|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
![]() ![]() A co do pomyłki... Musisz złożyć reklamację. Oddać te cienie do powiek, a na druku reklamacji zaznaczyć "pomyłka asortymentowa". Do mnie właśnie dzwoniła klientka, że chce oddać szczoteczki do zębów ![]() ![]()
![]() |
#4232 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4233 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zgodzę się z Tobą i tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a ten podkład GG dobrze kryje niedoskonałości? Zastanawiam się tez który wybrać...nie chcę jakiegoś żółtego,ale tez nie chce wyglądać blado.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale proszę mnie nie posądzać o kłamstwo, bo z Twojej wypowiedzi właśnie to wynika. Ja dostałam paczkę następnego dnia już parę razy. Kiedyś zamawiałam zawsze w drugi poniedziałek i jak zdążyłam do 11, to paczka zawsze była u mnie następnego dnia. Więc jest to możliwe i proszę mi nie wmawiać, że kłamię ![]() Zwłaszcza, że nie ja jedna już miałam przyjemność dostać paczkę tak szybko! Poza tym tu nie chodzi o to czy paczka jest następnego dnia czy nie! Chodzi o to, że kurierzy dostarczają paczki następnego dnia od jej otrzymania! Skoro dostajecie paczki w dłuższym terminie, to nie z winy kuriera DHL jak twierdzi młody, czy też nawet OPEC, ale z winy ori, które paczkę przekazało kurierowi z opóźnieniem... ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
Ja jako blada twarz wybieram zawsze odcień porcelain, a do cieniowania używam pudru w perełkach GG.
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
czesc
widze ze wszyscy tu maja kremy..trafil sie tylko jeden komplet bizuterii... ciekawe..wiedzialam ze beda podobne proporcje no ale... ja sie przekonam dopiero w piatek. ja jestem konsultantka od marca 2007 ( hoho za chwile rocznica;P) i karta oriflame mi sie jeszcze do niczego nie przydala. paczke odbieram "na gebe", podaje tylko nazwisko. a jak nie moge osobiscie, to osoba ktora wysle, musi miec przy sobie dowod osobisty. tylko swoja droga kazdy moze tam wpasc, powiedziec ze przyszedl po paczke pani X poklazac dowod i uciec...
#4238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie posadzam Cie o kłamstwo tylko nie zgadzam sie z Twoim zdaniem ![]() ![]() ps. po co tak nerwowo ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- zrobiłam ulotkę jutro rozdam katalogi to dołączę do katalogu zobaczymy czy będzie efekt ![]() ![]() Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-02-10 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zadomowienie
|
![]()
uspokójcie sie z tymi paczkami
![]() a co do podkładu to posiadam gg age-defying fundation tylko mam pytanie czy go można w kazdym wieku stosowac? Czy nie ma jakiś ograniczeń. Mam odcień light ivory lecz okazał się za jasny. Mam próbke podkładu gg rejuvenation foundation, odcien light ivory , chciałabym mieć ten odcien w gg age-defying fundation. tylko nie wiem zbytnio który to będzie symbol ![]() Mam nadzięję że chociaż troszkę ktoś zrozumie o co mi chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
zamówiłam do siebie zestaw pędzli z oferty poza katalogiem i zdziwiłam sie ich wymiarem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To może wytłumaczysz mi, w której kwestii się ze mną nie zgadzasz? Bo uznałam, że w każdej, a biorąc pod uwagę, że staram się podpierać faktami w swoich wypowiedziach, to trudno żebyś się z faktami nie zgadzała ![]()
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
Terminy dostarczania paczek są na stronie oriflame: http://pl.oriflame.com/customer-serv...erytimeandcost
A odnośnie odbioru w filii, to ode mnie zawsze chcą dowód+kartę, jeśli ktoś odbiera za konsultantkę to wtedy z dowodu coś przepisują na fakturę (chyba nr dowodu)
#4245 |
Zadomowienie
|
Co mam zrobić? Jak zamawiam paczuche do domu to nigdy nie wiem kiedy dojdzie.( Nie dostaje maili z Ori z tym numerem paczki, jak klikne w ten numer status paczki na stronie Ori:
"Brak informacji dla numeru referencyjnego klienta. Prosimy sprawdzić czy numer został poprawnie podany. Jeśli będą mieli Państwo jakiekolwiek pytania prosimy o bezpośredni kontakt z naszym Contact Center pod numerem (042) 6 345 345 lub 0801 345 345." Ostatnio już pisałam im maila w tej sprawie bo nigdy nie wiem gdzie jest moja paczka. I tak odpisali że teraz bede dostawać maile z tym numerem i bede mogła sobie sprawdzić ble ble ble a tu znowu to samo... Ręce opadają... |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam 10 zdrapek, 9 to kremy, jedna nie wiem-klientka zobaczy i da znać. Ale też napewno krem. Kosmetyki zamawiałam w pon, przywieźli mi już na drugi dzień. Przynajmniej tu plus. Zastosowałam metodę młodego, oby poskutkowaly ![]()
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009 ![]() Teraz czekamy na nasze Maleństwo -> termin porodu 08.01.2011 ![]() Edytowane przez Lalkana Czas edycji: 2010-02-10 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
no i mam 9 kremów na 9 zdrapek:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Raczkowanie
|
Odbierałam sama w poniedziałek w Warszawie ...
#4251 |
Wtajemniczenie
|
Więc jesteś kolejną osobą, która z Warszawy ma biżuterię...
Ciekawe gdzie można zegarek dostać? ![]()
#4252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zawsze dostaje e-maila i sms ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Kurierem Dhl ![]()
![]() |
#4253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pytanie mam z innej beczki trochę: Wicie co trzeba zrobić aby pracować w siedzibie oriflame ? Może macie tam kogoś znajomego to podpytajcie .. bo do siedziby w Warszawie mam dobry dojazd ale nie wiem co trzeba zrobić że wysłać tam CV |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Przyczajenie
|
Ja odbierałam w Warszawie paczkę a mam same kremy
![]() Liczyłam że przynajmniej jedną biżuterię dostane... |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zadomowienie
|
ja dzisiaj przed 17 jadę do biura odebrać paczkę to zobaczymy co jest w moich zdrapkach;D
potem mam spotkanie z kosmetyczka ori...mam nadzieje, ze będzie miała nowości już z 4;D
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie jestem konsultantką, powiem szczerze, że klientka jestem od przypadku do przypadku.
Mam taki problem - zalezy mi na szmince, której nie ma w katalogu (ani tym, ani poprzenim). Wyszukałam ją na stronie oriflame, spisałam kod, z dużym wysiłkiem znalazłam konsultantkę i dowiedziałam się, że nie mogę tego zamówić. To w takim razie po co z ceną jest na stronie. Co więcej, po pochlebnych recenzjach jakiegoś balsamu widziałam jak cena się zmieniała na stronie. Jego też nie mogłam zamówić, bo nie był w katalogu. To jak jest, czy któraś będzie na tyle miła i mi wytłumaczy? Bo ja powoli tracę chęć kupowania czegokolwiek. A zależy mi na odcieniu tej szminki, bo mi pasuje. W innym przypadku po miesięcznej przeprawie to wolałabym polecieć po szminkę samolotem. Byłoby szybciej ![]()
#4257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4258 |
Rozeznanie
|
ja mialam 3 zdrapki, na 2 sa kremy na jednej jest zegarek, zamawialam w oddziale w katowicach, nagrody odebralam od razu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam wziąć kilka i z tego wybrać taką samą szminkę przyrównując do szminki siostry, bo ona nie pamięta konkretnej nazwy a na szmince nie ma. W innym wypadku nawet bym sie nie kłopotała. Dziękuje bardzo za zainteresowanie.
![]() |
#4260 |
Przyczajenie
|
Orientujecie się czy mydełko hippo i zestaw korektorów będą jeszcze w sprzedaży?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.