|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
siemaa wszystkim ; >>
potrzebuję opisów o dyskotece ;D że mam dyskotekę wiecie o co kaman :dd talent <33
|
#2702 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Przepraszam bardzo że wchodzę tu tylko, gdy czegoś potrzebuję, ale postanawiam poprawę, gdyż w przyszłym tygodniu mam ferie i więcej wolnego czasu będę starać się tu Wam pomagać.. <3 A dziś proszę o temat do mojej pracy plastycznej.. więc na wacie mam takie serduszka i prosiłabym coś o niebiańskiej miłości, czy miłości w chmurach. Wiecie, no.. takie romantyczne, fantazyjne, mogą być abstrakcyjne. Byłabym dozgonnie wdzięczna! <3
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
soniss
Polowanie międzypłciowe /dyskoteka / Kiedy wchodzę do klubu krzyczysz: au!ou! Na bibie będę błyszczeć, ty wiesz przecież . Na dysce nie trzęsę tyłkiem, lecz parkietem . /*lilu*/ ____________________ trafić w setno wyrobić się przed setką (; Edytowane przez Bryczek x3 Czas edycji: 2010-02-10 o 15:18 |
|
|
|
#2704 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
szkolne baunsy i ja krolowa parkietu ;D Cała trzęś się,rozluznij mięśnie.Wiesz, że gdy to robisz to koło ciebie robi się coraz gęściej yo ;D tanczymyyyyy <3 a potem jak kopciuszek na balu zostawie ci wskazowke abys mogl mnie odszukac szukac na srodku parkietu ;D ;/ ; / ; /
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie może coś w stylu:
,,Po to mamy mięśnie, aby po upadku wstawać, Po to mamy ręce, aby bliźnim coś dawać, Po to mamy uszy, aby umieć wysłuchać, Po to mam serce, aby ktoś w nie zapukał…''?? Z góry dziękuje slońca ;*
|
#2706 |
|
Rozeznanie
|
soniss:
Balanga a który szczęściarz posmakuje moich buziaków? ![]() Just jump and feel my touch, this is our night! ''Let's hit the dancefloor!''.. dyskotekowo xD A jutro zatańczę na szczycie świata. ![]() Żaden melanż nie ma prawa odbyć się beze mnie. Bawimy! xD weekendowe szaleństwo! Imprezkowo! % ..''Ciśnienie rosnące, nigdy malejące Zimne drinki, mocno rozweselające. imprezuje aż po świt..'' lans bejbe lans i noc pełna wrażeń .'boogie 2night.' - sobotnia gorączka! Cescowa94: `dawno mamy już za sobą pierwsze kroki w chmurach znamy dobrze swoje miejsce, wiemy dobrze gdzie nasz brzeg` ..''Gdy już łąbędzie opuszczą gniazda i z krzykiem będą odlatywały, tak ja przybęde jak jasna gwiazda, by znów marzenia chmur dotykały..'' ..''policz gwiazdy w źrenicach sprawdź wszystkie ciemnymi ustami, wibracją oddechu głaszcz chmury we włosach i patrz tylko na mnie aż wyśnię ci wszechświat ... <3.'' daciaaaaaa: wróciłam do obdartych marzeń.. i znów gubię rumieńce tanich wzruszeń... 'i trzymam w dłoniach ponownie cały swój świat.' codzienność i ja. Śmieję się jak śmiałam. Płaczę jak płakałam. Razy sto! cotygodniowy teatr zdarzeń.. ukryte nadzieje w buteleczce pustych marzeń.. mimo wszystko wciąż dobre sny otulają mnie... Czasem są takie chwile, w których trzeba uśmiechem zakryć łzy...
|
|
#2707 |
|
Przyczajenie
|
macie może jakieę wierszyki miłosne nie zbyt długie żeby napisać je na kartce walentynkowej dla chłopaka ;>?
|
|
|
|
#2708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PONAWIAM.! Proszę Was.; ))
|
|
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
perełki <3
przepraszam że ostatnio coś nie odpowiadałam na prośby .. ale zgubiłam ten wątek .. i niedawno jedna z wizażystek Mi go podała. nadrobię ; * a teraz mam prośbę .. bo przyjaciółka już od jakiś 2 tyg prosi abym wymyśliła coś że idzie jutro do kina z klasą . ale Mi nic nie przychodzi do głowy .. może Wy macie jakieś pomysły ? ; ** z góry dziękuje ! ;*
|
#2710 | |
|
BAN stały
|
TaZInnegoSwiata
xDJakJaCieLubiexD EjjSenioritta Malinowa Girl wiedziłam . że moge na was liczyć . dziękuje Wam . pomogłyście i to strasznie ![]() TaZInnegoSwiata 'Myślisz że to jest jak z Twoimi wkładami do ołówków? Myślisz że się zużywają jak się ich używa? O czym Ty mówisz? O uczuciach.' Czy znasz to miejsce między snem a jawą? Tą chwilę, kiedy jeszcze śnisz a już pamiętasz? Tam zawsze ona będzię Cię kochać, tam czeka na Ciebie aż wrócisz `Żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. Tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie` Cytat:
Po raz pierwszy w życiu, była pewna, że nie będzie żałować podjętej decyzji… nie Ona… jestem tylko kobietą. w genach mam zapisaną wiarę w szczęśliwe zakończenia. ona od dziś żyje w świecie bez zbędnych złudzeń i pustych kłamstw . poprostu żyje w swjej rzeczywistości. nie no dzisiaj totalny barak pomysłów więc nie pomogę
![]() |
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane przepraszam . Chciałam odpowiedzieć na prośby ale jakoś nie mam głowy .
(Postaram się wieczorem lub w nocy nadrobić . Kocham <3
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i'll do anything for u. / dla ciebie zrobię wszystko. can't do anything except be in love with u. / nie mogę nic robić, jedynie cię kochać. u give me love, i give u all i can ! / dałes mi miłość, ja daje ci wszystko, co potrafię ! u know, that u came and u changed my world ? just like in the movies... / wiesz, że się pojawiłeś i zmienileś moje życie ? zupełnie jak w filmach... u give me now the meaning of life. / teraz dałeś mi powód do życia. you're the one i wanna hold. / jesteś jedynym, którego chcę przytulić. you'll be in my mind. forever. / będziesz w moich myślach. na zawsze. every minute without u is a reason to be unhappy. / każda minuta bez ciebie jest powodem do smutku. love can grow from the last grain. / miłość może wykiełkować z ostatniego ziarnka. i don't need three wishes - i just need one. for us, to never be finished. / nie potzrebuję tzrech życzeń - potrzebuję jednego. dla nas, abyśmy nigdy się nie rozstali. u were made for me. / zostałeś zrobiony dla mnie. ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
i kolejny raz poczuję sie jak w filmie. <3 / kino. będzie kinowo, kukurydzianowo i wesoło ! / z nimi, w kinie. znów będziemy czuć rozsypany popcorn pod butami i gęsią skórkę na plecach. / kino. dzień bez szkoł, ale za to ze szkolnym towarzystwem. no i jeszcze z MEGA aktorami. <3 przepraszam., do du.py. : <
|
|
#2714 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, miałybyście coś może o chłopaku który mi się cholernie podoba, z którym gadam dzień w dzień, 24 h na d, lecz nie mogę się zakochać, bo to byłoby mnie moralne .?
prooooooosze. ; ****
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-02-10 o 18:27 |
|
|
|
#2715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wierzę w zbiegi okoliczności, tylko w łańcuchy wydarzeń, które robią się coraz dłuższe i słabsze, aż przerwie je pech lub zwykła ludzka podłość.
Każdy lubi grać w udawanie. Oczywiście rodzaje tych gier mogą się bardzo różnić.
|
|
#2716 |
|
BAN stały
|
Czy milosc bedzie gorsza od przyjazni ?
znajomosc dwoja ludzi , ktorzy tyle razem przeszli musi zakonczyc sie milscia <3 I bedzie tak samo.Tylko bedziesz mogl mnie calowac kiedy tylko zechcesz ;P pozornie mogę sobie wyobrazić wszystko. nawet naszą miłość. Niedobór pewnych uczuć I zawsze kiedy dzwoni telefon boje się, że to Ty znów chcesz mi powiedzieć , ze kochasz. przepraszam ale nie wiem
|
|
|
|
#2717 |
|
Przyczajenie
|
przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, ale jakoś czasu i weny brak..
coś tam poskrobie. lemonessences ` A gdzieś na dnie serca rodzi się miłość dusząc przyjaźń. ` Blask przyjaźni oświetlił mój szlak, czy jednym wyznaniem można wszystko zaprzepaścić ? ` Wiem. Może być jak w bajce, ale mogą tez popłynąć szkliste łzy.. ` A jeżeli pójdzie coś nie tak ? A jeżeli się nie uda ? stracę to co najcenniejsze, stracę przyjaciela.. ` Strach przed utratą Ciebie paraliżuje moje uczucia. jakoś nic nie wpada.. ;|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
no to super, że się przydadzą.
|
#2719 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bryczek x3 Dziękuję za wyróżnienie ;* Też cb uwielbiam hee ^^ _______________________ Jeśli o ten momentchodzi too.. Jestem raczej zadowolona ze swojego życia. Poukładałam się na nowo )Uśmiech mam taki, że.. gdyby nie uszy, to dookoła głowy.;p Nic nic..takie słodkie i urocze nic ;] Bo Tylko Ty potrafisz poprawic mi humor.. ;*** rozśmieszyć mnie aż do łez ;* .`.W chaosie drobnych spraw, .. ja bawię się powietrzem. Dobra start z lightem, martini ze spritem... Owinę się w papierek i będę słodka jak cukierek xdd Słońce świeci za darmo wariatom od lat xD Bawmy się i szalejmy bo i tak wszystko jest bez sensu ;d [wizaż] ______________________ Prośba kolejna.. Opisy takie zakręcone..zwariowane i zaczarowane ;d i jeszcze coś o zbliżających się walentynkach ze pewnie znowu spędzę je sama.. Ale takie nie smutne ;dd kapujecie ? ;* Wierzę w waS Talenciary ;*
Edytowane przez Kocham_zelkiii_x3 Czas edycji: 2010-02-10 o 19:43 |
|
|
|
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
xLostInDreamx, EjjSenioritta - dziękuję za fatygę również, jesteś cudnee. i tylko wy mi pomogłyście.. ukłony w waszą stronę.
![]()
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
Mam do Was prośbę. Ostatnio wiele się wydarzyło w moim życiu, wiele złego. Macie może jakieś pomysły na opisy/teksty do chłopaka, żeby dać mu do zrozumienia, że potrzebuję go teraz jeszcze bardziej niż zawsze, bo nie mam nikogo, a sama sobie nie radzę? Z góry dzięki
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
pilnee opisy smutaśnee ! !!! ;((
|
#2723 |
|
BAN stały
|
i czuję się całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę.
mając oparcie tylko w twardej ścianie serce stanęło, kolana się ugięły, już nie wiem gdzie jestem, co robię. ah, to tylko ty tam szedłeś. Wszystko nagle bez kolorów jest... Moje życie to tułaczka w poszukiwaniu miłości,cierpienia i śmierci. Lubiłam jak byłeś moją codziennością. A teraz pozbywam się najcudowniejszego przyzwyczajenia Chciała w końcu dotknąć świata . . . Zapomnieć , uciec , zaginą stan na dziś : tylko siąść i płakać . schowam sie miedzy klawiszami fortepianu. w automelodii ukryję się. blada cera, sine usta, czerwone oczy, nadwrażliwy słuch... tęsknię wiesz.? a ona po prostu miała tego wszystkiego dosyć, wiesz? przestała się przejmować, zaczęła tłumić w sobie wszystkie uczucia. Krzycząca wymowna cisza. Strzeż mnie przed samą sobą. Nie nie, to nierealne, niewystarczalne. Dobrze wiem, bez powietrza nie przeżyję. Daj mi maskę tlenową albo i nie... przytulę się do prostej ramy chłodnego łóżka wytarła oczy, posłała niepewny uśmiech. Przepraszam - szepnęła. - Boję się już własnego cienia. Była jak samotny, roześmiany anioł, unoszący się nad powierzchnią ziemi, zachwycony,że może latać, a jednocześnie cierpiący na samotność nie smuc sie ![]() |
|
|
|
#2724 |
|
Przyczajenie
|
marikab :
przychodzi mi na myśl piosenka 'Oprócz Ciebie nic ' 'Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie Trwaj przy mnie, bo wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń. To stały ląd. [...] Dziś oprócz Ciebie wiem, nie mam nic.' ` chwyć mnie za rękę i trzymaj mocno tak, żebym nie mogła wśród snów zagubić znów.. ` a Ty po prostu idź obok mnie, żebym w każdej chwili mogła złapać Cię za rękę i poczuć Twoją obecność. ` A mi do szczęścia wystarczy tylko świadomość, że.. jesteś. ` Zatopić się w Twoich ramionach i uśmiechem malować smutek.. ` Samotność którą wypełniasz Ty <3 ` Topię się w morzu zimnych łez, jedynym statkiem - Twoje serce. ` Po prostu bądź przy mnie.. czy to ma być coś w tym stylu ? jeżeli tak, to jeszcze mogę pomóc.
|
#2725 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ostatnio mało pisze ale nie mam w ogóle czasu Macie może jakieś opisy, że 15 lutego będzie 2 rocznica śmierci mojego dziadka.? I, że od tamtej pory (15.02.2008r.) walentynki są praktycznie najgorszym dniem.? Mimo, że właśnie wtedy zaczełam pisać z moim obecnym chłopakiem (pocieszał mnie itp) to jest źle w te walentynki Ale nie chce urazić też chłopaka Wiem, że to zakręcone ale proszę o takie opisy... To dla mnie ważne...
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
` a ona płakała w kącie i nikt nie wiedział czemu... ` smutną miała twarz i oczy całe we łzach... `smutek towarzyszył jej każdego dnia, każdej nocy, każdej godzinie i minucie.. ` a teraz pozostało tylko płakać.. ` płacz jest moją ucieczka od świata. wiem, że nie pomogłam za bardzo ... przepraszam ...;*** kochane, a coś o tym, że mnie zostawił ? tylko niedyskretne. może być coś takiego, żeby żałował
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
xLostInDreamx
o takie w tym stylu właśnie chodziło ;-) Już mi pomogłaś Dziękuję Ci bardzo
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-11 o 11:08 |
|
|
|
#2729 |
|
Przyczajenie
|
cieszę się, że mogłam pomóc ; *
|
#2730 |
|
Raczkowanie
|
Prośba
![]() 1. Takie jakieś o niebie, o chmurach, o słońeczku, takie wyrażające to jak bardzo to uwielbiam ![]() 2. I też o tym że idę jutro na 18-nastkę mojego najlepszego kolegi ![]() Talenciary z góry dziękuję ! <3 Może komuś się przydadzą : Zwykle nie słucham tego, co się do mnie mówi. 'Sky Is The Limit" " wraz z utratą prędkości i wysokości, kończą się pomysły" 'paradoksalnie jestem wulgarna i chyba z każdym dniem bardziej chamska.' Czasem warto zostawić to wszystko.. leżeć na ulicy, wpatrywać się w niebo.. "..kiedyś byłam Księżniczką i czekałam na Księcia dziś moja wyobraźnia nie szyje mi już takich sukien.." 'Jeśli chcesz osiągnąć tęcze.. musisz dzielnie znieść deszcz.. '..Dusza jest bardziej tam, gdzie kocha, niż gdzie żyje.. A ja wolę marzyć, oczy zamknąć i wierzyć w to, że spełni się mój sen! ![]() Już taka jest, już taka jest, zmęczone chłodem serce jej, Mów do niej szeptem, jeśli chcesz.. ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY

(