Offtopowe zapuszczanie cz.XII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 13:13   #1621
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Dziekuje, kochana
Platyna zle mi sie kojarzy, wole okreslenie bialawy blond Tak czy siak, chyba juz jestem za stara na takie eksperymenty i boje sie takich eksperymetow, i chyba wsrod rudosci zostane
ależ proszę bardzo
nie wiem czy tak radykalna zmiana koloru jest możliwa na włosach farbowanych naturalnie zresztą, rudości są prześliczne

Smerfetka gratuluję super

a ja objadam się właśnie koreczkami śledziowymi korzystam poki nie ma tżeta, bo on tak brzydzi się ryb (szczegolnie śledzi), że potem nie chce się ze mną całować
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:13   #1622
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Buuuuu ja też chce tusza nic, następnym razem się uda :p
Stary 2010-02-10, 13:14   #1623
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
hehe, muszę sie pochwalić:
zaliczyłam najgorszy egzamin!!!!! na 3 co prawda, ale jednak!!!
Gratulacje, Smerfetko A 3 to nic złego - czasem nie warto się tym przejmować, bo nie wszyscy wykładowcy są sprawiedliwi. Ważne, że masz już spokój
Stary 2010-02-10, 13:16   #1624
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Na mnie kokosowy nie zrobił większego wrażenia. Chociaż zbyt długo go nie używałam, bo mi zjełczał, cham mały Zraziłam się troszkę. Może jeszcze sobie kiedyś zamówię i dam mu jeszcze jedną szansę - na razie mnie do niego nie ciągnie Wolę oliwę z oliwek. To chyba mój ulubiony olej, ale niezbyt wiele testowałam. Tylko oliwe, kokosowy i winogronowy, nic więcej
Mi tez kokosowy raczej srednio podpasowal, oliwe bardzo sobie chwale, czyli preferencje olejowe mamy przynajmniej odrobinke podobne, takze z czystym sumieniem i goraco namawiam Cie do sprobowania olejku rycynowego (moj osobisty faworyt).
Do oliwy z oliwek mozesz czasem zoltko dodac i soku z cytryny troszke, albo miodku
Cytat:
Ja niestety muszę na całych kłakach odświeżać kolor, bo mi się rudy strasznie szybko wypłukuje. I tak przedłużam jak się da czas między farbowaniami, ale przy 1,5 miesiąca od farbowania wymiękam, bo zaczynam powoli wyglądać jak wypłosz. Tak o -
Czym farbujesz wlosy (slczny ten Twoj rudy)? Jaki jest twoj naturalny kolor? Ja tez zawsze "odswiezam" cale wlosy ale zazwyczaj henna wiec jakas strszna krzywda im sie nie dzieje
Cytat:
Skąd wy takie cudaczne rzeczy bierzecie? Nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak olej z orzeszkow ziemnych, a tu się okazuje, że jeszcze pachnie smakowicie i dobrze robi włoskom
Orzechowe cudo TZ w Lidlu wyhaczyl i do gotowania sobie kupil
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:17   #1625
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Ja też gratuluję smerfetko układa Ci się
Stary 2010-02-10, 13:17   #1626
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
zazdraszczam
też marzy mi się kokosowy, ale moje polowanie na niego jest totalnie bezskuteczne buuu... a odnoszę wrażenie , że to najlepszy olej jaki do tej pory miałam
Niestety nie będę miała go dzisiaj, koleżanki były w Lublinie i był tylko 1 ale we wtorek ma być dostawa

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość

u mnie w Rossmannie ostatnio nie było tych mamusinych kosmetyków
ale sprawdze jutro, może będą, nie byłam już w Rossmannie miesiąc więc może coś się zmieniło
podobno Carmexy nawet są używałyście?
Ja myślałam że u mnie w ogóle nie ma tych kosmetyków, stały w innym miejscu niż myślałam

Cytat:
ja od dłuższego czasu nie dostaję w ogóle gazetek z Rossmanna nie jestem na bieżąco i omijają mnie ciekawe promocje , bo na kompie nie zawsze wszystko wyczaję
na Carmexa się czaję ale coś mi Rossmann nie po drodze
U mnie przychodzą z długim opóźnieniem, często nawet pod koniec obowiązywania gazetki więc zawsze sprawdzam na wątku Rossmannowym

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
hej

jak długo mozna trzymac kallosa placentę?
Nakładacie ja na umyte wlosy a później tylko spłukujecie?
Nie wiem ile można trzymać ale ja trzymam zazwyczaj tak do 10 min wtedy mam najładniejsze włosy, ja kładę po myciu i później spłukuję

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Wygrałam tusz max factora!!!!! :d:d:d:d:d:d
Gratuluję Mi się nie udało

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:20   #1627
Magdzia94
Zakorzenienie

Wróciłam
Idę zjeść pizzę i po brata do przedszkola, a potem arkusze z matmy
Tego egz najbardziej się boję

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Smerfetka Mona

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 13:22   #1628
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ależ proszę bardzo
nie wiem czy tak radykalna zmiana koloru jest możliwa na włosach farbowanych naturalnie zresztą, rudości są prześliczne

a ja objadam się właśnie koreczkami śledziowymi korzystam poki nie ma tżeta, bo on tak brzydzi się ryb (szczegolnie śledzi), że potem nie chce się ze mną całować
O matko, sledzie - moj przysmak z czasow, kiedy jeszcze jadlam mieso

Mam slabosc do rudosci, ale czasem nachodza mnie blondowe tesknoty Tez nie wiem, czy to w ogole jest mozliwe
Stary 2010-02-10, 13:23   #1629
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
U mnie przychodzą z długim opóźnieniem, często nawet pod koniec obowiązywania gazetki więc zawsze sprawdzam na wątku Rossmannowym
mi nigdy gazetka nie przyszła zawsze na stronie sprawdzam

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:29   #1630
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!!!

Olejek czy drogi to Ci nie powiem, bo nie w Polsce go kupowalam, dalam za niego jakies 1,80€ (250 ml) a kupilam go w Lidlu
kurcze, moze w Polskich Lidlach też można spotkać, będę się na niego czaić. A w porównaniu do kokosowego to orzechowy jak się sprawuje, a i jak ze zmyciem go??
Cytat:
Mi tez kokosowy raczej srednio podpasowal, oliwe bardzo sobie chwale, czyli preferencje olejowe mamy przynajmniej odrobinke podobne, takze z czystym sumieniem i goraco namawiam Cie do sprobowania olejku rycynowego (moj osobisty faworyt).
taaak powrócę do częstego stosowania rycynowego w miksach ale to jak będę miała wolne, bo jego jedyna wada - spłukiwanie - zniechęca do stosowania teraz
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Ja też gratuluję smerfetko układa Ci się
no jeszcze żeby tak niespodziewanie mi się w życiu prywatnym ułożyło
ale tak poza tym to jedna 2 mi sie szykuje pierwsza dwójka w ciągu 4 lat studiowania bo niepotrzebnie podeszłam w pierwszym terminie, zmeczona poprzednimi egz, niewyspana, niedouczona...
ale cóż, wczoraj pisałam i poszło mi nieźle (wczoraj był 2 termin i można było sie też poprawiać). Wykładowca spoko jest, żartował i mówił że kto dziś pisze to pisze ostatni raz bo zaliczy no ale ja wiem że zaliczyć powinnam bo napisałam wszystko... i tylko załuję że nie podeszłam wczoraj jako dopiero pierwszy raz
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:33   #1631
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam slabosc do rudosci, ale czasem nachodza mnie blondowe tesknoty Tez nie wiem, czy to w ogole jest mozliwe
wszystko jest możliwe musialabyś tylko ściąć włosy

kiedyś, gdy farbowałam włosy chemicznie u fryzjera zastanawialam się glośno nad powrotem do henny i jej podobnym i fryzjer odradzał mi, że ok może włosom służy, ale żebym się zastanowiła, bo z tego koloru co uzyskam już nie zejdę tak łatwo....wiesz, w moim przypadku kolor rożni się od siebie o ton czy dwa, ale u Ciebie zmiana z rudości na bielawy blond bylaby naprawdę trudna.......
Stary 2010-02-10, 13:34   #1632
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Idę zjeść pizzę i po brata do przedszkola, a potem arkusze z matmy
Tego egz najbardziej się boję
I jak poszło?

Ja dzisiaj miałam kulig, ale średniawo było. I włosy śmierdzą ogniskiem
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:35   #1633
Magdzia94
Zakorzenienie

Wygrałam tusz

Stary 2010-02-10, 13:36   #1634
asiulka123
Zakorzenienie

dostałam w końcu okres po 56 dniach

Stary 2010-02-10, 13:37   #1635
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Blondyna, już dostałaś zwrot podatku? tak wcześnie?
szybko się rozliczyłam i szybko dostałam
Cytat:

ja też*nie ale próbować zawsze warto
ja zawsze próbuję
Cytat:
hehe, muszę sie pochwalić:
zaliczyłam najgorszy egzamin!!!!! na 3 co prawda, ale jednak!!!

łuuuuu huuuu!!!!!!!!!
90 osób nie zaliczyło w tym jedna z moich koleżanek...
ale jak na niego to duzo osób zaliczło pisało może 160-170, a nie zaliczyło tylko ok 90 ()
gratki1!!
Cytat:
Z kaktusem? Muszę to wypróbować, bo brzmi egzotycznie. Vatiki można tylko przez neta nabyć, czy czasem się trafiają w jakichś sklepikach? Może poszukam?

Ja niestety muszę na całych kłakach odświeżać kolor, bo mi się rudy strasznie szybko wypłukuje. I tak przedłużam jak się da czas między farbowaniami, ale przy 1,5 miesiąca od farbowania wymiękam, bo zaczynam powoli wyglądać jak wypłosz. Tak o -
ja mam taką z helfy.pl a kupiłam ją na allegro za 11,50 z wysyłką bo jakaś gościnka sprzedawała dlatego, że jej nie przypasila 3/5 butelki za 11,50 to trza być głupim żeby nie brać Tż się śmiał , że mam nie kupować, bo co zrobię jeśli okaże się, że to siki?

znam ten ból.. mi z tych utlenionych też sie wszystko zmywa w zastraszającym tempie
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
szprytnie

kurde, ale mam zapierdziel.. nie nadążam za Wami...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 13:39   #1636
Magdzia94
Zakorzenienie

Aniko jakoś poszło Wiem tajemniczo pisze ale nie zapeszam

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Ale sie ciesze, a myślałam ze mnie nie uznają, bo niepełnoletnia jestem
Ale musieli chyba widziec ze nie założyłam konta tylko po to

Stary 2010-02-10, 13:40   #1637
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wygrałam tusz

Cytat:
ale że po takim czasie...
Stary 2010-02-10, 13:41   #1638
Bejjka
Zakorzenienie

niechcący wylączyłam subskrybcje jakiegoś wątku i teraz nie wiem ktorego

asiulka123 często kupuje carmex, ale w SP fajny, długo trzyma się*na ustach, wygładza je, lekko uwypukla (za sprawką mrowienia). nigdy nie miałam smakowych w tubkach, ale ten w sztyfcie i sloiczku baaardzo wydajne naprawdę polecam, ale....mają podły kamforowy smak i zapach
Stary 2010-02-10, 13:48   #1639
mOna01
Zakorzenienie

ale szczęśliwy dzień dla zapuszczalskich zmierzyłam włosy i mają ponad 57cm, urosły ok.3cm od ostatniego mierzenia, tylko nie pamiętam kiedy ono było

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 13:48   #1640
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Coś mi Internet świruje dziś. Całe wieki mi się strony ładują...

Cytat:
Do oliwy z oliwek mozesz czasem zoltko dodac i soku z cytryny troszke, albo miodku

Czym farbujesz wlosy (slczny ten Twoj rudy)? Jaki jest twoj naturalny kolor? Ja tez zawsze "odswiezam" cale wlosy ale zazwyczaj henna wiec jakas strszna krzywda im sie nie dzieje

Orzechowe cudo TZ w Lidlu wyhaczyl i do gotowania sobie kupil
Już dawno chciałam wypróbować olejek rycynowy, ale na dozie nie ma, a ja głównie w ten sposób robię zakupy w aptekach. Dzisiaj prawdopodobnie pójdę odebrać zamówienie, to zapytam czy stacjonarnie w aptece mają dostępny

A z żółtkiem oliwy nie mieszam już. Na początku mojej przygody z olejami zawsze dodawałam, ale nie byłam zadowolona z efektu. Włosy się robiły sianowate. Dopiero potem doszłam do tego, że to od protein. Moje włosy źle reagują na proteiny, nawet w tak małej ilości, jak w Yungu różowym. Jeszcze nie wiem, czy na wszystkie. Nie wiem, na jakie konkretnie też. Żółtko odpada, na pewno Hydrolized Wheat (Silk czasem moje kłaki tolerują, czasem nie - nie wiem od czego to zależy) Protein, i wszystko to, co było w Liliputzie (zresztą, to był straszny niewypał u mnie - to co się działo na mojej głowie po jednorazowym użyciu to jak do tej pory mój największy koszmar włosowy).

Za to miodek lubię Dodaję czasem, ale że jestem leń, to raczej rzadko, bo to podgrzewać trzeba

Aktualnie włosy Garnierem farbuję. Kiedyś chciałam się bawić henną, ale zrezygnowałam, bo mnie ciągle jakiś ciepły blond kusi, choć na chwilkę. Albo coś pomiędzy blondem a rudym. Może coś takiego: http://www.marciacross.info/images/M...ss-Picture.jpg, chociaż wolałabym coś jeszcze bardziej "blondowatego". Ogólnie ta Pani jest ostatnio moim wzorem do nasladowania, jesli chodzi o kolorystyke.

A ja mam Lidl w Poznaniu prawie naprzeciwko domu. Przejdę się tam chyba po feriach i oblukam, co tam ciekawego mają

Cytat:
O matko, sledzie - moj przysmak z czasow, kiedy jeszcze jadlam mieso
Ostatnio przyjaciółka mi opowiadała o kiszonych śledziach. Podobno są przysmakiem w Szwecji Obrzydlistwo!
Stary 2010-02-10, 13:52   #1641
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, moze w Polskich Lidlach też można spotkać, będę się na niego czaić. A w porównaniu do kokosowego to orzechowy jak się sprawuje, a i jak ze zmyciem go??

taaak powrócę do częstego stosowania rycynowego w miksach ale to jak będę miała wolne, bo jego jedyna wada - spłukiwanie - zniechęca do stosowania teraz
Moze, moze, rozejrzyj sie
Jakie miksy olejem rycynowym robisz? Moj ulbiony to z zoltkiem i kilkoma kroplami soku z cytryny
Cytat:
wszystko jest możliwe musialabyś tylko ściąć włosy

kiedyś, gdy farbowałam włosy chemicznie u fryzjera zastanawialam się glośno nad powrotem do henny i jej podobnym i fryzjer odradzał mi, że ok może włosom służy, ale żebym się zastanowiła, bo z tego koloru co uzyskam już nie zejdę tak łatwo....wiesz, w moim przypadku kolor rożni się od siebie o ton czy dwa, ale u Ciebie zmiana z rudości na bielawy blond bylaby naprawdę trudna.......
Tylko Ale jak to, fryzjer mowil, ze z henny nie zejdziesz takl latwo? Przeciez henna sie raczej szybko wyplukuje, hm. No ale nie posluchalas go, i "hennujesz" teraz wlosy Moze on Ci odradzal, bo nie chcial klientki stracic
Stary 2010-02-10, 13:56   #1642
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

A i jeszcze zapomniałam Ci odpowiedzieć na jedno pytanie, szmyrku Naturalnie mam włosy popielaty średni brąz, ale z ciepłymi refleksami na słońcu. Wydaje się to trochę dziwaczne, bo popielate kłaki zwykle nie mają rudawo-złotych refleksów, ale moje mają (tylko na słońcu, sztuczne światło wydobywa popielate refleksy dosyć mocno)
Stary 2010-02-10, 13:57   #1643
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Wygrałam tusz
Gratki

Cytat:
Emmmmm... Gratulacje?

Cytat:
Ale sie ciesze, a myślałam ze mnie nie uznają, bo niepełnoletnia jestem
Ale musieli chyba widziec ze nie założyłam konta tylko po to
Oni chyba tak średnio uwagę zwracają, bo w teście Blend-A-Med też był warunek o pełnoletności, a mnie jeszcze trochę brakuje.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:59   #1644
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moze, moze, rozejrzyj sie
Jakie miksy olejem rycynowym robisz? Moj ulbiony to z zoltkiem i kilkoma kroplami soku z cytryny
ja żółtko sobie odpuściłam z dwóch powodów - cieżko sie nakłada i.... moje kury przestały nieść zimą
włosy po takim miksie są genialne, ale dla mnie to zabawa na wakacje
a ja robie miks z oleju rycynowego, oliwka hipp, olejek kokosowy, odrobina nafty kosmetycznej i 2kaps A+E

dziewczyny, mam pytanie, używałyście może maseczki z dermaglinu do skóry trądzikowej???? bo ja ją wczoraj zakupiłam ale jeszcze nie stosowałam, jakieś efekty. Albo może jakoś szczególnie ją stosujecie??
Stary 2010-02-10, 14:01   #1645
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Już dawno chciałam wypróbować olejek rycynowy, ale na dozie nie ma, a ja głównie w ten sposób robię zakupy w aptekach. Dzisiaj prawdopodobnie pójdę odebrać zamówienie, to zapytam czy stacjonarnie w aptece mają dostępny

A z żółtkiem oliwy nie mieszam już. Na początku mojej przygody z olejami zawsze dodawałam, ale nie byłam zadowolona z efektu. Włosy się robiły sianowate. Dopiero potem doszłam do tego, że to od protein. Moje włosy źle reagują na proteiny, nawet w tak małej ilości, jak w Yungu różowym. Jeszcze nie wiem, czy na wszystkie. Nie wiem, na jakie konkretnie też. Żółtko odpada, na pewno Hydrolized Wheat (Silk czasem moje kłaki tolerują, czasem nie - nie wiem od czego to zależy) Protein, i wszystko to, co było w Liliputzie (zresztą, to był straszny niewypał u mnie - to co się działo na mojej głowie po jednorazowym użyciu to jak do tej pory mój największy koszmar włosowy).

Za to miodek lubię Dodaję czasem, ale że jestem leń, to raczej rzadko, bo to podgrzewać trzeba

Aktualnie włosy Garnierem farbuję. Kiedyś chciałam się bawić henną, ale zrezygnowałam, bo mnie ciągle jakiś ciepły blond kusi, choć na chwilkę. Albo coś pomiędzy blondem a rudym. Może coś takiego: http://www.marciacross.info/images/M...ss-Picture.jpg, chociaż wolałabym coś jeszcze bardziej "blondowatego". Ogólnie ta Pani jest ostatnio moim wzorem do nasladowania, jesli chodzi o kolorystyke.

A ja mam Lidl w Poznaniu prawie naprzeciwko domu. Przejdę się tam chyba po feriach i oblukam, co tam ciekawego mają

Ostatnio przyjaciółka mi opowiadała o kiszonych śledziach. Podobno są przysmakiem w Szwecji Obrzydlistwo!
Ja ostatnio wlasnie w DOZie rycynke kupowalam, stacjonarnie
Moje wlosy lubia proteiny wiec zoltek sobie nie zaluje chociaz tak na prawde to zadko nakladam, bo len ze mnie. Taki len, ze najczesciej nic nie podgrzewam, bo to jz za duzo roboty jak dla mnie

Mi garnier do farbowan strasznie nie pasuje - dwa podejscia zrobilam, jedno gorsze od drugiego. Zreszta taraz juz swiadomie kupuje kosmetyki i zawsze sprawdzam, czy byly testowane na zwierzetach, takze wszelkie Garniery, Loreale odpadaja w przedbiegach. Jak farby to zdecydowanie Joanna albo ewentualnie Londa

Czyli taki karmelkowy blond Ci sie marzy, moze z balsamymi Venity sprobuj?

Kiszone sledzie, to musi byc ciekawe, mysle, ze gdyby nie to, ze jestem wege to bym sie pewnie skusila
Stary 2010-02-10, 14:01   #1646
blondyna789
Zakorzenienie

no patrzcie.. ja jestem chyba za stara
Stary 2010-02-10, 14:01   #1647
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko Ale jak to, fryzjer mowil, ze z henny nie zejdziesz takl latwo? Przeciez henna sie raczej szybko wyplukuje, hm. Moze on Ci odradzal, bo nie chcial klientki stracic
być może ale tlumaczył mi, że henna oblepia włosy i niby farba nie bedzie w stanie przez tą otoczkę się przebić i końcowy efekt może być przerażający, bo może zajść jakaś reakcja

Cytat:
No ale nie posluchalas go, i "hennujesz" teraz wlosy
no nie posłuchalam używałam henny, gdy miałam 14-15 lat, potem długo długo nie farbowalam i zaczełam farbować chemicznie i pewnie nie wrocilabym do henny gdyby nie masowo wypadające włosy, po farbowaniu zawsze leci ich jeszcze więcej a po hennie nie więcej niż zawsze poza tym podoba mi się to obciążenie włosow, nabyte niby fale i wywijajace się końcowki rozprostowują się i włosy robią się coraz prostsze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 14:02   #1648
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
szybko się rozliczyłam i szybko dostałam

ja jeszcze wszystkich PIT-ów nie mam

Cytat:

ale że po takim czasie...
no tak wyszło... po grudniowych stresach

Cytat:

asiulka123 często kupuje carmex, ale w SP fajny, długo trzyma się*na ustach, wygładza je, lekko uwypukla (za sprawką mrowienia). nigdy nie miałam smakowych w tubkach, ale ten w sztyfcie i sloiczku baaardzo wydajne naprawdę polecam, ale....mają podły kamforowy smak i zapach
i tej kamfory się właśnie obawiam dzięki za recenzję

Stary 2010-02-10, 14:03   #1649
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
o właśnie jutro święto pączków

Muszę rano stanąć w kolejce przed polskim sklepem, żeby się na pączki załąpać
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ja się nie dam
Uroczyście obiecuję nie tknąć jutro niczego pączkowatego, lukrowanego ani chruścikowatego
Toż to grzech
Cytat:
podobno Carmexy nawet są używałyście?
Tylko carmexa używam. Wszystkie inne powodują u mnie jeszcze gorsze wysuszenie.
Zakochałam się w carmexsie w latach '90. Moja siostra zakupiła nam po słoiczku w aptece, a potem zniknęły z Polski.
Cytat:
niby zaproponowano mi, ale nie skorzystalam, bo podczas tych darmowych trzech miesięcy zobaczylam jak tam się pracuje- pozyskiwanie klientów telefoncznie i bezpośrednio , ciągły stres, system prowizyjny, nadgodziny ledwo wymęczylam tam te trzy miesiące no, ale poświęciłam się dla papierka, bo dostałam referencje sama branża (HR) bardzo ciekawa i pełna wyzwań, ale nie w tej firmie no i nienawidzę pozyskiwać klientów
Ja też nienawidzę. Dla mnie sposób w jaki ma się to robić jest poniżający, a dła drugiej strony irytujacy.
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, byłam dzisiaj w lumpie, nakupowałam tyyyyle rzeczy(wydałam 140 zł ) i po drodze wstąpiłam do hurtowni kosmetycznej... Jakoś tak się stało, że teraz koło mnie stoi Lorysek wężowy i uśmiecha się ładnie
Gdzie kupiłaś Loryska? Gdzieś w Mińsku czy w Mrozach?
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
powiem szczerze, ze nie słyszalam jeszcze zeby w rasowej hodowli przyszedł na swiat tak schorowany szczeniak.
Na pewno na uwagę zasługuje tu fakt, ze mioty są bardzo przemyślane i kojarzone (najlepsze z najlepszych, bez wad), dlatego moze szczeniaki szczeniaki z takimi uposledzeniami sie nie rodzą, albo rodzą niezmieniernie rzadko.

osobiscie nie słyszalam o takim przypadku w rasowej hodowli, wiec nie wiem co i jak....
No właśnie w Anglii te pieski należą do grupy najbardziej "wyrodzonych", i "uszkodzonych" genetycznie. Mają za małe czaszki i mózgi wypychają im oczka. Poza tym chorują na padaczkę.
Może na kontynencie hoduje się je trochę bardziej odpowiedzialnie i takie problemy jeszcze się nie pojawiają.

A ja sobie upiekłam chlebek z parmesanem i suszonymi pomidorami

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:05   #1650
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze wszystkich PIT-ów nie mam
ja miałam tylko 1 więc nie było kłopotu

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości