|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9571 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
ja nie moge z Vidy jak ona smiesznie opisuje cokolwiek
![]() a tak na marginesie, to walcz z klinika i zyczymy Tobie wsystkiego pomyslnego ![]() laski pytanko mam: p.s kiedy robi sie wokol piersi torebka lacznotkankowa, z tego co pamietam to w 4 miesiacu? mam szczegolnie na to teraz uwazac ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-12 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#9572 |
Kazar Lady
|
ja też uwielbiam język polski w wykonaniu Vidy
![]() a o torebce ja nic nie wiem kiedy sie robi..i jak trzeba uważać? |
![]() ![]() |
![]() |
#9573 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9575 |
BAN stały
|
Witaj Vida
![]() Ja proponuje najpierw wyslac doktorkowi zdjecie ale ale ...tutaj podstep: autorzyca to zwykla dziewczyna po operacji u innego lekarza ktora szuka pomocy kogos kto oceni jej biust i powie co mozna ewentualnie zrobic i kogos kto sie podejmie tego gotowa zaplacic wszelkie pieniadze by miec wymarzony biust :jednym slowem dr ma pole do popisu by zarobic na tejze dziewczynie i tym samym przyznac co takiego s*******il u naszej kochanej Vidy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9576 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki wam za odpowiedzi
![]() p.s klub
#9577 |
Kazar Lady
|
Tini, tyle że lekarze są bardzo wyczuleni na takie podstepy i raczej nie bedzie możliwe uzyskanie kompetentnej odpowiedzi ze wskazaniem co jest nie tak bez kontaktu osobistego..
zobacz jakie problemy miała MyaDiva, jej też potrzeba było opinii dwóch niezaleznych plastyków.. |
![]() ![]() |
![]() |
#9578 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() donadrabiałam do str.316,czyli do dziś rano,więc zacznę się przyłączać ![]() ![]() Cytat:
![]() problemy z oddychaniem,to chyba taki prawie standard,choć strasznie to męczące,ale nie trwa wiecznie ![]() już dalej gdzieś czytałam,że siadasz,więc twardzielka z Ciebie ![]() toaścik ![]() Cytat:
![]() widzisz,młoda byłaś baardzo,ale chopa całkiem nieprzeciętnego sobie wybrałaś,więc głowę miałaś/masz na karku i tak trzymać ![]() suuuuper informacja,myślę,że jesteś dumna, bo i jest z czego ![]() Cytat:
![]() nawet nie zauważyłam,coś mi wstrzyknęli,położyli na podgrzewanym prześcieradle,i kazali o czymś miłym pomyśleć ![]() ja pomyśleć nie zdążyłam, a już siedziałam po ![]() wszyscy zadawali mi pytania,chciałam coś odp.,zaczęłam się dusić,więc się popłakałam i resztką powietrza wysylabowałam,czemu nie mogę oddychać ![]() więc dali mi spokój,podali tlen i przewieźli do łóżeczka ![]() ale pod tlenem było fajnie ![]() ![]() cóż,mówią,że mowa jest srebrem,a milczenie złotem ![]() personel był spoko,bardzo mili,byli ze mnie bardzo zadowoleni,co wydało mi się podejrzane ![]() ![]() ![]() a śnił mi się uparcie balonik,który się przebijał,no i jak się przebijał,to był huk,więc podskakiwałam w łóżku,no a jak podskakiwałam,no to i zaskowyczałam,bo te podskoki to była masakra ![]() podobno krwawiłam bardzo mało,prawie nic ![]() sama właścicielka kliniki mnie pochwaliła,że podobno bardzo dobrze reaguję na leki przeciwbólowe ![]() ![]() bo coś mi to było dziwne,bo że spałam,to fakt,ale żeby aż taka różnica w bólu,to nie wiem.. żeby nie bolało,to po prostu ruszać się nie trzeba było,więc leżałam jak trup,a co mi się przez sen poruszyło,to budziłam się ze skowytem,i już. ten ból,to po prostu przy jakimkolwiek ruchu napinają się mięśnie,a przez te dwa dni to tak jakby się żywe surowe mięso napinało,więc porażka.. no ale ja mam pod oba mięśnie,więc one były nieżle porozbijane ![]() ale starałam się.. a po każdym sukcesie mówiłam,że już nigdy więcej,i spowrotem leżałam jak trup.. ale pielęgniarki dyskretnie wchodziły mi na ambicję,więc po kryjomu znów kombinowałam ![]()
![]() |
#9579 |
Wtajemniczenie
|
Witamy cie spowrotem Maceratko !!
![]() ![]() ![]() ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-12 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#9580 |
Kazar Lady
|
Macerata dobrze że już coraz lepiej..te trudności z oddychaniem musiały być okropne..ja nie miałam czegoś takiego i gadałam jak nakrecona po operacji ale to moja najgorsza schiza nie móc oddychać..brrr
a jak przody? podobają się duże małe akurat? A Trelek już wraca do domku może niedługo do nas zajrzy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#9581 |
Raczkowanie
|
Maceratka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cieszymy sie Twoim szczesciem ![]() ![]() Trelek to samo tyczy sie Ciebie ![]() ![]()
13.04.2010 Mplus 450 mentor ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olgawro Czas edycji: 2010-02-12 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#9582 |
Rozeznanie
|
Agnes hej myszko
![]() Maceratko - no wlasnie , zdjecia ![]() ![]() no i koniecznie pisz na biezaco jak sie dziewczynki zmieniaja, zachowuja.. teraz bede cie przesladowac, bo ide pod ten sam noz ![]() Vida - witam po dlugiej przerwie, zagladaj czesciej! ![]() ![]() Pysia a tak sobie pomyslalam, ze nie latwiej by bylo zalozyc jeszcze jedno konto na wizazu i podejrzec siebie sama co tam masz na obecnym profilu ?wtedy rozwiejesz wszytskie swoje watpliwosci co widac a czego nie ![]() no i w ogole to czesc pozostalym ![]() ja dzios w pracy caly dzien na telefonie, od rana mam same rozmowy konferencyjne ![]() ![]() ![]()
#9583 |
Kazar Lady
|
sweety chyba musisz zmienić pracę, bo to nie do pomyślenia żeby Ci w pisaniu na wizażu przeszkadzała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9584 |
Zakorzenienie
|
Kubuś ma 275 cc ... ale u niej to takie "megacyce"
![]() ![]() ![]()
#9585 | |
BAN stały
|
Cytat:
Rozmawiałam z osoba, która nie jest chirurgiem plastykiem, ale onkologiem i powiedziała mi, że jako osoba, która zna wiele kobiet, które miały operację rekonstrukcyjną, słyszała wiele opinii pozytywnych, że jakością dorównują osławionym mentorom. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9586 |
BAN stały
|
Dziewczyny od paru dni pobolewaja mnie piersi ,czy to normalne czy cos niedobrego moze sie tam dziac?Czuje ciagniecie,lekki zakwas ( nie trenuje klaty ).A co to za Nagory Cogel,ze takie drogie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#9587 |
Wtajemniczenie
|
HORO WITAJ KROLOWO
![]() a ja sobie wlasnie ogladalam piersi i zauwazylam, ze prawa piers co tak narzekalam na nia przestala mi sie marszczyc ![]() ![]() chyba od tgeo ,ze w koncu zaczelam tyc i miejsce marszczenia sie wypelnia tluszczem- chipsy, wafelki, cola.....hmmm smakowo ![]() to tylko jem jak siedze na forum, naprzemian paluszki zagryzam m&ms ![]()
#9588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
18.02.2010 400hp Edytowane przez Duita Czas edycji: 2010-02-12 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9589 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
A kto pisał że Nagory nie spełniają norm FDA..?? o tej cieńszej warstwie pierwsze słysze ale nie zgłębiałam tematu.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9590 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9591 | ||
Kazar Lady
|
Cytat:
wg mojego dr jest to najlepszy stosunek jakości do ceny i że to kwestia marketingu..jestem w stanie w to uwierzyć ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
o tej warstwie się dowiem - w wolnej chwili wyskrobie maila, bo mnie mówiono, że to kwestia żelu a nie cieńszej powłoki..ale nie wie wszystko co czytam/słysze wierzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9592 |
Zakorzenienie
|
ja też sie przylączam do toastu... spożniony, ale jednak się liczy
![]() ![]() ![]()
#9593 |
BAN stały
|
2sweet, masz bardzo podobne wymiary wyjściowe jak ja, z tym, że nawet leciutko wiekszą masz różnicę pod i w biuście - ja mam jakieś 72-86, a odległość mdzy brodawkami mam 22 cm.
Widzę, że p. dr Skwiercz zaproponowała Ci 325 cc. Pwoedz mi pls jakie miałaś oczekiwania co do wielkości biustu - czy chciałaś średniaki - trochę stuningować obecny biust, który nie jest mały a raczej średni, jak widzę po wymiarkach czy raczej chciałaś taki bardzie porządny cyc? Dostałam propozycję u jednego z lekarzy jako efekt symulacji komputerowej na 300 cc - 325 to zbliżony rozmiar. Wówczas pani Dr wskazała, że 300 cc pwoinno zmniejszyć autostradę i dać dorodne C/D z obecnego średniego B, jakie mam. Jesli o mnie chodzi to nie chcę za bardzo szaleć z powiększeniem, bardziej chodzi mi o to, zeby uzyskać po prostu kobiecy dekolt. Najbardziej dołuje mnie ta płaska dziura pomiędzy... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9594 |
Kazar Lady
|
no to pijemy !!!!!!
Horo a Ty masz w tyłek ode mnie...jak nie wiesz za co przejdz sie do Klubu |
![]() ![]() |
![]() |
#9595 |
Zadomowienie
|
ja.
przed moją operacją na pewno implanty do powiększania piersi nie miały tego certyfikatu zresztą tam jest napisane, że to producent nowego surowca do wkładek nagor ma ten certyfikat ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-12 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#9596 |
BAN stały
|
![]() ![]() Nie chce wyjsc na plotkare wiec jakby co to nie wiecie ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę,że są nieduże ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nic nadzwyczajnego,ale też nic złego,na parę godzin a nawet na parę dni,turystycznie,spox.. po op.trzeba brać pod uwagę,że spać już się nie chce,a od leżenia można dostać kota,więc mi zależało,by na własne rupiecie powrócić,bo u siebie to sobie rozrywkę znajdę ![]() ![]() tam było tak raczej sportowo,więc po op.siedzenie na krzesełku to chyba nie za bardzo.. ![]() ani na zwykłym ekonomicznym łóżku,w niewielkim pomieszczeniu ![]() na psychikę mogłoby to źle wpływać ![]() chyba lepiej w troszkę bardziej komfortowych warunkach,żeby choć było się gdzie przemieszczać.. ![]() bo to były takie jakby kwatery prywatne ![]() starsza pani troskliwa etc.,ale bo ja wiem,czy bym chciała,żeby się o mnie troszczyła czy wypytywała po op... ![]() w profilu mam 2 nowe albumiki,zapraszam ![]() te z twarzą,wcześniejsze,skaso wałam przed wyjazdem,bo atmosfera się robiła gorąca,a nie chciałam jechać na op.i jednocześnie myśleć o takich tam sprawach ![]() ![]()
![]() |
#9598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9599 | |
Zakorzenienie
|
Maceratko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, już wiem, kapnęłam się po czasie, ale ze mnie guła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9600 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.