|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
hehehe niech jedzie :P jak najdalej
#1952 |
Zakorzenienie
|
#1953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
hehehe pewnie jej mowisz, ze to super oferta itp :P:P tak trzymaj
![]() ![]()
#1955 |
Zakorzenienie
|
Micia ale Ty mnie znasz
![]()
#1956 |
Zakorzenienie
|
#1957 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybaczcie mi to, ale wczoraj trochę się z Łukaszem pochamrałam i dziś z samą szefową siedzę i nie chciałam udawać. Zrobiłam co miałam zrobić i mam święty spokój, ale wcześniej robiłam jak T'ai - najpierw Wizaż - praca może poczekać. To tylko jednorazowy wybryk - wybaczcie
![]() ![]() ![]() A wystarczającą pokutą było nadrabianie niemal 10 stron ![]() Witam nowe PMki - Dziuczesa, Kasiek ![]() ![]() Honolinka świetnie, że zajrzałaś i będzeimy wszystkie cierpliwie czekały na Twoją relację. Ja w szczególności, bo mam wesele na podobną liczbę gości i z kucharkami i wiem, że po weselu jeszcze jest sporo rzeczy do załatwienia. Pozdowionka i wszystkiego dobrego raz jeszcze ![]() Zdrówka życzę wszystkim schorowanym i leżącym w szpitalu - Mustique ![]() No mi wyjątkowo kawa poprawia metabolizm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama się ostatnio zastanawiqałam czy nie urządzic wesela w remizie z kucharkami ![]()
![]() |
#1960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przy liczbie gości powyzej 200 taniej jest wynająć salę + kucharki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Pamiętacie mnie jeszcze ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Witam nowe PM-ki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę ![]() My musimy czekać co najmniej do kwietnia ze wspólnym zamieszkaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
#1964 | |
Zakorzenienie
|
I to o parę tysięcy taniej
![]() Cytat:
![]() papapa ![]()
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
Hej Jenny
![]() ![]() Te które ja zwerbowałam nie dają rady się tu udzielać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
No wiesz
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Ela właśnie sporo taniej - wypytamy dokładnie Honolinkę o wszystko jak znajdzie więcej czasu dla nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale nie narzekam na brak romantyzmu z ego strony ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dla chorych PMek!!! 3majcie się cieplutko ![]()
![]() |
#1969 | ||
Zakorzenienie
|
myślałam że tu będzie z 5 stron do nadrabiania a wy skromnie
![]() prąd mi na 2h wyłączyli ![]() Cytat:
![]() moi mi kiedyś jednego fagasa odradzali, ale ja nie słuchałam, na końcu i tak wyszło że mieli rację ![]() Cytat:
![]() ...................... chyba mam coś z czarownicy jednak ![]() jak prąd odcięli to mówię do szefa"to źle dla kompów tak nagle odłączać, a już zwłaszcza dla naszego serwera...w końcu padnie" po włączeniu prądu serwer się nie uruchomił a teraz wydobywa się stamtąd smrodek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do Twojego kuzyna to bardzo dziwne?Nie pomyliło Ci się nic? To musiał być zapewne ksiądz katolicki (bo przecież ewangelicy nie uważają zawarcia małżeństwa za sakrament).Tylko dziwne,że w KEA zgodzili się na to,żeby Katolicy zrobili sobie ślub...DZIWNE. Mój TŻ jest Ewangelikiem,a ja Katoliczką i będziemy mieć ślub w jego parafii ![]()
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
Właśnie o kwiatach pisałyście - ja dostaję od Łukasza kwiaty na okazję. Ostatnio na rocznicę w styczniu, ale doniczkowego, bo mróz był. A w ogóle to on mi wiecznie takie wielkie bukiety kupuje i mu powiedziałam, ze fajnie by było dostać taki mały i bez okazji - jeszcze się nie doczekałam
![]() Karolinusienka - 100 róż ![]() T'ai własnie się zastanawiałam co się z Tobą stało ![]() I co do tego, że rodzice z boku widzą więcej to prawda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | |
Zakorzenienie
|
nooo ok wybaczam hehe
Cytat:
Na szczescie skonczyla z tym. i to nie byla kwestia ze ona go nie lubi. Tylko takie chamskie wstacanie sie. Przekraczanie pewnych granic.
![]() ![]() Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2010-02-10 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!!
![]() Witam nowe PM-ki ![]() Znowu nie było mnie chwilę i znowu tyle nadrabiania ![]() Ja nadal zakatarzona i zamiast nosa mam już wielki strup ![]() Karolinusienka gratuluję opublikowania artykułu i wybrania zespołu ![]() ![]() Co do zaręczyn, to już Wam na początku opisywałam, że mój Ł. się od samego rana strasznie denerwował, burza śnieżna na Jaworzynie popsuła jego plany, potem tłum w knajpce i w końcu zrobił to w pokoju w łóżeczku ![]() Ktoś pytał o targi w spodku... My jedziemy na pewno. A potem chcę mojego TŻ zabrać na jakąś dobrą kolację. Wiecie może gdzie można zjeść coś dobrego w Katowicach?? Domyślam się, że będzie dużo ludzi, dlatego przydało by się zrobić rezerwację.. W ogóle to nie mówiłam Wam, jaką TŻ zrobił mi niespodziankę, a jednocześnie małą przykrość.. ![]() Otóż w ramach prezentu walentynkowo - 4,5 rocznicowego zapisał nas na kurs tańca!!! ![]() Strasznie się ucieszyłam, bo już rozmawialiśmy o tym, że taniec razem absolutnie nam nie wychodzi i trzeba będzie coś z tym zrobić. No ale druga strona medalu - zabronił mi komukolwiek o tym mówić ![]() Że po co mają wiedzieć, że będą zaskoczeni, jak zatańczymy ładnie na ślubie. Rozumiem, że nie muszę rozpuszczać na prawo i lewo, że chodzimy na lekcje, ale kurna, żeby mamie czy koleżance nie móc się pochwalić jaki jest kochany i jaką mi fajną niespodziankę zrobił??? ![]() Mnie się wydaje, że on się boi, że ludzie będą nas oceniać jak będą wiedzieć, że chodziliśmy na kurs. No i było już starcie, bo zadzwoniła do mnie moja kochana koleżanka z Krakowa, z którą utrzymuję kontakt od studiów i pytała, czy obchodzimy walentynki, że oni nie, ale na święta jej tż zrobił niepodziankę i wykupił jej kurs językowy. To też się chciałam pochwalić swoją niespodzianką, to potem był foch i oskarżenia, że jestem papla ![]() No ale lekcje są naprawdę super, jest dużo śmiechu i w ogóle ![]() Edytowane przez Aniusia1984 Czas edycji: 2010-02-10 o 13:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam od dentysty. Och mam słabiutkie ząbki i bo zdjęciu aparatu dużo większych i mniejszych ubytków. Dostałam znieczulenie i postanowiliśmy od razu zrobić lewą stronę (za jednym znieczuleniem). 4 zęby zrobione i o 350 zł mniej w kieszeni
![]() Co do Walentynek to nie lubię i nie chcę obchodzić. My często gdzieś wychodzimy,często sobie coś dajemy bez okazji i takie wychodzenie albo kupowanie sobie czegoś,bo jest komercyjne święto niezbyt mi się podoba. Ale z drugiej strony TŻ ma interes związany z takimi bzdetami,pamiątkami itp. także cieszy Nas,że przez to można zarobić ![]() Ja nie wiem ile kwiatów dostałam w zeszłym roku,ale na pewno też będzie jakoś tyle co Karolinusienka.Ogólnie często dostaję kwiaty ![]() Diuczesa Ty chyba będziesz załatwiać wczesniej niż my więc daj cynk co tam Ci się udało ![]() ![]() Ciekawa jestem co powie wam Ksiądz Katolicki...u mnie w parafii robią niezłe jazdy... BTW też będę chrzcić dzieci w KEA,ale będę im również wpajać Nasze tradycje i zabierać na Msze lub jakieś Świeta do KK.
#1975 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() piszesz z wiadomych powodów nie ,mogłaś dostać... Mi chyba coś umknęło bo nie bardzo wiem o co chodzi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1976 | ||||
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17083344]Czesc.
Widzę,że tu wszyscy ostro na mnie najeżdżają,że nic nie pisze...Milusio. Niestety po weselu jest taki sajgon,ze nie mam chwili spokoju. Jak juz to sekundke,zeby zdjecia jakies obczaic czy cos. I tyle. Wesele uznane jest za najlepsze wesele stulecia ![]() Dziekuje za zyczenia.[/QUOTE] to cudownie ale mega weselicho mieliście czekamy na dalsze relacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() uhuhuhuhuuh... to cienko.. i prawidłowo ![]() ![]() Cytat:
tego sobie nigdy nie odmówie ![]() Cytat:
teskno za Twoim nadrabianiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale tak samo Rodzina Twojego TŻa może się poczuć gorsza? Moja Mama też nie jest zachwycona,ale to toleruje. I moja Rodzina też będzie musiała.Mam zamiar ich uświadomić,że w mojej parafii nieprzychylnie patrzą na takie sluby. I że nie zgadzają się na przyjmowanie Komunii przez Ewangelików. Myślę,że moja Rodzina to zrozumie,że ja nie chcę ciągle się denerwować przez Księży z mojej parafii. Nawet żadnego z nich nie poproszę o obecność na slubie-na szczęście Kuzyn Teścia jest Księdzem Katolickim (śmieszne jest to,że zawsze był ewangelikiem,ale jak wyjechali mieszkać na Mazury to tma nie było żadnego KEA i chodzili do KK.I w końcu został Księdzem K. pomimo,że jest chrzony w KEA ![]()
![]() |
#1978 |
Rozeznanie
|
No ale to jeszcze nie koniec dobrych wieści...
Na wstępie chciałam wszystkim trzymającym kciuki za mojego Ł. gorąco podziękować, bo dostał nową pracę!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() W poniedziałek był na rozmowie, ale wrócił podłamany, bo podobno był strasznie zdenerwowany, spięty i w ogóle i zadawali mu strasznie dziwne pytania... ![]() No ale wczoraj zadzwonili, że przyjmują go jako pierwszego!!! ![]() Strasznie się cieszę i jestem z niego bardzo dumna, choć wiem, że będzie nas czekała jakaś 2-miesięczna rozłąka związana z wyjazdem na szkolenie ![]() Ale mam nadzieję, że dzięki Wam jakoś dam radę ![]() A teraz druga rzecz: mamy zespół!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Byliśmy już podpisać umowę, 3600zł za 10h grania, 4 chłopa, instrumenty: ogromna perkusja, gitara, klawisze i skrzypce elektryczne ![]() Dodatkowo się cieszę, bo w kwietniu będziemy ich oglądać na weselu na naszej sali, więc podpatrzę sobie co i jak ![]() Od razu napiszę, że nie wzięliśmy ich w ciemno, bo byliśmy na weselu, na którym grali, ale oni nic o tym nie wiedzą ![]() To by było chyba na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Aniusia gratuluję Twojemu TŻowi nowej pracy
![]() ![]() I super, że zespół też już zaklepany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.