|
|
#1231 |
|
BAN stały
|
Dot.: American&Polish Girls część XV :)
Tak, jestem na zaocznych. Normalnie mam zajęcia pt-nd, ale w lutym mam 2*zjazd pięciodniowy, w czerwcu tak samo. Nie wiem czemu tak zrobili, to jest bez sensu.
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten piątek zresztą też kiepsko, bo ciężej znaleźć prace |
|
|
|
|
#1233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pt sob nd
najczęściej od 8 do 20.20
|
#1235 |
|
Raczkowanie
|
dlatego niektórzy rezygnuja z danego kierunku jak wiedza pedzej że zjazdy sa tez w piątki, bo ciężęj prace znaleść wtedy
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
moze i tak ,rozumiem co weekend, nie okłamujmy się jedne studia są bardziej wymagające inne mniej. Ale zabierać zaocznym dni w tygodniu to nie za bardzo :/ rzadko , któremu pracodawcy się to podoba. A nie okłamujmy na zaocznych raczej duża większość pracuje już
normalnie na pełen etat---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
ja się jeszcze nie spotkałam z tymi piątkami u mnie w mieście Edytowane przez Monian Czas edycji: 2010-02-12 o 09:34 |
|
|
|
|
#1237 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tylko takie prace, w którym jakoś można ten grafik dostosować niestety, a to oznacza sieciówki głównie ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- dobra ,spadam Muszę ogarnąć kuchnię bo z TŻ zrobiliśmy tak wieczorem nie zły sajgon a nikomu się sprzątać nie chciało niestety potem kąpiel i do nauki chińskiego dla finansistów
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
jade już.
Trzymajcie kciuki
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
dziekujeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() Laski, wstalam cud nie o 13, tylko o 10.30 hahahah ![]() ![]() ie zaraz myc glowe, bo musze jechac z psiola do miasta, a tak mi sie nie chce ide zrobic skrzypokrzywe
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj !!
![]() a ja dzisiaj usypiam w pracy, wczorajsze spotkanie rodzinne na tyle udane, ze dzisiaj powtórka u mnie heheheh , wróciliśmy po 24,00, musiałam jeszcze umyc włosy, ale już dzis nie jest tak kolorowo jak ostatnio, umyłam tą metodą OMO i kurde nie wiem mam wrażenie, ze te włosy nie są domyte, najchętniej już bym je znowu umyła, no zobaczymy jak to będzie dalej, może mają dzisiaj gorszy dzień
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
co do mycia włosów . Ja mam teraz nowy szampon Bio Plasis Mastic i po nim wlosy są takie tempe i nie do życia :/ muszę go szybko wykorzystać
mam nowy plan na ten semestr, bez zachwytów, nie mam już piątku wolnego i oczywiście trafiłam na kosę od podstaw finansów i podstaw rachunkowości, nasza grupa jako jedynacoś czuję, że będę tu niedługo jedynie gościem Edytowane przez Monian Czas edycji: 2010-02-12 o 11:13 |
|
|
|
#1243 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z tymi pieciodniowymi to kiepsko, ciekawe ile im osob przyjdzie;/ piszcie jakies zazalenie czy cus.Cytat:
![]() a jesli chodzi o prace to ja szukam pracy na 1/2 lub 3/4 etatu, bo inaczej nie dam rady ze studiami a poza tym chce tez znaleźć czas na nauke, bo takie latanie z pracy do szkoly i na odwrot mnie nei kręci... Cytat:
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-02-12 o 11:11 |
||||
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak od szesnastej to jeszcze:/ ale jak ktoś ma od rana to przechlapane |
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
przed umyciem włosów nakładasz na nie odzywkę, potem szamponem myjesz tylko skalp (nasze ulubione słowo
) spłukujesz i potem znowu odżywkę ja nakładam już maskę potem
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś nałożyłam po tym cholernym szamponie Bingo na 40 minut i już jest dobrze na szczęście
|
|
|
|
#1247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pracowałam dotychczas na caly etat . Ale niestety to nie jest życie. Przychodzisz z tej jest juz, zanim zjesz cos umyjesz odpoczniesz, nie ma siły na nauke, na jakies wyjscie do sklepu , na piwko. Potem siedz w szkole w weekend te 10 godzin ( jeszcze nigdy nie byłam na wszystkich wykladach w danym dniu bo nie dałabym rady ) . Tak więc teraz szukam czegos na 3/4 , zeby życie nie wyglądało tak jak piszesz czyli SZKOŁA PRACA SZKOŁA PRACA. |
|
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak najbardziej to rozumiem. Jeśli sobie ktoś może na to pozwolić to jasne. Nie ma co się przeciążać. Ale różnie bywa , moja koleżanka musi sama się utrzymać bo mama wywaliła ją z domu (kłociły się ) , nie ma TŻ ani nikogo kto by mógł jej pomóc. Więc zapierdziela na cały etat w sklepie i jeszcze na pół w biurze rachunkowym. I właśnie mówi , że takie życie to nie życie , że praca, dom ,praca ,szkoa itd. Nie ma czasu kompletnie na nic, nie widziałam się z nią już jakieś pół roku bo ona nie ma nawet siły wieczorem się sporkac na te pół godzinki. Też studiuje zaocznie na polibudzie |
|
|
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a koncówki są niemyte???Cytat:
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-02-12 o 11:26 |
||
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
ogólnie często się kłocimy bo nasza rodzinka ma narwane charaktery ale co by nie było to każdy każdemu pomoże i się wstawi za sobą |
|
|
|
#1251 |
|
Wtajemniczenie
|
Heyah
Tez dziś o dziwo wstałam po 10, ale zjadłam sniadanie w łóżku a przed chwilą dzowniłam do tej bershki w solarisie i wrr.. Są te legginsy zarezerowane na 1 dzien z możliwościa przedlużenia ale kosztują 69,99 ![]() Ale jak jej powiedziałam czarne lateksowe z suwakami to tylko te mieli. A kolezance juz dałam 50zł mam nadzieje, ze za mnie założy ![]() Dziś robię sobie dłuugi i wyczerpujący trening - stepper 30min, brzuch Tamilee Webb x 2, pośladki x1 i hh.. ![]() Co do zaocznych to ja mam tylko w soboty i niedziele, co tydzien lub co 2 a egzaminy tez tylko w weekendy
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo oni sa nie halo albo ja buahahah
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
przyszła klawiaturka i myszka nowa
nareszcie będę mogła wywalić te rupiecie
|
|
|
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
znaaasz się
Moze to inne jakieś jednak.. Jak je dostanę to zrobie foty, ale nie wiem kiedy się zobaczę z tą kolezanką bo ona studiuje w Opolu i rzadko zjeżdża.Monian Ty uzywasz tej maski do włosów Stapiz? Czy coś mi się pokręciło?
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spadam uczyć się dalej chińszczyzny
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() łanda dziewczyna ale jest tak zretuszowana ze nawet nosa jej zabardzo nie widac ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1265921193 |
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
foto
jutro ide na rozmowe do Orsaya
|
#1260 |
|
Zadomowienie
|
a i Agusia88 ta tunika nie jest zła- myslałam ze bedzie troszke wieksza bo to niby rozmiar uniwerslny a z doswiadczenia te rozmiary zawsze batrdziej podchodza pod M/L
kurcze mi sie ona widzi tylko do czarnych legginsów bo z jeansami nie zabrdzo. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

potem kąpiel i do nauki chińskiego dla finansistów
ide zrobic skrzypokrzywe 

Moze to inne jakieś jednak.. Jak je dostanę to zrobie foty, ale nie wiem kiedy się zobaczę z tą kolezanką bo ona studiuje w Opolu i rzadko zjeżdża.