszniejsze jest to, że moja teściowa jest fryzjerką, a ja się jej nie daje tknąć a ona się wkurzahihi ja zawsze chodzę do ulubionego mojego salonu na balejaż no ale nie dam rady wysiedzieć tam w obecnym stanie 3 godzin ale brązowego łba to od czasów studiów nie miałam

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 07:43   #1039
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Witam Was moje kochane
Ja dziś od 7 na nogach bo szykuję się do koleżanki. Ma swoje roczne dziecię i będzie sie opiekować jeszcze jednym 5 miesięcznym- lecę jej pomóc a co... wprawię sie trochę
Ja wczoraj byłam na zakupach w aptece, także juz praktycznie wszystko mam zakupione. Została mi jeszcze karuzela ale chyba dziś kupię. Znalazłam w komisie tą z fischer price co niektóre z was kupiły. Ta z misiami- pszczółkami , stan idealny- 90 zł.
Poza tym muszę dokupć jedną pościel na zmianę i jeszcze jeden ręcznik. A tak (chyba) już wsio mam

Cytat:
no jednym sprzedawca odpowiada i jest ok a u drugich cos odwali i dooopa blada;/
Ja tam akurat jeśli chodzi o allegro to jestem tolerancyjna. szczególnie dla tych którzy mają duży asortyment i wielka sprzedaż. Rozumiem, że czasem mogą coś przeoczyć, z czymś się pomylić. Ale ja już taka dobra jestem

Cytat:

Hehe... mam to samo Patrzę na te wszystkie moje zdjęcia i... tylko się domyślam Z tym, że mój tż ma to samo więc nie czuje się gorsza Za tydzień mam 4d więc mam nadzieje, że tam już nie będę miała wątpliwości

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

A jeszcze mam jedno pytanie. Bo wczoraj się bardzo wkurzyłam na listonosza. Wychodziłam z tż na zakupy około 11-ej więc zajrzałam do skrzynki, a tam... awizo. Że podobno nie zastał mnie w domu o 9-tej. jak my cały czas grzecznie w domu siedzieliśmy i od 7-ej juz nie spaliśmy. domofon i dzwonek do drzwi mamy taki, że by zmarłego obudził, więc po prostu nie chciało się panu wejść na I piętro. To już nie pierwszy raz, z tym, że zawsze na momencik gdzies wyskakiwalam i myślalam, że moze akurat w tych 3 minutach on pechowo dzwonił. le jak sie okazuje jest śmierdzącym leniem. I teraz pytanie- czy ja mogę to jakoś zgłosić?? Złożyć na niego "donos" No bo bez przesady, ja w ciąży i musze teraz specjalnie gnać na pocztę. Od czegoś chyba jest...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 08:15   #1040
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość

A jeszcze mam jedno pytanie. Bo wczoraj się bardzo wkurzyłam na listonosza. Wychodziłam z tż na zakupy około 11-ej więc zajrzałam do skrzynki, a tam... awizo. Że podobno nie zastał mnie w domu o 9-tej. jak my cały czas grzecznie w domu siedzieliśmy i od 7-ej juz nie spaliśmy. domofon i dzwonek do drzwi mamy taki, że by zmarłego obudził, więc po prostu nie chciało się panu wejść na I piętro. To już nie pierwszy raz, z tym, że zawsze na momencik gdzies wyskakiwalam i myślalam, że moze akurat w tych 3 minutach on pechowo dzwonił. le jak sie okazuje jest śmierdzącym leniem. I teraz pytanie- czy ja mogę to jakoś zgłosić?? Złożyć na niego "donos" No bo bez przesady, ja w ciąży i musze teraz specjalnie gnać na pocztę. Od czegoś chyba jest...
hmmm no nie wiem czy mu to jakoś udowodnisz...chyba musiałabyś go złapać na gorącym uczynku, bo jak gdzieś to zgłosisz to i tak wątpię, że Ci uwierzą ale u mnie jest to samo, moje paczki itp przychodzą do moich rodziców, a tam ojciec zazwyczaj w domu siedzi i też często awiza w skrzynce są i on się mi biedny tłumaczy, że był w domu i nie wie jak to się stało, że listonosz nie wszedł

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 08:19   #1041
mloda1989
Zakorzenienie

to i tak dobrze ze awizo chociaz zostawia...u mnie nawet tego mu sie nie chce wypisac, a paczki sa podwojnie awizowane i zawsze jak czekam na jakas przesylke musze dzwonic na poczte.....jak chcielismy zlozyc skarge do kierowniczki poczty to powiedziala nam ze ona nie jest jego przelozona, ze mamy wizac podpisy od mieszkancow z pisem o zmiane listonosza i zlozyc chyba w poczcie glownej...a jak mu zwrocilismy uwage ze nie zostawia awizo...to sie wykrecal ze wczesniej tu ktos inny chodzil a on tu od niedawna...
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:11   #1042
EciaPecia
Raczkowanie

Cytat:

Ja mam tak samo i w końcu się wkurzyłam, bo moje przesyłki nie były jakieś wielkie i ciężkie, żeby listonosz miał z nimi problem ale zawsze tylko awizo zostawiał. Powiedziałam o tym na poczcie przy okienku, nie chciałam robić bury ale jak poszłam na poczte to jeszcze mojej paczki nie było więc na marne tam szłam i nie wytrzymałam i kazałam przynieść sobie tą paczke do domu, zaznaczyłam, że to nie pierwszy raz, że jestem w ciąży i cały czas siedzę w domu a obowiązkiem listonosza nie jest wkładanie awizo a roznoszenie paczek. No i dostałam na drugi dzień pake do domu, pan przeprosił, coś tam zaczął się tłumaczyć to już zmiękłam. A ostatnio było to samo :/
Poczte jak mogę to omijam szerokim łukiem, wiem, że mają tam ciężko ale mimo wszystko to większość pracowników jest nieprzyjemna a nie klientów. Przynajmniej u mnie. wrrrr

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Dołączam się do zgagowiczek :/ Miałam już dosyć długo zgage ale taką "do przeżycia", starałam się jeść małe posiłki i jakoś to szło a wczoraj wieczorem tak mnie piekło w gardle, że nie mogłam spokojnie zasnąć I dziś nerwowa przez to chodzę.

Ja mam komplet pościeli, też kocyki ale mały chyba będzie spał w śpiworku, tak mu chyba najwygodniej będzie. Zobaczymy

U mnie też już wszystko kupione, tylko torba czeka do spakowania, ale nie chce mi się, bo jak ją spakuję to na pewno wywołam wilka z lasu, bo mam taką "moc" hehe Na początku marca to zrobię, więc daję sobie dwa tygodnie luzu

Młoda - ale jaja z tymi jajami Mam nadzieję, że jeszcze przed rozwiązaniem uda się Tobie dokładnie sprawdzić co tam bobasek kryje między nogami. U mnie nie było wątpliwości już od 16go tydodnia, mały sam chwalił się na usg swoimi klejnotami, zawsze je wystawiał prosto na aparaturę. Z tym, że ja chciałam dziewczynkę No ale teraz czymkolwiek będzie siusiało, to moje i najcenniejsze.

Pop - Oliwka jest cudowna! To taki nasz promyczek na forum Dużo zdrówka Wam życzę, oby już mogła spokojnie wrócić z Wami do domu.

Megi-megi
- trzymamy kciuki bo to tuż tuż Mam nadzieję, że już się spakowałaś

miłego dnia

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012

Edytowane przez EciaPecia
Czas edycji: 2010-02-10 o 08:41
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:25   #1043
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym się nie zastanawiała zawsze zgłaszam takie sytuacje mój listonosz np. zostawiał nasze paczki u sąsiadów (których nie cierpię !!!) też od razu to zgłosiłam że sobie nie życzę i basta teraz mam spokój listonosz jest bardzo miły i nie mam z nim problemu.
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:27   #1044
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
my to wiemy nam chodzilo czy jest roznica pomiedzy kokos gryka pianka a gryka kokos
o przpraszam,to ja głupia źle przeczytałam.

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
A co do materaca to chyba się nie zrozumiałyśmy: Darusia pytała czy jest różnica między Gryka-pianka-kokos, a gryka-kokos. A przecież między gryką a kokosem zawsze musi pianka być, nie? No bo jak inaczej? Gryka faktycznie jest poupychana w takich "kupkach", ale co do tego którą stroną ma najpierw leżeć to niedawno dziewczyny pisały, że najpierw na kokosie Na tych grykowych "kupkach" to chyba niewygodnie takiej maludzie Już nie wiem.
cholerka,chyba do tego źle zapamiętałam

Cytat:

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Asiulek mozesz zlozyc skargę na poczcie,byc moze wiecej osob zlozylo,wiec wina bedzie udowodniona i pan sie zastanowi jak po jakiejs premii dostanie.PEWNIE GDYBY MIAL PIENIADZE to by raz dwa przylecial zeby koncoweczke dostac

Joanna rzeczywiscie trudne te zdjecia

Baobabek tez sie wlasnie zastanawiam czy nie isc wloskow ufarbowac bo juz patrzec na siebie nie moge a później pewnie nie bede miala czasu isc hmm
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:42   #1045
mloda1989
Zakorzenienie

heheh ja tez mam zamiar dzisiaj moje odrosty zafarbowac
Stary 2010-02-10, 09:47   #1046
asienka240
Rozeznanie

dziewczyny!!!!!!!

siedziałam sobie wlasnie i jakbym obuchem w łeb dostała...

Własnie do mnie dotarło, że jesli nic wczesniej się nie wydarzy...
to za 20 dni bede miala dziecko...
znaczy cesarke co wiaze jedno i drugie...

siedze... jestem przerazona i cholerne mi zal..
tyle miesiecy z brzuchem i nagle w jednej chwili go strace... zyskam cos najcenniejszego na swiecie...
jestem tak przerazona...
ze teraz radosc przycmiewa mi pytanie czy dam rade... czy bede dobra mama...
takie watpliwosci mnie nachodza... pomozcie
Stary 2010-02-10, 09:49   #1047
mloda1989
Zakorzenienie

wszystko bedzie dobrze..dalas rade z brzuchem dasz rade z dzidziulkiem
Stary 2010-02-10, 09:53   #1048
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez asienka240 Pokaż wiadomość
dziewczyny!!!!!!!

siedziałam sobie wlasnie i jakbym obuchem w łeb dostała...

Własnie do mnie dotarło, że jesli nic wczesniej się nie wydarzy...
to za 20 dni bede miala dziecko...
znaczy cesarke co wiaze jedno i drugie...

siedze... jestem przerazona i cholerne mi zal..
tyle miesiecy z brzuchem i nagle w jednej chwili go strace... zyskam cos najcenniejszego na swiecie...
jestem tak przerazona...
ze teraz radosc przycmiewa mi pytanie czy dam rade... czy bede dobra mama...
takie watpliwosci mnie nachodza... pomozcie
asienka no oczywiscie,ze bedzie dobrze sama sobie odpowiadasz na swoje wątpliwości .. zyskam cos najcenniejszego na swiecie...

udało mi sie na jutro umowic do fryzjera,ale sie cieszę

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2010-02-10 o 10:00
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:58   #1049
asienka240
Rozeznanie

jak to szybko zleciało... coś mi się wydaje, że za jakieś dwa lata będę męczyć Tżta o drugie

A dziś jedziemy oglądać dom w którym zamieszkamy jak będę pewna, że dam radę sama ze wszystkim sobie poradzić, bez pomocy mamy... bo na razie mieszkamy z moimi rodzicami... ale jak dzidziulek bedzie miał miesiąc - dwa to się tam przeprowadzimy

Dwa pokoje, kuchnia ze spiżarnią,duża łazienka z ubikacją, sień i takie tam jak to w domu... nie za dużo ale na początek...
Dziś jedziemy zobaczyć co tam trzeba zrobić, co dokupić, co by tam dobrze wyglądało, jakie meble... jestem strasznie podekscytowana...
Ta końcówka jest taka pełna emocji...
Jak nie poród to dom, do tego jeszcze sesja...
Normalnie... trzymajcie mnie bo padne
Stary 2010-02-10, 10:03   #1050
Darusiaaaa
Zakorzenienie

asienka 9 miesiecy oczekiwania, stresu,myslenia, zobacz ile niewiadomych bedziesz miala juz rozwiazane, a my ciagle bedziemy sie zastanawialy jak nasze bobaski wygladaja, do kogo sa podobne i tak dalej.
Ty juz dojdziesz do wprawy bedziesz wiedziala co ozacza jakie miałknięcie a my bedziemy sie rozdwajaly
uciekam na zakupy
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości