PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 11:23   #2191
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

oj dajcie jej poczytać zaległości..
Tosiaaaaaaaaaaaaa!
te twoje dwa gołąbki to dwa zboczeńce, wlazły za siebie

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-02-10 o 11:25
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:24   #2192
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
Tosia chodź do nas!

dziękuję wszystkim za opinie. i w dalszym ciągu nie wiem co zrobić
Wyślij mi, mam teraz trochę czasu. Ja to jestem spec od takich spraw, nie chwaląc się
Stary 2010-02-10, 11:25   #2193
can't be perfect
Wtajemniczenie

witam

weszłam zobaczyć suwaczekm Danaeee na którym się wzoruję i się przestraszyłam

100-dniówka

jakoś nie mam czasu na wizaż i nie wiem co tutaj sie dzieję, a nadrobić tego co napsiałyście nie mam szans

w piatek mam wyniki ostatniego egzaminu <boję się> a nie za dobrze mi poszło..

sprawy ślubne stoją jak zdam jakimś cudem egzamin to w przyszłym tygodniu zaczynamy cosik myslec o slubie

a i załatwiłam sobie pracę na 3 dni po 10 godzin więc już na coś sobie zarobię
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:26   #2194
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
(...)

Macie suwaczek
3 dni

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
witam

weszłam zobaczyć suwaczekm Danaeee na którym się wzoruję i się przestraszyłam

100-dniówka

jakoś nie mam czasu na wizaż i nie wiem co tutaj sie dzieję, a nadrobić tego co napsiałyście nie mam szans

w piatek mam wyniki ostatniego egzaminu <boję się> a nie za dobrze mi poszło..

sprawy ślubne stoją jak zdam jakimś cudem egzamin to w przyszłym tygodniu zaczynamy cosik myslec o slubie

a i załatwiłam sobie pracę na 3 dni po 10 godzin więc już na coś sobie zarobię
OO to gratuluję 100-dniówki

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-02-10 o 11:28
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:28   #2195
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Wyślij mi, mam teraz trochę czasu. Ja to jestem spec od takich spraw, nie chwaląc się
maris mnie tez podeslij .. moze pomoge
Stary 2010-02-10, 11:29   #2196
Aaś
Zakorzenienie

zainspirowana martoolką przeczesuję neta w poszukiwaniu dekoracji i patrzcie jakie "fantastyczne" serce znalazłam

Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:29   #2197
chilanes
Zakorzenienie

Aaś nie nabijaj się, bo my chyba będziemy mieli coś takiego: http://www.firmaszymczak.pl/galeria1...s/IMG_0064.jpg
coś w tym stylu oferuje nasza sala, a mi się nie chce myśleć i wydawać kasy na inne dekoracje

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hahahha
poważnie jak mi się zepsól "firmowy" czajnik elektryczny (stary jest, momo odkamieniania, to swoje przeszedł i zdechło mu się), to stwierdzili, że pewnie "specjalnie popsułam" i miałam sama odkupić, bo "to mienie firmy"

No i ostatnio łaskawie mi skaner kupili i niszczarkę (do użytku z 10 innymi osobami)

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Wiadomo

Wlasnie, nie u wszystkich takie luksusy

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Jutro przyjeżdżam... Mam w sumie wolny piątek, sobotę i niedzielę, jak na razie, bo w poniedziałek wyjeżdżam. Pasuje Ci któryś dzień? Nie pisałam wcześniej, bo musiałam się dogadać ze świadkową kiedy ma czas na ploty, bo wieki się już nie widziałyśmy

Ja dzisiaj się przejechałam na uczelnię indeksy oddać, a potem uznałam, że muszę wrócić spacerkiem (mam koło 20 minut), mimo że pogoda średnia. Ale trzeba się było rozruszać Dawna (zeszłoroczna) ja od razu by pobiegła do tramwaju Potem jeszcze porobiłam za wielbłąda targając zakupy z biedronki i już odpoczynek w domu

I wieczorkiem ostatnie nauki
hmm hmm to może piątek popołudniu? tylko gdzie?
Cytat:
Napisane przez wife_to_be Pokaż wiadomość
już wrzucam
żeby ułatwić to włosy mam trochę ciemniejsze od tej modelki....

czy ja dobrze rozumiem że tu się jakieś weselicho w tą sobotę szykuje??

a ja nie mam pomysłu na to co ma być za stołem panny młodej. najchętniej nie dałabym NIC, ale niestety, w miejscu gdzie prawdopodobnie będzie nasz stół jest wysoko okno (co za idiotyczny pomysł, uhhh) i chyba trzeba będzie je jakoś ukryć.. nie cierpię tych gołąbków serduszek, zdjęć.. dzizas... ;/
jak to "jakieś"! Nasza Toska traci panieństwo w tą sobotę

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-02-10 o 11:32
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 11:31   #2198
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
zainspirowana martoolką przeczesuję neta w poszukiwaniu dekoracji i patrzcie jakie "fantastyczne" serce znalazłam

no po prostu za***iaszcze!!:ha haha:

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:31   #2199
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a ja kocham zimę co prawda kocham bardziej jak mogę wyskoczyć na stok jakiś i poszusować na desce, a nie tak jak teraz w mieście, ale to nic. i tak kocham zimę i śnieg
ja tez bardziej kocham jak jedziemy na deske
ale tak w ogole to wole jak wlasnie pada snieg i jest bialo niz tak depresyjnie, listopadowo i szaro mozna pojezdzic na sankach, jabluszku, ulepic balwana, robic wojny sniegowe i jak jest pieknie niedawno bylismy z TZe na zimowym spacerku poogladac cudo jakim byla zamarznieta Wisla chyba pierwszy raz cos takiego widzialam wiec ja ogolnie lubie zime z reszta dla mnie kazda pora roku ma swoj urok i za cos ja lubie

Cytat:
ja byłam w IMAXie i "moje" 3d było super :P a może po prostu nie miałam jakiś większych wymagań.....
ja bylam w IMAXie i tak jak Aaś troche bylam zawiedziona efektami bo ja myslalam, ze to bedzie takie 3D jak w filmach o rafach koralowych czy safari... a tu niestety takie skromniejsze to 3D bylo (ale sie czlowiek wybredny robi )

Cytat:
U mnie szefostwo jest takie dobre że sponsoruje nam kawę a ostatnio nawet capuccino sobie kupiłam za firmowe. a co!
to u mojego TZa w oddziale jest tak, ze maja za darmo super ekspres i kawe od jakiejs firmy z zewnatrz tylko musza wypijac miesiecznie okreslona ilosc tej kawy zeby im nie zabrali no wiec bardzo chetnie oferuja kawke klientom jak sie szykuje dluzsze posiedzenie, bo nie moga schodzic ponizej minimum zuzycia

Cytat:
już wrzucam
bardzo ladny bukiecik tylko wlasnie nie jestem pewna czy bedzie pasowal do sukni w kolorze ecru
ja chce wlasnie cos w podobnym kolorze. cos bedacego jakas kombinacja takich bukietow jak w zalaczniku

Tosia na sobote zapowiadaja opady sniegu masz jakas parasolke zeby ci fryzu nie zasypalo? no i na szczescie nie bedzie takich dzikich mrozow tylko takie normalne wiec bedzie pieknie bialo

doszlo drugie bikini to juz jestem gotowa na plaze

a w ogole njus dnia siostra TZa jest w ciazy
nie wiem tylko kiedy maja termin porodu. trzeba sie bedzie dowiedziec mam nadzieje, ze nie w okolicach naszego slubu, bo chcialabym zeby byli na naszym weselu
a TZowi dziwnie, ze zostanie wujkiem
'najdziwiniej' to pewnie tesciom - tyle przezyc w jednym roku: syn sie zeni i wyprowadza (pewnie bedzie syndrom opuszczonego gniazda, bo zostana sami), tu ciaza jedynej corki i zaraz pierwszy wnuk czy tez wnuczka ale emocji
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:33   #2200
wife_to_be
Raczkowanie

na kaca najlepszy świeży sok z pomarańczy i spacer!!! a potem kąpiel
i jajecznica z serem żółtym!

kurde, muszę powiedzieć mojej świadkowej że chce panieński min. tydzień wcześniej... chociaż z drugiej strony mając kaca nie masz sił się stresować

będzie dobrze!

a ja wymodziłam takie cudo i chyba nie jest źle

tak szczerze to to serce nienajgorsze, wolalabym takie niz golabki, zdjecie nas zakochanej pary i serduszka..........

Edytowane przez wife_to_be
Czas edycji: 2010-02-10 o 11:38
wife_to_be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:35   #2201
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

to jakiego oni Was tanga ucza? tu jakies bole, tu taka muzyka... zastanawiam sie jak do tego tanczyc tango, bo w ogole tego tangowego rytmu nie ma
my sie uczymy tanga argentynskiego w trzymaniu zamknietym, czyli taka klasyka
a tanczyc chcemy do Por Una Cabeza (to z Zapachu kobiety). ja sie jeszcze zastanawialam nad Gotan Project - Santa Maria, ale TZ woli to pierwsze
mysle, ze zatanczymy cos w tym stylu:
http://www.youtube.com/watch?v=RoMI3...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mehIRKCaTMc
oo a tu http://www.youtube.com/watch?v=7m0Ob...eature=related nawet z pierwszego tanca tylko ta suknia strasznie powloczysta i ten tren w lapie troche tak niefajnie
wlasnie takich krokow i figur sie uczymy jak na tych filmach juz nawet sporo z tego co tu widac umiemy nazwac i zatanczyc fajnie tak
zastanawiam sie jeszcze tylko nad ozdobnikami (ta machniecie nozka od czasu do czasu) bede musiala na przymiarce zobaczyc jak to wyglada w mojej sukni
bardzo chetnie swoja juz mam, ale jeszcze w fazie tworzenia i przydadza mi sie pomysly
Uczymy sie argentyniaka Bole to tylko moja i wylacznie moja wina, bo len jestem i sie nie gimnastykuje, a nasz nauczyciel koniecznie chcial nas nauczyc tej prawidlowej pochylonej postawy Do tej piosenki po prostu tanczylo sie dosc szybko, ja tam specjalista nie jestem, ale jak tanczylismy, to bardzo rytmiczne mi sie to wydawaloTak w ogole, to ze wszystkich naszych przygotowan slubnych, nauka pierwszego tanca daje nam najwiecej satysfakcji

Podoba mi sie taniec na drugim filmiku, ladnie to wyglada i rzeczywiscie ten tren strasznie lasce przeszkadzal na trzecim, podejrzewam, ze ty sobie podepniesz

Co do listy, to wczoraj nie zostala ukonczona, bo z TZ zaczelismy ogladac zalegle odcinki "skins" i tak jakos szybko nam dzien na tym zlecial. Podaje kilka piosenek, ktore wczoraj udalo mi sie wpisac na liste
http://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w-pierwszy raz mnie pocalowal przy tej piosence
http://www.youtube.com/watch?v=n0rjfGvwMdE
http://www.youtube.com/watch?v=NzJ2NKp23WU
http://www.youtube.com/watch?v=OZtQh5EIgWQ
http://www.youtube.com/watch?v=SnL1e4-NfaA
Jak cos masz, to wrzucaj, napewno tez mi sie przyda

Cytat:
woda oficjalnie oświadczam, że czy chcesz czy nie chcesz, to ja wbijam na Twój panieński
To przysiegaj na ptaszka TZ-a

Cytat:
czy któraś jest chętna to wyrażenia opninii o tym naszym potencjalnym foto-video? to prześlę adres str na pw
Ja moge
Cytat:
byliśmy wczoraj na avatarze. ale kicha. w połowie się zdrzemnęłam a sam film tylko mi przypomniał że posiadam taką część ciała jak tyłek oczy bolą od tych okularów a sam film miał chyba z 50 zakończeń kicha kicha i jeszcze raz kicha
Cytat:
mi się avatar bardzo podobał tzn nie przez fabułę, bo ta zbyt ambitna nie była (ale to nic, itak bylo fajnie) , ale forma filmu, to całe 3d,yeaaaah, super było
Dziewczyny, taki ladny film z pieknym przeslaniem o ochronie swojego srodowiska, a wam sie nie podobal
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:37   #2202
BlackAngel
Adwokat diabła

Chil, no to ta Twoja firma jest "super"

Lain, no to z tą kawą to mają u Twojego tż. U mnie to prócz kawy, cukru trzcinowego to idą jak woda słodycze a kto wyjada? zgadnijcie (faceci..)

