|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dobry dzień
Troszkę wpadłam ponarzekać ;P Miałam straszną noc bo znów zapalenie nerwów się odezwało:/ Nawet wiem czemu, to przez te zakupy weekendowe - łaziłam słabo ubrana, bez czapki, teraz mam za swoje ![]() Jeszcze wstaję rano a tu netu nie ma, a dla uzależnionej niuniuski to rzecz straszna ale zadzwoniłam do Tżta i telefonicznie mi naprawił![]() Jeszcze tylko luknę, co u Was... ines, u mnie sypało w nocy, teraz jest bialuśko ![]() Kostko, Malinn, jak Wam fajnie z tym spotkaniem Tak sobie myślę, że dawno (chyba z 2 tyg;P) nie byłam w rossmannie a otworzyli mi nowego w mieście, bliżej mojego osiedla więc chyba będę stałym gościem![]() Limonko, riiiiiiiilakssssss Prosiłaś o linka do leginsów: http://allegro.pl/item913624997_legg..._nowosc_m.html ![]() Tyska, jak egzaminy? Dzisiaj to już chyba ostatni masz i wracasz do swojego stęsknionego mężulka! ![]() hę?Wypiłam kawkię i zmykam pisać.... ![]() iiii czekam na kuriera
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-02-09 o 11:47 Powód: dopisek |
|
|
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
Heloł Dżagi
![]() ![]() ![]() Ja na moment Chciałam sie tak odnoście naszego wątku o odchudzaniu zapytać czy macie jakiś extra przepis na pączki Hehe. Czekam na odpowiedzi i całuje Was gorąco, ssąco i namiętnie
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
kupic w lidlu
![]() ![]() ![]()
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boszesztymoj, czuję się tak wycałowana i wymiętoszona, że nie mogę teraz dojść do siebie!![]() Proste extra pączki? Kupujesz bułkę, robisz dziurkę i ładujesz do niej dżem A tak na poważnie, to nie mam pojęcia, nigdy nie robiłam pączków Właśnie Aliczko, najlepiej kup mężulkowi w sklepie, a potem powiedz, że sama zrobiłaś ![]() Uwaga, napisałam pół strony mojej pracy
|
|
#2585 |
|
wizażowy robalek
|
Siemanto!
Virginio, co znów kupiłaś? I witaj w klubie, zdróweczka ci życzę! Limoncia - drink z palemką jak najbardziej ci się należy. I prywatna plaża z opalonym Hiszpanem, który tego drina podaje ![]() Niuniuska mi też się nic nie chce i też się kuruj bejbe! Dziękuję kochane za słówka wsparcia ). Muszę to zaleczyć, a nie chcę mieć powikłań... już i tak wystarczy, że z tym kaszlem to ponad tydzień żyłam w błogiej nieświadomości, że mogę mieć zapalenie oskrzeli ![]() ŁuoBoziu, ostatni tydzień ferii. Muszę skończyć swój biznesplan, napisać wypracowanie na polski... eeh, jak mi się nie chce! A propo przepisów, to może pączków nie zrobię (moja babunia zawsze robi. I moja ciocia jeszcze robi takie fajne ), ale napiszę Wam przepis na fajniusiego kurczaczka - takiego, że mniam! Chodź on mało dietetyczny jest. ![]() Potrzebne nam będzie: - pierś z kurczaka (indyk też może być) - sos sojowy ciemny - 2 łyżki oleju - zioła prowansalskie - kostka czosnkowa Knorr - płatki kukurydziane Corn Flakes Pierś z kurczaka kroimy na średniej wielkości, szersze paski. Wkładamy go do michy. Do michy z kurczakiem dodajemy sos sojowy, zioła prowansalskie, olej i rozdrobnioną kostkę. Mieszamy to wszystko razem, żeby kurczak był cały w marynacie. Przykrywamy folią i zostawiamy w chłodnym miejscu na jeden dzień. Po 24 godzinach obtaczamy go w płatkach kukurydzianych (trzeba je pognieść, żeby były drobne) i smażymy. Amciu amciu!
|
|
|
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki zdałam dziś mój ostanti egzamin, nie znam wynikow czorajszego, bedzie za tydzien, ale pzoostale 3 zdane ;D hurrrrrrrrrra;D
a dzis mialam ekonimię-ex ustny......i tylko i wylaćznei zdałam ze mialam ustny;D dziewczeta stwierziły ze pomogły moje pieknie wymalowane oczy hahah;D takei mi strasznei trudne pytanie zadał ze az mnie powalilo, ja sie na niego patrze a ten w smeich ;D no to ja zaczynam prosze ja was kombinowac, wypowiedzi na poziomie podsrtawowki hahah, glupoty plote a ten w pewnym momecie zlapal sie za głowe i mowi "jejuuuu zaraz przyjada kosmici i mnie zabiorą chyba, bo to co słysze jest zdecydowanie nie z tego swiata" a hahahh jak sie zaczelismy smiac oboje hahahahah;D ale na koniec powiedział a "dam pani plus 3 za bujną wyobrznie" ;D a hahahahahahahahahahahahah ah więc zdalam;D ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A no i gratulacje!!!! Ja też dzisiaj miałam ostatni egzamin. Wreszcie czas na zabawę.
