|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9031 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() tak, prawie kazda z nich chce robic druga operacje, i juz u innego doktora..u ktorego nie beda sie musialy klocic o rozmiar ![]() ![]() ![]() ![]() jesli chcesz miec biust niezauwazalny, ledwo odstajacy od klata i minimalnie sie rozniacy od tego co masz teraz to ten doktor jest wlasnie odpowiedni dla Ciebie ![]() mysza widze cycole sa sliczne, takie swiezynki i takie ladne kraglusie ![]() ![]()
![]() |
#9032 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mialam operacje 6dni temu i powiem Ci szczerze ze czuje sie zbyt dobrze i to mnie martwi, moge praktycznie wszystko robic od poczatku, tylko szwy mnie "ciagna", swedzi skora no i nie podniose rak calkiem do gory ketonal nie byl mi wogole potrzebny, a 20godz po operacji bylam w pociagu ktorym jechalam 7godz a w kwestii wyboru, gdybym miala mozliwosc to wybralabym anatomiczne... no i niby mam 400cc o powiem Ci szczerze ze spodziewalam sie ze beda wieksze, w ubraniu wygladam identycznie jak przed op w biustonoszu ![]()
![]() |
#9033 |
BAN stały
|
Jak cie martwi ,ze czujesz sie zbyt dobrze,no oszalalas dziewczyno!!! Ciesz sie ,to nie jest dziwne jedne przechodza ciezej drugie nie ,ja Pysia ,Horo jestesmy przykladem ,ze mozna to przejsc w miare bezbolesnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-10 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#9034 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do rozmiaru to one na pewno male nie sa, poczekaj troszke na efekty, zawsze jakis czas po operacji, gdy piersi sie zadomowia w swoich kieszonkach, gdy miesien pusci, wtedy one dopiero wystrzela do przodu ale na efekt musisz troszeczke poczekac, bo one nigdy nie sa takie duze od samego poczatku ![]() ![]() Najwazniejsze ze sa ladne, rowniotkie ![]() Mam takie pytanko, piszesz, ze gdybys miala mozliwosc wybralabys anatomy.. A nie rozwazalas takiej opcji z doktorem?? Moze w Twoim przypadku okragle bardziej pasowaly do Twojej sywetki ![]() ![]() Pozdrawiam Cie cieplo ![]()
![]() |
#9035 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i tylko się ciesz, że dobrze to znosisz ![]() ![]()
![]() |
#9036 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mimi tez ma 400cc ale jej to jest cyc ! ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9037 |
Rozeznanie
|
Nie, coś pokręciłam i wydawało mi się że pisałaś kiedyś o anatomach
![]() To prawda, że z małej wyjściówki duże nie wyjdą... mnie tylko martwi to czy jak wezmę duże żelki to czy po ewentualnej ciąży nie opadną za mocno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale to wszystko skomplikowane ![]() TŻ twierdzi że i tak za jakiś czas (za kilka lat) będę robiła drugą operację, bo jeśli nie ciąża cycuchy zmieni to i tak pewnie większe będę chciała ![]()
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." ![]() Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-02-10 o 09:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#9038 | |
Raczkowanie
|
z doktorem widzialam sie raz, pol godz przed operacja, na ktora zreszta dotarlam godzine spozniona
zaprosil mnie do gabinetu i spytal jaki chce rozmiar, powiedzialam ze 400 i on od razu powiedzial ze ok, tylko ze to mi da wiekszy biust a on akurat lubi mniejsze i zmienil tamat na mnie, ze uwaza ze jestem piekna kobieta itp, wiec ucieklam na sale operacyjna ![]() a tam szybciutko poszlo ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() |
#9039 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9040 |
Raczkowanie
|
cierpliwosc nie jest moja mocna strona hihi
zmykam zrobic sniadanko dla mojego malego mezczyzny do pozniej
#9041 |
Raczkowanie
|
Mysza a moge sie zapytac o Twoje wymiary przed operacja?
Bo wygladasz na szczupla osobe..ja to sie wahalam dlugo bo mam miec 450 i sie balam ze beda na mnie za duze, ale ja mam 83 w klatce, wiec teraz spokojnie moge sie juz klasc na stol bo wiem ze jakies olbrzymy mi chyba nie wyjda ( mam nadzieje...) bo jak za 10 lat bede wymieniac wkladki to pewnie i wieksze bede musiala brac czyli min 500, to bede kobita z kawalkiem cyca juz wtedy na pewno... ![]()
#9042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9043 |
Wtajemniczenie
|
Mysza ladny biuscik naprawde, ale jak one wystrzela to zobaczysz ja urosna
![]() ![]()
#9044 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=TiNi87;17088300]Sylwiabmw jeszcze mala wskazowka :jesli trafisz na jakies forum ktore ma roziowe tlo to znaczy ,ze trafilas do samej paszczy Kasprzyka ,on oplaca te forum i wszystkie negatywne opinie forumowiczek sa na nim kasowane a moderatorki pieja z zachwytu nad jego osoba ...
Sory , ale mysle ze taka wypowiedz jest nie na miejscu , masz dowody na 100% zeby tak pisac?
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-10 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#9045 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! tak piszecie o tych rozmiarach... i troche sie zmartwilam. mam miec operacje w przyszlym tygodniu i zaczelam sie zastanawiac, skoro pod biustem mam takie 72-73 w biuscie niewiele 80-81 mam miec wlozone 400ml i to ma mi niby dac pelne C... ale skoro mowicie ze 400 nie da duzych piersi przy malej wyjsciowce... nie wiem juz co o tym myslec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9046 |
Rozeznanie
|
Pysia, ile masz teraz w biuście?
#9047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powinnas to skonsultowac ze swoim lekarzem, i jesli on doradza ci 400 i mowi ze da Ci to miske jakiej oczekujesz...jesli nie jestes przekonana, zawsze najlepszym wyjsciem jest udanie sie na konsultacje do paru lekarzy, gdyz wtedy mozesz porownac ich opinie ![]() pozdrawiam
![]() |
#9048 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przy 400cc i takich wymiarach pod i w biuście powinno ci chyba wyjść C ![]()
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." ![]() Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-02-10 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9049 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#9050 |
Raczkowanie
|
wze 58 i mam 170 cm wzrostu. dr mowil ze przy 400 wyjdzie na pewno C. ale kiedys bylam u innego i poweidzial ze 450 tez wejdzie, tylko ze ja nie chce miec za duzych, bo przeciez jak zajde w ciaze to jeszcze urosna a potem i opadna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#9051 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
nasz doktorek nie ma galerii zdjęć na stronie, bo to jest rodzaj reklamy usług, czy nawet cennika natomiast wszelkie namiary są i nie trzeba wyszukiwać potrzebnych choćby informacji kontaktowych ![]() Cytat:
![]() mi też jeden lekarz dawał max 240cc i miało mi wyjść duże B/małe C z wyjsciowego średniego A - więc Tobie D moim zdaniem nawet z tych większych nie wyjdzie jak piszą dziewczyny, postaraj się wybrać jeszcze do kogoś na konsultację, żeby potem nie żałować ![]() swoją drogą, jak udało Ci się tak szybko ustalić termin, zwykle dziewczyny czekają znacznie dłużej od konsultacji do op u tego dr..? otóż to. nawet nie że jest nie na miejscu, tylko zwyczajnie może się obrócić przeciw wypowiadającemu/piszącemu te słowa.. Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-10 o 10:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9052 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze 93 ale zaraz po op. mialam wiecej , wiec mysle , ze jeszcze mi spadnie .
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-10 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#9053 |
Raczkowanie
|
Witam! Byłam na konsultacji w klinice u doktora Sankowskiego, doktor Sankowski zaproponował mi implanty o pojemności 250ml obecnie mam 70A.Obawiam się że implanty będą za małe ale doktor uważa,iż przy mojej posturze większych mi nie poleca bo mam wąską klatkę piersiową.Dodam,że ważę 48kg wzrost
to 165cm. Mam prośbę do dziewczyn które mają podobną budowę do mojej aby opisały jaki rozmiar wybrały implantów i czy jesteście zadowolone z wyboru? Czy widoczne są blizny i jak długo się goiły? czy implanty są wyczuwalne? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz ![]() dziękuję! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9054 |
Raczkowanie
|
Sylwiabmw ja robię 17 marca u dr Niemkiewicza i nie chcę za dużych żeby czuć sie komfortowo i chcialam 280 ale zarowno lekarz jak i dziewczyny odradzały takie małe bo faktycznie jak już wydajesz sporo pieniedzy na ta operacje to warto zrobic minimum 325
![]() ![]() ![]() zyczę podjęcia trafnej decyzji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#9055 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam a roz zamkneli, ze mamy taki ruch dzisiaj????
![]()
#9056 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9057 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ważę 46 kg obwód pod to niecałe 70cm będę miała wkładki 360 lub 390 dużo tu drobnych dziewcząt i wszystkie mają wkładki ponad 300cc, więc pewnie jeszcze się odezwą ![]() czytałaś historię MyaDivy?
![]() |
#9058 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My z tych co mamy awers do Dr. Sankowskiego, nie polecamy go osobiscie ![]() wiec poczytaj nas i sama sie przekonasz dlaczego. Pozdro.
![]() |
#9059 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#9060 |
Rozeznanie
|
Pysia, 93 to sporo
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.