|
|
#2761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ode mnie coś jeszcze: mam mdłości od tych wszystkich czułości xD brawo! ANTY-walentynki xD 'Jak się kocha to przez cały rok, a nie przez jeden dzień.! Antywalentynki!.! Najgłupszy dzień w roku - walentynki... STOP romantycznym kolacjom! STOP obrączkom! STOP SMS-om i MMS-om Miłosnym! STOP miłości. STOP listom miłosnym! STOP całowaniu - anty... anty i jeszcze raz anty-WALENTYNKI! "Nigdy siebie nie porzucę, nigdy z sobą się nie smucę, całe noce, całe dnie, ja po prostu kocham się"haha xD antywalentynki górą!!! Miłości nie można kupić... Kochać to nie znaczy kupować
tylko prezenty.. 'Zakaz handlu uczuciem' - antywalentynkowo! ^^ ...
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-11 o 22:15 |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
Cytat:
Ponawiam Słońca .
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2764 |
|
Przyczajenie
|
Takie jakieś :
Kto Ciebie ukochać będzie umiał...? wieczory długie i złe, krótkie dnie... więc całuj mnie częściej... uwieść mnie zdołał... tulił jak cenny skarb... Posiadając wiarę i nadzieję, reszta to tylko kwestia czasu. Ta moc jest potrzebna, aby nie ulec pokusie rezygnacji... Nie mów że los cię kopnął. Kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno. A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć. i bez niego... i z nim... tak samo smakuje herbata i łzy. Śmierć zabija bo sama nie może umrzeć... Silniejsza osobowość -większa amplituda przeżyć. Być silnym -to boli. Nie szukaj sprawiedliwości... Można być wolnym, nosząc kajdany. Zauważyc kobiecość w butach na obcasach to żadna sztuka... gdy patrzę w Twoje oczy zaczyna się dzień. człowiek jest kowalem własnego losu ? nic bardziej nie śmieszy Boga. ; )) może coś się przydaa )
|
|
#2765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głośna wielbicielka . Ktoś na kim zawsze możesz polegać. Ta, która dla Ciebie nic nie znaczy, choć Ty jesteś dla niej wszystkim ;* Wierząca w Siłę miłości. <33 Anonim - jedno słowo, a skrywa tak wielką tajemnicę. ;* Nie wiem kochana czy o to chodziło ;* ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Dziś przeklinam każdą z chwil w których wywołałam łzy, Żałuję moich słów które zadały Ci ból Te wszystkie chwile razem z tobą spędzane dają mi noce i dnie nie przespane Miało być kolorowo, ale ktoś połamał kredki. Każdy ma chwile że by to wszystko olał i patrzył w lustro jak mu łzy ciekną.. Tak jak inni, miała nadzieję, że wszystko poukłada się. wszystko ok? nie, kurewsko daleko od ok! ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć. tak bardzo chciałabym Ci dziś powiedzieć, że. Gdyby jutra miało nie być, zadzwoniłabym do Ciebie i powiedziała jak za***iście mi zależy. Za mało Cię znam, żeby mówić kocham . - Za bardzo Cię kocham, żeby Ci tego nie mówić . ` nic nie powiemy , będziemy niewidzialni - sami dla siebie , zawsze idealni .; * Jestem anonimem, który boi sie przyznać do swoich uczuć. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away -Gdybym miała jeszcze choć jeden dzień Powiedziałabym ci jak bardzo za toba tęsknię Odkąd odeszłeś . `It's too bad that we had no time to rewind. -Szkoda,że nie mieliśmy czasu wszytskiego cofnąć. Goodbye, my almost lover Goodbye, my hopeless dream I'm trying not to think about you Can't you just let me be? So long, my luckless romance My back is turned on you I should've known you'd bring me heartache Almost lovers always do Żegnaj, mój niedoszły ukochany Żegnaj, mój beznadziejny śnie Próbuję o tobie nie myśleć Nie możesz po prostu pozwolić mi być? Tak długo, mój pechowy romans Jestem obrócona do ciebie plecami Nie powinnam wiedzieć Przyniosłeś mi ból serca Niedoszli ukochani zawsze tak robią don't know if i should hate you or miss you. nie wiem czy powinnam cię nienawidzić czy za tobą tęsknić.
|
|
#2766 |
|
BAN stały
|
Dziękuję Kochane
;*
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi;* ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
walentynkowy szajs . - zero walentynek , zero wszystkiego ! aby tylko do końca tego dnia. `walentynki ? - eh nieuznaje tego święta ! ` Wielkim krokiem zbliżają sie WALENTYNKI - oczywiście w tym roku zamierzam ich nie obchodzić - zresztą najpierw trzeba mieć z kim ! ?;/
|
|
#2768 |
|
Rozeznanie
|
'pragnąc żyć szczęśliwie napotykamy na problemy'...
'we could stand up to you test...We've got it all in our hands..' ( powinniśmy znosić te próby... mamy to wszystko w naszych dłoniach.) 'nie prowokuj czasem lepiej jest mieć święty spokój ... !' ''Zostaw mnie...daj mi święty spokój nie chce być tobie piaskiem w oku! zostaw mnie ...nie rób mi na złość kiedy mam cię dość! zostaw mnie... zamknijmy wspólny przedział ! może ktoś inny będzie wiedział jak i czy słowa dać prawdziwe szczęście ci!.''
|
|
#2769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko drży i przeszkadza mi śmiech. Otulona ręcznikiem wspomnień, osuszam się ze straconych marzeń Mamy uczucia i dlatego życie tak boli. Nie moja wina że żyje!! Zażalenia prosze kierować do moich rodziców! ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
Że niby ja ? Raczej nie pomogę . Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia Serce ma swoje racje, których rozum nie zna. Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej. Nieważne, że jeszcze raz moje serce mi umarło Teraz wiem, że to, co nie zabija mnie, da mi siłę Mogę zapomnieć Ciebie choć tak trudno mi. Nie powiem Ci tych słów, bo nie mam ich już... `i znów kolejny dzień dobiegł końca. I nie ważne jak byłby piękny, jego miejsce zajmie zmierzch.
|
|
#2770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Kochana .Jakby coś przyjme więcej .
|
|
#2771 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Może coś obie skorzystacie... Czekam na szczęście...
Każdy ma takie chwile, gdy w duszy deszcz pada.! W samotności spijam swoje łzy... Na samym serca dnie mieszkasz Ty - mój smutku... Chciałabym wyjść z siebie i nigdy nie wracać... Czasami jestem poza zasięgiem!. - świata, ludzkich spraw... Dusza moja zamarzła.! Smutna twarz w dłoniach dziś ukryta... Przecież życie miał byś to przywilej!... a tutaj takie chwile.! Znów się smucę - nawet w środku! Ciemność w środku dnia... Bałagan myśli i zdarzeń... Tych kolorowych dni jest za mało, o wiele za mało!! Nieszczęścia spływają jak deszcz- dziurawy mam parasol!... Rozpaczą sięgam gwiazd... W letargu mijają dni...nadzieja już opada z sił...
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-11 o 23:03 |
||
|
|
|
#2772 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Jestem tutaj nowy macie moze jakies opisy w stylu: -Wiesz gdzie leży niebo? - Wiem on jest moim niebem. Szukam czegos ładnego na opis mam nadzieje ze ktoś pomoże
|
|
|
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
Anty walentynki ; D 14.II- święto zakochanych..bo single bawią się przez cały rok Na ulicach tyle czerwonych serc,ze mam wrazenie,że jestem na after-party WOŚP
|
#2774 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jestem tego wart... - Dla Ciebie warto. Wszystko i zawsze. Chcę być z Tobą do końca życia, bez wątpienia... I o jeden dzień dłużej. jak to jest? - ale co? - no wiedzieć, że jesteś wszystkim czego potrzebuję. <3 Tylko Ty i nic więcej, zmienia sen w zwykły dzień... Tylko Ty masz me serce...Ciebie tylko wciąż kochać chcę ... nie zrobię dla Ciebie tylko jednego ? czego.... ? nigdy nie przestanę Cię kochać!<3 ... bo Ty jesteś moim Skarbem, wiesz? ![]() Spacerujmy niebem pękającym z nadmiaru miłości ... z ramion Twych wprost do nieba.... ...Kochasz mnie ??? - Tak. - Dlaczego ? - Bo inaczej nie umiem. - No ale czemu ? - Bo tak . jak tak ? - Wyjaśnij mi to . - Jesteś jak powietrze . - Powietrze jest niewidoczne . - Ale zawsze przy Tobie .- Nieodczuwalne . - Zawsze Cię otula. - Nadal nie rozumiem . - A umiesz żyć bez powietrza ? ... Powiedz mi jak mnie kochasz. - Powiem.- Więc? - Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie, i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona.I gdy jajko roztłukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz.W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą.I wiosną, kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu.
|
|
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
prosiła bym was o jakieś wierszyki na walentynki dla chłopaka którego kocham od bardzo dawna i on o tym wie i chciała bym mu wysłać jakiś wierszyk z wyrazami uczuć.
![]() ![]() ![]() była bym bardzo wdzięczna!
|
#2776 |
|
Rozeznanie
|
soniss
zabciaolgus Smutne. nagle wszystkie słowa najsmutniejszych piosenek, szczegółowo opisują mój stan. kiedy nawet najsłodsza czekolada nie pomaga. i nawet kubek herbaty wystarczy, żeby się rozpłakać. Dzisiejszy dzień to kompletna strata makijażu… Udaje, że wszystko gra A rzęsy posklejane od płaczu. zgubiłam upoważnienie do szczęścia. Michalinaaaaa Czuje się dziś taka wyprana z jakichkolwiek uczuć. Mam brak chęci do czegokolwiek. Jestem taka nie potrzebna nikomu. Nie rozumiem czemu jednego dnia rozpiera mnie energia zaś drugiego dnia bez powodu mam doła Najgorzej jest wieczorami, gdy siadasz na łóżku i czujesz, że tak na serio nie masz nic. może coś
|
#2777 |
|
Raczkowanie
|
A coś w stylu: 'tylko to się liczy, by iść razem na sześciu nogach i jednej smyczy'? Dziewczyny bardzo proszę, takie związane z psami, i przy okazji sportem, ale nie muszą być
|
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
Kropek90 : Kochamy się,bo oboje mamy uczulenie na anonimów ![]() Do naszego ślubu jeszcze daleko,więc swoje magiczne NIE. zatrzymaj dla siebie,anonimku ;D Jeden zwykly telefon? Dwa,trzy,(...)dwadzieścia . Nic Ci to nie da. Miłość nie uznaje słowa NIE,nawet wypowiedzianego przez tak odważną personalię jak Ty,Anonimie ;D Śmieszne,żałosne... Na Twoją głupotę brak słów,anonimie!;] Kiedy Ty mówisz NIE, my mowimy TAK. I dalej się kochamy ;D Silnych uczuć nic nie zniszczy,nawet Twoje kategoryczne : odczep się. ;] Nie pozwolę mu się odczepić ode mnie,za bardzo kocham. ;] Pogódź się z tym! Ta_ z krainy czekOlady : Wstydliwa kochanica. ;D Ta, ktorej o to nawet nie podejrzewasz ![]() Zakochana w TOBIE... po uszy! Wielbicielka. Ta,dla której Ty niedostępny a ona dla Ciebie niewidoczna. Zabciaolgus : Bywają takie dni ze nawet 10000000000 kostek czekolady Alpen Gold nie sprawi że pojawi się uśmiech. Są chwile kiedy spóźniamy się na pociąg do szczęścia,gubimy uśmiech,a nasze oczy tracą swój blask. Nieoczekiwana i nieproszona wizyta : SMUTKU. Próbuję wyprosić. ;] I nawet już nakleić uśmiechu nie mam siły. Łzy - albo z radości albo ze smutku. Dnia dzisiejszego zdecydowanie wersja DRUGA. Każdy tak ma, że któregoś dnia najzwyczajniej w świecie musi być gorzej. Bo co za słodko to nie zdrowo,dzisiaj gorzka wersja życia. Fazii x3 : Jak lubić to kogoś wyjątkowego,lubię Cię wyjątkowo. ;D I nawet się nie domyślasz ze to CIEBIE lubię za bardzo. Ten uśmiech,te oczy,ten wyraz twarzy - niepowtarzalny TY. Jak marzyć to tylko o Tobie. Przeboski,prywatny Bóg Re. <3 Wikaa12 : Czasem nawet Ci najlepsi opadają z sił. Widocznie są takie dni że nawet tona czekolady,miliony litrów coca-coli i kilogramy lodów nie są w stanie udowodnić że życie jest piękne. Czyżbym nie wiedziała ze dzisiaj święto LENIA? Bo od rana mam zero chęci na cokolwiek. ;x Bartek72511 : - Wiesz co zauważyłam,że gdy się kłócicie zaczyna padać deszcz. - Bo on jest jak Bóg Re,jak odchodzi to ze słońcem. -Jak myślisz kto maluję tęczę? -Moją osobistą tęczę malujesz TY,każdym uśmiechem,każdym spojrzeniem i każdym swoim słowem. ![]() - Pochmurno mi w życiu. - Mogę zostać Twoim prywatnym słoneczkiem?;> - Ciekawe jak jest w niebie... - Na pewno nudno jak nie mają takiego Aniołka jakim jesteś Ty. ![]() Otoshi : Gdy brakuję Ci uczuć - kup sobie psa. Pocałunek - zastąpi Ci zwykłym merdaniem ogonkiem na przywitanie. Więc po co ludziom druga połowka skoro są psy?;D Powiernik i jedyny osobnik jaki bez narzekania wysłuchał jak wyklinasz życie gdy coś idzie nie tak - PIES. Milusi,słodziusi,kochany - pies o Twoim imieniu ;D Pies - nie jednokrotnie bardziej uroczy niz nie jeden facet. Gdy kupujesz psa masz gwarancję że nie przepłaczesz przez niego ani minuty życia i w tym jest lepszy od faceta. ;] Mam nadzieję,że chociaż w 1% pomogłam.
![]() Teraz sama proszę o pomoc : Potrzebuję opisów,a raczej jakiś zaczepnych tekstów do chłopaka ;D No i jakieś śmieszne życzenia na walentynki, szukałam ale niestety nic nie znalazłam ![]() Liczę na pomoc! Może : Niereformowana,Nieidealna Ja,Zussska,EjjSeniorita,B ryczekx3 i wszystkie inne. <3 |
|
|
|
#2779 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Jestem nowa Mam proźbę. Posiadacie może jakieś smutne opisy a nawet bardzo smutne... Przyczyna ehh... chłopak, przyjaźń, ból, smutek, problemy, tęsknota, dosłowanie wszystko. Kompletny Brak ochoty do życia...;/
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Hym... trochę o anty walentynkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Lubię Ciebie bardzo przez wszystkie dni w roku więc w dzień walentynek daj mi święty spokój. - Na ulicach tyle czerwonych serc, że mam wrażenie,że jestem na after - party WOŚP - Wyprzedaż uczuć - 14.II- święto zakochanych… bo single bawią się przez cały rok - Co chłopaki?? dzisiaj macie dzień walenia konia?? - Dzień do wyje*bania z kalendarza. - Walentynki są komercyjno kapitalistycznym świętem… - Walentynki...?? przespać,zapomnieć... - Walentynki na księżyc! - Nie potrzebna mi Twoja miłość żebym czuła się wyjątkowa. Walentynki są po to żeby zakochani głupcy, myśleli że są szczęśliwi. - Jeśli miłość jest szczęściem, to fanatycy wojny z tą swoją miłością muszą być cholernie szczęśliwi. - Walentynki wymyślił wariat który chciał wmówić światu, że miłość istnieje. - Jak będę chciała poczuć się kochaną, to spojrzę w lustro, i zobaczę tam osobę która zawsze jest ze mną i która mnie potrzebuje. - Miłość istnieje tylko w książkach i wierszach. A wy mi chcecie wmówić, że jest inaczej. Po to są walentynki. - Dookoła tyle czerwonych serc, tak jakby nie wystarczyło mi moje jedno krwawiące. - Miłość to sprawa umysłu, nie serca. Symbolem walentynek jest serce, więc jest to święto światowej transfuzji krwi. - Ludzie znęcają się nad nami uświadamiając nam naszą samotność w dzień Walentynek - Święty Walenty był bardzo nieśmiały, wymyślił kartki miłosne,zanim zorientował się jaki był głupi w swoich poczynaniach umarł z samotności. - Patrz na niezależną i szczęśliwą kobietę która nie potrzebuje Twoich nędznych kwiatów raz do roku! Mam nadzieję, że coś się przyda
|
|
|
|
#2780 |
|
Rozeznanie
|
lamika
Z bólem serca spoglądam na zegarek. Chyba pójdę do łóżka. Choruję na rzeczywistość. dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości. Mimo iż zjadła ogromne ilości czekolady, jej łzy nie były wcale słodkie. pewnego dnia odechce mi się mówić, że wszystko jest w porządku, ale do tego czasu muszę udawać przed samą sobą silniejszą niż jestem w rzeczywistości. znasz ból tak mocny, że aż przestajesz go odczuwać? czujesz się wtedy taki nieobecny na tym podłym świecie i chyba nawet dobrze Ci z tą nieobecnością.. Zawsze w nocy łzy płyną wolniej, donikąd się nie muszą śpieszyć, ale za to są cięższe.
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
Prośba.... coś o tym że dobrze robi że mnie olewa..i trzymie mnie na dystans?
że ma rację trzymiąc się odemnie z daleka?
"So I run, hide and tell myself I'll start again with a brand new name and eyes that see into infinity" Edytowane przez Teeee Czas edycji: 2010-02-12 o 14:41 |
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
witam
proszę o opisiki o przytulaniu Historia: Dałam mu [sympatia] walentynkę no i sie przytulilismy i dał mi buźka mm ;d Doobra xd no i właśnie cosik o tym jego uścisku proszę. i ogółem też cos o przytulaniu buuśka mychyy ;* <3
|
#2783 |
|
Raczkowanie
|
cos o tym, że mój przyjaciel wyjechał we wrześniu niby co jakiś czas przyjeżdża, ale co jest w domu to coraz bardziej inny (czyli się zmienia). Niby zawsze mówił, że będziemy się przyjaźnić już zawsze, że jak będziemy mieli już rodziny to będziemy sie odwiedzać. a on teraz rzadko pisze, jak przyjeżdza na tydzień to spotykamy się tylko na godzine, że to wszystko się zmienia, że on się zmienia.
|
|
|
|
#2784 |
|
Przyczajenie
|
Talenciary coś o tym, że idę na imprezę i będzie on : )
|
|
|
|
#2785 |
|
Przyczajenie
|
-Leci Ci krew z palca.. Co się stało!? -Skaleczyłam się. -Bardzo boli? -Lepiej spytaj jak boli serce, które zraniłeś.. - po co ten uśmiech? - bo jest dobrze. - nie prawda. Twoje oczy krzyczą żalem. -Stało się... -Co !? -Jestem uzależniona. -Od czego ? -Od najgorszej rzeczy.. -Czyli ? -Od Niego ... < 33
|
|
#2786 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich ;**
ja bym prosiła o tym , że chciaż nie jestem z moim chłopakiem i juz pewnie nie bede nie ma na to szans to bardzo załuje , że sie tak stało i , że go kocham i nie dam rady o nim zapomniec . ;** |
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny!
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to chciałabym was przeprosić, że ostatnio mnie tu nie było i wam nie pomagam, ale nic mi się nie chce i nie mam na nic ochoty... trzymajcie się słonca, do zobaczenia jak mi się troszkę polepszy.
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
malinowe_piwo
Parkiet należy tylko do nas. W tę magiczną noc będę bawić się z całych sił. Niech muzyka gra, a tłum faluję, parkiet to miejsce, które jest stworzone dla mnie. Jak się bawić to tylko we dwoje. Ej, Ty! Nie podpieraj ściany tylko baw się ze mną! choszczno Czas zmienia ludzi, a rozłąka tym bardziej. Było, minęło, dawni ludzie już nie powrócą. Ludzie przechodzą metamorfozy, dlaczego Twoja właśnie nadeszła. Gdzie jest ten, co sprawiał, że się śmiałam? Chcę go z powrotem. Zakochanaaaa Zasypiać w Twych ramionach chcę. Przytulę Cię jak pluszowego misia i już nigdy nie puszczę. Kiedy jestem w Twych objęciach, czuję, że niestraszne są żadne burze. Przytulania czas! Hej, Misiek! Chodź tu i mnie przytul, bo marznę. Teeee Masz rację, nie warto się mną przejmować, bo po co. Otoczona murem z dala od reszty świata. Jesteś, ale boisz się podejść. Nie dziwię się, jestem niebezpieczna sama dla siebie. Może mimo wszystko dystans wyjdzie kiedyś na plus? Nie zbliżać się! Gryzę. lamika Ciemne chmury ponad moją głową. A w moim życiu sztorm, któremu nie mogę się oprzeć. Po każdej burzy nadchodzi cisza, ale w moim życiu nadal zamieszanie. Łzy jak krople deszczy spływają po policzkach. Nie, nie jest ok. Chyba nigdy nie będzie. Wiesz, chciałabym mieć powód do śmiechu. Ale kiedy nawet jakiś znajdę, przypominam sobie o wszystkich powodach do smutku. Jest ich zdecydowanie więcej. yyyxd - moja Zdolniacha wielka Poproszę sok pomarańczowy i tego pana w białej koszulce. Wiesz, masz fajny uśmiech, chyba się w nim zakochałam. Ja Cię kocham, a Ty śpisz. Chciałabym zostać Twoją gwiazdką, słoneczkiem, kwiatuszkiem, a nawet karaluszkiem. Jesteś jak czekolada - nigdy nie mam Cię dosyć. Daj mi buzi albo dwa, zresztą, jak chcesz to możesz zrobić to na zapas. A jak podzielę się z Tobą cukierkami i kupię Ci lizaka, to będziesz mój? Otoshi W naszym związku to ja rządzę, ale on nie ma do mnie o to pretensji. Idzie przy nodze, cieszy się na mój widok, a przede wszystkim jest wierny. Takich jak on, nie ma wielu. Tylko on potrafi godzinami czekać na moje przyjście, jemu pozwalam nawet ślinić się na mój widok. Dla niego jestem gotowa podzielić się obiadem, bo on z wdzięczności pozwoli mi się przytulić. Facet, który nie narzeka, że musi po raz kolejny oglądać powtórkę mojego ulubionego programu i nie zmusza mnie do niczego, facet, dla którego straciłam głowę ![]() Biegniemy przez świat, on, ja, a pomiędzy nami nierozerwalna więź - smycz. ZjadamKwiatka Cieszę się, gdy Cię widzę, cieszę się, gdy wiem, że za chwilę zadzwonisz, cieszę się, gdy wiem, że na mnie czekasz, cieszę się, bo dzięki Tobie mam powód do radości. To Ty jesteś moim szczęściem. Bartek72511 - o Boże, facet! ![]() ![]() Słonko, co świeci dla mnie nawet w nocy. Wiesz, nie jesteś dla mnie gwiazdką. Dlaczego? Bo nawet ona kiedyś zgaśnie, a Ty będziesz zawsze. Uśmiecham się, bo wiem, że jesteś obok ![]() Bryczek x3 Nie ma Cię, nastała ciemność, z której nigdy się nie wygrzebię. Wiem, że wszystko się kiedyś kończy, ale dlaczego nie pozwoliłeś mi się oszukiwać, że nasza miłość będzie trwała wiecznie? Chciałabym cofnąć czas, naprawić, co było złe. Niestety, teraz pozostał mi tylko żal. Nie można tak po prostu zresetować pamięci. Serce, które rozpadło się na miliony kawałków. Czy jestem w stanie je pozbierać?
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-02-12 o 17:02 |
|
|
|
#2790 |
|
BAN stały
|
Podobne do :
Mogę być damą.Ale atrybutem mężczyzny,dodatkiem do niego? Nie,dziękuję. Nie będę niczyją ozdobą,nie będę czyimś złotkiem,skarbem,słoneczk iem. w ogole , to jestescie przeboskie ;* o ! z gory dziekowac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

.

)

nie chce " twoja walentynka" chciałabym cos orginalnego