|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
<wzdycha> słodkości.
cześć. ![]() też uważam, że nie powinno się tak nastawiać, że np. nie ma pracy i się nie opłaca szukać itp. Nic w życiu się nie osiągnie z takim myśleniem. znowu "intelygentna" sytuacja z j.angielskiego. Pani L. wyszła skserować coś tam. No to Marcin wymyślił, że zagramy w głuchy telefon. Jego mózg, schowany pod blond buszem wymyślił hasło "zaj.ebi.sta brukselka Pani profesor Ł..." ![]() stwierdzam, że oni się cofają w rozwoju. ![]() wracając po szkole, dziewczyna przede mną się wywaliła. poszłam do biblioteki skserować jakieś info. do pracy, postęp jest. Zapłaciłam 10 zł, trochę tego jest. ![]() lecę się uczyć. Do potem ;*
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;**
No to dobrze dla Ciebie, że pamiętasz. ![]() ![]() ;** Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak to nie chodzę za bardzo. U mnie też! (film, bo czołówki w końcu nie nagraliśmy i w ramach wstępu ma być strojenie sali na studniówkę i wigilia klasowa.)U mnie byli: Perfect, T.Love, Budka Suflera, Kombi i Ira. I jakaś wokalistka sama, ale nie pamiętam już kto. ![]() Sońka już tak nie sika na dywany - a kto ją nauczył? prawie zawsze już piszczy, jak jej się chce.Wiem, wiem, miałam zdjęcie wrzucić, ale tata nie ma zainstalowanego programu do zgrywania zdjęć na kompie, a mi się nie pozwala dotknąć. Muszę mu dziurę w brzuchu wiercić, żeby zainstalował i zgrał.(ale wrzucę!)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-10 o 17:05 |
||
|
|
|
#3873 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra, już się nie rozmarzam Cytat:
Kiedyś bawiliśmy się w "skiśniesz" tzn. ktoś kogoś klepał i mówił skiśniesz. jeśli po 10 sekundach komuś nie odda (komuś, kto nie ma skrzyżowanych palców) to jest na pierwszym stadium skiśnięcia ![]() Kiedy do zabawy wkręciła się cała klasa, ostatnia osoba nie miała kogo klepnąć, pozostało jej klepnąć nauczyciela albo jakąś przypadkową osobę :d Ty się nie śmiej z dziewczyny. ja się niedawno smiałam z kogoś i sama się wyłożyłam na drodze ![]() dobra idę na spacer, a później poczytam "rok 1984"- świetna książka, polecam Wam
|
||
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Przy klasie tylko, ufff.
![]() Cytat:
![]() Na desce też umiesz ? Ja bym chciała, tak jak Ty, wszystko co się da z życia wyciągnąć. No i mam nadzieję, że się uda. Snowboard muszę też opanować, później dalej, bo jednak szybko się nudzę też. Pospałam, obudziłam się i jest git |
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A potem będzie siedzenie do późna w nocy i myślenie o cyberkach? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3876 | ||
|
Zadomowienie
|
Edwardzie
Podpisuję się pod tym. Cytat:
.Cytat:
Pobudźcie mnie! Jestem ledwo żywa, nauka po nocach, a w szkole przygotowania do studniówki. Ojciec K. przyniósł nam dzisiaj radio. Nastawił na Radio Maryja "Rodzino Radia Maryja, zaśpiewaj Panu pieśń... " ![]() Także śmiesznie było.
|
|
#3877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam w sumie w szkole jednego faceta który jest podobny do niego. Znaczy do aktora, i bardziej w HP niż w Zmieszhó. Ale oczywiście trzy lata się na niego gapię zamiast podejść i walnąć coś w stylu "cześć kolego którego nie znam", jak to już przecież zrobiłam w przypadku paru moich kolegów-matematyków. Boże kochany, facet jak facet! Tym się od nich różni, że nie wie co to granica funkcji. I lepiej wygląda dżiiiiiiiiizys. Niech ktoś mnie kopnie w dupę
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez gór się nie nauczysz, a marzenia warto spełniać. Aj tam, dobry cyberek nie jest zły |
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
ohhh nieźle, chociaż jak u mnie w klasie ktoś wpadnie na pomysł, żebyśmy wszyscy obejrzeli film, to albo ucieknę z 'seansu' albo będę przewijać cały czas
i ja, i ja!
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz wolałabym zabłysnąć w roli Mariolki niż jako nieudolna tancerka
|
|
#3882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zimą trudno mnie przymusić do ruchu. Co najwyżej łyżwy, no i tajniki snowboardu mnie kręcą. Czyżby Radio Wysokiego Ryzyka? ![]() Cytat:
Jasne, trzeba tylko mieć czas i kasę. ![]() No baa. Może założymy sektę Cyberkomaniaczek?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-10 o 19:50 |
||
|
|
|
#3883 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż lepszą rolę dostałam w podstawówce, kiedy to moim zadaniem aktorskim było zemdlenie na apelu, gdy dostawałam wielką Walentynkę. Na szczęście szybko przybiegli uczniowie przebrani za lekarzy, więc nikt chyba nie pomyślał, że zemdlałam na prawdę
|
|
|
|
|
#3884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi czasu brakuje, a z kasa... to aż tak drogo nie jest, szczególnie jak się ma własny sprzęt to tylko karnety się płaci. No a wypożyczalnia to też ze 20 zł. I będziemy ciągle cyberki robić ?
|
||
|
|
|
#3885 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje wygibasy to kurna jak najbardziej naturalne ja mówię, obejrzę płytę w samotności i zakopię 100metrów pod ziemia ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() jak ktoś nie ma poczucia humoru to pomyśli sobie, że to tak na serio ;]
|
|
#3887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a już, kurczę kolejka się ustawia do oglądania tego filmu albo pomyślą, że jakaś fanka Joli Rutowicz
|
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także wiesz.. to nie moje wymysły, że nie mam za bardzo warunków. ![]() Będziemy. Takie hiper mega, zrobimy sobie wątek na Wizażu i będziemy go zapisywać w 2h swoimi wyuzdanymi fantazjami.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3890 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a może zobaczy Cię jakieś reżyser i zaproponuje udział w filmie?
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od razu mi lepiej ![]() nooo, rolę na bank dostanę, jak będą kręcić "Głupi i Głupszy powraca"
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-02-10 o 20:20 |
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też jestem z ciepłolubnych, ale narty mnie kuszą. Szkoda, że góry tak daleko. I ogólnie jakieś stoki narciarskie czy coś. idę do WOSu. Dzisiaj Pani H. się wkurzyła bo dziewczyna czytała arkusz maturalny, który przepisała żywcem z modelu odp. . Na końcu zebrała wypracowania do oceny. Ooo już sobie to wyobrażam, wszyscy coś zerżnęli z neta. to się wkurzy jak zacznie to czytać.
|
|
#3893 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
albo zamiast Mariolki Krejzolki, będziesz występować na scenie chwała Ci za to, że masz dystans do siebie Cytat:
![]() ja mieszkam w górach, ale potrafię zjeżdżać tylko na sankach ![]() wstyd :d ja tez kiedyś przepisałam wypracowanie z polskiego według klucza, ale polonistka się nie zorientowała
|
||
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba mieć dystans, bo inaczej zwariować można film studniókowy będzie niezłą siarą jeśli chodzi o mnie, ale z kogoś śmiać się trzeba też mi się zdaża ale robię tak, żeby było wrażenie, że nie znałam kluczajedna koleżanka z klasy spisuje wszystko z klucza jak leci ;/
|
|
#3895 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie często się czymś rzucają, balonik, papierek, długopis czy coś Weź się nie śmiej Ja ostatnio w ciągu 5ciu minut dwa razy leżałam, raz jak do auta wchodziłam, drugi raz jak do domu chciałam wejść ![]() ![]() Cytat:
Teraz Inny Świat robimy, tzn. przed feriami to robiliśmy , ale nie skończyliśmy. U mnie była Doda dwa razy(nie byłam ani razu), Leszcze, Feel, jakaś taka wokalistka francuska In-Grid czy jakaś inna, Kombi też chyba było. Nie pamiętam kto jeszcze był ![]() ![]() Mój pies bardzo szybko nauczył się załatwiać na dworze i w domu posikał się może z 10 razy, także jestem z tego dumna Szkoda, że innych rzeczy tak łatwo nie pojmuje
|
|
#3896 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W dupę to cię nie kopnę, ale spałować, owszem, mogę - .I ta rola jest naprawdę fajna. ![]() Cytat:
Ja mam swoje towarzystwo i nawet jeśli zrobię największą głupotę świata, to dla nich nadal będę tą fajną, cudowną, kul i dżezi. A u innych mogę mieć opinie takiej i siakiej. Niech sobie gadają, na zdrowie.
|
|
#3897 |
|
Zadomowienie
|
ja byłam jego delegacja obejrzeć i sprawdzić czy wszystkie nazwiska na czołówce są poprawnie napisane
![]() tej to jedno w głowie ![]() dasz znać jak będzie ustawka na cyberek ?
|
#3898 | |
|
Zadomowienie
|
Ano. Co prawda nie jestem temu uczuciu (?) specjalnie wierna, ale jednak zawsze - choć powierzchowne jak cholera - powraca
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I najlepsze, wybiegamy już z MDK na koniec, a ja taka gleba, to nie było celowe, jak to nagrał to umrę jutro ![]() Ja to tak do tego podchodzę jak do czegoś zupełnego normalnie, wybrali mnie na Mariolę w klasie bo się podobno najlepiej nadaję i już. ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Loffciam Jolę i tesz mam rÓshofego konia Cytat:
U mnie też w sumie nie ma. Albo Kielce, tam kilka stoków, bez szału. Albo Bełchatów. Niby fajnie, ale bardzo tłoczno. No i to jest 100 km, tu lub tu. No i ja ze znajomymi właśnie byłam pierwszy raz. Wiem, że nie Twoje wymysły, rozumiem ![]() Mi się podobało
|
|||
|
|
|
#3900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no, potwierdzam, że świetna ![]() Cytat:
![]() umiem to za dużo powiedziane, ale próbowałam się nauczyć ![]() też mam nadzieję, że się uda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale mam katarzycho
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

Nic w życiu się nie osiągnie z takim myśleniem.
Jego mózg, schowany pod blond buszem wymyślił hasło "zaj.ebi.sta brukselka Pani profesor Ł..." 

prawie zawsze już piszczy, jak jej się chce.
Muszę mu dziurę w brzuchu wiercić, żeby zainstalował i zgrał.