![]() |
#2791 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Idealne kłamstwo - zbyt piękne by było prawdziwe.
![]() |
#2792 |
Raczkowanie
|
podaruj mi swoje dni. spędzimy ten dzień razem ? natarczywe myśli , myśli o Tobie. czarna rozpacz mnie upiła. Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata .. jesteś jego całością.
#2793 |
Konto usunięte
|
zbyt sterylni, by się nie bać kochać.
na dłoniach ślady Ciebie, one nie chcą już zejść. potykam się o myśli, gdy tęsknie. ~~~~~~ myszka23101, borowiczanka : * gwiazdka z nieba dla każdej: ruda wiewiora, IhateU, kinderka13, kamisha, be_kissable, blondii69, Panna Migotka, keeendy,chocapic, kochanaa, suve, drift <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Raczkowanie
|
"wpadli na siebie rano przed szkoła.
całowali się spojrzeniami. uśmiechnęła się z myślą ' będziesz kiedyś mój ? '. " ciiri - jesteś genialna ![]() 'I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping' (Moglbym nie spac tylko po to by sluchac jak oddychasz Patrzec jak usmiechasz sie kiedy spisz) 'Lying close to you Feeling your heart beating ' (Leżeć blisko Ciebie. Czuć bicie twojego serca) 'I kiss your eyes and thank God we're together' (Całuje Twoje oczy i dziękuje Bogu za to,że jesteśmy razem) 'I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you' (Nie chcę pominąć żadnego uśmiechu, Nie chcę pominąć zanego pocałunku, Cóż, chcę być z Tobą) z piosenki, w której się z a k o c h a ł a m! Aerosmith "I don't want to miss a thing" Jestem zakochana w muzyce. Prawie tak samo jak w Tobie. __________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grrr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 'Lying close to you
Feeling your heart beating' ![]() Edytowane przez martekbezmajtek Czas edycji: 2010-02-10 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Raczkowanie
|
CookieCrisp , myCh - świetne
![]() Staram się myśleć o wszystkim innym, byle nie o Tobie .
Naprawdę nie jestem masochistką . Nie mam ochoty tam wracać . Uciekać wzrokiem od wszystkich tych,którzy gdy tylko mnie widzą mówią : ' O, to ta. Zakochała się w nim bez pamięci, a on ją olał . Frajerka .. ' Zdecydowanie przeceniłam nasze możliwości, kochanie . Próbuję tylko zapomnieć . Życie mi się rozpier***iło, wiesz ?
#2796 |
Raczkowanie
|
beating heart baby , baby is this love for real.
umarło. moje czucie. umarło. wraz z Twoim odejściem. szczęściem? co można ku*wa nazwać szczęściem?! białe chmurki? watę cukrową? wesołe miasteczko? czy po prostu Twój szczery, słodki uśmiech? ukradł jej słownik, wszystkie słowa 'rzekomo, absurdalnie, stosunkowo, podległy, apokaliptyczny, generalnie..' zostawił tylko 'kocham Cię'. wyśnij me marzenia. zobacz je, na jawie. pływające w powietrzu. razem z niewidocznymi serduszkami. znasz ten stan, gdy masz mnie?! gdy całe moje ciało mówi: odejdź, zabierasz mi powietrze.? kolejne 60 sekund poświęcone czekaniu. czekaniu na tę świadomość, że kurr.. kurr.. ko.. ko.. kocham Cię, kurr.. kurrwa. lenistwo nie popłaca, lecz jest przyjemne.
#2797 |
Zadomowienie
|
bad_romance - podpis z piosenki Peja - KC , prawda ? : D
ajej . jak ja kocham tę piosenkę . <333 __________ nie słuchałam kiedy wszyscy mówili żebym dała sobie z nim spokój bo i tak nic nie będzie z tego mojego big love .. teraz dopiero wiem , że mieli rację .. i może uznam to już za tradycję , że jeśli jestem z kimś naprawdę szczęśliwa to ta druga osoba pobawi się mną i rzuci w kąt jak zabawkę i zostaję wtedy sama z paczką chusteczek i tonami słodyczy .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Przyczajenie
|
*Dostałam się do niewoli miłości. Ja poproszę o dożywotnie skazanie.
* Ranisz mnie ale przyjmuje to ze spokojem, bo moja miłość nie zna granic i nie odejdę nie zostawię Cie. * Wróć taki sam jak kiedyś. I nie zostawiaj mnie już więcej, dobrze? Ja naprawdę sobie sama nie radze. *Nauczyłam się być tylko na tyle wierna, na ile wierny jest facet z którym się zadaje. *Choruje na miłość . W żyłach Ty krążysz zamiast krwi. .
![]() |
#2799 |
Zadomowienie
|
absurdalnie, myszka23101, Kaskowa Kurcakowa, Borowiczanka, mendacity x3, Panna_Migotka - dzięki <3 ______
szukałam Cię, znalazłam tylko spojrzenie frajera nie będzie już n a s z y ch ciał. upozorowany łańcuch szczęścia chroń mnie przez uczuciem jakim Cię dażę - absurd, tak wiem.
![]() |
#2800 |
Rozeznanie
|
Borowiczanka beMine ruda wiewiora - dziękuje moim myszkom
IhateU - tak dobrze wrócić i czytać twoje posty dniami i nocami ![]() CookieCrisp- ubóstwiam ..ty wiesz ![]() ... Tykając z daleka od tego kogo kochamy. Cały czas stałam tu trzymając mlecze i czekoladę dla ciebie Życie zaczyna blaknąć Pragnę tego by móc Cię mieć w ramionach każdego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Raczkowanie
|
obojętne tak czy siak, nieważne i tak `
podróbka szczęścia z fabryki na tajwanie` to nie ważne co sie z nami później stanie, kosmos chyba zniesie to` lepiej być nieszczęśliwą samotnie, niż nieszczęśliwą z kimś innym ` czasami jednak uśmiech pojawia się na mojej twarzy. niektórym udaje się go wywołać ![]() Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego co przed nami ` najgłębiej patrzą te oczy, które najwięcej płakały -jedyna rzecz, której nie zmieniłabym w sobie.. ` daj mi ją, złapać chcę , chcę poczuć jak smakuje pewność! ` Chciałabym móc wcisnąć “RESET” i poczuć to wszystko od nowa. ` mogę być Twoją księżniczką ? Malutką dziewczynką w za dużych bucikach .. o naprawdę szczęśliwych oczkach ? Z rozmazaną szminką i noskiem w czekoladzie ? Czułą , delikatną , rozmarzoną i prawdziwą .. słodziutką jak cukierek ? Ty byś był moim księciem .. mogę ? ♥ ` czuje, że czujesz to co ja, może się mylę. czuje tak gdy spojrzeniami spotykamy się przez chwilę. ` marzec zimno i śnieżnie, kwiecień bardzo nieprzyjemny, maj mokry i chłodny, czerwiec suchszy i cieplejszy, lipiec i sierpień słonecznie i gorąco ` tryskasz kolorami ! ♥ ` czas wrócić do świata . ![]() Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie? ` Poczuj blues daj na luz, wytrzyj kurz ` Myślisz, że w głowie mam nasrane jak po karnawale w Rio ` Powiedz, co Ci tam w duszy mruczy ? ` Stanę się błękitnym niebem w Twoich oczach ![]() Ze Słonych Kropel Mały Kruchy Świat ` dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą. ; ) ` Nie tolerujemy kruczków ; D ` ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2802 |
Rozeznanie
|
powiedzcos
![]() ![]() Odsunąć od siebie wszystkie nieprzyjemne sprawy. Próbowała przywołać uprzejmy, neutralny uśmiech. Zaniepokojona. Może i nawet przerażona tym wszystkim. Kierowała się wyłącznie emocjami. Czy spoglądasz jeszcze czasem na nią? |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
BAN stały
|
powiedzcos
![]() _Panna_Migotka_ dziękuję Kochana. i oczywiście lustereczko w Twoją stronę. ![]() I czuję się ****a całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę. 4fun, bejbe. dla zabawy, bejbe. close your eyes. and love me. zamknij oczy. i kochaj mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Wtajemniczenie
|
A gdyby tak cofnąć wypowiedziane słowa, i miłość zacząć od nowa ?
Na strzępki rozerwę Twoje serce, byś też mógł poczuć to co ja. Czemu mi kur.wa nie powiedziałeś, że będę przez Ciebie cierpieć ? A gdzieś głęboko, bardzo głęboko w sercu mam ukryte okruszki miłości do Ciebie. Ja Ci pokaże ! Umiem żyć bez Ciebie... i umiem też sama siebie dobrze okłamywać.
#2805 |
Rozeznanie
|
weź mnie w Twoje ramiona, rozkoszą rozkwitnę. wieczorem w wannie starannie zmywa tatuaże pocałunków Twoich ust, bo ma pewność, że nazajutrz zwilżysz znów jej skórę swymi wilgotnymi wargami. białka jego oczu jak perły śnieżysto błękitne. gdy spojrzysz iskrami Twych oczu - szaleję. without_demur & martekbezmajtek
jajca sobie ze mnie robicie. ![]() ![]()
![]() |
#2806 |
Zadomowienie
|
czekając na marzenia, na spełnienie snów.
#2807 |
Raczkowanie
|
powiedzcos-dziękuję
![]() grise- kurcze takie słowo od Ciebie ? ! strasznie milutko ... ![]() Ludzie kiedyś mieli dużo czasu dla siebie, wszystko mogło trwać tyle, ile trzeba – zbliżali się do siebie powoli, bez chamstwa, bez pośpiechu, nie na skróty... póki co wciąż się uczę. ogarniam człowieczeństwo. choć czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo.. Mam serce wypełnione tobą po brzegi. Nie uwierzysz, jak głęboko oszustwo, podłość i sk**wysyństwo zakorzenione są w naturze ludzkiej...
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-02-10 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zadomowienie
|
RozowaSkeyterka - dziękuję
![]() ![]() myszka23101 - ja Twoją naj? jakbyś widziała teraz mojego banana na ryju dzięki Tobie... ![]() Kofeina w RedBullach - okradłam ![]() ___________________
Dałeś mi siłę, by marzyć i pokazałeś drogę. Życie jest za krótkie, by się wszystkim przejmować. Daj mi rękę, a dam Ci serce, bo nie mam nic poza tym. Największe z moich marzeń to Twoje serce. Słabo pamiętam zwycięstwa, za to mocno porażki.
#2809 |
Raczkowanie
|
Wyciąga rękę i gładzi mnie z tyłu głowy w sposób, który mówi „kocham cię”.
Z jego twarzy, głosu, dotyku, odczytuję, że już podjął decyzję. I znowu jest dzisiaj. I co mam zrobić z dłużącym się dniem, który rozciąga się przede mną jak długa, samotna droga? Czy on chce żeby mi było smutno? Jeżeli będzie mi smutno, czy sądzi, że moje serce zapragnie go bardziej?
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Wtajemniczenie
|
rruda, blondii69 - jestem jestem. : ) : **
_Panna_Migotka_ , mendacity x3, Kama - ; *** dziękuję, ze pamietacie o mnie. : ) : *** ------------------------- Nie mogłam tak po prostu odejść, zostawić go samego. Całował mnie, czułam jego oddech na całym ciele. Pragnęłam go tak bardzo jak kogoś, kto mnie absolutnie dopełniał, ale jednocześnie wcale nie chciałam go poczuć. Rozsądek blokował moje emocje. A jutro już Cię nie znam. Zanim skończył się lipiec, powiedzieli sobie wszystko, co mówią zakochani: że ona bez niego ani on bez niej, że tylko razem aż po kres, i jeszcze parę innych prawd absolutnie niepodważalnych. Przeszłość? Mówisz o tej ścianie, którą ciągniemy za sobą? Ona cały czas przesuwa się za nami, niekiedy nawet ciągnie nas wstecz, wsysa w siebie głęboko. Nie daj się, nie ulegaj! Pieprz tę całą przeszłość, jeżeli widzisz przed sobą chociażby kawałek jutra. Masz coś do zrobienia? Więc nie oglądaj się na to, co było. Jakby to nie dotyczyło ciebie. I niech cię nikt nie przestraszy, ani nie zastraszy. Przeszłość tak naprawdę nie ma nic do przyszłości. Jeżeli oczywiście chcesz przyszłości? .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pisk opon... Nie. Pisk psa... Też nie. Nawet płacz dziecka nie jest głośniejszy od jęku mego serca.
A Ty tak ufałaś ludziom.. Tak w nich wierzyłaś, a oni byli tylko dobrymi aktorami Ale obiecuję Ci coś: pomyślę o Tobie w ostatniej sekundzie, aby była jeszcze bardziej gorzka. odejdz. to potrafisz najlepiej Niebo? tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach. Podobno kiedy mężczyzna patrzy na kobietę szatan zakłada mu różowe okulary. Świat jest teatrem, Bóg reżyserem, człowiek aktorem a diabeł suflerem
![]() Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-02-10 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnij słoneczko ![]() na zdrówko ![]() ![]() ![]() ![]() ______________ ok, załatwmy to tak Ja cie pocałuje , a potem Ty spier.dolisz z mojego życia raz na zawsze dobrze ? a... i jeszcze jedno ! Masz tydzień na wysłanie mi nowego serca ! Mamo przestań ! Jak w moim życiu pojawi się złotowłosy książe z bajki to bardzo dobrze! Lecz jeśli nie , nie będe rozpaczać! Równie dobrze mogę być niezależną księżniczką mającą przyjaciół i kochającą rodzinę. I rudego kota ! Imprezować do rana! I cieszyć się życiem ! Mogę być równie szczęśliwa bez głupiego księcia! każdego dnia wyruszam do dżungli zwanej życiem - i... zawsze wracam z dziórą w sercu !!! - zerwałam z nim ! - cieszysz się z tego powodu ? - no.. tak ! Tu nie ma nad czym rozpaczać ! - aha ![]() - Ok , na te czekoladowe ! - ej.. zaraz czy on przypadkiem nie miał takich oczu ! Ty nie cierpisz czekolady ! - Eee... za 15 min. u Ciebie . pa *** Usycham... Podlewa mnie tylko myśl o tym, że niedługo znów będziemy razem. 'Niby pantofelki wyścielone szczęściem pasują jak ulał. Niby.Bo często gniotą mnie w palce.' w planie dnia ten jeden element - spotkanie z nim <3 przynosi ukojenie ! __________ Talenciary jestem z siebie dumna ! właśnie przed chwilą zerwał ze mną chłopak a ja co... ? a ja nic ! Ani jednej łezki ![]() i nadal dopisuje mi humorek ![]() nie będe sie nim przejmować, za to w pon. zrobie wielkie wejście do szkoły ! tak sie odstawie że mu gały wylecą a co ! ![]() ![]() jednak facet do szczęścia nie jest potrzebny ! ![]() ![]() ![]() ![]()
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Raczkowanie
|
Coś mnie do ciebie ciągnie i nie wiem jak to zatrzymać.
Zobaczyłam twoje oczy a dalej to tylko chwila. po porostu tak jest, że kręcisz mnie bejbe.
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2010-02-10 o 19:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 |
Przyczajenie
|
![]()
Wiem,że czasem bywam okrutna
Mogę wydawać się taka bezduszna Kobieta bez uczuć - twarda jak stal Poprostu nie rozgrzał mnie jeszcze żaden żar. I wiem,że zawsze ktoś jest lecz nie każ mi do miłości zmusić się Nie myśl,że Twoje słowa Tak zwyczajnie odbija moja głowa Rozumiem,że cierpisz,że szans nie daję Ci Ale ja nie potrafie tak żyć... Nie chcę wyznawać wielkich słów zapewniać,że Ty - największy mój cud. Ta historia między nami się nie zdarzy To nie z Tobą kolejny bieg wydarzeń To nie z Tobą chcę dzielić dni i noce Już dłużej tego nie zniosę... Nie widzę w Tobie księcia,na którego czekam Pzykro mi...Chciałeś to się zwierzam Proszę cofnij swoje słowa na które nie byłam gotowa I nie mów do mnie "słoneczko","kochanie ","g wiazdeczko" I że dla mnie "wszystko,wszyściusie ńko" I zabierz ze sobą te wyznania Dla tej,która doceni te starania I nie wypowiadaj więcej: "Kocham Cię..."bo to dla mnie zbyt piękne... __________________ Wiesz, że kocham wszystkie boże stworzenia i metafory, które inspirują... Ale te motyle muszą zostać wybite! <33 Three words, eight letters. And I`m Yours.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zadomowienie
|
absurdalnie Drift ciiri styrana guziki groszek babycham bananowa brazylijka suve kochanaa nydee ruda wiewiora keeendy mrs unfauboulus cookiecrisp Panna Migotka One for all NieZTejBajki JednaZWielu chocapic Kinderka13 kamisha powinnam Siatkarka18 Toogether93 TiS i wiele innych, o których na pewno zapomniałam
![]() ![]() Kocham Cię, mógłbyś w końcu zajrzeć do wikipedii i sprawdzić, co to znaczy. Tęsknię za Tobą potwornie, te małe robaczki już zjadają mnie od środka. Mógłbyś się odezwać, napisać, zadzwonić, wyjaśnić..cokolwiek.
www.formspring.me/blondii69 "mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże" Marika, Gloria [*] Edytowane przez blondii69 Czas edycji: 2010-02-10 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Rozeznanie
|
- Myślałem, że z nim chodzisz.
- Nie, nie chodzę. Nie jest Tobą. Wierzchem swojej dłoni, przejedź po moim policzku. Bądź moim oparciem. Moją inspiracją. Potrafisz? Przywołaj mnie o dreszcze. Tylko dla mnie teraz zatańcz. Podejdź do mnie, skarbie bliżej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
xoxo
|
Siedział obok i wystarczało mi to.
Tak często zmuszałam się do uśmiechu, że tak mi zostało i nienawidzę słów ' zawsze' 'nigdy' 'obiecuje' my lubimy niegrzecznych chłopców pociąłeś mi skrzydła i teraz daleko nie polecę bo jak można latać z poszarpaną nadzieją ? 'Wyrzuciła z szafy różowe okulary. Wolała patrzeć na świat przez swoje rude włosy. ' tęsknota panoszy się po kątach patrząc widzisz ? rozkoszowałam się każdym słowem, oddechem, dotykiem umierałam z miłości umierałam z tęsknoty umierałam z bólu a czy kiedyś będę umierać z nadmiaru szczęścia ?
#2818 |
Raczkowanie
|
`I'll be a princess and you'll be the prince,
`był jej ideałem, choć nieidealny był, `ja będę Julią, a Ty Romeo, tylko powiedz `tak` ___________ `W jedną chwilę jedność przejdzie.. `Jedno jest pewne szlag nas wszystkich w jednym miejscu przetnie.. `Może jutro zniknę, lecz w tej sekundzie oddycham, o jutrze nie myślę, bo jeszcze przede mną dzisiaj.. `Ból doświadczeń sprawia, że śmiech znika. brzydki, zły i szczery, OS.T.R < 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Przyczajenie
|
Kiedyś codziennie dzwoniłyśmy do siebie po kilka razy, by tylko pośmiać się do telefonu.
Teraz, kiedy na wyświetlaczu pojawia się Twoje imię, myślę, że coś się stało, bo to rzadkość, byśmy do siebie telefonowały. Kiedyś potrafiłyśmy godzinami wymyślać mnóstwo zabawnych historii i snuć plany na przyszłość. Teraz opowiadanie Ci o mojej przyszłości sprawia mi trudność, bo już Cię w niej nie widzę. Kiedyś niemalże codziennie chodziłyśmy do Centrów Handlowych i stylizowałyśmy się na wszelakiej maści 'gwiazdy'. Teraz wspólne wyjście na miasto nie jest w żadnym stopniu spontaniczne. Kiedyś byłam bez Ciebie jak bez prawej ręki, wszędzie chodziłyśmy razem i nie było mowy o rozstaniu. Teraz jestem zupełnie samodzielna i nie potrzebuję Cię tak, jak wtedy. Kiedyś widząc siebie z daleka, piszczałyśmy wniebogłosy ze szczęścia. Teraz, spotykając się przypadkiem w szkole, rzucamy sobie zwykłe, nieco skrępowane 'cześć'. Kiedyś ufałam Tobie bardziej niż sobie, liczyłam na Ciebie w każdej sytuacji. Teraz radzę sobie bez wsparcia z Twojej strony, bo wydaje mi się, że zawracałabym Ci za bardzo głowę moimi problemami. Przyjaźń miała trwać wiecznie .. A teraz nawet bliższa jest mi klamka w drzwiach, niż Ty. Powiedz, co się z nami stało ?! paradoksalnie jestem wulgarna i chyba z każdym dniem bardziej chamska. chciałabym z Tobą porozmawiać, tak po prostu, o niczym szczególnym. Zawsze wychodziła o 23;59 na balkon patrzyła w jedną gwiazdę i wiedziała,że on w tym samym czasie patrzy na tę samą ... Jestem jak papieros... 170 centymetrów owiniętego w białą bibułkę skóry człowieka. Ktoś zapala mnie miłością, Zaciąga się kilka razy i zostawia wśród popiołu bym dogasł. Raz, drugi, trzeci... Ulatuje z dymem i sam nie wiem ile jeszcze mnie we mnie zostało. Boże, nie pozwól bym stał się niedopałkiem, Snującym się we własnych myślach bez celu. Nie chce być taki, jak oni... nazywam go księciem mimo, że miewa przepite spojrzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Raczkowanie
|
Peja feat. Mrozu - poszukując ideału. <3
Imprezowa, lubi jazz, zgrabna dama, domatorka, Zwariowana nimfomanka, uczuciowa, miła w lokach, Górska podróżniczka, przyjaciółka, humanistka, Subtelna, poliglotka, ładna, ruda, dziwna w szpilkach, Punktualna, lubi zjeść, mądra i zadbana fanka, Fajna blondi, niepaląca, porządna, elegancka, Odważna, błyskotliwa, ciemnooka, romantyczka, Kobieca, pewna siebie, lekkomyślna, artystka, Normalna, dumna kotka, fanka kina, bez pruderiat, Pełne usta, przebojowa, atrakcyjna, niezbyt święta, Waleczna, nazbyt spięta, rozsądna, hostessa, Wrażliwa, uzdolniona, sympatyczna, biega w dresach, Zachłanna, próżna, bystra, hetera, trzyma dystans, Z tytułem naukowym, opalona, egzotyczna, Egocentryczna, zazdrosna, piękna, bliska... Mojego ideału, który znaleźć pora przyszła. Ile masz cech, ile imion masz, Tego nie wiem... Mam nadzieję, że znajdę Cię Niedaleko tam i uwierzę I uwierzę bezgranicznie w nas, Że już Ciebie mam Bezgranicznie tak... Duże oczy, wygadana, ciepła bardzo, pierwsza klasa, Naturalna, bez nałogów, grzeczne dziewczę do szampana, Nienaganna rówieśniczka, histeryczka, lubi freestyle, Nie anorektyczka, Słodka, śliska, optymistka, Wysoka, wierna, czysta, zmysłowa, sportsmenka, Seksowna tenisistka, smukła, śliczna, tańczy breaka, Po studiach, z przeszłością, amatorka mocnych wrażeń, Bardzo skromna, spontaniczna, lubi znać kolejność zdarzeń, Koniecznie napalona, desperatka, ale letnia, Bezdzietna, intrygantka i to niekoniecznie biedna, Lalka barbi, z telefonem, po rozwodzie, sekretarka, Miłośniczka sztuki, amatorka picia w parkach, Niegrzeczna, po trzydziestce, striptizerka w klubie gogo, Lolitka, sama z dzieckiem, uśmiechnięta, z miną błogą, Bizneswoman, lady fitness, fanka hardcorowych imprez, Poszukując ideału ja przebrnąłem przez nie wszystkie... http://www.youtube.com/watch?v=1W9oSDc_Z8M&NR=1 . <3
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.