Lipcowe Panny Młode - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-06, 21:34   #1531
becik_n
Przyczajenie

Dot.: Lipcowe Panny Młode

Dzieki. Umnie nie było problemu ze zdjęciami, jakaś dziewczyna co ze mną przymierzała też sobie fotki robiła także chyba ogólnie dozwolone akurat w tym salonie, ale to w Podkowie Leśnej więc też inaczej niż np. w Warszawie. A może po prostu wiedzieli że po nią najprawdopodobniej wrócę:P.. Pozdrawiam

Ślubujemy 10.07.2010
becik_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 21:35   #1532
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez becik_n Pokaż wiadomość
Fajnie że 2 w 1 znalazłaś. Może masz jeszcze kogoś godnego polecenia co fryzurkę i makijaż robi. Rozumiem że z dojazdem do domu? Ja dziś byłam mierzyć sukienkę:P i chyba się zdecyduje. Kolor perłowej bieli, delikatna nieprzesadzona taka w sam raz dla mnie. Góra serduszkowa lekko marszczona ze zdobieniami, dół literki A prosty z lekkimi dodatkami. Przesyłam załącznik ze zdjęciem. Jak wam się podoba? Efekt oczywiście lepszy na żywo:P..
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/becik/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/becik/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
Bardzo ąłdna suknia i bardzo ładnie w niej wyglądasz lubie takie lekkie, kobiece, delikatne Dekolt śliczny.

Na makijaż próbny jadę w czwartek Do makijażystki z naszego forum

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 21:42   #1533
becik_n
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Bardzo ąłdna suknia i bardzo ładnie w niej wyglądasz lubie takie lekkie, kobiece, delikatne Dekolt śliczny.

Na makijaż próbny jadę w czwartek Do makijażystki z naszego forum
Dziękuje ponownie:P. Dekold ładnie uwidacznia to co powinien:P Wizażystkę chyba już wybrałam, choć jeśli Twoją polecasz i jest z okolic Warszawy to chętnie poproszę o namiary
Makijaż próbny jakoś w maju albo czerwcu sobie zrobię. Nie wiem jeszcze gdzie do fryzjera...

Ślubujemy 10.07.2010
becik_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 12:31   #1534
adorable
Raczkowanie

no właśnie jak to z tym makijażem próbnym? Robicie go powiedzmy na kilka dni przed weselem (żeby kosmetyczka pamiętała jak ma nas pomalować), czy może dużo wcześniej? Żeby w razie klapy zdążyć zmienić kosmetyczkę
adorable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 12:33   #1535
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adorable Pokaż wiadomość
no właśnie jak to z tym makijażem próbnym? Robicie go powiedzmy na kilka dni przed weselem (żeby kosmetyczka pamiętała jak ma nas pomalować), czy może dużo wcześniej? Żeby w razie klapy zdążyć zmienić kosmetyczkę
ja planuje 17 kwietnia (wtedy kiedy fryzure probna) jak bedzie ok to obfotografujemy dokladnie zeby potem w dniu slubu odtworzyc
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 12:47   #1536
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Dziękuje ponownie:P. Dekold ładnie uwidacznia to co powinien:P Wizażystkę chyba już wybrałam, choć jeśli Twoją polecasz i jest z okolic Warszawy to chętnie poproszę o namiary
Makijaż próbny jakoś w maju albo czerwcu sobie zrobię. Nie wiem jeszcze gdzie do fryzjera...
Makijażystka jest ze śląska, nie wiem czy dojeżdża tak daleko do klienta

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 13:33   #1537
ania028
Raczkowanie

Dziewczyny ja mam takie pytanie do Was.My jestesmy po cywilnym i teraz jak mam napisac nazwisko na zaproszeniach po mezu czy panienskie.Czytalam na roznych forach ale roznie to pisza.Jak wy robicie(oczywiscie do dziewczyn po cywilnym)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 18:45   #1538
basienka666
Raczkowanie

My napisaliśmy moje panieńskie na zaproszeniach. Ale jak kto woli - w sumie przed Bogiem jeszcze nie jesteśmy małżeństwem
Stary 2010-02-08, 07:21   #1539
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Fajnie że 2 w 1 znalazłaś. Może masz jeszcze kogoś godnego polecenia co fryzurkę i makijaż robi. Rozumiem że z dojazdem do domu? Ja dziś byłam mierzyć sukienkę:P i chyba się zdecyduje. Kolor perłowej bieli, delikatna nieprzesadzona taka w sam raz dla mnie. Góra serduszkowa lekko marszczona ze zdobieniami, dół literki A prosty z lekkimi dodatkami. Przesyłam załącznik ze zdjęciem. Jak wam się podoba? Efekt oczywiście lepszy na żywo:P..
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/becik/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/becik/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
becik_n śliczna sukienka, bardzo przypomina mi moją
Moja oryginalnie ma pasek na szyi, ale w mojej wersji będzie bez tego paska. Już nie mogę doczekac się wypłaty, żeby wpłacic zaliczkę i wtedy będę mogła sfotografować siebie w sukience
A co do zaproszeń to chcielibyśmy zamówić je do końca lutego, żeby rozdać w marcu. Mamy kilka osób za granicą, a z drugiej strony trzeba wziąć pod uwagę fakt, że to będą wakacje-sezon urlopowy, więc róznie może być
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 08:01   #1540
Asieq
Raczkowanie

GG do Asieq

Dziewczyny, macie bardzo ładne suknie!

Rękawiczki do sukni fajny pomysł, ale wg mnie suknia musiałaby być z odkrytymi ramionami, a rękawiczki długie

aniao28 - ja bym napisała nazwisko po mężu, w końcu w świetle prawa jesteś mężatką

Asieq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 09:45   #1541
wife_to_be
Raczkowanie

Witajcie

Zupełnie przypadkiem znalazłam ten wątek i zdaje się, że pasuję idealnie...
Data ślubu - 31.07.2010 czyli jeszcze kuuupa czasu (albo może niewiele czasu zostało?)

Jeśli chodzi o przygotowania to u nas bardzo spokojnie, wręcz bym powiedziała mega lajtowo sukienkę mam - wisi w pokoju obok, w lipcu wracam z nią do sklepu żeby dopasowali - kupiona zupełnie przypadkiem i najpiękniejsza jaką tylko uszyto garnitur się szyje (nie wiem czy to w tym wątku mi mignęło, ale u nas pan młody będzie miał kamizelkę, krawiec powiedział że jest to niezbędny akcent pana młodego - musi się wyróżniać, żeby po odejściu sprzed ołtarza nie mylić go z innymi facetami w garniakach planowaliśmy zwykły krawat, ale facet to znawca i kłócić się nie będę). salę oczywiście mamy, zespół mamy (jeśli o nas pamiętają), fotografa mamy (musimy się tylko dogadać i chyba się nam uda w ten piątek), kamera będzie (świadek ma załatwić), dekoracjami wiadomo kto się zajmie.... prawdę mówiąc gorączka przygotowań mam wrażenie że nas nie dotyczy...

ALE - dzisiaj chyba miałam pierwszy wedding nightmares tzn jeśli wierzyć, że każda panna młoda takowe coś przechodzi.. bo może to był przypadek. w każdym razie pogoda była straszna, pan młody co chwila był kimś innym (nawet podczas sesji przed kościołem była nim moja koleżanka z podstawówki której nie widziałam od 8 klasy!!!!), tata mój pakował do małego brudnego auta którym mielismy jechać na wesele jakieś patelnie z mięsem, a na koniec pan młody uznał że auto jednak brudne i skoczy je jeszcze umyć.... dramat

To tyle tytułem wstępu ode mnie, mam nadzieję że zostanę przyjęta w poczet lipcowych panien młodych i będzie się nam miło wspólnie czekało do wakacji
wife_to_be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 12:47   #1542
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wife_to_be Pokaż wiadomość
Witajcie

Zupełnie przypadkiem znalazłam ten wątek i zdaje się, że pasuję idealnie...
Data ślubu - 31.07.2010 czyli jeszcze kuuupa czasu (albo może niewiele czasu zostało?)

Jeśli chodzi o przygotowania to u nas bardzo spokojnie, wręcz bym powiedziała mega lajtowo sukienkę mam - wisi w pokoju obok, w lipcu wracam z nią do sklepu żeby dopasowali - kupiona zupełnie przypadkiem i najpiękniejsza jaką tylko uszyto garnitur się szyje (nie wiem czy to w tym wątku mi mignęło, ale u nas pan młody będzie miał kamizelkę, krawiec powiedział że jest to niezbędny akcent pana młodego - musi się wyróżniać, żeby po odejściu sprzed ołtarza nie mylić go z innymi facetami w garniakach planowaliśmy zwykły krawat, ale facet to znawca i kłócić się nie będę). salę oczywiście mamy, zespół mamy (jeśli o nas pamiętają), fotografa mamy (musimy się tylko dogadać i chyba się nam uda w ten piątek), kamera będzie (świadek ma załatwić), dekoracjami wiadomo kto się zajmie.... prawdę mówiąc gorączka przygotowań mam wrażenie że nas nie dotyczy...

ALE - dzisiaj chyba miałam pierwszy wedding nightmares tzn jeśli wierzyć, że każda panna młoda takowe coś przechodzi.. bo może to był przypadek. w każdym razie pogoda była straszna, pan młody co chwila był kimś innym (nawet podczas sesji przed kościołem była nim moja koleżanka z podstawówki której nie widziałam od 8 klasy!!!!), tata mój pakował do małego brudnego auta którym mielismy jechać na wesele jakieś patelnie z mięsem, a na koniec pan młody uznał że auto jednak brudne i skoczy je jeszcze umyć.... dramat

To tyle tytułem wstępu ode mnie, mam nadzieję że zostanę przyjęta w poczet lipcowych panien młodych i będzie się nam miło wspólnie czekało do wakacji
Oczywiście, że zostaniesz przyjęta, WITAJ
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:40   #1543
wife_to_be
Raczkowanie

do naszego ślubu zostało 173 dni
Stary 2010-02-08, 19:06   #1544
nieposkromionaa
BAN stały

x

Edytowane przez nieposkromionaa
Czas edycji: 2011-02-17 o 21:33
nieposkromionaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 20:31   #1545
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nieposkromionaa Pokaż wiadomość
Witamy

Jeśli chodzi o sny związane ze ślubem, to miałam ich juz bardzo dużo i za każdym razem były to koszmary

takie sny jak ten to mogę mieć, uśmiałam się bardzo po przebudzeniu

przeglądałam dzisiaj różne zaproszenia w internecie i niestety nic mi się nie podoba czy wy już wybrałyście jakieś? a może robicie same??
Stary 2010-02-09, 15:34   #1546
nieposkromionaa
BAN stały

x

Czas edycji: 2011-02-17 o 21:34
Stary 2010-02-09, 15:46   #1547
wife_to_be
Raczkowanie

niezłe
taki mocny róż czy delikatny?

ja dzisiaj wyhaczyłam w necie takie i póki co nic lepszego nie widziałam
Stary 2010-02-09, 16:37   #1548
nieposkromionaa
BAN stały

x

Stary 2010-02-09, 17:13   #1549
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Taki pośredni róż
Twoje widzę też różowe a jak wygląda okładka? bo to co wkleiłaś to jest środek rozumiem?

to dobrze że pośredni, bo ja nie lubię pastelowych hhehe :P

chyba po prostu taka tekturka jest, i tyle; to do koperty i wsio
i póki co nie są moje, to mój ostatni typ :P

myśłałam, żeby były takie różowe ale z "okładką" jak w tych.. i dopiero to do koperty
muszę pogadac z narzeczonym

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 17:25   #1550
nieposkromionaa
BAN stały

x

Stary 2010-02-09, 17:41   #1551
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
ooo, te super i pewnie można zamówić w innych kolorach
oby, bo ten to mi średnio leży
Stary 2010-02-09, 19:58   #1552
adorable
Raczkowanie

Cytat:
to dobrze że pośredni, bo ja nie lubię pastelowych hhehe :P

chyba po prostu taka tekturka jest, i tyle; to do koperty i wsio
i póki co nie są moje, to mój ostatni typ :P

myśłałam, żeby były takie różowe ale z "okładką" jak w tych.. i dopiero to do koperty
muszę pogadac z narzeczonym
bardzo ładne te zaproszenia gdzie je znalazłaś? na allegro? Bo ja tam właśnie przeglądam zaproszenia ale trudno się zdecydować. Tyle jest ładnych wzorów na szczęście jeszcze trochę czasu zostało.....
Stary 2010-02-09, 20:04   #1553
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
bardzo ładne te zaproszenia gdzie je znalazłaś? na allegro? Bo ja tam właśnie przeglądam zaproszenia ale trudno się zdecydować. Tyle jest ładnych wzorów na szczęście jeszcze trochę czasu zostało.....
nie, nie na allegro (choć może prowadzą?) firma nazywa się begie design, ale znalazłam to szperając w necie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 21:09   #1554
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Witam , można?
My mamy date ślubu na 24 lipca tego roku.
bierzemy tylko cywilny i urządzamy uroczysty obiad, zaproszenia juz wybralismy i wyslalismy rodzinie. zaproszenia zamawialismy na allegro i jestem znich bardzo zadowolona jestem, zamowilismy z pełna personalizacja
suknie bede miala czerwoną ;]

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 21:38   #1555
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
Witam , można?
My mamy date ślubu na 24 lipca tego roku.
bierzemy tylko cywilny i urządzamy uroczysty obiad, zaproszenia juz wybralismy i wyslalismy rodzinie. zaproszenia zamawialismy na allegro i jestem znich bardzo zadowolona jestem, zamowilismy z pełna personalizacja
suknie bede miala czerwoną ;]
ja ci pozwalam choć sama od niedawna tu jestem
bardzo wcześnie wysłaliście zaproszenai, ja nie mogę wybrać modelu a wy już ho hoo

może pokażesz suknie?? czerwona musi być piękna
Stary 2010-02-09, 21:48   #1556
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
ja ci pozwalam choć sama od niedawna tu jestem
bardzo wcześnie wysłaliście zaproszenai, ja nie mogę wybrać modelu a wy już ho hoo

może pokażesz suknie?? czerwona musi być piękna
my wyslalismy zaproszenia bo stwierdziliśmy ze lepiej wczesniej ze wzgledu na to, że slub jest w wakacje chcemy dac ludziom dac znac zeby sobie urlopy zaplanowali odpowiednio ;]
wiec wysłaliśmy wczesniej ;] obraczki za jakies 2 tygodnie odbieramy !

a i jesli wszyscy lub większość osob przyjdzie to wynajmujemy sale jelsi mniejsza ilosc to restauracja brzmi dobrze ;] wiec mamy dwie opcje ze tak powiem załatwione ;]
znaleźliśmy restauracje (wynajmuja tez sale) gdzie katering kosztuje nas 85 zyla za osobe
i mamy
napoje -wina,szampany,soki,kawa herbata bez ograniczen
tort i ciasta
obiad -dwu daniowy 3 rodzaje mies itd
zimna płyta -kilka rodzajow mies,sałatki ,galaretki itd

mysle ze to starczy bo w sumie prosimy na obiad a nie na wesele ;]

24,07 - nasza data ;]

udało sie -moj wykres
Stary 2010-02-10, 09:16   #1557
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
my wyslalismy zaproszenia bo stwierdziliśmy ze lepiej wczesniej ze wzgledu na to, że slub jest w wakacje chcemy dac ludziom dac znac zeby sobie urlopy zaplanowali odpowiednio ;]
wiec wysłaliśmy wczesniej ;] obraczki za jakies 2 tygodnie odbieramy !

a i jesli wszyscy lub większość osob przyjdzie to wynajmujemy sale jelsi mniejsza ilosc to restauracja brzmi dobrze ;] wiec mamy dwie opcje ze tak powiem załatwione ;]
znaleźliśmy restauracje (wynajmuja tez sale) gdzie katering kosztuje nas 85 zyla za osobe
i mamy
napoje -wina,szampany,soki,kawa herbata bez ograniczen
tort i ciasta
obiad -dwu daniowy 3 rodzaje mies itd
zimna płyta -kilka rodzajow mies,sałatki ,galaretki itd

mysle ze to starczy bo w sumie prosimy na obiad a nie na wesele ;]

noo, ja tez naciskam na mojego tż żeby wcześniej bo to wakacje są, ale myśmy myśleli raczej o kwietniu/maju...

rozumiem że nie macie wesela takiego z tańcami, tylko obiad? jesli tak to super się wam ułożyło że mocie niemal do końca zdecydować, fajnie

dzieńdobry wszystkim!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 10:28   #1558
adorable
Raczkowanie

Cytat:
nie, nie na allegro (choć może prowadzą?) firma nazywa się begie design, ale znalazłam to szperając w necie...
znalazłam na internecie stronkę tej firmy, mają bardzo ładne zaproszenia. Niestety nie podają cen. Orientujesz się może ile takie zaproszenia kosztują? z góry dzięki
Stary 2010-02-10, 10:37   #1559
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
znalazłam na internecie stronkę tej firmy, mają bardzo ładne zaproszenia. Niestety nie podają cen. Orientujesz się może ile takie zaproszenia kosztują? z góry dzięki
Wysłałam do nich maila wczoraj, ceny zaczynają się od 4zł za sztuke. Jak poprosisz ładnie panią to może ci przesłać ze dwie sztuki, żeby zobaczyć...
Stary 2010-02-10, 18:01   #1560
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
noo, ja tez naciskam na mojego tż żeby wcześniej bo to wakacje są, ale myśmy myśleli raczej o kwietniu/maju...

rozumiem że nie macie wesela takiego z tańcami, tylko obiad? jesli tak to super się wam ułożyło że mocie niemal do końca zdecydować, fajnie

dzieńdobry wszystkim!
Tak, nie mamy wesle (tance oczepiny itd) tylko uroczysty obiad, szczerze to jesteśmy juz na swoim , odłożyliśmy trochę pieniążków i zdecydowaliśmy sie na ślub. Wole wydac kase na spłate kredytu niz wesele -hihi ;> to taki zarcik a tak po prawdzie to nie kręci nas taka uroczystosc i to slub dla rodizny wiec ....

24,07 - nasza data ;]

udało sie -moj wykres
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości