American&Polish Girls część XV :) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 09:05   #751
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90
Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
hej

ja właśnie się wybieram
nie moge uwierzyc ostatnio ze tak malo do nadrabiabnia jest
no ja tez nie moge uwierzyc ostatnio jak wchodzilam to po 10 stron do nadrabiania a teraz jakos sie znowu uspokoiło
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:09   #752
Monian
Zakorzenienie

bo my mamy zryw , co któryś wątek a tak to posucha
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:18   #753
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
ja właśnie też mam te zaskórniki i mam zamiar się zapisać na kawitację jeśli zdam ćw z matmy w nagrodę. Może to coś mi pomoże
Polecam Ci kawitacje bardzo ladnie oczyszcza ,tylko mi np efekt po pierwszym zabiegu był znikomy najlepiej jest robic serie zabiegów kawitacji i pozniej buzka jest cudna
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:22   #754
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
Polecam Ci kawitacje bardzo ladnie oczyszcza ,tylko mi np efekt po pierwszym zabiegu był znikomy najlepiej jest robic serie zabiegów kawitacji i pozniej buzka jest cudna
wiem,wiem słyszałam , że musi być seria tych zabiegów
Stary 2010-02-10, 09:47   #755
kamciurka
Zakorzenienie

cześć babeczki
a ja dzisiaj od rana jakaś taka nie do życia, chyba muszę sobie kawkę strzelić
wczoraj byłyśmy z Agusią na kawce, kupiłyśmy sobie po castingu i w weekend będę się jakoś farbować, aaaaaaaaa no i muszę wam powiedzieć, że Agusia miała te clipy no i są super, wcale się nie odróżniają, wyglądają extra

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:52   #756
anusiuniaa
Zakorzenienie

hej

a ja dzis umieram czuje sie jeszcze gorzej, bola mnie mięśnie razi światło.. wrrr
Stary 2010-02-10, 09:53   #757
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
hej

a ja dzis umieram czuje sie jeszcze gorzej, bola mnie mięśnie razi światło.. wrrr
ja też dziś nie najlepiej, chyba mnie dopada jakieś przeziębienie
najchętniej bym się uwaliła pod kocem przed TV i kompletnie nic dziś nie robiła
Stary 2010-02-10, 10:06   #758
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

dzien dooobry ale sobie folguje, niedawno wstałam

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
cześć babeczki
a ja dzisiaj od rana jakaś taka nie do życia, chyba muszę sobie kawkę strzelić
wczoraj byłyśmy z Agusią na kawce, kupiłyśmy sobie po castingu i w weekend będę się jakoś farbować, aaaaaaaaa no i muszę wam powiedzieć, że Agusia miała te clipy no i są super, wcale się nie odróżniają, wyglądają extra

a jakie kolorki sobie walniecie? Agusia ma czarne włosy to łatwo z doborem koloru a co Wy tak cienko, to kawa to herbata

Cytat:
ja też dziś nie najlepiej, chyba mnie dopada jakieś przeziębienie
najchętniej bym się uwaliła pod kocem przed TV i kompletnie nic dziś nie robiła

mhm i ja właśnie mam taki plan na dziś tylko muszę zanieść buty do szewca ale to obok a wieczorem wpadnie kumpela, ale nie zamierzam spod koca wychodzić, najwyżej jej się udzieli mój nastrój i posiedzimy z czekoladą do picia i czipsami
Stary 2010-02-10, 10:11   #759
ZARAAA
Rozeznanie

włosy
ZARAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:12   #760
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecia_18 Pokaż wiadomość
ooo jaka cisza , szok! wreszcie bede na biezaco bylam dzisiaj w techo bo maske bingo i nie wiedzialam ktora mam wziasc bo byly dwie- z algami i z jedwabiem. Wzielam ta z algami, to dobrze ? Jeszcze po drodze przypaletala sie do mnie panterkowa kopertowka z rozowa podszewka za 14 zl takze dzien mozna zaliczyc do udanych . Dobranoc AG
pokaz kopertowke

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do tych bezkształtnych butów-kozaków na ulicach
Co do tych Twoich to tak średnio mi się podobają, ja z kolei szaleję za takimi butami jak na zdjęciu w załączniku. Dla mnie są megaaa
cudowne
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:14   #761
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
dzien dooobry ale sobie folguje, niedawno wstałam

a jakie kolorki sobie walniecie? Agusia ma czarne włosy to łatwo z doborem koloru a co Wy tak cienko, to kawa to herbata

mhm i ja właśnie mam taki plan na dziś tylko muszę zanieść buty do szewca ale to obok a wieczorem wpadnie kumpela, ale nie zamierzam spod koca wychodzić, najwyżej jej się udzieli mój nastrój i posiedzimy z czekoladą do picia i czipsami
i ja chyba też tak zrobię, tylko obiad ugotuję na 16 bo TŻ z pracy wraca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 10:14   #762
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne te buciki, jaka szkoda że mam tyle wzrostu
a ile masz wzrostu?
ja 175 a nosze obcasy, moze nie do konca pasuje, ale jak widze piekne buty to ciezko mi sobie odmowic
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:20   #763
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Napisane przez ZARAAA Pokaż wiadomość
włosy

grr robisz to specjalnie jak patrzę na te czarnule to zaczynam się wahać czy dekoloryzacja na braz to dobry pomysł..

a Ty się zdecydowałaś już na jakis brązik/karmel?

Cytat:
i ja chyba też tak zrobię, tylko obiad ugotuję na 16 bo TŻ z pracy wraca
a Ty mieszkasz z TŻtem?

ja w przyszłości nie zamierzam specjalnie gotować, jestem za związkiem parnerskim w takim sensie, ze jak mi się nie chce gotować to TZ powinien mnie wyreczyć (kilka potraw mogłby się nauczyc robić ) albo ewentualnie za wspolnym porozumieniem coś zamówić . Hehe już widzę jak 'często' bym gotowała.

Uzywam od tygodnia szamponu z apteczki babuni z miodem i mlekiem i naprawdę jest świetny tzn nie pieni się, ale włosy są wygładzone, co mogę zaobserwować juz przy spłukiwaniu, wcześniej były poplątane juz na etapie mycia, robiły się takie 'kołeczka' z czego powstawały kołtuny a teraz jest leeepiej o wiele. Chyba warto wyeliminowac silikony
Stary 2010-02-10, 10:35   #764
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
a ile masz wzrostu?
ja 175 a nosze obcasy, moze nie do konca pasuje, ale jak widze piekne buty to ciezko mi sobie odmowic
mam ok 177 chyba. Ja nie mówię,że to nie pasuje tylko ja się czuję jak szczudło potem

Cytat:
grr robisz to specjalnie jak patrzę na te czarnule to zaczynam się wahać czy dekoloryzacja na braz to dobry pomysł..

a Ty mieszkasz z TŻtem?

ja w przyszłości nie zamierzam specjalnie gotować, jestem za związkiem parnerskim w takim sensie, ze jak mi się nie chce gotować to TZ powinien mnie wyreczyć (kilka potraw mogłby się nauczyc robić ) albo ewentualnie za wspolnym porozumieniem coś zamówić . Hehe już widzę jak 'często' bym gotowała.

Uzywam od tygodnia szamponu z apteczki babuni z miodem i mlekiem i naprawdę jest świetny tzn nie pieni się, ale włosy są wygładzone, co mogę zaobserwować juz przy spłukiwaniu, wcześniej były poplątane juz na etapie mycia, robiły się takie 'kołeczka' z czego powstawały kołtuny a teraz jest leeepiej o wiele. Chyba warto wyeliminowac silikony

tak mieszkam, od kwietnia do stycznia mieszkaliśmy u mnie, z moją mamą i siostrą a teraz jesteśmy na swoim . Ja ogólnie też nie codziennie gotuję. Czasem jak mam zajęcia do wieczora to mówię TŻ , że musi sam coś ugotować.
Ale ogólnie u nas jest jako taki podział, codziennie rano jak wstaję ( a teraz wstaję później bo mam przerwę między semestrami) to w kuchni czeka już na mnie śniadanko zrobione i ładnie przygotowane. Jak TŻ nie chodzi do pracy to też mi robi ,ja śniadań w ogóle nie robię. Ale za to obiady jak najbardziej, bo lepiej gotuję trochę bardzie jwymagające rzeczy TŻ na śniadanie mi przeważnie robi kanapki, jajka na twardo/miękko itd a kolacje to różnie gotujemy ,zależy od nastroju i komu się chce

