|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Cytat:
macie juz zarezerwowane noclegi?
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj Micia ściskam i podziwiam za wytrwałość, ale wiesz zaraz będzie na wspólnej to sobie w spokoju oglądniesz bo ja jako przykładna narzeczona idę zrobić P. kolację i dam sobie głośniej to będę chociaż słyszeć ![]() wiesz co, może Cie to pocieszy,może się u Was polepszy jak razem zamieszkacie głupie to było teraz to szkoda mi czasu na kłótnieMicia zazdraszczam tego Zakopanego możesz napisać ile nocleg tam kosztuje? Fajnie by było na kilka dni się wyrwać, w końcu są ferie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-10 o 19:36 |
|
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
juz nie mogę się doczekaćaa wpadaj w piatek wieczór
|
|
|
#2136 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dopiero teraz mam czas, więc nadrabiam : Oczywiście wcięło mi część postów, więc zacznę odp od środka Tak, na zatoki. Cytat:
hhiCytat:
Szybko wracaj do zdrowia ![]() Cytat:
ano mam fajnie z "koleżankami" niestety. Z kumplem już lepiej, dzisiaj go wypuścili ze szpitala. Ma coś tam podwyższone w wynikach, ale nie znam się na tym ![]() może przez pogodę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() my siebie też chcemy nawzajem zabrać Cytat:
Cytat:
![]() mama wtedy zawsze pyta co przeskrobał ![]() Cytat:
hehe
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaa mentalność blondynki
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Micia, porób zdjęcia
![]() My dziś może będziemy oglądać film "To skomplikowane", więc już Wam życzę miłego wieczorku |
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- pewnie
|
|
|
#2140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co prawda nie było to w restauracji, tylko w galerii handlowej, gdzie bylo tylko takie małe okienko, ale jak sobie pomyślę, jak cierpiałam, to aż mnie odrzuca
|
|
|
|
|
#2141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie mało czytam, więc jak już mi coś wpadnie w oko, to warto to przeczytać hihi. może zażyczę sobie na urodziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zawsze to jakiś argument[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17083344]Czesc. Widzę,że tu wszyscy ostro na mnie najeżdżają,że nic nie pisze...Milusio. Niestety po weselu jest taki sajgon,ze nie mam chwili spokoju. Jak juz to sekundke,zeby zdjecia jakies obczaic czy cos. I tyle. Wesele uznane jest za najlepsze wesele stulecia . W wesele byla 215 osób. W poprawiny praktycznie to samo. Obszerniejsza relacje napisze na spokojnie. Tymczasem uciekam.Dziekuje za zyczenia.[/QUOTE] Kochana witaj My wszystkie tu bardzo za Ciebie trzymałyśmy kciuki i czekamy po prostu na obszerną relację ze zdjęciami ![]() Cytat:
Pierwszy: siemie lniane podprażyć na patelni (suchej bez niczego), wsypać do bawełnianego woreczka, lub na zwykłą gazę i "rzucic" na czoło aż wystygnie. można zagrzać ponownie i znów na czoło. Drugi: (ja wolę ten) zagotować odrobinkę wody i do gotującej się wrzucić trochę sieminia (tak na oko). Zagotować mieszając, żeby zgęstniało. Wrzucić na gazę i do czółka. jak wystygnie to ściągam, podgrzewam jescze raz na odrobinie wody i znów na czoło. A propo, muszę sobie je dziś zrobić, bo tragedia jest ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17083735]lusesita23 super sprawa . Szczególnie gdy idziesz przez kosciol i widzisz,ze malo miejsca w kościele,bo tyle osób jest. I kazdy sie do Ciebie usmiecha i potem życzy wszystkiego najlepsiejszego... Aż się z tego wszystkiego rozpłakałam. Tyle ludzi przyszło dla nas... To jest najcudowniejsze ![/QUOTE]ale się wzruszyłam ![]() A ja po wczorajszym stepperowaniu wstałam z bólem zatok. nie wiem czy to ma coś wspólnego ze sobą, zawse jak chodze na stepperze, to mnie zatoki bolą ;(
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
eeee no nigdy w zyciu a o jaki kasiunialusia pytala?zakrecilam sie;p
a my chyba nie mamy potrzeby sie co dzien widziec;p tzn widzimy sie pt i sob i jakies 3 dni w tyg i jest ok ![]() Jenny daj znac jak Ci sie podobal,bo z tego co widze to go graja w kinach u nas ![]() Micia no tak,ale wez pod uwage,ze ten tydzien to byl taki was zpoczatek-wtedy zawsze jest sielanka...ale i tak juz dlugo bylo ok,wiec mam nadizeje,ze juz bedzie dobrze a przynajmniej tego Ci zyczeTŻ mnie wlasnie zaskoczyl,bo napisal do zespolu takiego znajomwego w sumie, no ale napisal-bez przypominania czy proszenia jestem z niego dumna
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo inaczej to możecie się po tym ślubie niemiło rozczarować, ale ja tam Tobie życzę 100lat z TZ w szczęściuja np walczę uparcie o to by P. nie rozrzucał po całym pokoju kartek, karteczek, uloteczek bo normalnie mnie to wykańcza ale w sumie to w formie żartów u nas jest więc ok
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-10 o 19:55 |
|
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
kaska nie jadlam,ale brzmi miodzio..........ciekawec zy w Heliosie go sprzadaja
bo taki zwykly jest,ale my i tak chipsy kupujemy![]() ma.ko ojjj biedaku...ale zeby od steppera Cie bolaly? moze jakies chorobsko Ciew bierze (odpukac!):cm ok:
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mysle, ze wtedy inaczej sie patrzy na inne sprawy wiec tym samym pewnych tematow sie nie porusza=nie ma klotni wiem ze nic samo z siebie nie wyjdzie tylko pracy potrzeba hihi taka naiwniara nie jestem ![]() Dziekuje Ci
|
|
|
#2146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pojawiają się sprawy życia codziennego ale to już sama się przekonasz, my jesteśmy chyba jakimiś ufo bo się nie kłócimy tylko rozmawiamy ustalamy itdidę zrobić P. ciepłe kakao muszę zanim będzie na wspólnej
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-10 o 20:00 |
||
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa..........a to nie byl takie serial na TVN?;p czy znow cos krece
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- kaska no i to m isie podoba tak trzymac...e ta ufo;p po prostu jestescie dla siebie stwoerzeni![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- a ja ide robic pazurki...na na wspolnej akurat ![]() jeszcze tu wroce sasasasa
|
|
|
|
#2149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sie czasem mowi rzeczy ktorych sie wcale nie chce powiedziec.---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() Nigdy w zyciu=cz1, ja wam pokaze=cz.2 na podstawie powiesci Grocholi
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
bede na pewno
tylko nie zapomnijcie o mnie Cytat:
jeszcze sie siebie naogladamy ![]() siedze wlasnie z farba na wlosach przypomnialo mi sie ze musze farbe z paznokci zmyc... a nie lubie tego ale jestem marudna
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
miałam się pożalić na szefa, ale jakoś mi przeszło i przynajmniej utwierdziłam się w przekonaniu, że to kretyn , także nie będę smucić![]() i mam potrzebe pochwalenia się psiakiem spróbuję załączyć zdjęcie, ale nie wiem co z tego wyjdzie![]() dodało się
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pewnie Ci umknelo ale pytalam co to za telefon jest w Twoim avku ?
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglada jak sztuczny
|
|
#2154 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te w hipcie kupiłam jako pierwsze, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby nie kupić całuśnych ![]() mi tez, ale tylko 3w1 wypita na czczo godzinę przed śniadaniem Cytat:
![]() Cytat:
Może umiesz też czarować?Cytat:
Cytat:
i ![]() Cytat:
Kobieto, ale Ty masz wcięcie w talii
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
wypchany
jaki telefon??aaaa, już wiem o co chodzi ale nie wiem jaki
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2010-02-10 o 20:09 |
|
|
|
#2156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
to nie talia jest waska... to dupsko duze ciesze sie z tych zakupow bo naprawde promocje mi sie trafily
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
aha hehe ok bo szukam takiego
|
|
#2159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak te co czasami są na pocztówkach
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Micia - my też się kłócimy z D. przez cały czas :/ i dużo w tym mojej winy, bo wiem, że czasami on nie robi mi na złość czy coś, a ja muszę się nagadać, jaki on daremny. I wiem też, że to się absolutnie po ślubie nie zmieni. Nawet na to nie liczę. Mnie dużo rzeczy denerwuje - ja już wiem, że on ma zupełnie inne zwyczaje w domu dotyczące najprostszych czynności, a ja lubię mieć po swojemu (co nie znaczy, że tak, jak jest u mnie w domu teraz... po prostu mam swoją wizję sprzątania, układania itd.) W dodatku też rzadko się spotykamy ostatnio - bo sesja, pisanie prac licencjackich i magisterskich, bo jego praca, a zmęczenie, a coś tam... I o to mam żal, bo kiedyś te wszystkie argumenty nie istniały, a teraz a i owszem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

fajnie tak heh

oj Micia ściskam i podziwiam za wytrwałość, ale wiesz zaraz będzie na wspólnej to sobie w spokoju oglądniesz bo ja jako przykładna narzeczona idę zrobić P. kolację 
głupie to było teraz to szkoda mi czasu na kłótnie
on nie odwoluje nigdy jakichs wyjazdow i wogole.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

bo z tego co wiem- ja z nim nie rozmawiałam- to jak zwykle coś mu wypadło... 
Ciekawe czy na walentynki chociaż dostane... aaa zapomniałam że przy zaręczynach dostałam bukiet więc pewnie już limit na rok wyczerpałam
hehe

Porcje o połowę mniejsze i w ogóle jakieś takie mniej smaczne 
zawsze to jakiś argument

wyglada jak sztuczny
to nie talia jest waska... to dupsko duze