![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie od 1 Lutego 2010r
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja dzisiaj po sałatce warzywnej, bo robiłam mężowi do pracy, no i się nie mogłam oprzeć, ale tylko ciut ciut ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich forumowiczów
![]() Nie miałam neta ale juz jestem,diete stosowałam cały czas tz jem mniej,słodycze wyzuciłam z diety,kakao pije rzadko ![]() Na wagę jakoś boję się wejść ![]() ![]() Jenki mam nadzi8ęję ze chociaz cos zrzuciłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Cherry2009 wyzsza to ja na pewno nie jestem... ja raczej z tych krasnalkow - 159cm... No urodzic, to owszem urodzilam, ale to bylo prawie 3 lata temu, wypadaloby juz sie pozbyc zbednego balastu...
Agnes1987 nie przejmuj sie facetami, z nimi zawsze sa jakies problemy... Trzeba myslec ze bedzie wszystko dobrze i wtedy rzeczywiscie tak bedzie... 3mam kciuki
Duzo za duzo.... 94kg - przeszlosc... ![]() 79kg - terazniejszosc... ![]() 75kg - najblizszy cel ![]() BO JAK SIE CZEGOS BARDZO CHCE I KONSEKWENTNIE DO TEGO DAZY, TO PREDZEJ CZY POZNIEJ SIE TO DOSTAJE...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Laski
![]() ![]() Ale ja nie o tym chciałam ![]() ![]() ![]() Już nie mogę doczekać się jutra ![]() A do koleżanki z problemami nie martw się Kochana, dasz rade pamiętaj, że babki to silne stworzenia ![]() Edytowane przez ilina83 Czas edycji: 2010-02-08 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
dzięki za wsparcie kochane
![]() a ja nie zamierzam pzrestac sie odchudzac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
grubasinska no to proszę bardzo będzie walczyć razem
![]() Ja wczoraj nagrzesyłam troszke ![]() ilina83 daj znać jak tam wynik na wadze. Może zrobimy sobie liczniki na dole pod opisami, ze wzorstem? Wtedy każda będzie pamiętać kto ile ma do zrzucienia i ile jeszcze zostało?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja własnie zrobiłam pycha soczek z kilograma grejfrutów, uwielbiam, mmmm ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Ja 'już' po śniadanku ![]() ![]() Niedługo wybieram się na zakupki, bo repertuar dietetycznych rzeczy do zjedzenia jest bardzo mały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() kiedyś 83kg ![]() ![]() ![]() 1. lutego 80kg ![]() ![]() dziś 78kg ![]() cel 65kg ![]() choć chciałabym więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() właśnie dzisiaj zaczynam moją diet ;D. a więc dzisiaj zjadłam: 1 śniadanie; jogurt jogobella wiśniowa 2 śniadanie; jogurt do picia mlekovita obiad; jogurt jogobella malinowa ![]() ![]() jestem zadowolona, mam nadzieję że wytrwam do wieczora :d. planuję jeszcze zjeść na podwieczorek 2 kromki maca z twarożkiem, a na kolację też pewnie jakieś kanapki z macą ![]() pozdrawiaaaam was dziewczynki :-* ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
angela zdecydowanie za mało jesz...co może skutkować obiadaniem się z głodu na wieczór, badź szybkim efektem jojo po diecie. Nie wspominam już o braku witamin itd. Śniadanie powinno być raczej podstawą dnia a sam jogurt daje Ci siłę?? Nie chodzisz osowiała??
Organizm przy nagłym odcięciu od pewnych przyzwyczajeń myśli sobie że coś jest nie tak, że warto zbierać całą energię na później, i oczywiście odkłada ją np. w boczkach ![]() Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2010-02-08 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Swieta racja cherry2009... Angelaaa94 zdecydowanie za malo ilosciowo ale przede wszystkim wartosciowo jesz... Powinnas dostarczac organizmowi potrzebnych skladnikow, przede wszystkim bialka, bo ono sie nie odklada... 4 plasterki fileta to zdecydowanie niewystarczajaca ilosc bialka...
Duzo za duzo.... 94kg - przeszlosc... ![]() 79kg - terazniejszosc... ![]() 75kg - najblizszy cel ![]() BO JAK SIE CZEGOS BARDZO CHCE I KONSEKWENTNIE DO TEGO DAZY, TO PREDZEJ CZY POZNIEJ SIE TO DOSTAJE...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Popieram, to zdecydowanie mało jak na początek dnia...
Ja zrobiłam zakupki i będę starała się żeby posiłek każdego dnia był zaplanowany własnoręcznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
JA dziś TYLKO 110 brzuszków i 500 podskoków
![]() ![]() Dziewczyny codziennie ćwiczycie?? ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Życzę milusiej nocki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Ja nie ćwicze codziennie, ale z góry zakładałam że moje odchudzanie będzie polegać w większości na ograniczeniu jedzenia.
Możecie polecić mi jakąś dobra wage? Kupiłam taką za 100zł ale źle mi pokazuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Jak może waga źle pokazywać ??!! Nie rozumiem ... Może Ty jej nie ustawiłaś porządnie na 00 ?
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Laski po tygodniu odchudzania 1,5 kg mniej
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=330034&page=9 Dla zainteresowanych: ja nie uczestniczę w żadnej grupie wsparcia tylko w tym forum. Materiały znalazłam w necie, jeżeli ktoś chce to mogę podesłać na e-mail. Dodam, że ćwiczę kilka razy w tygodniu, ale ja ćwiczyłam już wcześniej zanim zaczęłam dietkę, tzn. od początku 2009 r. W mojej aktualnej diecie zmieniło się to, że ograniczyłam słodycze ( nie wykluczyłam) i bardziej rozsądnie ułożyłam posiłki, od ponad roku staram się jeść produkty o niskim IG i tak też jest teraz. Zjadam około 1500 kalorii. Edytowane przez ilina83 Czas edycji: 2010-02-09 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Cherry2009 waga chyba raczej nie moze zle pokazywac... ewentualnie albo moze byc niedokladnie ustawiona, choc przy elektronicznych to chyba odpada... albo moze stac na zlym podlozu... musi byc w miare prosta twarda powierzchnia...
Co do cwiczen to ja nie cwicze wcale, zbieram sie i zbieram, ale zebrac nie moge... Dzis mam urodziny meza wiec dietka bedzie troche kulec, ale od jutra biore sie do pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
udanej zabawy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja jakos daje rade ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
No ja cos sobie zjem... nie mowie, ze na nic sobie nie pozwole... Od jutra postanowilam codziennie maszerowac z psem... zawsze to jakas forma ruchu... No i jakies cwiczenia na brzuch... Ale to jutro, a dzis imprezka..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Mam elektroniczną, ale wygląda na to jakby zawyżała.
Osobiście waże się na zwykłej i na elektronicznej narzeocznego i wychodzi mi 71kg 69,5kg w zależności od pory, nawet szpitalna waga mi tyle pokazała, a jak staje na tej swojej bez względu na miejsce pokazuje mi 71,9kg stane na nią za 2-3 min i juz pokazuje 71,8kg po kolejnym ważeniu spada ciągle o,1kg Już nie wiem której wierzyć ![]() Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2010-02-09 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
witam
![]() przeczytałam dziewczyny wasze uwagi co do moich śniadań i je szanuję ![]() ale na prawdę nie jestem doświadczona co mam jadać rano żeby zapewnić wszystkie potrzebne składniki mojemu organizmowi, dodaję iż mam na 7 do szkoły i trudno mi się jest zwlec o 6 żeby przygotować sobie jakieś pożywne śniadanko, kończy się na szybkim podejściu do sklepu i kupieniu jogurtu. Może polećcie mi co można przyrządzić szybko i pożywnie na śniadanie? byłabym wdzięczna ![]() a dzisiaj nie jestem w szkole ![]() na 1 śniadanie; 2 kromki pieczywa maca z śmietankowym serkiem kanapkowym, plasterkiem szynki (poł plasterka na kromkę ![]() + miętowa herbata, którą uwielbiam ![]() na 2 śniadanie; serek wiejski, dwie kromki pieczywa maca + miętowa herbata. Mam pytanie: czy na obiad mogę zjeść barszcz czerwony z uszkami? oczywiście ograniczę się co do ilości uszek ale czy sam barszcz nie będzie zbyt kaloryczny? and polećcie mi co na podwieczorek i kolację ![]() ![]() pozdrawiaaaam i z góry dzieki ![]() ![]() ![]() 3majcie się <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
angelaaa94, nie wiem ile może mieć kalorii ten barszczyk ale wydaje mi się, że w rozsądnych ilościach możesz go zjeść
![]() Generalnie to węgle spożywaj rano, wieczorem unikaj pieczywa ![]() Ja to na kolacje zazwyczaj wcinam serek wiejski z pomidorem, ogórkiem czy czymś tam albo twarożek ![]() ![]() ![]() ![]() ilina83, gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Najprostszym w przygotowaniu sniadankiem sa poprostu zdrowe kanapki... Ciemna pelnoziarnista buleczka, drobiowa wedlina i warzywka, pomidor, orogek, salata... co kto lubi... Taka sama mozesz tez przygotowac sobie do szkoly na drugie sniadanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Witajcie kochane.
Wczoraj zabrałam sie za cwiczenia z kaseta shape. Pomogło mi to że moja 4 letnia córeczka chciala ze mna pocwiczyc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny jak wam ildzie walka?? ja jestem strasznie ciekawa czy udało mi sie coś zrzucić... a na wage wskocze pewnie dopiero w weekend bo podjade do rodziców i tam bede mogła zmierzyć sie z prawda
![]() ![]() gratuluje rozpoczęcia ćwiczen ja narazie nie mam czasu bo musze sie uczyc... ale wczoraj zrobilam 60 brzuszków:P życze owocnego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj wycisnęłam siódme poty na siłowni ![]() ![]() ![]() Wczorajsze menu to: 1) kawa z 1,5% mlekiem i cynamonem 2)chlebek wasa z serkiem topionym 3)jogurt wiśniowy 0,1% tłuszczu 4)banan 5)sałatka z kapusty kiszonej 6)chlebek wasa z białym serkiem 7) zupa soczewicowa Wstaję o 5 rano, więc posiłki były mniej więcej co 2h, ostatni zjadłam koło 19 ... była to indyjska zupa soczewicowa, gdyż mój mąż pochodzi z Indii, więc nie obędzie się bez tradycyjnych potraw ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Odchudzanie idzie jak z płatka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.