|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. IV
Cytat:
|
|
#1442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś pofatygowałam się do Legionowa (kompletując walentynkowy prezent dla Tż) i poszłam sobie do Natury. I byłam w szoku jak zobaczyłam szafę Essence. Od dawna polowałam na czarną kredkę LL a tam było ich z 6! W rezultacie kupiłam 3 kolory LL, czarną, fioletową i niebieskawą. Było chyba z 5-6zestawów do brwi... A ile tuszy do rzęs... co prawda nie używam tuszy z tej firmy ale lubię przeglądac sobie ich szafę i w Warszawie i jak do tej pory nigdy nie spotkałam się z tak dobrze wyposażoną szafą!!! Gdyby nie to, że zestaw do brwi leci do mnie z wymianki to bym wzięła go bez wahania.
|
|
|
|
#1445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Matko, czy im by się cos stało, gdyby wprowadzili te limitowanki do Polski?
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dosłownie wszystko, kupiłam w końcu ten zestaw do brwi
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
ale super kolory te blyszczyki mają !!! dlaczego nie ma ich w Polsce?? myslicie ze gdybysmy napisaly do essence i sie podpisały to przysłaliby wszeyskie limitki???
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
ja pisalam czy jest taka szansa skoro juz drugie szafy wstawili - nic nie odpisali niestety
|
|
#1449 |
|
Zadomowienie
|
ja też jakoś ponad 3 miesiące temu wysłałam pytanie czy w mojej miejscowości w ogóle będzie druga szafa. a jak tak to kiedy. Też nie odpisali
.A szafy dalej nie ma..
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie macie. Mnie się niestety nie udało...
![]() Chociaż na brak tuszy do rzęs nie narzekam ![]() Ostatnio dorwałam w Naturze w GŁ błyszczyk 'toffee frappuchino' (ostatni)- pachnie przepysznie ![]() Oczywiście nowej limitowanki brak Zostały jakieś niedobitki po Moonlight
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1452 |
|
Konto usunięte
|
Mam na wymiankę puder z Moonlight i Creamylicious jakby ktos chciał
|
|
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie, że różowy cień z Moonlight nałożony na róż Best Friends daje piękny efekt zmrożonych policzków?
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
ja też ponownie pisałam do natury- brak odpowiedzi z ich strony..
|
|
|
|
#1455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przezroczysta strona korektora faktycznie wysusza. Ja rzadko miewam pryszcze ale jak juz jakiś wyskoczy to po wyciśnięciu mam czerwoną bliznę na pół twarzy. Wczoraj taka oto bliznę rolkowałam 2 razy i dziś praktycznie jej nie ma, został strupek. Korektor jest dość wodnisty ale kolor w porządku, ładnie kryje ale dałam na niego puder brązujący i widać ten korektor pod spodem (bez bronzera jest ok) Co do lakieru do stóp to: dosyć mocno wygładza płytkę paznokcia, jak dla mnie super bo mam z tym problem, co do wybielania... najpierw maluje się przezroczystym potem tym mlecznym, wygląda to ładnie ale na pewno nie naturalnie. Jakbyś pomalowała jasnym lakierem do frencha... Mnie się ten efekt podoba, szczególnie latem do sandałków będzie fajnie wyglądać. A dziś się wkurzyłam... Poszłam do takiej małej drogerii w mojej mieścince (DM) a tam wszystko -10% a kosmetyki kolorowe...... -50% w tym Essence, P2, Esprit, Loreal, Nivea, Manhattan i Maybelline Z Essence został jeden najciemniejszy podkład SAD, kilka bezbarwnych lakierów i dwa cienie... Szafy przebrane do granic. Udało mi się kupić bronzer z pędzlem z Esprita za 4 euro i wodę perfumowaną Avril Lavigne 30ml za 8 euro. Okazało się, że promocja trwa już tydzień bo drogeria ma być zamknięta....
Narzeczeństwo od... 25.12.2007r. Małżeństwo od... 08.08.2008r. Essence... ![]() Edytowane przez Gosiaczek21śl Czas edycji: 2010-02-11 o 17:23 |
|
|
|
|
#1456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Szanowna Pani, dziękuje za miłego maila. Niestety nie wszystkie oferowane przez producenta kolekcje limitowane są dostępne w Polsce. Ze względów technicznych staramy się oferować 6-8 edycji limitowanych w ciągu roku. Ich wybór następuje pod kątem największej atrakcyjności dla polskich użytkowniczek marki Essence Niestety informowanie o tym, które z nich będą dostępne przed fizyczną ich dostawą do Drogerii Natura nie jest możliwe. Mamy nadzieję że ta informacja rozwiewa Pani wątpliwości . Zapraszamy na kolejne zakupy do Drogerii Natura. Pozdrawiamy, Drogerie Natura." |
|
|
|
|
#1457 |
|
Rozeznanie
|
Szału niema. Z tego co wiem w "mojej" Naturze nie było 6 czy 8 limitowanek
i drugiej z Essence!Czy u którejś było może tyle limitowanek?
|
#1458 |
|
Raczkowanie
|
chyba aż tylu też nie odnotowałam ...
|
|
|
|
#1459 |
|
Zadomowienie
|
i ja też
Edytowane przez Adus_ Czas edycji: 2010-02-12 o 11:24 |
|
|
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie o taki pisaczek grzebyczek do brwi.On byl w limitce chyba 50. Bo zauwazylam ze w catrice jest taki sam w normalnej ofercie. Wiec jak on sie sprawuje i czy jakos nie wysycha? No czy warto kupic to cus?
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Raczkowanie
|
Jako że jestem uzależniona od kosmetyków tej firmy, i jestem nową wizażanką chciałabym się przywitać z wszystkimi essensomaniaczkami
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mam czarne wizje, że CaH nas ominie ![]() na pociechę ustawiłam sobie nową tapetę na pulpicie... mogę patrzeć i patrzeć ![]() http://www.cosnova.eu/en/essence_pos/sbs_cbs.html |
|
|
|
|
#1465 |
|
Zadomowienie
|
Gosiaczek21śl mam pytanko odnośnie kredki CaH
ona daje kolor czy tylko perłową poświatę z błyskiem koloru? mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi
|
#1466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze że chociaż oczy można nacieszyć.
|
|
#1468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
dziś w moim drugim (rodzinnym) domu była wizyta kuriera (ale kogokolwiek w domu brak
) sąsiad mówił mamie (ja mieszkam w innym mieście), że paczka była do mnie. Kurier nie zostawił żadnej informacji...A ponieważ nie podawałam tego adresu nigdzie indziej, tylko w kalendarzu Essence, teraz obgryzam paznokcie z nerwów, żeby kurier się skontaktował ze mną :[ albo przyjechał ponownie (sąsiad odbierze)... Oby
|
|
#1470 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, czy w waszych szafach są jeszcze podkłady mineralne z e.? czy tylko ja ostatnio nie mogłam znaleźć? a szukałam w naturze w mojej rodzinnej miejscowości gdzie prawie nikt się e. nie interesuje (jeszcze 3/4 moonlight stoi)
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

.

Zostały jakieś niedobitki po Moonlight

i drugiej z Essence!