Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 21:57   #1441
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
lindsley a czemu jedziesz na 3 dni aż ? przegapiłam coś
Bo musiałam odpocząć od sytuacji w domku... Za dużo stresów Poza tym siostrę odkopali i chciałam to wykorzystać bo nie wiadomo jak długo nie będzie śnieg padać... Jutro znów ma sypać i do tego wiatr... Pewnie już by się nie dało dojechać... I przywiozłam sobie ciuszki dla maluszka... W weekend pewnie będę segregować i upychać w szafy...
Cytat:
dziewczyny a lindsley to dzisiaj do szkoły rodzenia miała iść ? za nią pewnie zda relacje jak wróci
za pamięć o mnie Tak mi miło się zrobiło
Byłam w SR i było ok. Najpierw godzinka ćwiczeń przy muzyce relaksacyjnej, Tz był ze mną i przyjemnie spędziliśmy czas... Pośmialiśmy się trochę... Potem godzinka (niecała) wykładu. Dziś było o tym co zabrać dla siebie na porodówkę, o pierwszych oznakach zbliżającego się porodu i pierwszej fazie porodu... Tutaj już Tz się trochę nudził... Ale powiedział, że jak będzie miał wolne to będzie ze mną jeździł... Muszę zagadać z dziewczynami u niego w pracy
Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
No Lindsley powinna już dziś do Nas wrócić, tęskni mi się za Nią

Mogłaś sms-ka napisać

A Michałowi to się nie udało jeszcze raz? Tak mi się coś obiło gdzieś ale może się mylę

Witam nowe staraczki

Nie mam siły więcej dziś pisać. Nie wygodnie mam bo muszę na krześle siedzieć, nie mam gdzie lapka położyć... Już mnie wszystko boli więc pewnie pójdę spać niedługo...

A mam już w pokoju rolety Mogę spać w naszym pokoju Jutro firankę powieszę, drzwi też są ale nie ma klamki bo już dziś nie chciało mi się jechać kupić. Powoli zaczyna wyglądać. Jak skończę sprzątać i wszystko układać to wkleję wreszcie fotki

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 23:38   #1442
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A mam już w pokoju rolety Mogę spać w naszym pokoju Jutro firankę powieszę, drzwi też są ale nie ma klamki bo już dziś nie chciało mi się jechać kupić. Powoli zaczyna wyglądać. Jak skończę sprzątać i wszystko układać to wkleję wreszcie fotki
Fajnie czekamy z niecierpliwością

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

My dzisiaj upiekliśmy mnóstwo faworków na tłusty czwartek...a u Was co będzie?

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:29   #1443
weruczek
Zadomowienie

Cześć Lindsley, fajnie, że sobie troszkę odpoczęłaś Widzę, że humor lepszy!
Agatka, witaj, trzymam kciukersy!!
Starlett, ja to tłusty czwartek obchodzę każdego dnia:P:P hehe
Dobra, lecę na zajęcia, buziaki - robaki!!
Kakusia, mam nadzieje, że dziś będziesz miała lepszy dzień dziewczynko

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Oliwka, po prostu już bym chciała mieć wszystko bardziej ustabilizowane, a tak, wielka niewiadoma przede mną:/
Ewurka, dzięki za pamieć
Kretencja, rzeczywiście mało cię słychać ostatnio, ty sprzątaczu:P

www.fajnamamablog.blog.on et.pl
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:22   #1444
kretencja
Zakorzenienie

Melduję się, żeby nie było
Ale z doskoku, bo do pracy niedługo muszę się zbierać. (Właśnie kot mi wskoczył na kolana, chyba chce mnie w domu zatrzymać )
Dowiedziałam się właśnie, że moja Mama dostała skierowanie do szpitala na jakiś zabieg ginekologiczny (łyżeczkowanie), w związku ze zbyt długo trwającą menstruacją (Mama w zasadzie już powinna być po menopauzie). Trochę się martwię o nią...
A co do tłustego czwartku, to nie wiem... My, jako niekatolicy, niespecjalnie przywiązujemy wagę do takich spraw, i tak nie będziemy postu przestrzegać Ale może po jakimś pąku sobie kupimy

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:58   #1445
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Melduję się

Robiliśmy remont W ruch poszła sypialnia i salon Teraz wszystko wygląda, jak należy
Wszystko robiliśmy sami, więc koszty robocizny nas ominęły

Zdj w albumie
Mykam na śniadanie

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 09:00   #1446
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Weruczek dziękuję ,ja za Ciebie również

A teraz idę robić chruściki drożdżowe, pączki kupiłam bo dziewczyny wolą kupne (małpy jedne ).
agata1971 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 09:30   #1447
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Lindsley fajnie, ze już jesteś i to w dobrym humorkuTaka szkoła rodzenia to fajna sprawa. U mnieniestety nie ma za darmo, płaci się chyba 300 zł cegiełkę i masz potem salę pojedynczą do porodu rodzinnego w tej cenie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 09:58   #1448
Ollliwka
Zakorzenienie

lindsleyno to jak było miło to fajnie , TŻ zmienił decyzję co do wizyt tam z Tobą pewnie się cieszysz.

ost. pisała ktoraś z Was , ale to nie wiem czy na tym wątku o piciu kawy bez mleka a tutaj z onetu newsy

Kawa z mlekiem jest najzdrowsza
Kawa. Bywa mała, klasyczna czarna, aromatyzowana, z pianką lub bez - w każdej formie jednak powinna być z mlekiem. Bo z mlekiem - jak się okazuje - jest najzdrowsza.

- Kawa z mlekiem jest najzdrowszą formą kawy - informuje dietetyk Ewa Duda-Gmurczyk. Rano nie zastanawiamy się, jakie działanie na nasz organizm ma kawa. Pamiętamy jedynie to, że budzi i pobudza. Jak się okazuje, ma ona również mniej zbawienny wpływ.

- Kawa wykazuje działanie pobudzające wydzielanie soków żołądkowych. U osób wrażliwych sprzyja to nadkwasocie - przestrzega dietetyk. Pojawia się pytanie, jaką rolę w tym wszystkim spełnia mleko? Okazuje się, że istotną.

- Mleko wykazuje działanie alkalizujące i neutralizujące ten efekt. Mleko dodane do kawy wyrównuje również efekt zwiększonego ubytku wapnia, jaki powoduje kofeina - zapewnia Ewa Duda-Gmurczyk.

Kwestia mleka nie dotyczy jedynie "kawoszy". Jak informuje dietetyk, osoby pijące duże ilości herbaty również powinny się skłaniać się w stronę herbaty w wydaniu angielskim. Herbata z dodatkiem mleka, potocznie nazywana bawarką - to propozycja nie tylko dla przyszłych matek.

lindsley podczytałam na wątku tym drugim ,że dresy juz kupiłaś tak więc zdjęcie brzuszka możesz robić spokojnie i nam pokazać

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2010-02-11 o 10:07
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 10:20   #1449
Tity
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Przyszłam napisać, że żyję i Was czytam na bieżąco. Fajnie, że picujecie sobie chałupki Witam też nowe staraczki. Ja jakoś nie mam weny. Chyba wpadłam w zimowy dołek. Już mi się chce wiosny. Będę mogła picować sobie ogródek A właściwie zacząć nadawać mu jakiś kształt. Sesja u nas zaliczona, czekamy na nowy semestr Śnieg nas znowu zasypuje...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 10:34   #1450
Ollliwka
Zakorzenienie

tity za zaliczona sesję. Też już wiosnę chcę..kocham wiosnę
Stary 2010-02-11, 11:04   #1451
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
Cześć Lindsley, fajnie, że sobie troszkę odpoczęłaś Widzę, że humor lepszy!
Cześć A ja zapomniałam wczoraj napisać, że trzymam kciuki za Twoją pracę i żeby się wreszcie wszystko ustabilizowało... Taka gapa ze mnie
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

Lindsley fajnie, ze już jesteś i to w dobrym humorkuTaka szkoła rodzenia to fajna sprawa. U mnieniestety nie ma za darmo, płaci się chyba 300 zł cegiełkę i masz potem salę pojedynczą do porodu rodzinnego w tej cenie
U mnie SR przy szpitalu za darmo ale trzeba dużo wcześniej dzwonić i się zapisywać. Mi się chyba udało... A porodówka jest wyremontowana i są pojedyncze sale i na każdej może być poród rodzinny też za darmo. Niestety nie ma opcji ze znieczuleniem No chyba że się dogadam z anestezjologiem na własny koszt...
Cytat:
lindsleyno to jak było miło to fajnie , TŻ zmienił decyzję co do wizyt tam z Tobą pewnie się cieszysz.

lindsley podczytałam na wątku tym drugim ,że dresy juz kupiłaś tak więc zdjęcie brzuszka możesz robić spokojnie i nam pokazać
Ale Tz to nie ma za często wolnego... A za tydz kończy o 16 a ja zaczynam o 16 SR z tym, że jego praca i SR to na dwóch różnych końcach miasta..

Dresy mam Zrobię fotkę ale nie obiecuję, że dziś.. Muszę trochę w domku ogarnąć... A o 14 po Tz-a i do lekarza jedziemy.
Zresztą wstawiałam do albumu fotkę z zeszłego tygodnia...
Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Sesja u nas zaliczona, czekamy na nowy semestr Śnieg nas znowu zasypuje...
za sesję...
A na dołek polecam pączusia i wpadać do nas częściej...
Ja byłam 3 dni bez Was i się stęskniłam strasznie....

Michaś
Stary 2010-02-11, 11:19   #1452
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Dresy mam Zrobię fotkę ale nie obiecuję, że dziś.. Muszę trochę w domku ogarnąć... A o 14 po Tz-a i do lekarza jedziemy.
Zresztą wstawiałam do albumu fotkę z zeszłego tygodnia...

Ja byłam 3 dni bez Was i się stęskniłam strasznie....
my za Tobą też , przynajmniej ja ale to teraz fotka w nowych dresach musi być tzn fajnie by było jakby była
Ja to jakos nie zastanawiałam sie jeszcze czy chcialabym chodzic do SR , przyjdzie i na to czas
A na takich piłkach dużych ćwiczycie też?

a wczoraj moja babcia zrobiła pączki no i dzisiaj nie kupuje.. zjadłam 1 dzisiaj

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2010-02-11 o 11:20
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 11:32   #1453
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja też się stęskniłam

Moje kocie właśnie wpadło na pomysł, ze skoro nie może dostać się do zadnej szafy, na parapet za wysoko, po stole nie można,to wlazła i siedzi na kaloryferze
Mówiłam Wam, ze ząbkuje. Teraz już ma malutkie kiełki, ale niedawno była szczerbata

Lindsley to fajnie z tą szkołą rodzenia

Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2010-02-11 o 11:52
Stary 2010-02-11, 11:41   #1454
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Zgadnij właśnie zobaczyłam jaki masz śliczny brzusio, fajny salonik, też bym sobie odpicowała swój jak bym miała własny

Lindsley, masz zablokowany album? jeśli można to zajrzałabym sobie

dziewczyny byłam dziś u lekarza, wyrosło mi coś między kośćmi w nadgarstku, a lekarz zapisał mi żel do smarowania typu ketonal i owijać bandażem elastycznym, ja jej mówiłam że u mnie w rodzinie są torbiele i tłuszczaki genetycznie dziedziczone a ona nic.... kazała przyjść za kilka dni....a ja wyje z bólu bo nie moge ręką ruszyć..... głupia małpa i tak będę musiała iśc z tym dalej a nie potrzebnie teraz cierpię..... dziś mam tragiczny humor... i jeszcze głowa mnie boli.... jeszcze chwila na bezrobociu a TZ będzie mnie musiał wywieść do jakiegoś psychiatryka

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 11:48   #1455
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
my za Tobą też , przynajmniej ja ale to teraz fotka w nowych dresach musi być tzn fajnie by było jakby była
Ja to jakos nie zastanawiałam sie jeszcze czy chcialabym chodzic do SR , przyjdzie i na to czas
A na takich piłkach dużych ćwiczycie też?

Będzie fotka nie martw się...
Na dużych piłkach nie ćwiczyliśmy, może później... Na razie ćwiczenia oddechowe, wymachy rąk i nóg...
Cytat:
Ja też się stęskniłam

A kotek pomysłowy... No i ciepełko ma tam
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Lindsley, masz zablokowany album? jeśli można to zajrzałabym sobie
Już wysłałam zaproszenie...

Michaś
Stary 2010-02-11, 11:50   #1456
gimikis
Rozeznanie

Hej Laski!!!

Ja tylko na chwile paczki upieczone , faworki i róże też tylko racuchy zostały. Az boje się pomyśleć ile to mi dzisiaj kalorii wpadnie

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 11:50   #1457
abz
Zakorzenienie

Ishka no nie kazdemu sie udaje od razu, masz tutaj sporo różnych przykładów na wątku.

Słoneczko ty kupiłaś bluzeczke a ja sie czaiłam na all i już nie ma, bo pisałam do sprzedawcy, a tak mi sie podobała, codziennie chyba bedę przeczesywać all w jej poszukiwaniu

agata to cała rodzinka dopinguje, super. Dwie sie udały to trzecia tez sie uda

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
My dzisiaj upiekliśmy mnóstwo faworków na tłusty czwartek...a u Was co będzie?
a ja chciałam robić pączki, ostatecznie pierwsza partia się przypaliła i porozłaziła wiec pozostałe zostały upieczone w piekarniku a resztę mama dziś rano kupiła, nie umiem robic pączków i więcej nie bedę próbować A taką miałam ochotę na domowe pączki, jak któraś z was umie sklejać pączki to poproszę instrukcje obrazkową.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:07   #1458
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
a ja chciałam robić pączki, ostatecznie pierwsza partia się przypaliła i porozłaziła wiec pozostałe zostały upieczone w piekarniku a resztę mama dziś rano kupiła, nie umiem robic pączków i więcej nie bedę próbować A taką miałam ochotę na domowe pączki, jak któraś z was umie sklejać pączki to poproszę instrukcje obrazkową.
Moja mama od kilku lat ma nowy (lepszy) patent... Z ciasta wycina kuleczki i piecze a nadziewa potem czymś takim:
http://www.allegro.pl/item918665987_...ia_tortow.html
tylko ma taki nieelektryczny i z długą spiczastą końcówką, którą wbija w pączka i nadziewa powidłami...
Kupiłam jej to kiedyś w lidlu za ok 18zł. Niestety nie znalazłam bardziej podobnego na all

U mnie znów sypie a ja mam za 1,5h jechać do miasta... Zasypie mi całkiem auto

Michaś
Stary 2010-02-11, 12:25   #1459
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Abz łączę się w bólu, też nie umiem robić pączków, najpierwciasto wyszło mi tak kleiste, ze nie dało się uformować w kulkę nie mam już mąki, zeby dosypać, jak przyjdzie TZ toniech sobie robi z tym co chce

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-11, 12:44   #1460
abz
Zakorzenienie

lindsley też czytałam, ze można tą szpryca nadziewać pączki, bo takie bez nadzienia łatwiej uformować, wystarczy ukulać, ale teraz kwestia oleju (zapachu smalcu bym nie zniosła), bo ewidentnie był za goracy, jedynie to we frytkownicy zrobić, tam chyba jakaś temp się utrzymuje nie? Ale to chyba i tak za dużo pracy te pączki i chyba mam za mało siły na wyrabianie ciasta.

Cytat:
Abz łączę się w bólu, też nie umiem robić pączków, najpierwciasto wyszło mi tak kleiste, ze nie dało się uformować w kulkę nie mam już mąki, zeby dosypać, jak przyjdzie TZ toniech sobie robi z tym co chce
jak długo poleży to przynajmniej ładnie wyrośnie, nakryłaś ściereczką?

Stary 2010-02-11, 13:00   #1461
Ollliwka
Zakorzenienie

abz a to ciasta nie możesz mikserem wyrabiać? chyba ,że tak robisz a i tak ciężko?

lindsley no sypie , sypie cały czas , a Ty dzisiaj masz usg u gina ?
Stary 2010-02-11, 13:31   #1462
abz
Zakorzenienie

Cytat:
abz a to ciasta nie możesz mikserem wyrabiać? chyba ,że tak robisz a i tak ciężko?
No ja łapką wyrabiałam. Zwykły mikser nie dał by rady, bo to za gęste ciasto a takiego specjalnego z takim jakby śmigłem to nie mam. A ty robisz mikserem?

Stary 2010-02-11, 13:31   #1463
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
lindsley no sypie , sypie cały czas , a Ty dzisiaj masz usg u gina ?
Nie, dziś tylko zwykła wizyta, przedłużenie L4... Za miesiąc idę na usg.

Zrobiłam fotki ale wrzucę wieczorem bo teraz już zmykam... Papa

Michaś
Stary 2010-02-11, 13:54   #1464
Ollliwka
Zakorzenienie

abz tak mikserem jak sie robi ręką to niezle sie czlowiek moze nameczyc
lindsley to wieczorem pooglądamy fotki

kupiłam sobie przed chwilą http://www.perfumyexpress.pl/product...owa-20-ml.html
ale drogie
Stary 2010-02-11, 15:32   #1465
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kakusiu ok. pod warunkiem, ze Ty beziesz nas częściej odwiedzać tu
hehe umowa stoi

Cytat:
Napisane przez agata1971 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za tak miłe przywitanie,cieszę się żę mogę z Wami zostać.
no to jak cała rodzinka wie to przynajmniej lepszy doping a jak już dwie córy powtały to może mężuś w genach ma tworzenie dziewczynek No to trzymam kciuki

Cytat:

Mogłaś sms-ka napisać
nie chciałam nadużywać numeru

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
A co do tłustego czwartku, to nie wiem... My, jako niekatolicy, niespecjalnie przywiązujemy wagę do takich spraw, i tak nie będziemy postu przestrzegać Ale może po jakimś pąku sobie kupimy
a to katolicki dzień
dzisiaj jakiś post? eee to raczej w najbliższą środę Popielcową jest post...

Cytat:
ost. pisała ktoraś z Was , ale to nie wiem czy na tym wątku o piciu kawy bez mleka a tutaj z onetu newsy
Kawa z mlekiem jest najzdrowsza
no to dziękuję za ten artykuł - upewniłam się, że zdrowo piję kawę

Cytat:
Niestety nie ma opcji ze znieczuleniem No chyba że się dogadam z anestezjologiem na własny koszt...
u mnie w szpitalu też nie ma opcji znieczulenia. Nawet chyba nie ma opcji dogadania się z anestozjologiem (zresztą to wtedy są koszty z rzędu 1-2tys....)

Abz na tym wątku doczytałam co nie tak z Twoimi pączkami Moje ciasto pięknie wyrosło - wyrobiłam je i raz jeszcze odstawiłam do ponownego wyrośnięcia I co do różnych przepisów - od mamy wiem, że najlepsze pączki wyjdą kiedy są z dużej ilości żółtek (a w przepisach jest max 6).
Co do lepienia kulek z nadzieniem - ja będę robić tak jak lepię pulpety z nadzieniem - garść ciasta do ręki spłaszczam - nakładam nadzienie i formuje kulkę nie będę się bawić w wałkowanie, potem wykrajanie szklanką ciasta lepienie ich
a co do miksera - nie masz tych specjalnych końcówek do ciasta drożdżowego? one powinny wytrzymać "ciężkość" ciasta. Chociaż co rączka to rączka!
Zresztą zobaczymy co z tego będzie

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2010-02-11 o 15:35
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 16:23   #1466
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Przyszłam napisać, że żyję i Was czytam na bieżąco. Fajnie, że picujecie sobie chałupki Witam też nowe staraczki. Ja jakoś nie mam weny. Chyba wpadłam w zimowy dołek. Już mi się chce wiosny. Będę mogła picować sobie ogródek A właściwie zacząć nadawać mu jakiś kształt. Sesja u nas zaliczona, czekamy na nowy semestr Śnieg nas znowu zasypuje...

Za Sesję

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
A ja w tym roku nawet nie próbowałam robić pączków prezes nam kupił całą serte to zjadłam dwa w pracy a trzy do domu przyniosłam
Stary 2010-02-11, 16:52   #1467
kretencja
Zakorzenienie

Kakusia, no tak, w środę popielcową zaczyna się post, ale przecież to wszystko wyznaczane jest przez katolickie święta. Tłusty czwartek i ostatki są pożegnaniem z karnawałem, żeby potem móc od środy popielcowej oddać się postowi, aż do Wielkiejnocy

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:32   #1468
ewurka
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny TŻ kupił mi dziś...nam ( on nie jes słodyczy ) pączusie zjadłam tylko dwa z budyniem! Oj pyszne ja nie umiem, zresztą mój TŻ nie je takich rzeczy, jest na diecie, ćwiczy i wariuje od jedzenia hehe
Oliwka uwielbiam kawe, to mój narkotyk ograniczyłam do 2 dziennie, kiedyś potrafiłam pić 5-6 wiem, wiem masakra. Teraz folik rano ze śniadaniem i tylko 2 kawki z mlekiem
A ja dziś kupiłam prezent na walentynki mojemy TŻ perfumy, nie mam jak pojechać po jakiś świntuszny prezent może jutro wyciągne TŻ na miasto

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Edytowane przez ewurka
Czas edycji: 2010-02-11 o 18:34
ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:39   #1469
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
-
dziewczyny byłam dziś u lekarza, wyrosło mi coś między kośćmi w nadgarstku, a lekarz zapisał mi żel do smarowania typu ketonal i owijać bandażem elastycznym, ja jej mówiłam że u mnie w rodzinie są torbiele i tłuszczaki genetycznie dziedziczone a ona nic.... kazała przyjść za kilka dni....a ja wyje z bólu bo nie moge ręką ruszyć..... głupia małpa i tak będę musiała iśc z tym dalej a nie potrzebnie teraz cierpię..... dziś mam tragiczny humor... i jeszcze głowa mnie boli.... jeszcze chwila na bezrobociu a TZ będzie mnie musiał wywieść do jakiegoś psychiatryka
Kurcze ja się na tym nie znam nawet nie wiem do jakiego lekarza z takim schorzeniem iść mam nadzieję że szybko wyzdrowiejesz A jak bardzo boli mnie głowa to sie kłade z zimnym kompresem na głowie
Stary 2010-02-11, 18:46   #1470
danika
Zakorzenienie

[/COLOR]przylazła wredna @
ja chyba nigdy w ta ciaze nie zajde

Ide sie zakopać do wyrka, bo wkurzam TZ-ta i sama siebie, chyba siebie nawet bardziej nawet nie mam ochoty na paczka...chociaz to moze nawet lepiej - chudsza bede
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości