![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::DIOR MAC Lancome + inne::..
NIEAKTUALNE
Zasady: - wysyłka poleconym, raczej priorytetem - osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze w tym kolorze nieaktualne w tym kolorze ostatnia dokładka SZUKAM : Aquolina do kąpania i balsamy CLINIQUE fioletowy płyn do demakijażu oczu miniaturki pielęgnacji Biotherm, Guerlain, Clarins, Clinique, inne + inne różności ![]() PERFUMY DO WYMIANY: Dokładka 16 luty SMASHBOX - płyn do pielęgnacji pędzli, zużycie na zdjęciu CLINIQUE take the day off cleansing balm: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...w-sloiczku.htm zużycie na zdjęciu Celine Dion - perfumowany balsam z drobinkami, chętnie i szybko oddam ![]() Dokładka 12 luty Lakier DIOR 981 Black Plum NOWY OCZY: * DIOR paletka 2 cieni z nowej kolekcji 945 Boudoir Look NOWE, NIETESTOWANE Te cienie najchętniej wymienię na PERFUMY, kolorówkę z NOWYCH kolekcji, albo NOWĄ pielęgnację (mogą być miniaturki, ale NOWE, nieużywane) * MAC Infatuating Rose: 6 Cool Eyes - paletka 6 cieni - za coś super!! * Golden Rose niebieski cień * Clarins - dwa testery * Inglot - mapka czerwieni * Bourjois - Prune Captivante * Shiseido miniaturka Purple Contrast * CHANEL cień w płynie, z pędzelkiem, jak nowy, raz używany Te cienie najchętniej oddam jako zestaw za coś jednego ![]() TWARZ: * APC - puder sypki nr 2 ważny do grudnia 2009, zostało ok 80% - oddam chętnie!! USTA: * GUERLAIN TERRACOTTA Gloss & Shine, błyszczyk Moisturising Lip Balm Sun Shimmer 02 Brunette Sun, parę razy testowany, na zdjęciu z lewej * GUERLAIN TERRACOTTA Gloss Cashmere Velvet Matt Gloss 02 Beige Bengali, matowy na zdjęciu z prawej, testowany tylko raz delikatnie na dłoni, mocno napigmentowany. * Lancome L.U.C.I. Ray of Pink Light, pomadka, używana, ale ok 90% zostało, przezroczysta z różowymi i niebieskimi drobinkami Wszystko na zdjęciach, zużycie też mam nadzieję widać. Mogę być wybredna ![]() Pokażcie co macie ![]() Piszcie OD RAZU, co Was interesuje ![]() NIE odsyłajcie mnie do wątków ciuszkowych z ciuchami mniejszymi niż L/XL, bo i tak tam nic nie znajdę ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2010-02-19 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ..::DIOR MAC Lancome + inne::..
pomadka lancome
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
pore minimizer mi się podoba... i masełko YR....
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
pojęcia nie mam co Ci zaproponować w takim układzie
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i nie wiem, czy chciałabyś oddać ![]() A podoba Ci się coś jeszcze, żebym dołożyła do tych dwóch rzeczy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
właśnie nic niestety
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
kochana podobał Ci się u mnie balsam
interesuje mnie pomadka i błyszczyk po lewej a najbardziej.. paletka MAC'a ![]() Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-12 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
hmm a czego szukasz?
Cytat:
![]() Ten większy jest matowy, ten mniejszy to błyszczący róż, podobny do iridescentów na wygląd. Cienie sa nietestowane, więc niestety nie wiem, jak wyglądają na zywo ![]() Natomiast sama nie wiem, czy potrzebuję ten różyk, ech ![]() ![]() ale widzę, że tego balsamu aquolinowego już nie masz, a poza tym niestety nic mi nie wpadło, chyba że masz coś poza wątkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za: Lakier DIOR 981 Black Plum NOWY znajdziesz? Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() OK, to jak przemyślę, odezwę się u Ciebie najwyżej. Aha, powiedz mi jeszcze jaki ten róż daje efekt i z którego jest roku? Bo nie pamiętam, kiedy one weszły.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
domyslam sie,że nie wąchałaś idylki skoro nie pisałaś
![]() ale chciałam sie przywitać i łapką Ci pomachać ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
myślę, że mogłabym oddać
![]() Cytat:
![]() Wąchałam, tylko zapomniałam wcześniej napisać, bo jestem wczorajsza ![]() W każdym razie wydaje mi się, że jestem na tak - ale jeszcze przemyślę dla pewności ![]() To była jaka pojemność bo już zapomniałam? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa widzisz aż sprawdziłam ![]() tu masz racje to 35 ml jest ![]() balsam ma 30 ml ![]() no i tak jak wspominałam idylka jest nówką kupiona 3 tyg. temu bez ok. 5 psików i to bardzo delikatnych ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
bardzo prosze, daj znac jak dwójki cieni diora będą wolne , ja mam balsam aquoliny bardzo male zuzycie, 2 x miniatury dosc spore z dermalogicy kremów, tak mysle o tym lakierze diora jeszcze czy bylabys chetna na jakas wymiane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest raczej chłodny róż z rozświetlającymi drobinkami.Nie pamiętam kiedy one weszły do perfumerii,albo w 2009 roku albo pod koniec 2008.Ja go mam od jesieni 2009 ![]()
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na PW ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
paczunia poleciała
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Gucci ph jednak jest wolne. To jak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a co Ty chciałaś?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ja chciałam matowego guerlaina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.