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

dziewczyny jakie telefony macie/polecacie? bo muszę zmienić a kompletnie nie wiem , co bym chciała. Myślałam nad nokią 5800

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2010-02-10 o 10:39
Stary 2010-02-10, 10:36   #765
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
mam ok 177 chyba. Ja nie mówię,że to nie pasuje tylko ja się czuję jak szczudło potem

tak mieszkam, od kwietnia do stycznia mieszkaliśmy u mnie, z moją mamą i siostrą a teraz jesteśmy na swoim . Ja ogólnie też nie codziennie gotuję. Czasem jak mam zajęcia do wieczora to mówię TŻ , że musi sam coś ugotować.
Ale ogólnie u nas jest jako taki podział, codziennie rano jak wstaję ( a teraz wstaję później bo mam przerwę między semestrami) to w kuchni czeka już na mnie śniadanko zrobione i ładnie przygotowane. Jak TŻ nie chodzi do pracy to też mi robi ,ja śniadań w ogóle nie robię. Ale za to obiady jak najbardziej, bo lepiej gotuję trochę bardzie jwymagające rzeczy TŻ na śniadanie mi przeważnie robi kanapki, jajka na twardo/miękko itd a kolacje to różnie ,zależy od nastroju.

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

dziewczyny jakie telefony macie/polecacie? bo muszę zmienić a kompletnie nie wiem , co bym chciała. Myślałam nad nokią 5800
i tak ma być, trzeba zerwać ze stereotypowym podzialem ról

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 10:42   #766
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
i tak ma być, trzeba zerwać ze stereotypowym podzialem ról
ja też nie lubię tego stereotypu. I nie daję się zaciągać jak duża część moich znajomych. Że one tylko studiują a oni ciężko pracują i to ona musi więcej zrobić w domu. Studia to też ciężka praca, nie odwalę 8 godzin i na razie do domku ,tylko w domu też mam wiele nauki. Dlatego dzielimy się, TŻ też obowiązkami . Wiadomo są rzeczy, których mój TŻ nie robi , jak go widzę przy praniu to mnie telepie, raz prał ciemne z jasnymi i od tego momenty powiedziałam koniec, pranie to moja działka

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2010-02-10 o 10:44
Stary 2010-02-10, 10:49   #767
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:

jak się zdecyduje przefarbować to będzie na pewno jakiś zimny ciemny brąz ale boje się takiej drastycznej zmiany z dnia na dzień i chyba zrobię to jakoś stopniowo pasemkami chociaż osobiście nie podobają mi się takie pasemkaale może łatwiej będzie się przyzwyczaić i mnie i otoczeniujak na razie zapuszczam włosybrakuje mi ok 7 cm do wymarzonej długości.
ostatnio mam tak, że żadna blondynka mi się nie podoba i zwracam uwagę tylko na czarne dziewczyny (co widać po zdjęciach dodanych wyżej) a jak już widzę ładną blondynkę to wyobrażam sobię jak ładnie by wyglądała w brązie chore a kiedyś miałam odwrotnie

o to teraz też kupie sobie ten szampon z miodem i mlekiem. teraz mam szampon i odżywkę z tej serii ale ze skrzypem i czymś tam i plączą mi się po tym włosy. ale sprawdzają sie w metodzie OMO

Cytat:
ja mam nokię 6700classic i jest fajna no i aparat ma 5megapixeli i dość dobre zdjęcia robi

aaaaa i zapomniałam dodać, że ten telefon jest najlepszy dla AG z tego względu że można się w nim przejżeć jest jak lusterko tylko palce się odbijają na obudowie

Edytowane przez ZARAAA
Czas edycji: 2010-02-10 o 10:56
Stary 2010-02-10, 10:52   #768
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:

Agusia czarny a ja jasny brąz, który u mnie wychodzi bardziej jak ciemny brąz, a z tym kawkowaniem to wiesz, jak byśmy miały przy każdym spotkaniu pić alkohol to byśmy nałogowcami zostały, ostatnio spotkałysmy sie w niedzielę, potem we wtorek to wiesz
Cytat:

a moim zdaniem ślicznie Ci w tych ciemnych
odnośnie szamponu z apteczki babuni też go uzywam i jest ok, a wczoraj umyłam sposobem Siwej tylko zamiast Glorii użyłam odżywki Rossmanowskiej Young i mam boskie włosy rewelacja, zero siana, co wcześniej u mnie bez użycia prostownicy lub lokosuszarki było niemozliwe
Cytat:
ja też nie lubię tego stereotypu. I nie daję się zaciągać jak duża część moich znajomych. Że one tylko studiują a oni ciężko pracują i to ona musi więcej zrobić w domu. Studia to też ciężka praca, nie odwalę 8 godzin i na razie do domku ,tylko w domu też mam wiele nauki. Dlatego dzielimy się, TŻ też obowiązkami . Wiadomo są rzeczy, których mój TŻ nie robi , jak go widzę przy praniu to mnie telepie, raz prał ciemne z jasnymi i od tego momenty powiedziałam koniec, pranie to moja działka
ja też jestem za równym podziałem obowiązków, chyba, że faktycznie chłop pracuje i utrzymuje dom a kobieta w nim siedzi i nic nie robi albo idzie do pracy z własnej woli, a nie z przymusu. Teraz to się zmienia, ale jak to mój dziadek mówił równouprawnienie kończy się jak kobieta musi wnieść walizkę po schodach

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:59   #769
ZARAAA
Rozeznanie

kurde musze się zabrać za 8 minute buns a tak mi się nie chce że szok trzeba się zmusić a później podziwiać pośladki
Stary 2010-02-10, 10:59   #770
Monian
Zakorzenienie

kurcze na mnie ta metoda nie działa
mam po tym włosy bez wyrazu , takie smutne, oklapłe i chwila moment tłuste. Jednak mycie delikatnym szamponem bardziej mi służy
Stary 2010-02-10, 11:07   #771
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daria1707 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim wklejam foty moich włosów tak jak obiecałam z gory przepraszam za jakosc ale musialam zrobic sobie je sama i za mala przerobke na jednym
ta przerobka jest mega ale włosy ładne
Cytat:
Napisane przez socialite Pokaż wiadomość
siemka

a ja sie dzis wywaxuje, haa

nie poszlam na basen, nie chcialo mi sie.
za to musze sie na jutro nauczyc paru rzeczy i na czwartek bo sprawdzian z historii i geografi

wkurzylam sie i powiedzialam przyjaciolce co o tym wszystkim mysle, kiedy jest z tż, ma mnie w dupie, nawet sie nie odezwie, a kiedy tż sobie pojdzie, to nagle sobie o przyjaciolkach przypomina nie dam sie tak traktowac.
i bardzo dobrze- mzoe przemysli cos
Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
Kochane caly dzien mnie nie bylo i musialam poczytac co nie co hehe
Daria sliczne wloski ,na maxa mi sie podobaja
Amber ale laska z ciebie super
Żmijka Ty masz niebieskie oczka ????? moge ci wypisac kolorki w jakich bym cie widzialaa

a ja dzis kupilam 2 pary sztucznych rzes esesesese
mam oczy szare tzn zielone pomieszane z niebieskim i wychodza szare
Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
Jak mowilam ich koncepcja i ksztalt mi sie podoba, tylko odrobine zmienic wykonczenie Ale z daleka tego widac nie bedzie, wiec beda b.ladnie wygladac.

I sa seksowne, a nie jak wiekszosc teraz butow jakie widze u kobiet- nijakie, bezksztaltne itd Ja rozumiem, ze niektorym zwisa jak wygladaja, ale niektorzy przeplaca za takie koszmarki i jeszcze sie zachwycaja
dokładnie teraz to buty sa jakies takie toporne bynajmniej wieksza czesc kozakow te przody maja takie brzydkie, a ja lubie takie male zgrabne zaokraglone
Cytat:
fajnie masz
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:10   #772
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
jak się zdecyduje przefarbować to będzie na pewno jakiś zimny ciemny brąz ale boje się takiej drastycznej zmiany z dnia na dzień i chyba zrobię to jakoś stopniowo pasemkami chociaż osobiście nie podobają mi się takie pasemkaale może łatwiej będzie się przyzwyczaić i mnie i otoczeniujak na razie zapuszczam włosybrakuje mi ok 7 cm do wymarzonej długości.
ostatnio mam tak, że żadna blondynka mi się nie podoba i zwracam uwagę tylko na czarne dziewczyny (co widać po zdjęciach dodanych wyżej) a jak już widzę ładną blondynkę to wyobrażam sobię jak ładnie by wyglądała w brązie chore a kiedyś miałam odwrotnie

o to teraz też kupie sobie ten szampon z miodem i mlekiem. teraz mam szampon i odżywkę z tej serii ale ze skrzypem i czymś tam i plączą mi się po tym włosy. ale sprawdzają sie w metodzie OMO

wg mnie nie masz się czego bać, masz ciemne oczy karnację ciepłą więc ciemny kolor na bank będzie pasował, tylko czemu zimny? Ja bym Cię widziała w ciepłym a teraz jak farbujesz blondem to jakim - złotym naturalnym czy popielatym..?
Przecież masz dłuugie włosy, jeszcze 7cm?

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Agusia czarny a ja jasny brąz, który u mnie wychodzi bardziej jak ciemny brąz, a z tym kawkowaniem to wiesz, jak byśmy miały przy każdym spotkaniu pić alkohol to byśmy nałogowcami zostały, ostatnio spotkałysmy sie w niedzielę, potem we wtorek to wiesz

a moim zdaniem ślicznie Ci w tych ciemnych
odnośnie szamponu z apteczki babuni też go uzywam i jest ok, a wczoraj umyłam sposobem Siwej tylko zamiast Glorii użyłam odżywki Rossmanowskiej Young i mam boskie włosy rewelacja, zero siana, co wcześniej u mnie bez użycia prostownicy lub lokosuszarki było niemozliwe

ja też jestem za równym podziałem obowiązków, chyba, że faktycznie chłop pracuje i utrzymuje dom a kobieta w nim siedzi i nic nie robi albo idzie do pracy z własnej woli, a nie z przymusu. Teraz to się zmienia, ale jak to mój dziadek mówił równouprawnienie kończy się jak kobieta musi wnieść walizkę po schodach
no właśnie Ty masz fajnie włoski uniesione zawsze,więc Tobie ta metoda pasuje, ja sobie nie wyobrażam, bym miała straki Wolę szampony bez silikonów i potrzymać odzywke z 5-10min na głowie.

po prostu trzeba samemu w związku dojść do porozumienia co i jak. moj TŻ mówi że szczytem jego marzen byloby żeby jego pensja wystarczała na wszysytko i nie musiałabym pracować, ale ja sobie nie wyobrażam siedzenia w domu

Nadal chcę ciemne, ale nie czarne, po prostu brąz, tylko że jak będę dekoloryzować to raczej nie uzyskam ciemnego brązu, raczej zejdę do jasnego, a po miesiącu czy dwóch zafarbuję na ciemniejszy.

Cytat:
kurde musze się zabrać za 8 minute buns a tak mi się nie chce że szok trzeba się zmusić a później podziwiać pośladki

ja też zaraz muszę poćwiczyć, ale nie lubie 8 minute bans wole tamilke na poslady albo stepper
Stary 2010-02-10, 11:11   #773
MySSaaa
Zadomowienie

hej ja tylko na chwile bo umieram ..niedawno wstałam wczoraj z TZ bylismy na imprezce moja głowa
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:13   #774
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
wg mnie nie masz się czego bać, masz ciemne oczy karnację ciepłą więc ciemny kolor na bank będzie pasował, tylko czemu zimny? Ja bym Cię widziała w ciepłym a teraz jak farbujesz blondem to jakim - złotym naturalnym czy popielatym..?
Przecież masz dłuugie włosy, jeszcze 7cm?

no właśnie Ty masz fajnie włoski uniesione zawsze,więc Tobie ta metoda pasuje, ja sobie nie wyobrażam, bym miała straki Wolę szampony bez silikonów i potrzymać odzywke z 5-10min na głowie.

po prostu trzeba samemu w związku dojść do porozumienia co i jak. moj TŻ mówi że szczytem jego marzen byloby żeby jego pensja wystarczała na wszysytko i nie musiałabym pracować, ale ja sobie nie wyobrażam siedzenia w domu

Nadal chcę ciemne, ale nie czarne, po prostu brąz, tylko że jak będę dekoloryzować to raczej nie uzyskam ciemnego brązu, raczej zejdę do jasnego, a po miesiącu czy dwóch zafarbuję na ciemniejszy.

