|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
zaga jesli chodzi o brzuch to ja opuchlizne mialam 2 miesiace
dopiero po tym czasie zaczol brzuch do stanu pierwotnego wracac Normalnie jak trenuje to brzuch jest 1 miejscem gdzie trace cm. a po op. mimo , ze juz miesiac trenowalam to i tak poprawy nie bylo widac
|
#9002 |
|
Rozeznanie
|
Czy narkoza moze miec jakis wplyw na miesiaczke ? Nie biore tabletek anty. i ta pierwsza miesiaczka byla w terminie. Ale teraz mam druga, i nie to, ze sie spoznila, to jest taka jakby w ogole jej nie bylo???
Jak u Was to bylo
|
#9003 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie bylo normalnie , ale ja tabletki biore.
|
#9004 |
|
Rozeznanie
|
Mam jeszcze pytanie do sportsmenek
i nie tylko. Chce sobie kupic spodnie dresowe, ale wszystkie ktore mierzylam ze znanych mi marek sa normalnie na mnie za krotkie. Siegaja mi do kostek ![]() Mam dlugie giry i naprawde jest to dla mnie problem, a ja lubie latac w desowkach
|
#9005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.asics.pl/ moze ta firma droga , ale dobra i powinni miec odpowiednie rozmiary jesli z Nike i Adidas nie maja rozmiarow .
|
|
#9006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przy tabletkach to wiem, ze nie ma wiekszego problemu, ale jestem ciekawa, jak mialy dziewczyny co nic nie biora.
|
|
#9007 |
|
Zakorzenienie
|
mykam spac kolorowych snow
macerata ![]() ![]() : pijemy:![]() :c mok:
|
#9008 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Uff, w końcu dotarłam na wizaż
Najlepiej dzwonić na podany nr komórkowy - odbiera pan, który zapisuje na konsultację do pani dr. Obecnie mają jakieś problemy z tel. stacjonarnym. Jestem w posiadaniu tel. domowego, ale ten mogę podać jedynie w PW (z oczywistych względów) Cytat:
Cytat:
. Jak napisałam powyżej, że mają problem z tel. stacjonarnym, więc trzeba dzwonić na komórkę podaną przez Sweety . A co w tym dziwnego, że pani dr nie ma strony www? Nie ma, bo nie należy do osób, które muszą się reklamować - najlepszą reklamą są zadowoleni pacjenci![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Maceratka czuje się bardzo dobrze, akurat ja przyjechałam to leżała pod tlenem. Mówi, że boli ją mostek, prawa ręka i piecze jedna pierś - ale to zupełnie normalne ![]() Mam problem z oddychaniem i mową (skąd ja to znam ), ale i tak sobie długo pogadałyśmy, pośmiałyśmy się, no i nawet przyszła do nas na pani dr i nakazała Maceratce mnie słuchać (jako tej 'po przejściach" ). Macerata koniecznie chciała leżeć na płasko (obniżyć całkowicie łóżko, ale skończyło się na tym, że po prostu wyciągnęłam spod jej głowy wielką poduchę ) - większość pacjentek mimo wszystko gorzej się czuje leżąc zupełnie na płaskoZ tego co sobie pogadałyśmy to jest bardzo zadowolona z pani dr i obsługi kliniki i ogólnie kliniki (że taka przytulna, kameralna ).Nowy biuścik Maceraty widziałam jedynie przez bandaże i w tamtej chwili żałowałam, że nie mam rentgena w oczach . Ale mimo iż zabandażowane ujrzałam piękne pagórki . Nasza Macerata to naprawdę dzielna dziewczyna - super to wszystko znosi . I ma koleżankę w pokoju - dziewczyna bodjaże ze Śląska (o ile nie pomyliłam ) miała wczoraj zabieg podniesienia piersi (ale bez implantów).I tak pobleblałyśmy z godzinkę a potem pani dr wzięła mnie na kontrolę . Cytat:
Moja też od 3 miesięcy: Wszystko jest tak jak być powinno, pani dr zachwycona i ja również. Durnowaty w końcu popuścił konkretnie, więc obejdzie się bez laserówMogę nosić piękne koroneczki i staniczki z fiszbinami a topy i staniki sportowe puścić z dymem I jeszcze, co było bardzo miłe (i co dobrze świadczy o pani dr ) - pani dr powiedziała, że mimo wszystko gdyby mnie coś niepokoiło to mogę śmiało dzwonić do niej dzwonić o każdej porze dnia i nocy......................... ......................... ......................... ......................... ...................... A już odbiegając od tematu - moja kuzynka mnie dziś przeprosiła... Tyle, że ja też jestem cała w nerwach (sprawa Babci) i mimo to na nikim się nie wyżywam... Ale to też już temat zamknięty... Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-10 o 01:01 |
||||||||
|
|
|
#9009 |
|
Kazar Lady
|
Listopadowa - super, ze wszystko w porzadku
Angelka - anestezja nie ma wpływu na miesiączkę. polili - mialaś szwy na otoczce a na dreny osobne dziury :confused :![]() a krostki po op to ja akurat miałam galante...całe piersi, dekolt jakimiś drobnymi cudami usłane..brrrrr i tak przez miesiąc miałam |
|
|
|
#9010 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich serdecznie
Ciesze sie ze z macerata wszystko ok. i ja trzeba to trzeba , zeby zelki sie dobrze ulozyly wznosze toascik za nowe przody na forum ![]() ![]() : pijemy:![]() :p ijemy:![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Witaj Misiu
|
#9011 |
|
Rozeznanie
|
Listopadowa, cieszę się, że wszystko dobrze
i za maceratę poranną kawką
|
#9012 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() jade buziaki |
|
|
|
|
#9013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misia nie marudzimy pijemy to dla dobra nowych zelek ![]() ![]() :pijemy :![]() ![]() ale ja sie na tym forum rozpilam ![]() ![]() Misiu zycze pustej drogi do stolicy
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-10 o 08:19 |
|
|
|
|
#9014 |
|
Rozeznanie
|
|
#9015 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Misia fajno masz , do Wa-wy jedziesz Agnelka a moze ty w ciazy jestes? ![]() Mya tez myslalam ze to stanik mi potrzebny, w sumiemam 3 Triumph sportowe Dzis zrobie jeszcze raz zdjecia i wstawie do albumuTrelek jak forma? wiesz jakby co to na moje konto mozesz pieniazki przelac Listopadowa Ciesze sie,ze z Macerata wszystko oki a kuzynka niech trzyma emocje w ryzach nastepnym razem bo jak nie to wizaz wpadnie
|
#9016 |
|
Rozeznanie
|
Agnes, niestety za późno
|
#9017 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz to ja juz "kociokwiku" dostane zanim dojdzie do mojej op, juz wariuje normalnie, a jeszcze 1,5 mca Aniu dziekuje i jak zwykle dzien dobry i milego dnia bo pociskam pracowac
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-02-10 o 08:57 |
|
|
|
|
#9018 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie koleżankiz forum
![]() Przeszłam już przez wszystkie Fora o "cyckach" i już naprawde dużo wiem , ale nie wystarczająco ... Otusz mam wyjściowe 70B przy wzroście 165 i wadze 50kg, są małe. Byłam wczoraj na konsultacji u dr.Kasprzyka, początkowo wydał mi sie oschły, potem jednak się rozkręciłi był bardzo sympatyczny ![]() Polecił mi okragłe implanty pod miesień(podobno mam ładne piersi i na dzien dzobry odradzał mi operacje ![]() Zasugerował ze najlepiej nadają się do mnie po 240g na każdą...Podobno będzie D? Czy to duż o czy mało? Jak przymierzyłam stanik z takimi implantami i ubrałam ten podkoszulek, to zwariowałam ze szczęscia, jednak poprosiłam o większe do przymiarki i ... wzięłam 285g na każdą...Mam jeszcze czas na decyzję, bo zabieg mam 1.Marca o 8.45 Więc piorunem u mnie wszystko poszło .Co myslicie o takich rozmiarach????
Edytowane przez sylwiabmw Czas edycji: 2010-02-10 o 09:35 |
|
|
|
#9019 |
|
BAN stały
|
HELLO
![]() Ciesze sie ,ze Maceratka sie dzielnie trzyma Trelek I pamietaj 390!!! i jeszcze moze upewnij sie czy ci te moje i miski 420 nie wejdzie !!! Widzialas moje maluchy !!!Zastanow sie jeszcze !! Zycze powodzenia
|
|
|
|
#9020 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek kochane
ah jakiez dobre wiesci z rana Macerata juz po no i cycole sa wspaniale!!!!!!! super, ze dobrze w miare znosi czas pooperacyjny!!!!!Ja tak czytam te wszystkie opinie o dr Skwiercz no i normalnie az mnie korci teraz zeby do niej na konsultacje sie przejchac, taka zlota kobieta, czlowiek normalnie czuje w sercu ze jest w dobrych rekach!!! Jak juz Wam mowilam wyslalam pare maili, dostalam pare odpowiedzi...dr z Czech, dobrze polsko brzmiacy powiedzial mi ze mam duza asymetrie (wiem ze jest malutka, nie widze w tym problemu), powiedzial ze bedzie duza robota i ciezka ale sie da i proponuje 420 cc, inny ze Swarzedza proponuje 340 , a znany tu i przez Was kochany dr B proponuje anatomy, ale jeszcze wroci do mnie z rozmiarem...bo musialam wiecej zdjec wyslac..wiec jak na razie opinie sie wahaja pomiedzy okraglymi 275-420 i jakies duze anatomy rozmiar jeszcze nie znany mi. Moj doktor mi jeszcze nie odpisal, wiec dalej dzielnie czekam sylwiabmw widze ze bylas u Miszcza ale normalnie sie zaskoczylam jak DUZY 240 cc Ci implant zaproponowal Radze Ci poczytac ten watek i wyciagnac dobre wnioski, ale zarowno ja jak i inne dziewczyny na tym forum powiedza ci, ze poniezej 300 to nie ma sie co na stol klasc!!! pozdrawiam
|
#9021 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry wszystkim
wrzucam zdjecia do klubu
|
#9022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ty masz anatomy, tak? 390 to już max, bo może jeszcze kiedyś ciąża
|
|
#9023 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczyna jest krotko po op i sie szykuje do nastepnej Zreszta jak wiekszosc dziewczyn Ja mam 420cc i tez juz bym sie chetnie pod noz kladlaAle tu nie o to chodzi ,ten lekarz o ktorym piszesz jest wielbicielem malych implantow i nie zaproponuje ci wiecej ,powie ci po op ze ledwo ci upchnal te 285 ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9024 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() skoro przeszłaś wszystkie fora, to wiesz, że 285 to malutka wkładka przymiarka nie jest miarodajna, bo mięsień przyciśnie żelek i na pewno cyc nie będzie tak duży jak na przymiarce a co myślimy o takich rozmiarach? poczytaj trochę, co dziewczyny piszą, to sama się bez problemu zorientujesz ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- to coś mi się pomyliło nie wiem czemu myślałam, ze masz anatomy
|
|
#9025 |
|
BAN stały
|
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------
to coś mi się pomyliło nie wiem czemu myślałam, ze masz anatomy [/QUOTE]Pewnie dlatego ,ze one takie naturalne takie kruszynki
|
|
|
|
#9026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak chyba nie powinno być ale jeśli tobie to odpowiada to ok, tylko pamiętaj, że uprzedzałyśmy
|
|
#9027 |
|
Raczkowanie
|
Mysza szukam i szukam tych fotek ale w klubie nie ma
powiedz mi mialas niedawno robiona operacje, napisz prosze jak to znioslas, jak sie czujesz, jak Twoje piersi. Ja tez mam op u dr J tylko ze w kwietniu, mam miec okragle ale teraz sie g o pytam o anatomy jednak, moze beda lepsze i blizsze do mojego idealnego ksztaltu gdy je bede miala zamontowane pozdrawiam
|
#9028 |
|
BAN stały
|
2sweet ja tez baranek ktorego masz urodziny??
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-10 o 12:08 |
|
|
|
#9029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale co kto woli
|
|
#9030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pamietaj, ze implant w staniczku-podczas przymiarki daje efekt duzych piersi a po operacji tracisz jakis procent gdyz masz implant wzlozony gleboko i nie mas zjuz tego efektu co przed
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-10 o 10:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

16.12. 2009
i nie tylko. Chce sobie kupic spodnie dresowe, ale wszystkie ktore mierzylam ze znanych mi marek sa normalnie na mnie za krotkie. Siegaja mi do kostek 
i naprawde jest to dla mnie problem, a ja lubie latac w desowkach 

(jako tej 'po przejściach"
wiec pani dr może być tylko i wyłącznie zadowolona ze swojej pracy i dbałości Listopadowej o jej piersi
:confused :

Dzis zrobie jeszcze raz zdjecia i wstawie do albumu
i milego dnia bo pociskam pracowac

(wiem ze jest malutka, nie widze w tym problemu), powiedzial ze bedzie duza robota i ciezka ale sie da i proponuje 420 cc, inny ze Swarzedza proponuje 340
takie kruszynki