woda, ja widzę że Twój panieński będzie bombowy

Tosiek, weź zimny prysznic. Mocna kawa, coś słodkiego, piosenka która dodaje Ci energii

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-02-10 o 11:39
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:37   #2203
caprica6
Wtajemniczenie

Lain ten ostatni bukiecik jest przepiekny

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:37   #2204
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Aaś nie nabijaj się, bo my chyba będziemy mieli coś takiego: http://www.firmaszymczak.pl/galeria1...s/IMG_0064.jpg
coś w tym stylu oferuje nasza sala, a mi się nie chce myśleć i wydawać kasy na inne dekoracje
oj niee...mi się totalnie takie coś nie podoba.... u nas na sali robią wszystko (kwiaty na stołach, wiązanka przed nami, pokrowce na krzesłach itp.) oprócz tego za nami... bo każdy chce co innego to sobie po 2 sezonach darowali uszczęśliwianie ludzi na siłę ale pewnie jakby było w cenie to bym się zastanowiła.

w ogóle to mam stresa że ludzie mi się na sali nie zmieszczą. sala jest na 150 osób (teoretycznie) my mamy na liście 140 a liczyłam że faktycznie pewnie będzie ok 120. jak byłam na tej sali to na oko wygląda że ok ale sama nie wiem. nie mam nawet zdjęcia żeby wam pokazać :ryczy:
Stary 2010-02-10, 11:38   #2205
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
na kaca najlepszy świeży sok z pomarańczy i spacer!!! a potem kąpiel
i jajecznica z serem żółtym!

kurde, muszę powiedzieć mojej świadkowej że chce panieński min. tydzień wcześniej... chociaż z drugiej strony mając kaca nie masz sił się stresować

będzie dobrze!

a ja wymodziłam takie cudo i chyba nie jest źle

tak szczerze to to serce nienajgorsze, wolalabym takie niz golabki, zdjecie nas zakochanej pary i serduszka..........
zalezy na czyjego kaca
ja na kacu piję dużo wody, goirzkiej herbaty i jem suchy (niczym nie posmarowany/obłożony) chleb po opisanej przez Ciebie kuracji spędziłabym dzień "przytulając się do muszli"

Aaś my mamy właśnie dekoracje w cenie, niby mogę swoje zmiany zaproponować, no ale oni mają tylko takie coś, więc za "nowe" musiałabym pewnie zapłacić kwiaty żywe też są (ta 1 biała róża co kawałek, a ja chcę gerberki po kilka w wazoniku, by było kolorowiej i pasowało do mojego bukietu). Moze po prostu nie każę im tego łuku stawiać?
Z resztą, najczęściej goscie i tak nei zwracają na dekorację szczególnej uwagi dłużej niż 30 sekund Ważne by nie przeszkadzała

Tośka jak tam poza kacem? Nerwówka już jest? Jak Tż?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-02-10 o 11:43
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:40   #2206
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
już wrzucam
Hmm... jak tak teraz na to patrzę, to chyba jednak będzie pasować, bo ta kieca to chyba nie jest tak typowo ecru tylko bardziej kość słoniowa... Tylko dobrzy by było dodać może jakieś kremowe kwiatki i chyba takie mniej pofalowane by były lepsze

Cytat:
Hej
Zaglądam na szybko, bo mamy jeszcze co nieco do załatwienia i jedziemy dziś do domu, a ja dosłownie zdycham tak mnie wczoraj spiły świadkowa i druga taka paskuda

Macie suwaczek

Dziewczyny co mam zrobić, żeby ożyćHelp
No to ładnie Cie dziewczyny załatwiły. Najlepiej to by było chyba odespać, ale pewnie nie masz teraz na to czasu Hmmm...
A te Twoje gołąbki to niezłe zbokole - już się prawie przeleciały

Cytat:
No my przecież miałyśmy plan wykorzystania lampek choinkowych i zasłonek pamiętasz?
Mam gdzieś na mailu taką dekorację. Zaraz poszukam i wkleję

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

100-dniówka

Cytat:

Oj tam i tak lepsze to niż jakieś balony, albo styropianowe gołąbki
Jak dla mnie to wszystkie te dekoracje to paskudztwa. Możliwe, że skończy się na ty, że powiem obsłudze sali, żeby ustawili za nami wszystkie najwyższe kwiaty jakie mają (bo tam mają pełno takich zielonych wysokich jak w palmiarni)

Cytat:

a w ogole njus dnia siostra TZa jest w ciazy
Gratuluję ciociu
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:42   #2207
mariiasia
Zadomowienie

woda wysłałam, a na ptaszka tża nie przysięgam, bo w razie gdyby coś to straciłabym szansę na potomstwo (i inne rzeczy)

Tosia właśnie, właśnie, jak tam stres? dużyyy?? i jak tżcik? i wogóle wszystko jak jak jak??? bo ja to sie chyba bardziej stresuję Twoim ślubem niż Ty sama tak pozytywnie stresuję, że tu już!!

Lain gratulejszyn

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-02-10 o 11:44
mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:43   #2208
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, taki ladny film z pieknym przeslaniem o ochronie swojego srodowiska, a wam sie nie podobal
taka Pocahontas XXIw. tylko z holywoodzkim happy endem

"ty masz mnie za głupią dzikuskę!"

Lain ale mi się te Twoje bukiety podobają takie mają piękne kolorki w ogóle strasznie mi się podoba twoja koncepcja ogólna wyglądu ślubnego
Stary 2010-02-10, 11:45   #2209
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziewczyny kompletujące muzykę na film z wesela :
Mozecie napisać tu swoje typy, albo przesłać mi na PW?
(Ja oczywiscie robię wszystko tylko nie to co powinnam- uczyć się )
Moje typy jak na razie:
- Nickleback -Far away
- Enya -Adiemus
- Joe Cocker -With A Little Help From My Friends
- Kukulska i Piasek - Jesteś blisko mnie
- Leona Levis I see you
...
Ogólnie to podoba mi sie muzyka filmowa
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 11:45   #2210
chilanes
Zakorzenienie

Lain gratulacje ciotka

luskap ojjj nie pomogę, jest zbyt wiele pięknych utworów, no i każdy ma inne wspomnienia
Stary 2010-02-10, 11:50   #2211
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziewczyny kompletujące muzykę na film z wesela :
Mozecie napisać tu swoje typy, albo przesłać mi na PW?
(Ja oczywiscie robię wszystko tylko nie to co powinnam- uczyć się )
Moje typy jak na razie:
- Nickleback -Far away
- Enya -Adiemus
- Joe Cocker -With A Little Help From My Friends
- Kukulska i Piasek - Jesteś blisko mnie
- Leona Levis I see you
...
Ogólnie to podoba mi sie muzyka filmowa
OOO.. no patrz ja wczoraj to samo robiłam

Mam póki co:

Wet Wet Wet - Love Is All Around
U2 - Beautiful Day
Cliff Richard - Congratulations (na zyczenia pod kościołem)
Akurat - Lubię mówić z Tobą
The Archies - Sugar sugar (na tort ewentualnie - chyba że będzie dźwięk faktyczny - to co zespół będzie grał)
Kayah & Krzysztof Kiljański - Prócz ciebie nic
Stary 2010-02-10, 11:56   #2212
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
już wrzucam
Mi sie wydaje, ze bedzie pasowac, wrzucam zdejecie mojej sukni ecru z bukietem w tym kolorze, nie wyglada to najgorzejA jesli chcesz to moge ci na pw wyslac namiary na zdjecia slubne mojej kuzynki, miala troszke podobna do twojej suknie ecru+bukiet fioletowy i slicznie to wygladalo

Cytat:
Macie suwaczek
Ojej, ja sie naprawde przestraszylam

Cytat:
woda wysłałam, a na ptaszka tża nie przysięgam, bo w razie gdyby coś to straciłabym szansę na potomstwo (i inne rzeczy)
Zaraz obejrze. Co do przysiegania, to chyba raczej o te "inne rzeczy" sie martwisz
Stary 2010-02-10, 11:57   #2213
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
ja bylam w IMAXie i tak jak Aaś troche bylam zawiedziona efektami bo ja myslalam, ze to bedzie takie 3D jak w filmach o rafach koralowych czy safari... a tu niestety takie skromniejsze to 3D bylo (ale sie czlowiek wybredny robi )

bardzo ladny bukiecik tylko wlasnie nie jestem pewna czy bedzie pasowal do sukni w kolorze ecru
ja chce wlasnie cos w podobnym kolorze. cos bedacego jakas kombinacja takich bukietow jak w zalaczniku
no to może dlatego mi sie podobalo bo w zyci una filmach o rafie koralowej nie bylam

a bukiety piekne, mi sie marzy wlasnie taki jak na zdjeciu z panna mloda - bo to roze sa, prawda? bosssskii!!!

Cytat:
mi sie podobal

i powiem szczerze ze nie wiedzialam ze kosmici tacy przystojni moga byc

Cytat:
oj niee...mi się totalnie takie coś nie podoba.... u nas na sali robią wszystko (kwiaty na stołach, wiązanka przed nami, pokrowce na krzesłach itp.) oprócz tego za nami... bo każdy chce co innego to sobie po 2 sezonach darowali uszczęśliwianie ludzi na siłę ale pewnie jakby było w cenie to bym się zastanowiła.

w ogóle to mam stresa że ludzie mi się na sali nie zmieszczą. sala jest na 150 osób (teoretycznie) my mamy na liście 140 a liczyłam że faktycznie pewnie będzie ok 120. jak byłam na tej sali to na oko wygląda że ok ale sama nie wiem. nie mam nawet zdjęcia żeby wam pokazać :ryczy:
my wszystkie dekoracje bedziemy robic sami, tzn podziekowalismy grzecznie za pania ktora nam oferowal wlasciciel lokalu (po obejrzeniiu zdjec ) i zajmie sie tym ktos inny... i się już nie boję, bo co by nie wisiało na ścianie za nami wiem że będzie super

i nie mów mi o stresie że ci się goście nie pomieszczą...
do mojej sali wejdzie MAX. 240 osób, tak wyliczyli nasi tatusiowie (poukladali stoly itp itd), niby facet mowi ze 250 ale to przy jakims dzikim ustawieniu... a niedawno aktualizowalismy nasza liste gosci i mamy 244.... co najgorsze, bardziej się już tego nie da uciąć.... (znajomych mamy 30 sztuk reszta to RODZINA ]
miałam stresa przez długi czas, teraz postanowiłam się nie przejmować. byliśmy na wesely gdzie naprawdę ciasno było, co gorsza do siedzenia były ławy a nie krzesła (trzeba się było przeciskać) a naprawdę było super

Cytat:
zalezy na czyjego kaca
ja na kacu piję dużo wody, goirzkiej herbaty i jem suchy (niczym nie posmarowany/obłożony) chleb po opisanej przez Ciebie kuracji spędziłabym dzień "przytulając się do muszli"

Tośka jak tam poza kacem? Nerwówka już jest? Jak Tż?
ja nie mówię że to wszystko naraz
ja mam rzadko atak na wodę, czasem mi się śni wodospad albo coś, wtedy się budzę i usycham z pragnienia, ale to rzadko rzadko. więc po wstaniu z łóżka sok pomarańczony, najlepiej świeżo wyciskany (po paru razach stosowania tej metody dowiedziałam się że alkohol wypłukuje wit. c (i potas - stąd sok pomidorowy ) i albo ją należy łykać, albo pić sok pomarańczowy , a po jakimś czasie jak się poprawi to jajecznica na szynce, pomidorach i z serem mniam.
głodna się zrobiłam

jak spędzasz dzień przytulając się do muszli to ci już chyba nic nie pomoże tylko nawadniać się trzeba

nooo, ciekawe właśnie, jak tam sobotnia panna młoda? w głowie tylko bół kacowy czy może jednak jakiś stresik?
wife_to_be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:57   #2214
Martoolka87
Zakorzenienie

Oooo... Znalazłam tą dekorację. Biorąc pod uwagę, że młodzi sami ją zrobili, to chyba jest całkiem niezła. Chociaż te obrączki mi się kompletnie nie podobają
Stary 2010-02-10, 11:58   #2215
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis sie pewnie dowiem dokladnie bo ide na usg

To ja poproszę o inf.
Moja kuzynka jest w 6 m-cu i już widzieliśmy wszystko dokładnie -rączki, nóżki, główkę i nawet siusiaka.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:59   #2216
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi sie taniec na drugim filmiku, ladnie to wyglada i rzeczywiscie ten tren strasznie lasce przeszkadzal na trzecim, podejrzewam, ze ty sobie podepniesz
jak najbardziej zaraz po wyjsciu z kosciola no i ja jednak mam mniej obszerna suknie

Cytat:
Co do listy, to wczoraj nie zostala ukonczona, bo z TZ zaczelismy ogladac zalegle odcinki "skins" i tak jakos szybko nam dzien na tym zlecial. Podaje kilka piosenek, ktore wczoraj udalo mi sie wpisac na liste

oo to widze, ze taki nastrojowy bardzo film Wam sie kroi ja bym wolala cos takiego hmm bardziej dynamicznego
ja na razie mam takie typy
http://www.youtube.com/watch?v=-rSZ_v8mbkg
http://www.youtube.com/watch?v=a6EEAse3i18
http://www.youtube.com/watch?v=-scESgTnoUM
http://www.youtube.com/watch?v=WlyQK...om=PL&index=44
http://www.youtube.com/watch?v=8VlhNpHbA3s
http://www.youtube.com/watch?v=8xg3vE8Ie_E&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=m3b9E1p9uOA
http://www.youtube.com/watch?v=3zD9W9SZj9w
http://www.youtube.com/watch?v=Bqvcmud3LFQ
http://www.youtube.com/watch?v=F0_bYHZrw9A&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=KISJkJi2KAM&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=TTR0M14ojVI

pewnie jeszcze TZ dorzuci na liste troche trance'u
pewnie z kosciola beda bardziej podniosle, z weselnych zabaw te szybsze

Cytat:
Lain ten ostatni bukiecik jest przepiekny
mi tez sie strasznie podoba jakos poczatkie marca wybieram sie do florystki to zapytam jak ona to widzi, bo ma kobietka doswiadczenie w dobrze slubnych bukietow

Cytat:
Lain, no to z tą kawą to mają u Twojego tż. U mnie to prócz kawy, cukru trzcinowego to idą jak woda słodycze a kto wyjada? zgadnijcie (faceci..)
to u TZa jeszcze jest wor firmowych krowek - tak do tej kawy

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Gratuluję ciociu
Cytat:
Lain gratulejszyn
Cytat:
Lain gratulacje ciotka
a dziekuje, dziekuje

Cytat:
Lain ale mi się te Twoje bukiety podobają takie mają piękne kolorki w ogóle strasznie mi się podoba twoja koncepcja ogólna wyglądu ślubnego
dziekuje
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:00   #2217
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a bukiety piekne, mi sie marzy wlasnie taki jak na zdjeciu z panna mloda - bo to roze sa, prawda? bosssskii!!!
Mi to wygląda na gerbery

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 12:01   #2218
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
woda, ja widzę że Twój panieński będzie bombowy
Jak przyjdziecie, to napewno

Cytat:
taka Pocahontas XXIw. tylko z holywoodzkim happy endem

"ty masz mnie za głupią dzikuskę!"
Stary 2010-02-10, 12:02   #2219
aicila
Rozeznanie

cześć PMki
dawno mnie tu nie było i nie mam siły was nadrobić
mam nadzieję, że nic super, mega ważnego mnie nie ominęło

gratuluje 100-dniówkowiczkom
aaa i pewnie troche późno, ale witam wife_to_be

u nas wczoraj było 8 miesięcy a mi się serdecznie ślubu odechciało. w sobotę dowiedziałam się, że kolejne wesele w bliskiej rodzinie nam sie szykuje na 7 sierpnia wkurza mnie to na maksa, że tak nam się wszyscy powciskali (po 2 pary z mojej i Tż strony). jak my zaplanowaliśmy wesele, to nikt nic nie mówił o weselu, a jak ustaliliśmy datę to nagle wyskoczyły 3 inne pary i teraz ta 4. do du.. z tym wszystkim

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:03   #2220
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
To poszukaj mi jakąś fajną dekorację sali
A tak serio to jest jedno z moich zadań na luty - znaleźć fajną dekorację - chodzi mi głównie o to co ma wisieć/stać za Parą Młodą, bo stoły już będą udekorowane. Jakby któraś miała coś fajnego w swoich zbiorach to ja poproszę

Ja też poproszę o zdjęcia dekoracji, jeżeli któraś ma
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości