|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
wbijamy do Karolinyja mam dużą, ale nie mam ochoty na nic z niej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie też nie, za ciasno mi na koncertach ![]() co sie dzieje? spokojnie Marto
|
|
#3842 |
|
Zadomowienie
|
Kurde.
Nie załadował się załącznik poprzednio.
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
mój jeszcze na to nie wpadł, ale kilka spacerków po matrycy zaliczył, jak laptop leżał zamknięty na biurku
|
#3844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajne kierunki ja niestety nie mam pojęcia o przedmiotach przyrodniczych, więc się nie porywam ![]() polibuda ma fajne eventy podobno. i moi koledzy się tam wybierają, buntują się przeciw legendzie AGH ![]() w ogóle znajomy mi ostatnio mówi: "nie polecałbym ci AGH. faceci są tam tak zdesperowani, że oglądają się za chłopakami z długimi włosami" ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- czekamy
|
|
|
|
|
#3845 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam jeszcze lepsze zdjęcie. Jak w doniczce śpi Cytat:
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj na tym UŚ też tak pełno było, do tego chłopaki też lekko dziwni mówię to koleżance, a ona: "męża sobie przyjechałaś szukać czy co? "
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zadomowienie
|
Prawda?
już rozumiem co miał na myśli syn mojej pani od korków, kiedy spojrzał na mnie i powiedział: "AGH? Kogo jak kogo, ale ciebie na pewno nie wyrzucą" X'DAle chyba i tak idę na UEK. ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 | |||
|
Zakorzenienie
|
farciarz. Myslo dają niesamowity popis na koncertach.. kocham Artura. Cytat:
wiesz kto tylko nie słyszałaś mogę wysłać ![]() ja to w moim mieście na niektórych bywałam kiedyś, teraz nie chodzę bo za dużo znajomych. kilka razy na Perfect, Kasia Kowalska, Lady Pank, Łzy , Stachurski , Budka Suflera, Brodka , Wilki, Kiljański z Kayah? , jak mu.. no .. eee... Krawczyk !, Kult, Sistars (podobał mi się niesamowicie ten kocert, to było chyba 4 lata temu), Akurat, Bajm Zakopower ! , enej, koniec świata, ptaky, feel !!!!!! , Brathanki, Varius Manx, Patrycja Markowska , TSA.. i jakieś disco polo. Tyle z tego co pamiętam, co było w moim mieście ![]() a tak to byłam na koncercie Maryli Rodowicz z rodzicami w amfiteatrze w Giżycku no i rok temu na Korto zaliczyłam Myslovitz (moje marzenie), Coma, Afromental, Łydka Grubasa, Oddział Zamknięty, Cała Góra Barwinków, Raggafaya, Dub Inc., Czaqu, czerwony tulipan.. faaaajnie było ![]() zapałowac go? ![]() Cytat:
![]() ja mam ukryte ale mam ![]() jaki kocur ![]() Cytat:
pocisnęła ![]() idę spać robaczki ;*
|
|
#3849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może mi się zmieni kiedyś. ![]() Nie umiem być "z kimś". Zawsze to się źle kończy w moim przypadku. Chyba jeszcze nie dorosłam do związków, a bawić się w nie, nie mam zamiaru. Cytat:
![]() Idę do książek, a potem spać. Kolorowych
|
|
#3850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie jestem tu już ostatnia (albo pierwsza raczej ), ale i tak życzę wszystkim dobrej nocy
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem kluski z rosołem !
(ale zjadłabym rosołu miłego dnia ;*
|
|
#3852 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ferie mi się kończą a ja zaczynam kaszleć i smarkać Eh mam problem.. Bo ja już chyba nie wiem na co chce iść na studia Na co byście poszły zdając Polski R, Angielski P, Matme P, Wos R, Biologie P ? ![]() Myślałam o psychologi lub dziennikarstwie na Uniwersytecie Wrocławskim, no ale tam jest ciężko się dostać Wiec sama nie wiem..
|
#3853 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
E, to Ty stały bywalec na koncertach jesteś Też kiedyś byłam na CGB, ale nic nie słyszałam, bo siedziałam za daleko ![]() Cytat:
Słyszałam, że na UWr ciężko się dostać, ale później zerknęłam na forum wydziału historycznego i ktoś tam napisał, że na ten kierunek dostał się każdy, kto składał tam dokumenty ![]() Uwierz w siebie! mamuśka od jakiegoś czasu mówi, że chce kupić jakiegoś szczeniaczka ![]() Młoda znalazła wczoraj huskiego na sprzedaż w mojej okolicy, mamuśka chce dzisiaj zadzwonić i umówić się z hodowcą
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-02-10 o 11:12 |
||
|
|
|
#3854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3855 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale zawsze warto złożyć te dokumenty, by później nie pluć sobie w brodę, że jednak mogłyśmy złożyć, a tego nie zrobiłyśmy Fajnie, jak można sobie samemu układać godziny zajęć, tez chciałabym znaleźć jakąś pracę na studiach, ale chyba zostaje mi kredyt studencki, chyba, że załapię się na jakieś stypendium. |
|
|
|
|
#3856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ty też do wroclawia?
|
|
#3857 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a weźcie, dziś już mi złość przeszła, ale wczoraj miałam ochotę go ![]() przykro mi się czasem robi. czasem sobie myślę, że on jest z innego świata. samolotem to on nie, do pracy za grancie też nie. "po co ty chcesz zwiedzać? mozesz sobie pojechac nad polskie morze." ze w ogole ja ja moge nie chciec mieszkac w Polsce. i od razu się unosi, i... zjeżdża. on mnie czasem traktuje... jakby moje marzenia były... wygórowane? że one są w ogóle nie na miejscu, bo jak w ogóle można o tym marzyć. Cytat:
![]() myślałam, że ta Twoja sprawa już ucichła, o ja ![]() straszne ![]() nie rozumiem czasem, czemu ludzie wtrącają się w czyjeś życie. jakie to dziecinne jest, takie psucie komuś związku. na szczęscie nie otaczaja mnie tacy ludzie, bo bym pozabijała ![]() ile to nerwów kosztuje. spałuj go jak najbardziej. to było coś z serii tego, co Ci mówiłam kiedyś
|
||
|
|
|
#3859 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wr. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() możesz ![]() ale jak Cie na sentymenty zbiera, to sobie pomyśl o... tym, czemu masz już go nie lubić. eeej, to Ty byłaś na koncertach samych gwiazd! wow.pałuj. ![]() Cytat:
bo jem przez ostatnie 5 dni na okrągło swoją drogą, mama znalazła sklep gdzie są te zupy babci ![]() Cytat:
![]() chodzę i kicham ciągle. zasmarkana jakaś ![]() oj oj, trzeba wziąć się do roboty i wszystkie marzenia można spełnić ![]() Cytat:
![]() Huskie to śliczne psy ![]() Weronika, jaki kocur haha. słodziak. ciepło mu ^^jak oddawałam swoj komputer do generalnego ogarnięcia, był też od razu czyszczony, i właśnie pełno sierści w środku ![]() kurna, i tak musiałam emotki usuwać
|
||||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3860 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po co ona ma iść na studia jak jej się nie chce. Po co ma szukac pracy, jak na pewno nie ma. Po co gdzieś wyjeżdżać jak pogoda będzie nie taka i tysiąc pięćset innych powodów. czasem mam ochotę ją udusić. Mój Tż za to za bardzo się napala na jakieś rzeczy. Planował otworzyć biznes, nic jeszcze nie załatwiał (w sensie umowy, jakieś dotacje, kosztorys itp.) ale już wyobrażał sobie jak będzie sala wyglądała, jaki będzie kolor ścian, nawet jakieś zdjęcia znalazł, które mógłby powiesić na ścianie. ja próbowałam go ściągnąć na ziemię, żeby się nie napalał na to zbyt szybko, bo później trudno mu będzie przejść do porządku dziennego. On już prawie chciał rezygnować ze studiów, mówił "co ma się nie udać?" i co się okazało? Nie dostanie dotacji, póki jest studentem, musi poczekać półtora roku, wtedy ewentualnie może się o nie starać. Aż miałam ochotę powiedzieć mu "a nie mówiłam?" w maju mogłabym go wyprowadzać w góry on by sobie biegał, ja bym się uczyła do matury
|
|
|
|
|
#3861 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry Żbiczki ;*
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tylko jak się tam w tych prysznicach kąpać Cytat:
A tu nie. Cytat:
![]() Sobie z trzech ostatnich lekcji poszłam, na zapiekankę z moją M. Ale to geo i his tylko. Nie daję, nie opłaca się tam siedzieć.
|
|||||
|
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Byłam dziś w szkole (łał XD) i powiem Wam, że już mi się znudziła. Jestem już za stara, żeby tam chodzić stuuuuuuuuuudiaaaaaaaaaaa ! Tyle że na te studia trzeba się dostać, a mnie się TOTALNIE NIC NIE CHCE. Mój mózg zmienił się w gąbkę. I generalnie mam silne potrzeby romansowe. Chyba się zakocham w jakimś Edwardzie.
|
|
|
|
#3863 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale w sumie Ty tam mieszkasz, więc możesz mieć zupełnie inne odczucia Ojj wydaje mi się ( i z tego co mi mówiono) , że studenckie życie najlepsze jest w krakowie A co do agh to prawda, oni naprawde większość czasu przepijają :P Cytat:
i na vavamuffinie w ogóle nie chodzę ani nie jeżdżę na koncerty, jakoś zawsze mnie to omija :P łaaa ale słodziuchny ![]() Cytat:
Tylko mój dotyczy już czasów, jak skończę studia ... no i wtedy zaczynają się te same teksty ![]() ide do geografii, polskiego i wosu
|
|
|
#3864 |
|
Zadomowienie
|
jaki słodziak
![]() fajna pozycja ![]() założyłam ![]() http://www.lastfm.pl/user/Dorisienka pielgrzymka do Karoliny ![]() hello ;* u mnie nudy, bÓ. idę coś zjeść. jeszcze dwa dni w szkole i ferie
|
#3865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ehh, zazdroszczę... moje ferie już dawno rozwiały się we mgle u.u ale we wtorek w szkole bal karnawałowy |
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
ech, mój kiedyś siedział na meblach, na biurku leżał laptop, patrze czarnuch chce skakać, tyle co zabrałam komputer i zeskoczył ;D ojjj dostał by po tyłku: -p
|
#3867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na filmie studniówkowym moim są pokazane zdjęcia par i takie tam inne, śmieszne. podkład to Manchester - ostatni raz polecam, aż łezka się w oku zakręciła mi
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czołówkę. |
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
że tak przy całej szkole czy klasie?
|
#3870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale on tak ma... w stosunku do moich planów i marzeń. jego marzenia nie wykraczają poza realistyczność w jego mniemaniu. a moje już owszem. i w ogóle czego ja chce? PO CO? i to mnie najbardziej irytuje. ale wiesz co? już lepiej jak ktoś się zbytnio cieszy z czegoś, niż jak wiecznie marudzi i kogoś zjeżdża. bo nawet jak mu się nie uda, to ma marzenia, ma cele, ma plany, ma ODWAZNE plany. a nie plany przy najmniejszej linii oporu - TAK SIĘ NIC NIE OSIĄGNIE W ZYCIU. tak apropo - już Ty się nie rozmarz za bardzo ![]() Cytat:
ale go spałujecie ![]() też mnie przeraża kąpanie się, namioty :eek tak apropo namiotów i tżta - w wakacje ja bardzo chciałam pojechac do Chałup na deskę. Ja pojechałam - tż marudził, że jak on będzie tam mieszkał, gdzie, jaka znowu deska, "nie kręci mnie to". On żyje w zupelnie innym świecie niż ja. Ja bym chciała spróować wszystkiego, czego się da, zobaczyć co się da... a on? tak samo dopóki ja jeździłam na snowboardzie to go krytykował, że w ogóle jak można na tym jeździć, jak ja mogę to WOLEĆ, ciągle mi opowiadał jakie to niebezpieczne... jak zaczęłam jeździć na nartach i mieć porównanie faktycznie, i mówić, że deska JEST CIEKAWSZA, to się zamknął. a co do szkoły to ja się nie dziwie. jeszcze, jak wy wrócicie z ferii, to będzie marzec, to już w ogóle PO CO tam chodzić ![]() ciekawe co będzie jak ja teraz wróce Cytat:
![]() nie widzę sensu siedzenia tam. chcę w końcu móc kontrolować swoje kształcenie samodzielnie. nie musiec się spowiadać.. i w ogóle, BOZE. a gdzie znajdziesz tego Edwarda? ![]() Cytat:
co prawda słuchałam ich z za parkanu, ale ![]() ja o czasach po studyjnych to w ogóle, nic nie mówię, póki sama nie mam planów i marzeń co do tego... ale to się opiera na tym samym co i teraz ![]() moja zatoki i musk ![]() |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

tylko ostrzegam, uzależnia 

Wiec sama nie wiem..

stuuuuuuuuuudiaaaaaaaaaaa ! Tyle że na te studia trzeba się dostać, a mnie się TOTALNIE NIC NIE CHCE. Mój mózg zmienił się w gąbkę. I generalnie mam silne potrzeby romansowe. Chyba się zakocham w jakimś Edwardzie.