Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :) - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 13:39   #1981
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Wrocilam z kwaki aaa i kiedys mi porpawila lepiej metabolizm niz teraz

Micia mi mama,a 2 razy powiedziala,ze za duzop przez M.placze...i ze moze lepiej poczekac z malzenstwem...teraz wiem,ze nie moge ze wszystkim do niej latac,bo wystarczy,ze M. powie do mnie,ze jestem "przewrazliwiona"a ja juz w ryk w domu i mam chyba myslala,ze miedzy nami to juz kicha na maksa byla;p

T'ai i dobra ta yerba mowisz?ja slyszlam duzo pozytywowo,ale sie wystrachalam o M. tez, bo na wikipedii bylo,ze powoduje nowotwory

Aniusia same dobre wiesci

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

cos podsluchuje,ze mam z ciocia sie umawiaja na pt-tzn rodzice maja do nich isc na wieczor.czyzby byl czas na....: D
Stary 2010-02-10, 13:41   #1982
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Aniusia gratuluję Twojemu TŻowi nowej pracy Wiem jakie to uczucie dostać nową pracę

I super, że zespół też już zaklepany
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
No to gratulacje dla Was
Dziękuję Jeszcze tylko żeby mnie się tak udało i już by to jakoś było

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

Mnie kawka nadal "rusza"
Aniusia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:42   #1983
Diuczesa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Diuczesa Ty chyba będziesz załatwiać wczesniej niż my więc daj cynk co tam Ci się udało W parafiach Katolickich trzeba jednak wcześniej załatwiać. A w KEA spokojnie możemy sobie nawet za ponad rok załatwić
Ciekawa jestem co powie wam Ksiądz Katolicki...u mnie w parafii robią niezłe jazdy...
BTW też będę chrzcić dzieci w KEA,ale będę im również wpajać Nasze tradycje i zabierać na Msze lub jakieś Świeta do KK.
obiecuję poinformować cię jak tylko się wybierzemy do KK, a pewnie będzie to ok przyszłego tygodnia. w tę sobotę jesteśmy umówieni z naszymi rodzicami na dyskusję, wiec myślę, że w końcu coś ruszy z przygotowaniami

Cytat:
No ale tak samo Rodzina Twojego TŻa może się poczuć gorsza? Moja Mama też nie jest zachwycona,ale to toleruje. I moja Rodzina też będzie musiała.Mam zamiar ich uświadomić,że w mojej parafii nieprzychylnie patrzą na takie sluby. I że nie zgadzają się na przyjmowanie Komunii przez Ewangelików. Myślę,że moja Rodzina to zrozumie,że ja nie chcę ciągle się denerwować przez Księży z mojej parafii. Nawet żadnego z nich nie poproszę o obecność na slubie-na szczęście Kuzyn Teścia jest Księdzem Katolickim (śmieszne jest to,że zawsze był ewangelikiem,ale jak wyjechali mieszkać na Mazury to tma nie było żadnego KEA i chodzili do KK.I w końcu został Księdzem K. pomimo,że jest chrzony w KEA )
pewnie że moi to zniosą, tylko nie bardzo chce mi się słuchać tego gadania. więc dla świętego spokoju postaram się coś załatwić. moja teściowa nie ma nić przeciwko ślubowi w kk, martwi ja tylko to, że jeśl będziemy chrzcić dzieci u mnie, to nikt z jej rodziny nie będzie mógł być chrezstnym. dlatego to już postanowione.
pożyjemy, zobaczymy co to wyniknie z tego ślubu
i mam zamiar zrobić tak jak Ty. ochrzczę dzieci u ewangelików, ale będą wychowywać się "ekumenicznej rodzinie" i jeśli w przyszłości będą chciały zostać katolikami to zarówna ja, jak i Ł. nie będziemy mieli nic przeciwko. to będzie decyzja moich dzieci

Pierwszy pierścionek 16.01.2010

Planowany ślub 07.07.2011

Nasze życie to sztuka kompromisu

Diuczesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:44   #1984
MiciaKicia
Zakorzenienie

Aniusia super wieści gratuluję!!

Cytat:
Micia mi mama,a 2 razy powiedziala,ze za duzop przez M.placze...i ze moze lepiej poczekac z malzenstwem...teraz wiem,ze nie moge ze wszystkim do niej latac,bo wystarczy,ze M. powie do mnie,ze jestem "przewrazliwiona"a ja juz w ryk w domu i mam chyba myslala,ze miedzy nami to juz kicha na maksa byla;p
ja tez juz ze wszystkim do niej ne latam..... i tak wie kiedy sie klocimy.. ponoc slychac.. tylko jakims dziwnym trafem czesto ją slysze jak chodzi pod drzwiami jak gadamy sobie. Nawet podniesiemy glos na zarty a ta juz czajowe robi.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:48   #1985
Diuczesa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
A teraz druga rzecz: mamy zespół!!!!!!!!!!!
Byliśmy już podpisać umowę, 3600zł za 10h grania, 4 chłopa, instrumenty: ogromna perkusja, gitara, klawisze i skrzypce elektryczne Gościu dodatkowo za 100zł zagra nam na skrzypcach w kościele.
Dodatkowo się cieszę, bo w kwietniu będziemy ich oglądać na weselu na naszej sali, więc podpatrzę sobie co i jak
Od razu napiszę, że nie wzięliśmy ich w ciemno, bo byliśmy na weselu, na którym grali, ale oni nic o tym nie wiedzą i mamy taką umowę, że do końca kwietnia możemy jeszcze zrezygnować, a oni oddają nam całą zaliczkę.

To by było chyba na tyle
a mogłabyś zdradzić nazwę zespołu?? bo my ciągle się wahamy. w sumie wiemy, że bardzo dobry jest sektor 4 band, ale czASEM WARTO posłuchać czegoś innego. dla porównania

Pierwszy pierścionek 16.01.2010

Planowany ślub 07.07.2011

Nasze życie to sztuka kompromisu

Diuczesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:49   #1986
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
No ale to jeszcze nie koniec dobrych wieści...

Na wstępie chciałam wszystkim trzymającym kciuki za mojego Ł. gorąco podziękować, bo dostał nową pracę!!!!!!!!!!

W poniedziałek był na rozmowie, ale wrócił podłamany, bo podobno był strasznie zdenerwowany, spięty i w ogóle i zadawali mu strasznie dziwne pytania...
No ale wczoraj zadzwonili, że przyjmują go jako pierwszego!!!
Strasznie się cieszę i jestem z niego bardzo dumna, choć wiem, że będzie nas czekała jakaś 2-miesięczna rozłąka związana z wyjazdem na szkolenie
Ale mam nadzieję, że dzięki Wam jakoś dam radę

Byliśmy już podpisać umowę, 3600zł za 10h grania, 4 chłopa, instrumenty: ogromna perkusja, gitara, klawisze i skrzypce elektryczne Gościu dodatkowo za 100zł zagra nam na skrzypcach w kościele.
Dodatkowo się cieszę, bo w kwietniu będziemy ich oglądać na weselu na naszej sali, więc podpatrzę sobie co i jak
Od razu napiszę, że nie wzięliśmy ich w ciemno, bo byliśmy na weselu, na którym grali, ale oni nic o tym nie wiedzą i mamy taką umowę, że do końca kwietnia możemy jeszcze zrezygnować, a oni oddają nam całą zaliczkę.

To by było chyba na tyle
dla Ł.

super ze macie zespół płacicie mniej wiecej tyle co my za wesele
super, ze rowniez macie zespol juz z glowy
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 13:49   #1987
stokro15
Raczkowanie

czesc dziewczyny jestem tu calkiem nowa i prosze o rade . szukam jakiegos pomyslu na pierwsza piosenke na slubie
co myslicie o barry white - never never gonna give you up
jesli pisze w nieodpowiednim temacie to prosze pokierujcie mna
pozdrawiam i dziekuje
stokro15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:03   #1988
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Napisane przez stokro15 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny jestem tu calkiem nowa i prosze o rade . szukam jakiegos pomyslu na pierwsza piosenke na slubie
pozdrawiam i dziekuje
Jeśli masz wesele w 2011 roku to lepie trafić nie mogłaś. Tej piosenki nie kojarzę, ale na wizażu na pewno znajdziesz taki wątek tylko trzeba wyszukać go w wyszukiwarce

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:03   #1989
Aniusia1984
Rozeznanie

Gdzie się wszyscy podziali??...
Stary 2010-02-10, 14:03   #1990
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
No ale to jeszcze nie koniec dobrych wieści...

Na wstępie chciałam wszystkim trzymającym kciuki za mojego Ł. gorąco podziękować, bo dostał nową pracę!!!!!!!!!!

W poniedziałek był na rozmowie, ale wrócił podłamany, bo podobno był strasznie zdenerwowany, spięty i w ogóle i zadawali mu strasznie dziwne pytania...
No ale wczoraj zadzwonili, że przyjmują go jako pierwszego!!!
Strasznie się cieszę i jestem z niego bardzo dumna, choć wiem, że będzie nas czekała jakaś 2-miesięczna rozłąka związana z wyjazdem na szkolenie
Ale mam nadzieję, że dzięki Wam jakoś dam radę

To by było chyba na tyle

SUper!! To się Wam udało

My w piątek jedziemy podpisywać umowę z zespołem.Już panu mówiłam,co chciałabym mieć zawarte w umowie i z tego co słyszałam,to jestem jedną z bardziej zorientowanych klientek,bo on tych rzeczy w umowie nie ma.Tak więc zrobimy aneksik
Cytat:

T'ai i dobra ta yerba mowisz?ja slyszlam duzo pozytywowo,ale sie wystrachalam o M. tez, bo na wikipedii bylo,ze powoduje nowotwory

Aniusia same dobre wiesci

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

cos podsluchuje,ze mam z ciocia sie umawiaja na pt-tzn rodzice maja do nich isc na wieczor.czyzby byl czas na....: D
Hehe widzę,że tak jak ja zawsze wietrzysz okazje

Cytat:
Napisane przez Diuczesa Pokaż wiadomość
obiecuję poinformować cię jak tylko się wybierzemy do KK, a pewnie będzie to ok przyszłego tygodnia. w tę sobotę jesteśmy umówieni z naszymi rodzicami na dyskusję, wiec myślę, że w końcu coś ruszy z przygotowaniami

pewnie że moi to zniosą, tylko nie bardzo chce mi się słuchać tego gadania. więc dla świętego spokoju postaram się coś załatwić. moja teściowa nie ma nić przeciwko ślubowi w kk, martwi ja tylko to, że jeśl będziemy chrzcić dzieci u mnie, to nikt z jej rodziny nie będzie mógł być chrezstnym. dlatego to już postanowione.
pożyjemy, zobaczymy co to wyniknie z tego ślubu
i mam zamiar zrobić tak jak Ty. ochrzczę dzieci u ewangelików, ale będą wychowywać się "ekumenicznej rodzinie" i jeśli w przyszłości będą chciały zostać katolikami to zarówna ja, jak i Ł. nie będziemy mieli nic przeciwko. to będzie decyzja moich dzieci
Super Też na pewno dam wybór moim dzieciom.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:07   #1991
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Patrz ile wyników => https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=21441027

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:10   #1992
MiciaKicia
Zakorzenienie

Wkurzylam sie dzis w pracy bo wyplaty nam jeszcze nie dali a musze oplaty porobic a wszystkie terminy do dzis... sory abonament mialam do 8.02...

Stary 2010-02-10, 14:14   #1993
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A u mnie siedzi jedna koleżanka z drugiego biura i nie dam rady pisać. A potem idę do drugiej przyjaciółki, więc do wieczora dziewczynki

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:14   #1994
lusesita23
Zakorzenienie

Jednak w sobote ida

mialam isc dzis do malego,ale nie chce mnie sie;p kupilam zelki i pogram z mam w scrable;p

dzis z M. sie nie widze,aczkolwiek musimy ustalic na co idziemy do kina

kwiaty dostaje tylko na okazje jakies...a chcialabym czesciej albo nawet,zeby nie w okazje tylko jakis zwykly dzien na poczatku byly takie "niespodziawajki"al e najwiekszy bukiet dostalam na 18 i na zareczyny

Micia no wlansie mi Sz. napisal,ze rpzeleja i te znie mam...aczkolwiek ja nic w stycnziu nie robilam
Stary 2010-02-10, 14:15   #1995
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
Pamiętacie mnie jeszcze ? Mam "trochę" zaległości do nadrobienia (może dziś wieczorem na dłużej uda mi się poczytać) a Wy wciąż tyle piszecie i piszecie ... :... Remont chyli się ku końcowi, ale najważniejsze że wanna i hydro już działa, bo były z tym przeboje. Praktyki idę dopiero jutro załatwiać. Mam już nowy plan i jak się uda to będę mieć pon i czw wolne .. A tak to wszystko dobrze, praktycznie od pt P. jest ze mną 24h Zmykam do miasta, miłego dnia
czesc jak ta w Wisle było?
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
chyba mam coś z czarownicy jednak ostatnio dużo rzeczy przewidziałam/wykrakałam
jak prąd odcięli to mówię do szefa"to źle dla kompów tak nagle odłączać, a już zwłaszcza dla naszego serwera...w końcu padnie"
po włączeniu prądu serwer się nie uruchomił a teraz wydobywa się stamtąd smrodek czyżby się zjarał
czerownica

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
T'ai własnie się zastanawiałam co się z Tobą stało
I co do tego, że rodzice z boku widzą więcej to prawda Też miałam 2 takie związki, że rodzice nie lubili moich facetów i mi to mówili, żebym sobie dała spokój, a ja nic. A w koncu wyszło na ich. Beczałam, ale sama sobie byłam winna. I dobrze, bo się nauczyłam życia trochę, bo tak to byłam z deka głupia - mówię to z perspektywy czasu
he he ja tez bylam glupia kiedys... dobrzez ze sie zle nie skonczylo
Cytat:
W ogóle to nie mówiłam Wam, jaką TŻ zrobił mi niespodziankę, a jednocześnie małą przykrość..
Otóż w ramach prezentu walentynkowo - 4,5 rocznicowego zapisał nas na kurs tańca!!!
Strasznie się ucieszyłam, bo już rozmawialiśmy o tym, że taniec razem absolutnie nam nie wychodzi i trzeba będzie coś z tym zrobić.
No ale druga strona medalu - zabronił mi komukolwiek o tym mówić
nie martw sie moj jest taki sam, nawet nie moglam powiedziec w domu kiedy ma obrone na studiach, ze w pracy chyba awansuje ani ze na kurs plywanie chodzi... no coz lubi robic niespodzianki innym juz sie przyzwyczaiłam

Cytat:
Napisane przez Diuczesa Pokaż wiadomość
ech, ja się troszkę boję postawić sprawę na ostrzu noża i powiedzieć że ślub będzie u ewangelików... reakcja mojej rodziny, a zwłaszcza mamy może być nieprzyjemna i dlatego połażę do proboszcza i spróbuję coś tam załatwić. ale jak się nie uda, to też ślub będzie u ewangelików
moze nie bedzie tak zle? w koncu ewangelicy to nie sekta jakas ani nic z tych rzeczy... chrześcijanie...

Cytat:
dla Ł
i za zespol

Cytat:
Napisane przez lusesita23;17095162[COLOR=Silver
[/COLOR]cos podsluchuje,ze mam z ciocia sie umawiaja na pt-tzn rodzice maja do nich isc na wieczor.czyzby byl czas na....: D
zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez stokro15 Pokaż wiadomość
pozdrawiam i dziekuje
czesc bardzo ladna piosenka

- - -
jestem niegrzeczna dziewczyna jechalam do sklepu po buty a wyszlam z sukienka i sweterkiem nawet z dobroci serca dalam na naszego maila zdjecia, w jednym twarz zaslonilam bo mialam mine jakbym cos wypila

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2010-02-10 o 14:21
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:15   #1996
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A u mnie siedzi jedna koleżanka z drugiego biura i nie dam rady pisać. A potem idę do drugiej przyjaciółki, więc do wieczora dziewczynki
paaa

Stary 2010-02-10, 14:17   #1997
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
SUper!! To się Wam udało

My w piątek jedziemy podpisywać umowę z zespołem.Już panu mówiłam,co chciałabym mieć zawarte w umowie i z tego co słyszałam,to jestem jedną z bardziej zorientowanych klientek,bo on tych rzeczy w umowie nie ma.Tak więc zrobimy aneksik

.
A zdradzisz co dokładnie? Bo my tez jestemy poumawiani na spotkania z zespolami. a ja sie chyba jednak nie bardzo orientuje co ma byc oprocz czasu grania ???

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:17   #1998
butterfly20
Zakorzenienie

Co do pierwszych tańców to chcemy to najpierw
http://kuromis.wrzuta.pl/audio/73vqC...g_but_the_best i żeby w jakimś miejscu się urywała i było coś żywszego http://ania11wro.wrzuta.pl/audio/7qf...l_buble_-_sway obie te piosenki uwielbiam i nogi rwą się do tańca Idealnie-najpierw swing,a potem cha-cha.
Jak zespół będzie umiał to zaśpiewać ZADOWALAJĄCO to będą to grać. Jak nie to zmiksujemy i będą lecieć oryginały. MNIAM.Nie mogę się doczekać

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:21   #1999
karolinusienka
Zakorzenienie

ide robic pizze
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 14:24   #2000
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ide robic pizze

Stary 2010-02-10, 14:24   #2001
kasiunialusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
czesc jak ta w Wisle było?
czerownica

he he ja tez bylam glupia kiedys... dobrzez ze sie zle nie skonczylo
nie martw sie moj jest taki sam, nawet nie moglam powiedziec w domu kiedy ma obrone na studiach, ze w pracy chyba awansuje ani ze na kurs plywanie chodzi... no coz lubi robic niespodzianki innym juz sie przyzwyczaiłam

moze nie bedzie tak zle? w koncu ewangelicy to nie sekta jakas ani nic z tych rzeczy... chrześcijanie...

dla Ł
i za zespol

zazdroszcze
czesc bardzo ladna piosenka

- - -
jestem niegrzeczna dziewczyna jechalam do sklepu po buty a wyszlam z sukienka i sweterkiem nawet z dobroci serca dalam na naszego maila zdjecia, w jednym twarz zaslonilam bo mialam mine jakbym cos wypila

ja chce zobaczyć sukienke, jak mogę to zrobic, gdzie szukać?
Stary 2010-02-10, 14:25   #2002
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
ja chce zobaczyć sukienke, jak mogę to zrobic, gdzie szukać?
wyslalam pw

Stary 2010-02-10, 14:27   #2003
kasiunialusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
wyslalam pw
moge jeszcze raz prosic?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 14:28   #2004
MiciaKicia
Zakorzenienie

Stysik super ciuszki P.S ale sliczna jestes
a taki sklep "Kwadrat" to o ile sie nie myle w Rybniku k/Plazy jest hehe musze tam kiedys zajrzec

Stary 2010-02-10, 14:30   #2005
lusesita23
Zakorzenienie

Stysik zaraz oblukam mam nadizeje,ze widac Twoje wlosy

karolinusienka a ta znow kusi!heh.smacznego
Stary 2010-02-10, 14:30   #2006
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Co do pierwszych tańców to chcemy to najpierw
http://kuromis.wrzuta.pl/audio/73vqC...g_but_the_best i żeby w jakimś miejscu się urywała i było coś żywszego http://ania11wro.wrzuta.pl/audio/7qf...l_buble_-_sway obie te piosenki uwielbiam i nogi rwą się do tańca Idealnie-najpierw swing,a potem cha-cha.
Jak zespół będzie umiał to zaśpiewać ZADOWALAJĄCO to będą to grać. Jak nie to zmiksujemy i będą lecieć oryginały. MNIAM.Nie mogę się doczekać
My jeszcze nie mamy pomysłu, co będziemy tańczyć. Mimo, że chodzimy na ten kurs, to ja bym wolała nie tańczyć nic wyuczonego, bo potem jest stres i liczenie po cichu i takie tam...
No ale jest jeszcze trochę czasu i może się okazać, że nieźli z nas tancerze
Stary 2010-02-10, 14:31   #2007
lusesita23
Zakorzenienie

aaa wczoraj M.zamowil ta bielizne-i obstawial ta biala sukieneczke bo az sie mu oczyw swiecily i mowil,ze chcialby mnie wtym zobaczyc
Stary 2010-02-10, 14:33   #2008
hania207
Zakorzenienie

Micia a ja sie ostanio zastanawialam skąd u Ciebie taka data slubu ? W październiku może być już szaro i zimno..

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:34   #2009
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
aaa wczoraj M.zamowil ta bielizne-i obstawial ta biala sukieneczke bo az sie mu oczyw swiecily i mowil,ze chcialby mnie wtym zobaczyc
kurde, mnie to chyba Ł. nigdy czegoś takiego nie zamówi
Stary 2010-02-10, 14:35   #2010
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Stysik super ciuszki P.S ale sliczna jestes
a taki sklep "Kwadrat" to o ile sie nie myle w Rybniku k/Plazy jest hehe musze tam kiedys zajrzec
ano w rybniku jest jeden a w raciborzu ze 3 kiedys myslalam ze to taka siec ale okazalo sie ze tylko w naszym regionie sa ja lubie ich ciuchy
a najlepsze ze za 2 rzeczy zaplacilam tylko 78 zl a bedzie jak znalazl na rodzinne imprezy tudziez randki

Cytat:
Stysik zaraz oblukam mam nadizeje,ze widac Twoje wlosy
nie :p na jednym sa pod swetrem a na drugim pod owalem
Cytat:
moze do soboty dojdzie?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
Micia a ja sie ostanio zastanawialam skąd u Ciebie taka data slubu ? W październiku może być już szaro i zimno..
odpowiadajac za Micie: zajęte terminy w naszym regionie to normalka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości