![]() |
#2491 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
Ja to nie żałuję ani trochę. Chociaż oczywiscie był stres nie z tej ziemi i nie wszystko wyszło idealnie, to uważam, że nie powinnam żałować.
Nadal jesteśmy ze sobą. A nasz pierwszy raz był po 3 tyg bycia ze sobą. Niedługo stuknie nam 3 latka, a nasz seks jest coraz lepszy ![]()
#2493 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak gumka się zsuwa to coś z nią nie tak. A jak Twój Tż ma penisa sporych rozmiarów to sie chyba mogła ewentualnie zwijać, albo pęknąć. O zsuwaniu raczej nie byłoby mowy. Wnioski? Z gumką jest coś nie tak, i dalej obstawiam, że była zwyczajnie za szeroka. Bo za mokro i ciasna pochwa gumki nie zsunie, ale za duża średnica będzie powodować, że będzie się zsuwała sama przy ruchach. Cytat:
Z miłości, z człowiekiem, którego kochasz nie ma ekstra przyjemności za pierwszymi razami, ale jest niesamowita bliskość, więź coś czego się nie da opisać. I człowiek jest szczęśliwy... Tak po prostu. A powyższe powody odpuść. Ani to się nijak do szacunku nie ma ani do niczego innego. A ciało nie jest najcenniejszym co możesz podarować mężczyźnie. Warto szybko to zrozumieć i nie uprzedmiotawiać się.
![]() |
#2495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam dość łatwo bo Tż też nie miał doświadczeń więc ten świat bliskości poznawaliśmy stopniowo razem ucząc się nawzajem pewnych rzeczy. Nikt się nie śpieszył, ani nie naciskał na tą drugą stronę. W sumie tego poznawania i przechodzenia krok po kroku dalej mieliśmy rok. Tyle nam potrzeba było, bo kiedy się naprawdę chce zrobić ten największy krok, to nie myśli się obsesyjnie o ciąży, nie ma się obaw w stosunku do partnera, nie ma się żadnych pokrętnych, sprzecznych myśli. Jest się w 100% pewnym, że się chce ![]() * Przynajmniej w moim wypadku tak było.
![]() |
#2498 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz rację. Chyba nie powinnam tak się nad tym rozwodzić bo nie ma potrzeby... tym bardziej że nadal jesteśmy ze sobą. Długo to w sobie dusiłam aż i jemu o tym powiedziałam. Domyślał się z jakiego powodu miałam swoje humory i to zrozumiał... Teraz staramy się by każde nasze zbliżenie było jak najlepsze i zatarło "złe" wspomnienia... ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() Właściwie to napisałam tu by ktoś wyraził swoją opinię, to co o tym myśli i dał mi jakiegoś kopniaka w d...by wziąć się za siebie... dlatego też dziękuję za obiektywne zdanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie kochalas go wtedy, a teraz go kochasz wiec przestajesz zalowac 1 razu z nim? dobrze zrozumialam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Raczkowanie
|
pogubilam sie
![]() nie kochalas go wtedy, a teraz go kochasz wiec przestajesz zalowac 1 razu z nim? dobrze zrozumialam? dobrze zrozumiałaś.... ![]() na początku było zauroczenie, miałam też jakieś tam swoje wyobrażenie kiedy, jak, gdzie itp ale nie wyszło.... Nadal z nim jestem bo zauroczenie przerodziło się w coś więcej i tak, z czasem przestaję żałować... |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No właśnie. Ja cały czas się boję, bo On jest doświadczony. Niby to ma i swoje plusy... Ale ... nie wiem dlaczego... On myśli, że ja też już mam za sobą swój pierwszy raz. A ja cały czas mam w głowie, że on miał jedną, a może dwie partnerki seksualne i że będzie mnie porównywał itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też tak mam... ale jak jest obok mnie to o tym nie myślę (tak intensywnie...) na szczęście co raz mniej.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj partner mimo, że miał parnerke łóżka przedemną wiedział, że jestem dziewica. a ja wiedzialam, że w takiej sytuacji moge liczyc na jego doswiadczenie. wiec jeszcze raz: porozmawiaj z nim.
![]() |
#2505 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 |
Zadomowienie
|
Niebo, chyba powinniście pogadać? Trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do doświadczenia jego, ma to swoje plusy. Ale ani nie wypytuj go o byłe partnerki ani o nich nie myśl. One były, ale nie są. Nie jest z nimi a z Tobą i to z Tobą chce uprawiać seks. Rozdrapywanie przeszłości jest bez sensu. Nie pytaj go o nią. Skup się na tym, że jest tu i teraz i to się liczy. Co do strachu, powiedz mu, że jesteś dziewicą i NIE ŚPIESZ SIĘ. Nie mówię tutaj o zwlekaniu do ślubu czy przetrzymywaniu chłopaka, ale jeśli kilka miesięcy poczeka i powoli będzie Cię wprowadzał w ten świat seksu to nic mu się nie stanie. Jeśli Cię kocha to zrozumie, że potrzebujesz trochę czasu by być gotową. Więc bez obaw mu o tym powiedz. I najpierw zaufaj partnerowi, poznaj go, pokochaj i chciej naprawdę uprawiać z nim seks. Bo na razie zaufania i naprawdę chęci tutaj nie widzę. Gdybyś mu ufała nie czułabyś strachu. A wydaje mi się, że na chwilę obecną masz podejście, że on doświadczony to wręcz będziesz musiała z nim seks uprawiać (coś trochę jak koleżanka wyżej) i trochę ciekawości do tego dochodzi. Nie tędy droga. Daj sobie czas, żeby naprawdę tego chcieć.
![]() |
#2508 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo za rady i opinie
![]() Oczywiście że z Nim porozmawiam na ten temat. Na razie mówiłam tylko nie, jeszcze nie teraz. Ale cały czas wiedziałam, że w końcu z Nim będę musiała porozmawiać. I chcę to zrobić bo właśnie... Kłamstwem i niedomówieniami niczego dobrego nie "Zbuduję" . Ten strach nie jest jakiś wielki, zawsze boimy się tego co "nowe" i nieznane. |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Przyczajenie
|
![]() Czy bolało??? Hmm w sumie byłam bardziej zestresowana tym, że będzie boleć i jak będzie. Troszke bolało ale i tak było wspaniale. a ból potrwał pare sekund. No i zebrało mi sę na wspominki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem 1 raz nie powinien być planowany ponieważ dziewczyna dzień przed stresuje się i myśli o tym, aczkolwiek ja osobiście nie wiem czy mogę nazwać mój 1 raz zaplanowaniem, z racji tego iż TŻ miał wolne mieszkanie i szłam tam z myślą że dojdzie do tego ponieważ wcześniej o tym długo rozmawialiśmy i stało się, bez żadnego większego bólu i stresów
a co do Pani wyżej ; nie ma to jak śluby ![]() pozdrawiam
'rozbieraj mnie powoli ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości aż Bóg wstrzyma oddech' 28.09.2009 ![]() back to lloret de mar - 25.08-08.09, Don Juan Center *** ![]() / tourism & recreation - second grade ![]() winter sesion.. . |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zadomowienie
|
Mój pierwszy raz przeżyłam w wieku 17 lat z chłopakiem, z którym byłam ok. pół roku i po chyba 3 miesiącach się rozstaliśmy. Trochę bolało, ale ogólnie było bardzo przyjemnie. Od tego czasu minęło 5 lat i nie uprawiałam z nikim seksu (byłam tylko w 2 krótkich związkach, do niczego nie zdążyło dojść). Był taki czas, że żałowałam tamtego seksu, myślałam, że dobrze byłoby przeżyć pierwszy raz i kolejne z kimś z kim zostanę całe życie.
![]() ![]() Ale już mi ten żal przeszedł, ostatecznie to tylko kawałek błony był i nie ma co do tego przywiązywać aż takiej wagi! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zadomowienie
|
Mój pierwszy raz... stało się to tydzień temu.
Po kłótni z moją matką pojechałam do hm powiedzmy kolegi z pracy. 12 lat starszego ode mnie. W pewnym momencie, kiedy siedzieliśmy na kanapie stwierdził że teraz chyba zrobi coś złego i mnie pocałował... Wtedy chyba u mnie zadziałały hormony bo praktycznie rzuciłam się na niego. Cóż mogę powiedzieć było cudownie. Pomijając bałagan, który zrobiliśmy [rozwalona popielniczka, rozlane piwo i śmiertelnie wystraszyliśmy jego kota ^^]. Nic mnie nie bolało, żadnej krwi, on nawet nie wiedział że to mój pierwszy raz, byłam wyluzowana i chyba jakoś intuicyjnie wiedziałam co robić. Rano zrobiliśmy to znowu... Nie żałuję tego mimo że być może powinnam. Nie wiem czy kiedykolwiek czeka mnie z nim powtórka z rozrywki mimo że ja bardzo tego chcę. Problemem jest też to że nikt 'o nas' nie mógłby się dowiedzieć. Moglibyśmy za to z hukiem wylecieć z pracy a moja matka by mnie za to po prostu zamordowała [nie znosi go ale to zupełnie inna długa historia]. Dodam że mam 19 lat.
![]() |
#2514 |
Wtajemniczenie
|
w poniedziałek byl upragniony 1 raz z nowym TŻ
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak nie to jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży. mama będzie jeszcze bardziej szczęsliwa ![]()
![]() |
#2516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2518 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz był 4 stycznia 2006 r., oczywiście w pozycji klasycznej, nie bolało, jednak nie mogę powiedzieć, że było to coś przyjemnego, po prostu beż żadnych doznań. Chłopak był starszy ode mnie o 7 lat, za dwa miesiące bierzemy ślub.
Nie był moim jedynym facetem, raz Go zdradziłam i dzięki temu dowiedziałam się co to jest "dobry seks", nie żałuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
a on wie o zdradzize ze tak spytam na marginesie z czystej ciekawosci?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Raczkowanie
|
To ja też się "pochwalę", miałam 17 lat, byłam z chłopakiem 2 lata (wtedy), to był zarówno mój i jego pierwszy raz. Był to luty, nie pamiętam tylko czy 24, czy 25 na pewno piątek, 2005 rok.
U niego w domu, pieściliśmy się i powiedziałam mu, że ja już chyba jestem gotowa (on mi kiedyś powiedział, że nie będzie mnie namawiał do seksu, miałam mu powiedzieć jak będę gotowa i tak też było). Trochę bolało, potem pamiętam nie mogłam w nocy spać, bo cały czas czułam jego dotyk, zapach, tak jakby był cały czas koło mnie. W sumie chyba nigdy z nikim nie zaznałam, aż takiej bliskości i nie czułam nigdy tej miłości, która "krążyła" wokół nas. Mimo, iż nie jestem z nim od 2007 roku nie żałuję. Wiem, ze cnotę straciłam z kimś kogo bardzo kochałam i mimo młodego wieku chyba nigdy nie pożałuję, że stało się to właśnie wtedy. Wszystko wyszło bardzo spontanicznie i cieszę się, gdyż chyba jakbyśmy planowali to mogłoby być trochę niezręcznie. Poza tym chyba dopiero za 4 razem mnie "rozdziewiczył", bo dopiero wtedy leciała krew.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.