|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
![]() Nie wiem kto tu jest od samego początku, ja dołączyłam chyba 19.02 ale podczytywałam od pierwszego wpisu... Sama rejestracja zajęła mi 2 dni bo coś maile do mnie długo szły
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
No to...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
PS. Ja dołączyłam 16.02
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-02-12 o 10:39 |
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Mamusia za parę minut ma zabieg.
Proszę o kciuki
|
#1505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie sposób Was nadrobić
. Ja się podziębiłam i nie miałam jakoś weny na pisanie. Ale spieszę to naprawić .Cytat:
Super, że z dzidzią wszystko w porządku!! Cytat:
Naukowcy sami sobie zaprzeczają - raz piszą, że zdrowsza kawa, innym razem herbata... Myślę, że wszystko jest dla ludzi (no może prawie) ale w rozsądnych ilościach. Grunt to nie dać się zwariować. Cytat:
.Cytat:
Witam też nowe staraczki! Dziś mój 25dc ale próbuję nie analizować, jak to robiłam w poprzednim cyklu i wiele razy przedtem. Poza tym jestem przeziębiona, i to mi przyćmiewa i ew. objawy zbliżające się @ lub ciąży. Staram się podchodzić do tego spokojnie. Będzie, co ma być, a mój niepokój chyba niewiele pomoże. Urządziłam dziś sobie spamowanko - prysznic + peeling całego ciała + krem do ciała farmona czekolada i pistacje + szampon, maseczka, jedwab i odżywka bs mousse chocolate i teraz cała jestem chodzącą czekoladką . Słodko mi z tym .Tyle nowości u mnie. Ściskam wszystkich mocno!
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Virginia, mój też jest cudowny (póki co
). Przytulaczek, potulny, w ogóle nie agresywny, bardzo przyjazny i w miarę grzeczny
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencja
![]() Ja dołączyłam 9 marca, ale w maju będzie trzy lata mojej aktywności na wiz ![]() Idę się szykować do gina
|
|
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie kochane kobitki moje!
![]() Ja jak zawsze z doskoku i pewnie nie na dlugo - ten model chyba juz tak ma - ale zawsze myslami jestem z wami i ciesze ze szczesciaAldii, Malgi i elci!!! Piekne macie skarby wasze ![]() Abz - zatestowalas w moje urodzinki, wiec zapamietam do grobowej deski GRATULACJE NAJWIEKSZE I NAJWSPANIALSZE!!Scio - bardzo prosze o zmiane na liscie - mam juz 30 lat ![]() Trzymam kciuki za wasze starania i podczytuje od czasu do czasu! U mnie spokojnie i bez zmian - przyjechali tesciowie na pare dni, bylo bardzo milo, pokazalismy im troszke Anglii. Teraz jest znow zimno i ale zapowiadany snieg jakos nie spada, wiec sie ciesze Pracy nadal szukam, dla zabicia czasu i robienia czegos pozytecznego zaczelam sama sie uczyc w domu ksiegowosci i jak cierpliwosc i Bog da to zapisze sie na kurs od marca, zeby pozniej zdac egzamin i miec jakis podstawowy level z tej dziedziny. Mozolna to praca dla humanistki i duzo czasu poswiecam na dobre zrozumienie tych wszystkich angielskich zagadnien, ktore nawet po polsku sprawiaja klopoty ale coz - narazie sie nie poddaje![]() Miedzy mna a TZ wspaniale i spokojnie, pragnienie dziecka zostalo uspione w sposob bezbolesny. Prawdopodobnie dlatego nie pisze tutaj, bo automatycznie pragnienie to bym tylko rozbudzala niepotrzebnie a nie che znow plakac. Teraz jest dobrze i terazniejszoscia zyje Darujcie zatem, ze nie pisze czesto ale nie wykreslajcie mnie z listy Mysle o was zawsze i ciesze sie z kazdej radosnej nowiny na watku!Buziako kochane!
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! Moj Nino 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2010-02-12 o 11:15 |
|
|
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
hej robaczki:P
zaraz was nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Tity, brawo za sesję ![]() Hurra! U nas też sypie, ciągle:/ Wczoraj znowu mnie w aucie obróciło:/Lindsley, nam też ciebie brakowało Już się nie mogę doczekać fotek w dresachSłoneczko, znam ten ból z siedzeniem w domu, wielki pocieszacz!!! Kretencja, trzymam kciuki za mamę, moja mama ma biopsję za tydzień, też niefajnie:/ Danika, dla ciebie też wielki pocieszacz biedaczko @ zawsze jest wredna,a szcegolnie teraz, wiem Ale nie można tracić nadzieiOliwka, uwielbiam te perfumy ![]() , jedne z moich ulubionych---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Lindlsey, super, że wszytko oki z maluchem Ja w ogóle zapomniałam wczoraj, że tłusty czwartek był, u szwagierki dostałam pąka i wtedy sobie przypomniałam ![]() Aldii, jak było na pierwszym spacerku? Ciekawe, co u Elci? Lenka, trzymam kciuki, jak prawko? ![]() Kretencja, uważaj naoczka! ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- ło rany, to już rok minął? HEHE, TO ŻYCZĘ WSZYSTKIM SPEŁNIENIA MARZEŃ O II PLUS O PRACY TEŻ, TYM, KTÓRE TEGO POTRZEBUJĄ ![]() Virginia, faaaaaaaaajnie ![]() Hej Anessa, dawno cię nie było
|
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia w nauce.
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie gupek
![]() Kochane z okazji naszej rocznicy, życzę staraczkom, fasolek, ciężaróweczkom szybkich porodów, a mamusiom pociechy z dzieci. A wszystkim Wam upragnionej wiosny, nieustannych słonecznych, radosnych dni oraz spełnienia wszystkich marzeń. |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam fotki do albumu w nowych dresach ale niestety tylko do połowy mnie widać bo nie mam tak dużego lustra...
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
no to wszystkiego najlepszego!
![]() ps. a ja mam jeszcze maleńkie święto - kończę 23,5 roku.
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, strasznie długo to trwa... Było mówione, że zabieg potrwa 20-30 minut, a Mama miała zadzwonić do Taty jak się wybudzi... Jak dotąd nie ma żadnych wieści. Denerwuję się trochę...
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Uff, dostałam w końcu smsa od Mamy, że się obudziła... Na razie nie wiadomo co dalej - czy Ją wypuszczą dziś po południu, czy przez weekend będzie w szpitalu (a jutro ma urodziny, biedna...)
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
Kretencja, a jak sie czuje?
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo serdeczne uściski dla Twojej mamy. Niech szybko dochodzi do siebie. To łyżeczkowanie podobno bardzo nieprzyjemne jest, moja mama też kiedyś miała. A tata jak ze zdrówkiem?
weruczku trzymam kciuki za Twoją mamę. Oby nic poważnego ![]() Lenka jak tam egzamin?? MAGiALENA wszystkiego najlepszego z okazji pół-urodzin ![]() Scio możesz mnie chyba wpisać już na listę starających się. Nie będę dłużej czekać. Albo może raczej, nie będziemy się zabezpieczać. W tym miesiącu pewnie i tak nic, bo dopiero tą lutkę zaczęłam no i testy owu ujemne póki co, więc czekam cierpliwie. W przyszłym cyklu mam iść na usg na podglądanie pęcherzyków. Mieliśmy iść jutro na bal, ale został odwołany...ah, a tak chciałam sobie potańczyć. Poza tym wracam do Was bo mi bez Was smutno ![]() Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji rocznicy wątku Wysypu II i szczęśliwych rozwiązań
|
|
|
|
#1518 |
|
Rozeznanie
|
[/QUOTE=lindsley;17136595]
Dziewczyny a Wy wiecie co dziś za dzień mamy? 12.02 czyli rocznica założenia naszego wątku... I urodzinki wątku [/QUOTE]![]() ![]() ![]() Z tej okazji życzymy sobie wysypu II na testach ![]() I jeszcze taki mały szczególik. Razem ze słoneczkiem stuknęło nam 5 mc od chwili powiedzenie magicznego "Tak" Mała rocznica ślubu
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley bardzo fajne fotki fajny brzusio
![]() jak tak patrze i dzisiaj jeszcze ten film oglądałam co tity poleciła to też taki brzuch mi się marzy ![]() kretencja to już spokojniejsza jestes jak sms jest no wlasnie jak sie czuje? pisala cos? pewnie od tego zalezy czy dzisiaj wyjdzie.a ja pazurki pomalowałam , dzisiaj mi też paczki przyszły no i moge juz isc na ta pizze
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tity no co za przełom Mam nadzieję, że szybko się uda.A jak Lenka?? Jeszcze nie wróciła
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij pieknie po remoncie.A ta sciana w paski
Tity za sesje ![]() Sloneczko Kakusiu znieczulenie nie kosztuje takich masakrycznych pieniedzy - co najwyzej 200-300zl.Poza tym zgodnie z nowymi przepisami, ktore weszly w zycie w styczniu, znieczulenie sie nalezy ZA DARMO i kazda rodzaca ma prawo go zazadac !!! i to co mowia lekarze, ze u nich nie ma znieczulen to jest bujda na resorach !! A jak wam beda dalej takie kity wciskac, to trzeba dzwonic do NFZ, albo na sama gore (do ministerstwa) ![]() Jak mi sie uda, to znajde te nowe przepisy i wrzuce link Lindsley za wizyteLenka za egzamin,ale juz pewnie jestes poScio ![]() Kretencja tez jestem uczulona na koty.Ale kota mam i po jakims czasiemoj organizm sie do niego przyzwyczail i jakos malo alergicznie juz na niego reaguje ![]() Anessa duzy buziak dla cioci wizazowej od mojej malutkiej LU Weruczku suuuper.Mala caly spacer spal i wyraznie sie jej podobalo telepanie na tym sniegu Lindsley ale juz masz piekny brzunio ![]() Wow to juz rok minal ?? Ja dolaczylam jakos po 1,5 m-ca ![]() A tu kruszynka dla cioc - zdjatko zrobione minute temu
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Szok, już ją wypuszczają, Tata właśnie zadzwonił, że po nią jedzie
Jeśli chodzi o Taty zdrowie, to niestety drugi raz z rzędu nie przyjęli go na chemię, ma za mało białych ciałek krwi. Dostał steryd jakiś, żeby ich przybyło... Dziękuję, że pamiętacie
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
aldii Lu sobie śpi jak Aniołek
kretencja no taka służba zdrowia....tylko żeby mame w domu nie korciło cos robic, bo na pewno musi odpoczywać
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Abz, moja Mama raczej do tych nie należy, co ciągle muszą coś robić
|
#1526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny dzięki za kciuki ale nie zdałam i mam tego dosyć Mam już gdzieś ten egzamin... DZisiaj już nie wytrzymałam i dosłownie się popłakałam, bo tak byłam blisko... Długo jeździłam po mieście i ani razu mi nie powiedział egzaminator, że popełniłam błąd (jak ten poprzedni jełop).. Pomyliłam się na rondzie.. miałam ustąpić pierwszeństwa przed rondem, a zatrzymałam się nie przed rondem, tylko przed przejściem dla pieszych (i przed tym znakiem właśnie, bo jakaś babka mi wlazła na pasy.. i ja już potem się zamotałam i nie wiem dlaczego, ale wjechałam na to rondo bez zatrzymania się drugi raz... Popełniłam taki błąd.. na czwartym chyba rondzie, na samym końcu.. Egzaminator trochę się zdziwił i powiedział że się nie spodziewał tego, bo szło mi świetnie I oblałam przez własną głupotę........... ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy będę jeszcze zdawać, nie nadaję się PS Egzaminator wreszcie inny i super, cały czas sobie żartował z czegoś i w ogóle się nie stresowałam... nawet mi się nogi w ogóle nie trzęsły jak ostatnio.......
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
lenka
a na takich blędach jak Ty popelniłaś oblewają sporo osób niestety;/ nie poddawaj się i próbuj
|
#1528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kretencjo żeby mam szybko doszła do siebie weruczku trzymam kciuki za Twoją mamę Lenka nie poddawaj się ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- aldii piękna ta kruszynka
16.08.2008r. połaczenie dwóch serc Edytowane przez weronia83 Czas edycji: 2010-02-12 o 16:04 |
|
|
|
|
#1529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiedziałam. No i trzymamy kciuki za Twoją mamę - dużo zdrówka dla Niej! żebyś mnie nie miała potem dość ![]() Lenka co do kawy - to ciekawe, bo w maminych gazetkach ciągle pisze, że na zgagę dobre jest mleko ![]() Oraz przy temacie wapnia - piszą, aby ciężarna piła mleko Także tak jak napisała Virginia - wszystko z umiarem Cytat:
![]() No to WSZYSTKIEGO NAJ DZIEWCZYNY - jak widać, niektóre znamy się już roczek Cytat:
A co do znieczulenia - nie wiem, nie czytałam przepisów, ale w naszym powiatowym szpitalu NIGDY znieczulenie nie było dostępne. Zresztą - Zeberka rodziła niedawno i może to potwierdzić Także ja sobie tam mogę gadać, wymądrzać im przepisami, ale nawet jeśli faktycznie weszły takie przepisy to zanim szpital w naszym mieście wdroży to w życie to też pewnie minie ![]() Poza tym, która rodząca podczas porodu z bólami będzie dzwonić do NFZ i upominać się o znieczulenie? ![]() Lecę do rodziców nawet nie mam kiedy oglądnąć zdjęć Lindsley i Zgadnij w albumie - obiecuję, że jutro nadrobię Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-02-12 o 16:10 |
|||
|
|
|
#1530 |
|
Rozeznanie
|
Lecę jakieś ciasto upichcic
bo mi się słodkiego chce
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

.
. Słodko mi z tym 

Mysle o was zawsze i ciesze sie z kazdej radosnej nowiny na watku!
@ zawsze jest wredna,a szcegolnie teraz, wiem

bo mi się słodkiego chce