|
|
|
|
|
#2588 |
|
wizażowy robalek
|
Tyśka graty!!! A historia naprawdę nie z tej ziemi
xiah - jeśli tylko chcesz, to zapraszamy do wątku ![]() dziewczyny, czy któraś z Was ma konto na kurniku i czasem przesiaduje? Bo się można na partyjce jakiejś spotkać
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
hello
na szczescie mam 2 dni wolnego od dzieci![]() wczoraj mialam ''tworczy'' wieczor z TŻ znowu stwierdzil ze jak nam minie rok razem to trzeba bedzie cos zaczac planowac zwiazanego z naszym slubem i w sumie moge powiedziec ze zaczynam sie oswajac z ta mysla
|
|
|
|
#2590 | |||||||
|
Zadomowienie
|
ta to ma życie ułozone , nie ma co
![]() Cytat:
a tak w ogóle to może zaglądaj do nas częściej a nie tylko wtedy gdy masz do nas jakąs sparwe Cytat:
pamiętam jak rok temu tez wam marudziłam na ten temat ![]() dasz rade kochana dasz- ja w Ciebie wierze Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
?!Cytat:
Cytat:
![]() a co do ślubu to chyba fajna sprawa ![]() a ja ide sie uczyc ...jutro mam zaliczenie z anatomii
|
|
|
#2591 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas generalnie nie ma nudy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko jakoś tak szybko, ale to moje zdanie Wiadomo, ja zacofana jestem![]() No, ale był kurier, którego nie lubię bo wali i dzwoni do drzwi chyba z 5 razy, jakby się co najmniej paliło, waliło i łubudubu ![]() Cytat:
Anatomia to chyba seksi przedmiot jest Powodzenia w nauce i jutro na zaliczeniu!
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
ines
pracuje w domu opiekuje sie dwojka pociech mojej kuzynki w wieku 1.5 roku i 4 lat![]() a co do slubu to wiecie zaczac planowac po roku, potem pewnie potrwa etap zbierania kasy tak z 1.5 roku do tego czasu moze sie wydarzyc wszystko. nic nam nie da odwlekanie ani przyspieszanie. znam pare ktorzy byli razem przez 7 lat i w koncu sie pobrali, a po pol roku sie rozeszli, wiec nie ma reguly
|
|
|
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ines85 Jak kochany? Ja trzymam kciuki więc będzie Twój Jeju nauka...jest straszna W tym roku nie mam na nic przez nią czasu wcześcniej chodziłam na siłownię i i ciałka mniej było i ładniejsze było... A śnieg nie jest śliczny! Jest bleee! Bo potem topnieje i marznie i zaliczam wywrotki na środku ulicy:P Niuniuska Pomysł genialny A sąsiadka ma za swoje Jej ja mam zrobić na maturę prezentację i też zebrać się nie mogę... babka już mnie tak goni... mrofka Stara maruda to mój najukochańszy A co mam powiedzieć...hmm pod koniec roku minie nam pół roku, jest 6 lat starszy ode mnie ale jest cudownie Ze strony rodziców pełna akceptacja, bardzo go lubią. Ostatnio nawet jak mój tata się źle czuł to go prosił by został wrazie jakby go miał do lekarza zawieźć bo się mniej denerwował będzie Matura: "Ideał religijni i rycerski w średniowieczu" ale nie mam nic... a Twój? Hmm przepis na kuraka fajny chyba zrobię takiego marudzie Zdrówka życzę![]() Limonka Ahhh House.... Hmm no samozaparcie jest bo od lat walczę z tym wałem tłuszczu i chcę z nim skończyć raz na zawszę... Tysia Brawoooo Super, że koniec egzaminów haha buja wyobraźnia Może na maturze też zadziała...hmmmfiolusiek No, no Fajnie,że facet myśli o przyszłości i do tego z Tobą Dziewczyny.... oblałam...znowu Aż mi się ryczeć chce... Ale kurcze nie powinien mnie gościu na tym ulać... mówiłam mojemu tacie, marudzie, jego tacie i instruktorowi gdzie i jak mnie ulał i mówią, że nie zrobiłam błędu;( Ale odwoływać się boję... koleżanka się odwołała i strasznie żałuje bo potem się na niej mścili i zdała dopiero za 7 razem a odwoływała się po pierwszym....Do tego szkoła...ehhh. Uczę się ciągle i ciągle i nadal za mało...
|
|
|
|
#2594 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale myslałam, że tylko czasami Ci je podrzucaja ![]() Cytat:
piszemy właśnie meile ![]() Cytat:
Cytat:
facet może jakiś niewyżyty jest Moja szkoła ![]() Cytat:
jednak nie ide jutro na zaliczenie z anatomii a ucze sie na inne jak sie naucze to pójdę, a jak nie to robię sobie dzień wolny ![]() Hmmmm umówiłam sie na jutro na spotkanie
|
|
|
#2595 |
|
Raczkowanie
|
![]() ines No mam nadzieję, że pokażę w końcu... Wczoraj humor miałam tragiczny...:P Przez godzinę powrotu do domu z moją marudą była cisza... chyba że on się odezwał, że mam się uśmiechnąć czy odezwać a ja mu grzecznie odpowiadałam tylko spadaj:P Mmmm spotkanie Ale z tym samy panem czy jeszcze lepszy się znalazł?:PHmmm wcinam tuńczyka... kukam na opakowanie a tam "PRZYJAZNE DELFINĄ" hmmm przeraził mnie trochę ten tekst...:P Przynajmniej wiem, że nie zjadam właśnie tuńczyka z delfina...:P Edytowane przez madzior1007 Czas edycji: 2010-02-09 o 21:15 |
|
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę sie dalej uczyc..jednak ide na jedno zaliczenie ...co ma byc to będzie, jakie podstawy mam ![]() dobranoc
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas się zatkał kibel
Drugi raz (ostatni jakieś 2 tyg. temu, wzywałam hydraulików ze spółdzielni i wyjęli taaaaaaki kawał kamienia).I znowu to samo . Próbowaliśmy kretem (resztką), domestosem, wrzątkiem, teraz odkamieniaczem.I póki co kicha ![]() Lecę chyba na noc do rodziców, a jutro chyba znów będę hydraulika wzywać.... Ps. Wydałam kolejną stówę na kosmetyki ![]() Ps2. Mam 3 nowych uczniów - już nie wiem kiedy ich umawiać
|
#2598 |
|
wizażowy robalek
|
a ja wklejam to, co utwardziłam z modeliny:
|
|
|
|
#2599 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super, że rodzice nie mają nic przeciwko. Wydaje mi się, że stosunkowo rzadko można spotkać taką wyrozumiałość. Zawsze są jakieś ale/beeee i meee, kukuryku .... chciałam bardziej rozwinąć tę myśl, hahaha, nie ma co, inteligencja o tej porze wyłącza się na amen;DCytat:
hihi, ines, Ty zboczuszku ![]() Elegancko!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super! Pamiętam, jak martwiłaś się o lekcje, a tu kolejka uczniów, aż się kurzy ![]() Czyli będzie kaska na kolejne zakupowe szaleństwa? ![]() Jakie fajne cudeńka! Masz talent w rączkach! Gdybym ja się za to wzięła, to zapewne wyszłyby same bulwy, kartofle albo bliżej nieokreślone kształty Branoc, pchły na noc, karaluchy w gaciuchy ![]()
|
|
#2600 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczorek
![]() To znowu ja Udało zrobić mi się calutką matmę i to dobrze!!! Zaraz lecę do wanny się zrelaksować...stare kości mnie bolą:-|Niuniuska Oj ja bardzo się bałam ich reakcji, zwłaszcza, że oni bez przerwy krzyczą i nigdy nic im się nie podoba... Ale to chyba dzięki marudzie mojej Bo pierwszy raz jak przyjechał zostawiłam go z rodzicami w kuchni a ja robiłam lekcje![]() mrofka Jeju sama mam sporą kolekcje różnych bajerków z modeliny Koleżanka robi biżuterię i naprawdę super wychodzi z tej modeliny![]() Ładne Te różowe koty boskie!Jeju śpiąca jestem a dopiero skończyłam lekcję a i tak mi się zdaje, że nie wszystko zrobiłam... Dobranoc
|
|
|
|
#2601 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a widze ze juz plany slubne sie szykują![]() Cytat:
Cytat:
czekamy na pikantne szczegołyvirginio - gratki z nowych uczniów i potwierdzam diagnoze niuni![]() kobitki ja tylko na chwilke bo zaraz sie zbieram do pracy, a rozruch mam dzisiaj ciezki do 1 siedzialam wczoraj z kumpelą bo dzisiaj juz wylatuje do domu, oczywiscie najedlismy sie taginem - zrobilam w wersji wegetarianskiej i do tego ciecierzyca z pietruszką i czosnkiemlimonka chyba jest tez fanka ciecierzycy?? ![]() a dzisiaj dieta malinn - i stwierdzam jednoznacznie, ze minerały uzależniaja wczoraj pokazalam kumpeli i kuzynce swoja skromna kolekcje i tez chcą wiec i ja chyba znowu cos kupię![]() no dobra lece, a wieczorem wybieramy sie chyba w koncu na avatara ![]() milego dnia |
|||||
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
hello
co do dzieci to powiem taak; raz jest lepiej raz gorzej wiadomo praca jest czasem meczaca a czasem mam luzy ale niestety niewiadomo ile na tym sie nie zarabia ale chyba powiem wam ze w jekis sposob mnie zadowala tak praca a co do slubu to poki co nie wiem czy tak do konca chce go brac, czy to ten jedyny i wogole. a co do diety to kicha.. na sniadanie zjadlam kanapki ii banana ii 2 wafelki do kawy ![]() ines jak tam przygotowania do randki
|
|
|
|
#2603 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja jak tak myślę, zawsze widzę mojego młodego hiehieBRY Sąsiadka się zemściła!!! Znów obudziła mnie Lady Gaga i jej jęki Tak jestem wkuuuurzona, że szkoda gadać i narzekać! Jutro dam tej ******** popalić!!!! Wojna pełną parą!Znów mię nerwy bolą Idę na kawkię i do pisania... Cmokam!
|
|
#2604 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a uczniów może w weekendy umawiaj i nie narzekaj będzie kasa na nowe kosmetyki ooo te gwiazdki sa super ![]() Tiaaa odezwała się niezboczona Cytat:
![]() Amen ![]() hmmmm dopiero wróciłam z zajęc .....pewnie jak zwykle nie będę miała się w co ubrac a tak w ogole to co tu przygotowywac muszę się tylko pozytywnie nastwiac ....i jakby to powiedziała bodajże Niuniuska "goł goł"![]() Cytat:
aczkolwiek domyslam się że i tak by wiedziała o kogo chodzi
|
|
|
#2605 |
|
wizażowy robalek
|
Heloł
Niuniuska ja do żadnego hazardu nie namawiam i sprzedaj sąsiadce sierpowego. Albo wstań wcześniej niż ona i włącz 30 Seconds to Mars - "Attack" I narobiłaś smaku na kawę. Chyba też sobie zrobię.Madzior 6 lat to nic. Mam koleżanki w klasie, których faceci mają po 30 lat Dzisiaj dostałam drugie zaproszenie na łyżwy... a ja nie mogę A jeśli chodzi o modelinę, to pierwszy raz się bawiłam w coś takiego. Mistrzem nie jestem, ale całkiem fajne rzeczy mi wyszły jak na pierwszy raz ![]() Pozdrowionka
|
|
|
|
#2606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja zboczona? No co za herezje mi opowiadasz moja droga inesko
![]() Cytat:
Jak to co przygotować? Piersi do przodu, kur*iki w oczy i goł goł na faceta! Znaleźć, wykorzystać i porzucić! Cytat:
Może wysłać jej jakieś groźby, że następnym razem jej ścianę wywalę? Albo mogę też porysować jej auto ... albo nasłać Tżta niech pobawi się kabelkami i wysadzi jej prąd, spali telewizor i radio! ha!!@#$%^&*()_!@#$%^&*()_+ !!!!!! - to moja ogólna frustracja życiowa na dziś ;p
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-02-10 o 13:32 |
||
|
|
|
#2607 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
stwierdzam ze WIZAZ jest jeszcze bardziej boski niz myslalam
a dzis kroi mi sie babskie spotkanie ![]()
|
|
|
|
#2609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zaiste, będę!
![]() Cytat:
, oni nawet szamponu mogą używać jako żelu pod prysznic i nie kapną się, że coś jest nie tak Cóż za uproszczenie i fantastyczny redukcjonizm Nie to co my, kupujemy po 150 kosmetyków i każdy ma swoje jedno konkretne przeznaczenie![]() Co tu tak cicho dzisiaj? Nie mam z kim ekhm.... uprawiać wizażu i plotkować! Gdzie te czasy masowej produkcji postów i niecierpliwego czekania z językiem na brodzie na kolejną wiadomość od kochanych wizażanek?![]() (Tak, padło mi dziś na mózg. Mam przypływ śliny twórczej )
|
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie marsz do pisania mgr
nie nawidze chodzic po marketach!!! nie nawidze!!!!! i to do tego z moją mamą wrrrrrrrrrrrrr.........:m ur:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

ale zadzwoniłam do Tżta i telefonicznie mi naprawił
hę?

a nie tylko wtedy gdy masz do nas jakąs sparwe 

W tym roku nie mam na nic przez nią czasu

a tak w ogole to co tu przygotowywac