![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Ola, ja bym Ci coś poradziła, ale nie wiem. Moja mama i ciotka stosują "tabletki uspokajające Labofarm", bo nawet deprim im nie pomagał. I mojej mamie jest teraz dobziu
![]() Claris, znalazłam to na stronie swojej uczelni co do studiów podyplomowych... http://www.sum.edu.pl/page.php?468
#3932 |
Zakorzenienie
|
OlaR melisa też pomaga
![]()
![]() |
#3933 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do koleżanek to może zapisz się na jakiś aerobic. Tam na pewno jakieś poznasz. Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To Tż jest moim najlepszym przyjacielem i zawsze mogę na niego liczyć w poważniejszych sprawach. A na świadkową wybrałam dziewczynę przyjaciela Tż. Ola ![]() Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-02-10 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Oj, widzę, że wczorajszy dzień dla wielu z Was nie był udany...ale za to dzisiaj na pewno będzie lepiej ![]() Madziu, myślę że tragedii żadnej nie będzie, jeśli dasz mu pojechać na ten zlot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olka, współczuję...trochę niefajnie Ci się dzieje ostatnio, babsztyl na uczelni masakryczny, szkoda gadać...tak to jest, że jak się wali to już na całego, każde złe wydarzenie przyciąga następne...dlatego myślę, że zmiana fryzurki odwróci złą passę ![]() ![]() Aniołku, niestety tak jest, że coraz trudniej o szczerą przyjaciółkę, im jesteśmy starsi tym trudniej nawiązywać przyjaźnie, ale nie jest to przecież niemożliwe...a w szkole nie trzymasz się z nikim bliżej? Może spróbuj trochę bardziej wychodzić do ludzi, rozmawiać z nimi, uśmiechać się...wtedy łatwiej nawiązać kontakt ![]() co do ślubu to na pewno zazdrośnice się pojawią, jak je zaprosisz ![]() A ja wczoraj wreszcie się spotkałam z Tż po moim wyjeździe...dostałam kwiatka ślicznego, wysoką różyczkę różową z takimi dwiema myszkami doczepionymi na serduszku ![]() ![]() ![]()
MY ![]() Zaręczeni! ![]() Nasz ślubik ![]() Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-02-10 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ta moja niby przyjaciółka z dawniejszych lat też tak mówi , że mój TŻ to dziwny , żeby go najlepiej zostawić , że to jej chłopak tylko najlepszy jest i idealny .
ale od czasu do czasu wiadomo przydał by się babski wypad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Dla wszystkich smutasków ![]() Ja jak zwykle - leniwiec pospolity, nic nie robię. Mam nadzieję, że uda mi się trochę posiedzieć przy Tż - ma dzisiaj egzamin, ale ja chcę być tylko w pobliżu ![]() W sumie mam nadzieję, że sama też coś zrobię ![]() Poza tym wydałam w dniu dzisiejszym na gine i leki (nie anty) 190 zł ![]() Całe szczęście, że jednak będę pracować ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- A i zgłaszam nieobecność od czwartku wieczór do niedzieli wieczór - nie będę mieć netu ![]()
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy ![]() Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-02-10 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy pocieszę, ale nie pamiętam samotnego babskiego wypadu, jeśli się spotkamy to maks za godzinę pojawiają się inni znajomi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Wtajemniczenie
|
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
W starej pracy - udało mi się z nimi jakoś dogadać.
No bo wiesz - na 2 tygodnie to nikt nie chciałby zatrudnić. A i teraz ciężko na szybko znaleźć pracę - moja koleżanka próbuje już któryś miesiąc z kolei i kiepsko ![]()
#3941 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry!
Rozumiem Cie Aniolku... kolezanki i przyjaciolki to wazne osoby w zyciu. Ja po wyjezdzie za granice dlugo nie mialam nikogo takiego. Owszem byly kolezanki z pracy, z domu..ale nikt taki od serca. Wlasciwie to do tej pory nie mam najblizszej przyjaciolki. Te ktore mieszkaja w Polsce to..coz.. odleglosc robi swoje, widzimy sie 2 razy w roku, pogadamy troche na skype i tyle... to juz nie to samo. Ciezko znalesc ot tak osobe, ktora bedzie twoja bratnia dusza, ale masz kochanego Tzta wiec nie jest zle. ![]() ![]() Apropo swiadkow - wiekszosc moich kolezanek jest juz po slubie, tak jak i kolegow Tzta. A slyszalam ze z reguly bierze sie za swiadkow panne i kawalera... co myslicie? (tak w razie czego sie zastanawiam, gdyby jednak mial ten slub kiedys byc...)
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-02-10 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mam nadzieje,że kiedyś tak będzie,że będę potrafiła cieszyć się z tego co on lubi..zobaczymy... Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
Ola
![]() ![]() I dla wszystkich dzisiaj smutnych też ![]() Mam mega ochotę na coś słodkiego, na szczęście zaraz obiad ![]() ![]() Dziewczynki szukające przyjaciółek, no co Wyyyy, rozejrzyjcie się wokół siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3945 |
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku a co to za stronkę tworzysz?
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
Ola...
![]() Upadły aniele to Ty już lada chwila będziesz zapierścieniowana ![]() Dziękuję za Wasze kciuki, jak zwykle byłyście niezawodne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
Carmi, fajnie, że się udało
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- O mamo...padłam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=X4Y-2...eature=related
#3948 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy tak szybko Mój TŻ powiedział , że data jest że to stanie się w tym roku , a rok długiiii .
Na początku myślałam , że może to będzie w walentynki lub urodziny (które mam 20 lutego) , ale z racji tego , że nie pracuje i nie ma pieniążków chodź mówiłam mu , że pierścionek można później kupić , ale powiedział , że to nie teraz . Więc druga data to nasza druga rocznica czyli 3 maj , ale sądzę , że Mój TŻ chce zrobić mi niespodziankę więc to będzie jakiś zwyczajny dzień chyba . |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Zadomowienie
|
A ja nie mam nic przeciwko świadkom, którzy są po ślubie. Tż i tak będzie miał za śiadka swojego przyjaciela i jego przyjaciel mojego Tża. I u nas to już wiadomo od wieków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Zakorzenienie
|
Madzamacius - bidulko ty, przykro mi ze tak sie sprawy potoczyly, jednak dobre mialas przeczucie...
![]() Wazne ze udalo wam sie dojsc do porozumienia, chociaz przed wami duzo pracy, zeby znowu bylo dobrze. Nie wydaje mi sie ze twoj Tz chcial odejsc tylko z powodu tego jednego wyjazdu.... Sama piszesz ze jestes bardzo zazdrosna i zaborcza, po prostu pewnie miarka sie przebrala-jak to mowia. Nazbieralo sie tych zakazow i chlopak poczul ze sie dusi. Ja tez bylam strasznie zazdrosna. Nic dobrego mi to nie przynioslo, oprocz klotni z Tz, wylanych lez i nieprzespanych nocy. MUSISZ WYLUZOWAC. ja wiem ze to sie latwo mowi, ale zwiazek wymaga poswiecen i zrozumienia. Napewno jestes dla niego najwazniejsza, ale jak to facet, do szczescia potrzebuje tez kolegow, samochodow itp. Dziwi mnie, ze nie chcesz z nim pojechac, pomimo ze cie zaprasza????? Spedzice czas razem, bedziesz widziala dokladnie co tam sie dzieje no i on bedzie zadowolony ![]() Powodzenia i wytrwalosci w niezaborczosci. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie znajomi to kwestia bardzo zawiła... Na urodziny miałabym kogo zaprosić, ale np. też chyba nie mam takiej bliskiej przyjaciółki, najprawdziwszej. Tak się jakoś to wszystko poukładało, a na studiach dziewczyny, z którymi się trzymam, są spoza mojego miasta, więc pozazajęciowe spotkania są raczej ograniczone. Cytat:
A ja chciałam się pochwalić, że są już wyniki z wczorajszego egzaminu i poprawiłam moją 3 na 5 ![]() ![]() A teraz czas brać się za jutrzejszy egzamin, choć już tak strasznie potrzebuję odpoczynku... P. pojechał dziś ze znajomymi na narty, a ja tu będę obciążała swój umysł ![]()
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
sądzę , że raczej w wakacje to się stanie .
A tak w ogóle co myślicie o pierwszym tańcu raczej tradycyjny czy może jakaś odmiana np. http://www.youtube.com/watch?v=21F7F...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheeheh;D ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj się zobaczymy i jestem ciekawa co będzie mówił,pewnie na każdym kroku bedzie mnie obserwował i analizował czy się zmieniłam czy nie. Nastawiłam go jednak,że zdarzy się napewno jakaś kłótnia a on powiedzial,że raz na jakiś czas może ale nie tak jak było prawie codziennie..będę się starać..zawsze stawiałam na swoim miałam co chciałam, widocznie potrzebowałam takiego kopa na otrzeźwienie.. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
Ja swój bym chciała nie taki normalny , ale np . Jakiś walc wiedeński czy coś w tym stylu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ja to bym chciało coś w tym stylu http://www.youtube.com/watch?v=_iOHx...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=dnrzv...eature=related i w trakcie tańca opadające balony ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dasz radę z następnym egzaminem i będzie kolejna 5 ![]() Tak jak czytam, to Wy same piątkowe studentki jesteście. Ja to przy was odmieniec jestem bo z reguły to mam 3,5 albo 4 (a zawsze mi się noga potknie i 1 punktu mi zabraknie do wyższej oceny). Cytat:
Dlatego wolałabym, żeby był ślub na kilka osób i potem uciec z Tż daleko, ew zabrać świadków i pójść na luźną imprezę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
ja tam lubię tańczyć , ale musi być dobra muzyka na sylwestrze nie przetańczyłam tylko 3 piosenek ponieważ nie miałam siły
![]() A nawet udało mi się namówić mojego TŻ by zatańczył ze mną poloneza ![]() to było dla mnie bardzo ważne po wielu oburzeniach jego zatańczył ze mną ...ahhh będzie co dzieciom opowiadać jak to ich tatuś pomylił się przy polonezie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zadomowienie
|
Ja też lubię tańczyć, ale niestety tyle co się wybawilam to tylko w czasach LO, szkoda trochę, że te czasy tak szybko minęły. Mój Tż jest antyimprezowy, więc rzadko wychodzimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
Hawwa, gratuluję
![]() upadły_anioł tańce rzeczywiście cudne, ale ta druga para chyba za szybko tańczy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.