ja też zaraz muszę poćwiczyć, ale nie lubie 8 minute bans wole tamilke na poslady albo stepper
ja też bym nie chciała siedzieć w domku , mam nadzieje , że skończę te studia i założę swoje biuro rachunkowe

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
hej ja tylko na chwile bo umieram ..niedawno wstałam wczoraj z TZ bylismy na imprezce moja głowa
na kaca polecam zimny prysznic i ibuprom wiem, że może głupia kombinacja ale mi przechodzi od razu
Stary 2010-02-10, 11:19   #775
zmija19
Zadomowienie

ale sie wczoraj zdenerwowałam wieczoru panienskiego nie bedzie bo przyszły mąż koleżanki absolutnie sie nie zgadza zeby ona bez niego gdzies wyszła wiec stwierdzilysmy ze jak ma jej pozniej wypominac przez reszte zycia to to lepiej dac sobie swiety spokoj
ostatnio zrobil jejtaka haje o to ze na imprezie tanczyla z JEGO kuzynem

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-02-10 o 11:21
Stary 2010-02-10, 11:22   #776
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
ja też bym nie chciała siedzieć w domku , mam nadzieje , że skończę te studia i założę swoje biuro rachunkowe

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

na kaca polecam zimny prysznic i ibuprom wiem, że może głupia kombinacja ale mi przechodzi od razu
a na którym roku jesteś?
Ja studiuje administrację więc praca jakiś urzedach miasta,gminy itd tu raczej stopniowo trzeba się piąć po szczebelkach kariery od wójta po wojewodę haha

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
ale sie wczoraj zdenerwowałam wieczoru panienskiego nie bedzie bo przyszły mąż koleżanki absolutnie sie nie zgadza zeby ona bez niego gdzies wyszła wiec stwierdzilysmy ze jak ma jej pozniej wypominac przez reszte zycia to to lepiej dac sobie swiety spokoj
ostatnio zrobil jejtaka haje o to ze na imprezie tanczyla z JEGO kuzynem
a to on też zrezygnował z kawalerskiego? To same jej zorganizujcie, zabierzcie siłą albo zorganizujcie u którejś z domu
Stary 2010-02-10, 11:22   #777
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
OMG to jest z deczka chore jak dla mnie. Co znaczy , że on się nie zgadza żeby bez niego wyszła? Popindoliło mu się w głowie czy jak?
Już widzę to udane małżeństwo

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
a na którym roku jesteś?
Ja studiuje administrację więc praca jakiś urzedach miasta,gminy itd tu raczej stopniowo trzeba się piąć po szczebelkach kariery od wójta po wojewodę haha

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

a to on też zrezygnował z kawalerskiego? To same jej zorganizujcie, zabierzcie siłą albo zorganizujcie u którejś z domu
1 rok dopiero
Stary 2010-02-10, 11:28   #778
zmija19
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]
podobno razem maja zorganizowac sobie damsko- meski wieczor ta juz widze ze on zrezygnował ze swojego wieczoru ze koledzy mu nie zorganizuja no coz dziewczyna dała soba rzadzic ale ich sprawa
Cytat:
OMG to jest z deczka chore jak dla mnie. Co znaczy , że on się nie zgadza żeby bez niego wyszła? Popindoliło mu się w głowie czy jak?
Już widzę to udane małżeństwo[COLOR="Silver"]
dla mnie tez to jest chore zero zaufania do przyszlej zony
Stary 2010-02-10, 11:28   #779
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Już widzę to udane małżeństwo

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

1 rok dopiero
rocznik 90 jestes? Ja tez na 1 roku, ale nawet mi się podoba wiem że czeka mnie kilka przedmiotów o złej opinii ale ogólnie jest ok, ludzi fajni, aż chętnie jeżdze na zjazdy (pomijając wstawanie przed 5...)
Stary 2010-02-10, 11:29   #780
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
podobno razem maja zorganizowac sobie damsko- meski wieczor ta juz widze ze on zrezygnował ze swojego wieczoru ze koledzy mu nie zorganizuja no coz dziewczyna dała soba rzadzic ale ich sprawa

dla mnie tez to jest chore zero zaufania do przyszlej zony
hmmm a dziewczyna co na to? nie próbowala mu przemówić do rozsądku? No ale właśnie masz rację, tak to jest jak się pozwala sobą rządzić.

Idę zmyć oleje , będę za chwilę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości