American&Polish Girls część XV :) - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-11, 10:25   #991
ZARAAA
Rozeznanie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
no to klapa musze wyrzucic jedna odzywke bo ma tylko 2 sylikony z czego jeden nierozpuszczalny- a własnei po niej włosy miałam takie gładziutkie

ale ozdywki z silikonami ktore bez problemu rozpuszczaja sie w w odzie mozna uzywac??
myślę że tych z silikonami rozpuszczalnymi w wodzie można używać spokojnie, tylko lepiej nie dawać ich przed tym jak mamy zamiar dać np jakiś olej na włosy, bo przez silikon nie dotrą wszystkie wartości odżywcze do włosa.
ZARAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 10:28   #992
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZARAAA Pokaż wiadomość
myślę że tych z silikonami rozpuszczalnymi w wodzie można używać spokojnie, tylko lepiej nie dawać ich przed tym jak mamy zamiar dać np jakiś olej na włosy, bo przez silikon nie dotrą wszystkie wartości odżywcze do włosa.
uffffffff..... az ulzyło mi, to tylko jedej musze sie pozbyc albo bde jej uzywac raz na jakis czas- bo to akurat ozdywka ze splukiwaniem chroniaca przed wysoka temperatura wlosy- totez stad ten nierozpusczalny sylikon
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 10:30   #993
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Witam Laski widzę, że nabrałyście rozpędu A ja wczoraj z przyjaciółką obaliśłmy 1,5 butelki winka domowego i umówiłśymy się że jak uzbieramy kasę na cycki (jakieś 3,4 lata) to razem idziemy na operation żeby się wspierać Nie ma to jak pijackie obietnice hah

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;17100238]Przyszam sie z Wami przywitac i zmykam sie cos pouczyc. Nie mma czas Was czytac w tym tygodniu i pisac. Odrobie zaleglosci w piatek.

Bylam dzis na rekonstrukcji wlosow i jestem bardzo zadowolona. Z tego wszystkiego pokusilam sie szamponem i odzywka Joico i poprosilam fryzjerke zeby mi odlozylam. Mam sobie przyjechac po nie w sobote. A mialam kupic sobie jakis ciuszek.

Dziewczyny powiedzcie mi, czy i naturalne i syntetyki clipy moge farbowac. Bo wydaje mi sie, ze jednak za jasny kolor wziełan. Mam nadzieje, ze przyjda mi jutro. Niby priorytetem, a jak wczoraj przesali tak na dzis jeszcze ich nie mam. [/QUOTE]

napisz coś więcej o tej rekonstrukcji, to tylko w firmowych salonach? ile kosztowała i na czym to polega?

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
Ja tez bym nie chciala siedziec w domu
a) lenistwo po pewnym okresie czasu zaczyna meczyc
b) lubie pracowac, lubie adrenalinke, lubie odnosic sukcesy zawodowe i oczywiscie lubie zarabiac
c) watpie, ze byloby tak sielankowo i nigdy by mi tego facet nie wypomnial
d) moje pieniadze= moja sprawa jak je wydaje, faceta pieniadze= jego sprawa jak je wydaje, wiec dziekuje.

Ja bede sie niedlugo urzadzac w swoim mieszkanku (oczywiscie w spadku mam, 200 tys zl nie mam na koncie, a kredyt na 30 lat mi sie nie marzy) i stwierdzilam, ze urzadze je tylko i wylacznie za SWOJE pieniadze. Jak by tam jakis facet mieszkal bedzie sie dorzucal do oplat itp. Ale nie chce zeby mi ktos dorzucal sie do mebli czy cos. Bo jak co to walizka za drzwi i nie ma problemu
ze wszystkim się zgadzam oprócz podpunktu D, bo jednak uważam że częścią zarobków można i powinno się wspólnie dysponować. Mój TŻ zresztą powiedzial że on tylko będzie sobie kupował nieraz piwko, albo jakieś techniczne gadzety do kompa itd a resztę bedzie dawał miiii (jego tata zreszta tak robi, to mama u nich rzadzi kasą, u mnie jest podobnie)

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
zaliczyłam ćwiczenia z matmy na 3,5
jestem dopuszczona do egzaminu o Boże nie wierzę

chyba zapiję się dziś w trupa przy kompie
Gratuluję

Cytat:
ja siedzę z olejkiem wardi shan na skalpie, po południu go dołożę i dam jakieś oleje na długość, jutro zmyje

dziś nigdzie nie wychodze , jak zgłodnieje zjem śniadanie, ogarne mieszkanie i do nauki na egzamin z matmy

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Dziewczyny, coś dla Was

http://www.paczekdlaciebie.pl/57433

słiiit na mnie czekaja w kuchni pączki z rózą

Ale mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach na pupie, na toalecie nie mogę usiąść a dziś brzuszek idzie w obroty Tylko źle spałam i szyja mnie boli nie mogę obracać
Stary 2010-02-11, 10:32   #994
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Ja lece czekam na przyjaciółke zabieram ja na tipsy babski dzien dzisiaj miłego dnia dziewczyny
Stary 2010-02-11, 10:33   #995
anusiuniaa
Zakorzenienie

ja tez planuje wspomóc troche "porost" moich piersi
Stary 2010-02-11, 10:35   #996
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
uffffffff..... az ulzyło mi, to tylko jedej musze sie pozbyc albo bde jej uzywac raz na jakis czas- bo to akurat ozdywka ze splukiwaniem chroniaca przed wysoka temperatura wlosy- totez stad ten nierozpusczalny sylikon
może nie musisz się jej pozbywać? ja musze się pozbyć silikonów na pewno bo na dłuższą metę one mi nie służą i dopiero jak poczytałam trochę o silikonach to zorientowałam się że to po nich moje włosy są takie ciężkie i pozlepiane. jak odstawiłam silikony to moje włosy stały się lżejsze, bardziej sypkie i jest ich jakby więcej
ale z tego co czytałam to nie u każdego silikon powoduje takie skutki i niektórym nawet służyale ja się naczytałam o tym oblepieniu włosa i już nie chcę silikonów
Stary 2010-02-11, 10:43   #997
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
może nie musisz się jej pozbywać? ja musze się pozbyć silikonów na pewno bo na dłuższą metę one mi nie służą i dopiero jak poczytałam trochę o silikonach to zorientowałam się że to po nich moje włosy są takie ciężkie i pozlepiane. jak odstawiłam silikony to moje włosy stały się lżejsze, bardziej sypkie i jest ich jakby więcej
ale z tego co czytałam to nie u każdego silikon powoduje takie skutki i niektórym nawet służyale ja się naczytałam o tym oblepieniu włosa i już nie chcę silikonów
ja nawet zabardzo nie wiem jakiego typu mam włosy, przesuszone raczej nie sa, koncówki regularnie podcinam bo cieniuje zawsze wlosy na calej dlugosci, przetluszczac mi sie nie przetluszczaja. wiekszosc osob mowi ze mam zdrowe wlosy , bo sa naturlanie dosc blyszczace, nie zauwazylam jakos po odzywkach przeciazenia wlosów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 10:48   #998
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
ja tez planuje wspomóc troche "porost" moich piersi
no my tez, na serio ale teraz mnie śmieszą takie plany robione nie calkiem w pełni świadomym stanie Nie chcę dużo większych piersi, teraz w obwodzie mam 82cm tylko
Stary 2010-02-11, 10:51   #999
anusiuniaa
Zakorzenienie

ja mam wg polskiej rozmiarówki 60D / 65 E
ale na żywo to malutkie a mi sie śnia takie duze kuleczki
Stary 2010-02-11, 11:03   #1000
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
ja mam wg polskiej rozmiarówki 60D / 65 E
ale na żywo to malutkie a mi sie śnia takie duze kuleczki
no mi też wychodzi 60D, a wg tej rozmiarówki D jest chyba najmniejszy
Ja z kolei marzę o większych piersiach, ale nie takich piłkach tylko naturalnie wyglądających, tzn kiedy się schylę żeby działało na nie prawo grawitacji
Stary 2010-02-11, 11:17   #1001
ZARAAA
Rozeznanie

dodaje trochę AG i inspiracje modowe nie wiem czy trafiłam w Wasze style ale ja taki styl ubierania jak na zdjęciach kocham
Stary 2010-02-11, 11:18   #1002
Monian
Zakorzenienie

mieszkanie wysprzątane ale przypomniałam sobie , że muszę notatki sciągnąć ,więc właśnie lecą
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 11:20   #1003
ZARAAA
Rozeznanie

cd.
Stary 2010-02-11, 11:22   #1004
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
cd.
śliczne foty
Stary 2010-02-11, 11:29   #1005
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
śliczne foty
dziękuje aż nabrałam ochoty na jakieś zakupy przez te zdjęcia
muszę sobie kupić jakieś ubrania i buty a funduszy brak ale ostatnio kupiłam sobie takie grube czarne getry(raczej już sponie bo gruby materiał) z kieszeniami na tyłku tak że pół tyłka mogę odsłonić bo bez kieszeni bym się nie odważyła odsłaniać tyłka
Stary 2010-02-11, 11:30   #1006
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
cd.
Cytat:
muszę sobie kupić jakieś ubrania i buty a funduszy brak ale ostatnio kupiłam sobie takie grube czarne getry(raczej już sponie bo gruby materiał) z kieszeniami na tyłku tak że pół tyłka mogę odsłonić bo bez kieszeni bym się nie odważyła odsłaniać tyłka
ooo a gdzie je dostałaś ? W jakieś sieciówce?
Stary 2010-02-11, 11:46   #1007
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
dodaje trochę AG i inspiracje modowe nie wiem czy trafiłam w Wasze style ale ja taki styl ubierania jak na zdjęciach kocham
W MOJ STYL TRAFIŁAŚ
Cytat:
ja tez mam takie getry tylko ze cholery sie rozciagaja przy dłuższym chodzeniu ale lubie je
Stary 2010-02-11, 11:46   #1008
Monian
Zakorzenienie

lecę do notatek, papap a
Stary 2010-02-11, 11:47   #1009
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
ooo a gdzie je dostałaś ? W jakieś sieciówce?
w sklepie Promod. aż byłam w szoku że mieli takie spodnie. czasami można tam fajne rzeczy kupić ale mają raczej drogo za te getry czy spodnienie wiem jak to nazwać dałam 99 zł ale u mnie w mieście są też w zwykłych odzieżowych takie grube getru z kieszeniami na tyłku jakoś za ok75zł i poluje na takie szare ale jak na razie nie było rozmiaru s a m były za duże
w promodzie były też fajne ale bez kieszenia na tyłku tylko z jakimiś zaszewkami z boku ale kosztowały już 150zł..masakra dla kogoś kto nie pracuje

dodaje zdjęcia. ja mam te pierwsze. one są z kieszeniami na tyłku
a te drugie bez kieszeni i z zaszewkami były właśnie za 150 zł ale są bardzo fajne ale muszę stwierdzić że jedne i drugie spodnie jakoś lepiej wyglądają na żywo niż na tej modelcejakoś ona wygląda w nich sierotowato ale pewnie dlatego,że nie ma jakiejś tuniczki do nich

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 12:05   #1010
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dzien dobryyyyyyyyy, znowu boje rekordy w spaniu poszlam spac o 3, a wstalam przed 13 Yeaaaaaaaaaaaaah

Podeszlam do okna, zobaczylam,ze sypie snieg, i tak sie wkurzylam....... mam juz tego poprostu dosyc.. no ludzie, ilez mozna

Ide zaraz po paczki tylko nie wiem ile kupic... mam ochote sie tak nimi ożreć jak nigdy moze z 10 zarzuce hahahaha jeszcze bede miala na jutro
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:07   #1011
party_girl7
Zakorzenienie

foty
Stary 2010-02-11, 12:15   #1012
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Dzien dobryyyyyyyyy, znowu boje rekordy w spaniu poszlam spac o 3, a wstalam przed 13 Yeaaaaaaaaaaaaah

Podeszlam do okna, zobaczylam,ze sypie snieg, i tak sie wkurzylam....... mam juz tego poprostu dosyc.. no ludzie, ilez mozna

Ide zaraz po paczki tylko nie wiem ile kupic... mam ochote sie tak nimi ożreć jak nigdy moze z 10 zarzuce hahahaha jeszcze bede miala na jutro
o ty leniu!1 to ja juz od 7.30 nie spie bo byłam z Tz na zakupach--> po jego opony do motoru przejechałam sie az 100km ja to sie poświęcam
Stary 2010-02-11, 12:21   #1013
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
o ty leniu!1 to ja juz od 7.30 nie spie bo byłam z Tz na zakupach--> po jego opony do motoru przejechałam sie az 100km ja to sie poświęcam
ej wiesz, bo ja sie musialam wyspac, bo jak mam zrobic zdjecie, to musze wygladac na wypoczeta itd hahahaha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 12:25   #1014
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
ej wiesz, bo ja sie musialam wyspac, bo jak mam zrobic zdjecie, to musze wygladac na wypoczeta itd hahahaha
tttttaaaa tylko czasem od tego nadmiernego wypoczęcia mozna miec wprost odwrotny skutek - podpuchniete oczy ha!
Stary 2010-02-11, 12:25   #1015
Anecia_18
Raczkowanie

Rekordu jeszcze nie pobilas , ja kiedys wstalam chwile przed 15 idac spac wcale nie tak pozno bo ok 24. Wtedy to sie juz przestraszylam i budzik zaczelam nastawiac bo to juz bylo "lekkie" przegiecie
Anecia_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:29   #1016
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
tttttaaaa tylko czasem od tego nadmiernego wypoczęcia mozna miec wprost odwrotny skutek - podpuchniete oczy ha!
Co ty jakiego nadmiernego wypoczecia.. ja spie po 10h, wiec szalu nie robie

Cytat:
Napisane przez Anecia_18 Pokaż wiadomość
Rekordu jeszcze nie pobilas , ja kiedys wstalam chwile przed 15 idac spac wcale nie tak pozno bo ok 24. Wtedy to sie juz przestraszylam i budzik zaczelam nastawiac bo to juz bylo "lekkie" przegiecie
Nie no, to juz naprawde przegiecie hahahahaha tak to nigdy nie mialam. Ale szzczerze... wole bic rekordy w niespaniu :P po jakis imprezach czy cos. Pamietam, ze kiedys poszlam na impreze, wrocilam z niej o 7 nie poszlam spac, pojechalam na basen i dopiero poooozno pozno poszlam spac. To bylo w listopadzie
Stary 2010-02-11, 12:54   #1017
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
jak się zdecyduje przefarbować to będzie na pewno jakiś zimny ciemny brąz ale boje się takiej drastycznej zmiany z dnia na dzień i chyba zrobię to jakoś stopniowo pasemkami chociaż osobiście nie podobają mi się takie pasemkaale może łatwiej będzie się przyzwyczaić i mnie i otoczeniujak na razie zapuszczam włosybrakuje mi ok 7 cm do wymarzonej długości.
ostatnio mam tak, że żadna blondynka mi się nie podoba i zwracam uwagę tylko na czarne dziewczyny (co widać po zdjęciach dodanych wyżej) a jak już widzę ładną blondynkę to wyobrażam sobię jak ładnie by wyglądała w brązie chore a kiedyś miałam odwrotnie

o to teraz też kupie sobie ten szampon z miodem i mlekiem. teraz mam szampon i odżywkę z tej serii ale ze skrzypem i czymś tam i plączą mi się po tym włosy. ale sprawdzają sie w metodzie OMO

ja mam nokię 6700classic i jest fajna no i aparat ma 5megapixeli i dość dobre zdjęcia robi

aaaaa i zapomniałam dodać, że ten telefon jest najlepszy dla AG z tego względu że można się w nim przejżeć jest jak lusterko tylko palce się odbijają na obudowie
czarnulki górą.. heh właśnie ostatnio zauważyłam, że większość dziewczyn z blond farbuje się teraz na brązy,czernie..hmm ale to i dobrze.. chociaż swego czasu same blondynki były a teraz na odwrót..ciekawe dlaczego.....
dziewczyny a czy olejek rycynowy pomaga coś na porost brwi i rzęs?bo coś ostatnio u mnie słabo z nimi
a i zapomniałam.. aagusiaa, siwa, messinka, eloska,kamciurka.. mam nadzieję, że nikogo nie pominełam piękne avaki
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:59   #1018
anusiuniaa
Zakorzenienie

pomaga i to bardzo
Stary 2010-02-11, 12:59   #1019
Anecia_18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość

dziewczyny a czy olejek rycynowy pomaga coś na porost brwi i rzęs?bo coś ostatnio u mnie słabo z nimi
jak najbardziej ja osobiscie na brwi i rzesy uzywam rybek gal
Anecia_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:07   #1020
ewcik
Zakorzenienie

anusiuniaa, anecia
Dziewczyny ja już się nie mogę doczekać wiosny... kiedy zrobie się na taką sexy AG
Nie wiecie co tam u Dualstar? mam do niej romans ..
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości