![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
martiska
![]() Kama - ![]() Schowałam Cię przed całym światem. Uwielbiam Cię, bo jestem tą, która Cię odkryła. Swoje sprawy warto brać w SWOJE ręce.
![]() |
#2972 |
Zadomowienie
|
Feeeeeerie !! Jak ja za wami tęskniłam
![]() niestety w pierwszy tydzień Ferii mam dzieci pilnować na zimowisku także w drugim już wrócę na tydzień . dziękuje tym co o mnie pamiętali i za pochwały bo coś tam widziałam ! ![]() ruda wiewióra grise Drifl Cookie Crip ![]() . -Kochasz mnie? Odpowiedziała mi cisza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Raczkowanie
|
obiecałeś, że będziesz ze mną zawsze i wszędzie. teraz jest godzina czwarta rano , siedzę ze łzami w oczach w kącie a Ciebie tu niema.
w głowie mam cały czas te piękne czerwone tulipany walentynkowe. szkoda mi tych kilku chwil, które poświęciłam właśnie Tobie. zniewalasz mnie tym uśmiechem. ________________________ 100 laski opijamy ! ;**
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. Edytowane przez sanderson93 Czas edycji: 2010-02-12 o 13:52 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
odeszła z bólem w sercu i dumą, że posłuchała rozsądku ... Pan Rozum na lewo, pani Serce na prawo. I milczeć! uwielbiam Cię w sposób , którego nie umiem sprecyzować. bo dziewcyne tseba pocałowywać i psytulać .. pozondnie psytulać ! . < 3 proponuję Ci życie u mojego boku, ze wszystkimi jego atrybutami. dziewczyny macie jakieś pomysły na walentynki ? - w końcu wino i kartki oklepane. ; |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
W przyspieszone tryby życia wchodzę.
Za ciasne głowy na myśli,za twarde serca na miłość. O każdym dniu mogę napisać przecież książkę,wiesz,że nie zawsze tak było. Nigdy więcej nie ucz mnie marzyć,marzenia łamią serca. Świat iluzji i złudzeń! Teatr umysłu, burdel podświadomości na najwyższym piętrze abstrakcji. Moje życie jest bezkarnie brzoskwiniowe. Porażka jest jedynie szansą na to,aby zacząć jeszcze raz - inteligentniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zadomowienie
|
Gdybym stanęła na krawędzi, popatrzyłabym głęboko w Jego oczy, twarz uśmiechnęła, pomachała Mu ręką i skoczyła. Wiem, że całe piekło by nie spało tej nocy i na pewno nie byłabym tam dla nich obca.
Nie lubię tego, że patrzysz się na mnie tym tępym wzrokiem, odprowadzasz mnie nim na ławkę, pod ścianę, pod drzwi mojej klasy, a kiedy naze spojrzenia naglę się spotykają, to Ty pośpiesznie odwracasz głowę. Zbyt dużo już płaczu zmytego z podłogi. Za wiele ciętych słów rzucanych po to, by dobić. Zbyt wiele miłości, by osobno żyło się prościej. Zawsze będę Go kochała, ale nie z taką niezdrową potrzebą i nadzieją jak przedtem. To było samobójcze. Te bzdury codziennie nie są ważne tu. Zbyt dużo egoizmu w Nas, by dzielić wszystko na pół. Zbyt dużo głupstw stawianych ponad to, co łączy. Wystarczy tylko objąć się, by wreszcie z tym skończyć.
#2977 |
Przyczajenie
|
ciiri - najlepsza <3
![]() Desire_ x3 - kocham ;D ![]() kamisha - nie ma takiego twojego opisu którego bym nie pożyczyła ![]() ![]() _________________________ _______________ ` Z tobą magia staje się Rzeczywistością . ;*** . nie oszukasz przeznaczenia . . . powłoka ozonowa trudno niech znika . ;* ` Na zawsze my , do końca świata i ani chwili krócej ;D . na twój widok dostaje ataku śmiechu ! ;p (dzisiaj tak troche skromnie . chwilowy brak weny. ![]()
![]() |
#2978 |
Rozeznanie
|
miałam pójść spać, ale znowu zapomniałam. bo ty mi w głowie.
Potrzebuję pozwolenia. Pozwól mi być Twoją. zaprogramujmy serce na nietęsknotę i niemiłość.
#2979 |
Zakorzenienie
|
cześć ,cześć .
_ 'Pełna złudzeń normalna dziewczyna .
'Potargaj ,spal ,ale miłość nie zniszczysz . 'Kilkakrotnie myślałeś jakby wyglądał świat przedstawiony na obrazie ,może byłby lepszy ? 'Podaj choć jeden powód ,dla którego mam być szczęśliwa . ![]()
#2980 |
Rozeznanie
|
marikab
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ byłam, jestem, będę...niedostępna dla CB.!
Co ty wiesz o zabijaniu, jak ty bajek nie oglądasz ? ...i nie wierz mi nigdy, gdy mówię, że NIE chce. Obiecałeś do końca walczyć o Mnie...szkoda, że jest o 180 stopni odwrotnie. Poproszę o bilet do szczęścia. ![]() nawet gdy nazwiesz krokodyla kotem, on wciąż nim nie będzie. jesteś bezkonkurencyjnym mistrzem w manipulowaniu moim samopoczuciem . ; / czy zabrzmi to banalnie jeśli powiem , że on jest przeznaczeniem ? ![]() Jakaś dziewczyna skomentowała JEGO zdjęcie na nk. i nie ważne że bez żadnej minki. Ma PRZEJ**ANE.!!
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-02-12 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Raczkowanie
|
nieustannie, każdego dnia nie licząc poniedziałku płakała tylko czasami, lecz łzy jej były radosne Nie mam czasu nawet o tym wspomnieć. Zamknąć usta oczy spuścić skromnie... ... nie mówił prawie nic, przy mnie tylko był... Nie mam wpływu na zachowanie niektórych osób a skoro nie mam wpływu to się nie przejmuje-takie sposób... Przeznaczenie widzę tylko w jednych oczach Tak wiele przecież łączy nas... Ty mówisz:nie to życie nie ten czas... Ocierając łzy zatrzaskuję drzwi tu partia szachów, wychodzisz królem prosto stawiasz wszystko, bo nie masz nic poza wolnością bo kto zrozumie moje głupie rozumowanie...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 |
Rozeznanie
|
Nie lubię kiedy unikasz mojego wzroku. Szeptem biegasz oczami po ścianach, usilnie coś ukrywając. W ciszy przyglądając się Twojej twarzy próbuję Cię zrozumieć. Nie lubię się z Tobą kłócić. Wtedy mówisz mi rzeczy, których nigdy nie chciałam od Ciebie usłyszeć. powiedzcos , Missi_16 & mendacity x3
dziękuję Słoneczka z całego serducha. <3
#2983 |
Zakorzenienie
|
kamisha & dresowa - dziękuję. ;* defacto - świetna ! ![]() ___________________ zatapiam się we wspomnieniach. było , minęło... jest jak jest , a co ma być to będzie. i na moim ramieniu wyliczysz ile jest nieskończoność mnożona przez wieczność. szczęście można osiągnąć tylko w jeden sposób - żyć dla innych. nic mi nie jest. tylko istnieję. wszystko to , co Tygryski lubią najbardziej. nasze drogi pocięte schodzą się z powrotem. musimy się spotkać , aby się ominąć. byliby doskonali , lecz wad im zabrakło. dotknąć deszczu. by stwierdzić , że pada. opętałeś mnie. umarły ociemniały dzień. tu , na pograniczu... opadają liście i choć moi sąsiedzi to sami barbarzyńcy , choć kilometry dzielą mnie od Ciebie. zawsze stawiam na stole dwie filiżanki.
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
zacznijmy kreować rzeczywistość. zatrzymaj moje oddychanie. uwielbiam Cię w sposób, którego nie umiem nawet sprecyzować. a on traktuje ją jak powietrze. udaje, że jej nie widzi choć wie, że ona istnieje. na jakich przesłankach opierasz swoje zdanie, że jestem silną kobietą ? wczoraj facet, dzisiaj gówniarz. z obojętnością wspominam to co minęło.
![]() |
#2985 |
Zadomowienie
|
-Sprawdź lusterka. -Ojj tak. Jestem przystojny. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Rozeznanie
|
Ty nadal oddychasz i znasz jakąś część mnie, ale ja nie jestem częścią, jestem całością, a tej nie poznasz już nigdy.
czasami bywają tak bardzo złe dni, że chce się przestać istnieć przynajmniej na moment. wszystko co zrobimy wychodzi nam gorzej niż zwykle. bo przewrócimy kubek z poranną kawą zalewając notatki które robiliśmy pół nocy, bo zgubimy klucze, bo ostatni autobus właśnie nam ucieknie. bo wszystkie rzeczy, które staraliśmy się zrobić dobrze wyszły źle. mam awersję na święto na literę 'W' wypadające co roku 14 lutego. proszę, go nie używać, w mojej obecności. Moje serce ma wiele spraw do poukładania. Wrzucanie ciebie w sam środek gmatwaniny byłoby po prostu nie fair. Zarówno wobec ciebie jak i wobec mnie. miłość to świadomość, że jest się kimś najważniejszym. to życie z kimś, kto przytrzyma za rękę, gdy ziemia się zatrzęsie. bez wątpienia jesteś więc moją miłością. wielką i najpiękniejszą. Kiedy czarne chmury sieją grozę na niebie, przypominam sobie, że mogę kiedyś stracić drugą szansę na przeżycie chwil, z których zrezygnowałam przez nieśmiałość, tchórzostwo bądź przezorność. Dzięki wam chmury za to, że jesteście. Szaleństwo to niemożność przekazania swoich myśli. Trochę tak, jakbyś znalazła się w obcym kraju - widzisz wszystko, pojmujesz, co się wokół ciebie dzieje, ale nie potrafisz się porozumieć i uzyskać znikąd pomocy, bo nie mówisz językiem tubylców. - Każdy z nas czuł to kiedyś. - Bo wszyscy, w taki czy inny sposób jesteśmy szaleni. Muszę zmajstrować sobie uśmiech, uzbroić się weń, schronić się pod jego opieką, mieć czym odgrodzić się od świata, zamaskować swe rany, wreszcie wyćwiczyć się w noszeniu maski.
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2010-02-12 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ??? kurcze ale mi miło ![]() Proszę nie zakochuj się w moich ciemnych dżinsach przecież mogę je pożyczyć przyjaciółce i w mojej różanej szmince i tak ją scałujesz ani we włosach bo mogę je obciąć, albo zafarbować ani w srebrnych szpilkach które w przyszłym sezonie będą niemodne i w chwili gdzie wszystko jest w jak najlepszym porządku jutro może wybuchnąć wojna i zacząć się koniec świata ani w oczach bo czasami są bezbarwnie szare w guście też nie lubię co jakiś czas go zmieniać ani w figurze bo co jak przytyję? ani w piwoniowych perfumach które właśnie się kończą ani w sposobie w jaki nalewam herbatę bo w przyszły poniedziałek mogę złamać rękę na w-f'ie ani w śmiechu przecież ja też czasem się martwię proszę nie mów że kochasz jeśli nie chodzi ci o mnie tylko o to co widzisz bo chce móc wierzyć twoim słowom i nie upaść z bardzo wysoka kiedy dowiem się o tym że twoja miłość to granda i blaga a ja zdążyłam ci oddać własne serce.
![]() |
#2988 |
Raczkowanie
|
`chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil ..
`marzeniami żyłam jak król, `Do końca wierząc, że los inny pisany jest, `uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski, `Kolejny raz , Kolejna łza .. Przez Ciebie _________________________ _________________ wiedziałam, że się nie zmieniłeś a jednak znowu Ci zaufałam, i chyba błędem było przebaczenie, kocham a zarazem nienawidzę, źle na mnie wpływasz . każdy twój pocałunek wywołuje przyspieszenie bicia mojego serca < 3 tęsknie za długimi spacerami przy blasku księżyca, wszyscy mnie ostrzegali przed Tobą, a ja głupia ich nie słuchałam. nie jestem jak bumerang. nie wrócę do Ciebie gdy mnie rzucisz. ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
BAN stały
|
Mrs Unfabulous-każdego dorwę prędzej czy później
![]() ![]() ![]() Świat wcale nie musi być czarny albo biały, nie musi być też różowy… dla mnie jest cały niebieski… jak kolor JEGO oczu
„To tu się wszystko zaczęło i tu się też skończy” powiedział i pocałował po raz ostatni W maleńkiej fiolce zamknięty cały twój smak mam… to tak na wypadek gdybyś któregoś dnia nie mógł być przy mnie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 |
Konto usunięte
|
Je veux te voitr des étoiles dans les yeux.
(chce zobaczyć gwiazdy w Twoich oczach) |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Raczkowanie
|
mówiłeś, że będziesz kochał mnie aż do śmierci.
ale ja widzę, że wciąż jeszcze żyjesz, kochany.
#2992 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję panienkom za pochwały
![]() - - -
Ofiara miłości. Roztłukła jego kubek, myślała, że pomoże jej to. Nie pomogło. Chwilę potem zaczęła sklejać miliony kawałków do siebie. Pustka. Samotność. Cierpienie. Nie zostawiaj mnie samej w tym pustym mieście.
#2993 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki po dlugiej przerwie
![]() ![]() ![]() Życzę samych perełek kochane ![]() *** W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Paulo Coelho Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku. Janusz Leon Wiśniewski To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Paulo Coelho Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś, bo nie mogłeś. Stanisław Lem Opisy pochodzą z "Cytaty.info"
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
myszka23101 - ale wielkie masz to serducho
![]() ![]() martiska - właśnie słowo "poluję" jest bardzo fajne ![]() ![]() Zaczarowana xdd, dontgivemenames - okradłam ![]() _____________________
Nie walczył, nie zabiegał, nie starał się. A Ona chciała, żeby rzucił dla Niej wszystko, pokazał, że tylko miłość się liczy, nic więcej. W Twoje ręce oddałam wolność woli w podzięce, a w jej miejsce, w szczęściu i niedoli, mam Twe serce. Ranił dalej, a Ona patrzyła na Niego z zaprawioną smutkiem radością. Szara rzeczywistość, zabiegani ludzie. Kolejnych siedem trudnych dni. Cholera, jak od tego uciec? A on powiedział tylko: "Nie kocham Cię, chyba proste". No nie wiem czy takie proste.
#2995 |
Raczkowanie
|
myszka23101 dziękować
![]() ![]() ___ słyszę Twoje imię w pewnych kręgach i to zawsze sprawia, że się uśmiecham. Odcień jej oczu trudno jest rozszyfrować. Mimo wszystko ona cała nie wbija się w żaden znany mi deseń. jara mnie to ze masz swoje zdanie i styl. oszaleć można przez presje, mam tylko dwie ręce i cały świat stresów. Pokazuj ludziom magię życia, zamiast tanich sztuczek.
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
Czuję się jakbym miała dwa serca. Jedno bije dla Ciebie, drugie dla mnie- abym mogła żyć dla Ciebie.
Złam to serce na pół. Przeżuwaj i spluń.Niech resztki spłucze deszcz.. Nie traktuj życia zbyt poważnie, i tak nie wyjdziesz z niego żywy. To nie narkotyki, papierosy, wódka czy magia, sprawiają, że ciemną nocą tańczę na niebie. Znów ten stan, że nie wiem, co mam robić, niby wszystko gra i niby o to chodzi. Papieros ma smak życia.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-02-12 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
powiedzcos - ej . że ja ?
![]() dziękuuuuję bardzo kochana ![]() ![]() ![]() ____ nigdy cię nie oddam nikomu na świecie za nic ! a jesteś wszystkim czego potrzebuje ukrytym w jednej osobie . i potrzebuję Cię tak jak serce potrzebuje bić. Pozwól mi znarkotyzować się Twoim zapachem. Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-02-12 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Rozeznanie
|
Gdybym mogła to bym wytapetowała sobie Tobą cały pokój. i to tylko po to by móc na Ciebie patrzeć w każdym momencie, chwili, gdy Cię nie ma w tym nieszczęsnym czasie. poddaje się, nie zdołam o Tobie zapomnieć ! niedobór wiadomości doprowadza mnie do obojętności. PS. nigdzie się nie ruszam z Twojego serca.
#2999 |
Wtajemniczenie
|
blondii69 - <333
_________________ teraz znam prawdę i jest mi lżej
może z czasem wszystko zrozumiem. każda noc przypomina mi nagich oczu Twoich blask, ogień, który zgasł. splecione dłonie, dwa oddechy jedna myśl, by czas zatrzymał się dla Ciebie chcę być najpiękniejsza każdy gest jak mgła otula mnie
#3000 |
Zakorzenienie
|
dontgivemenames - <33
_____ narysowała Ci wielkie serce na mokrym piasku. po chwili już go nie było, zniknęło wraz z odpływem morskiej fali. (...) gdyby uczucie naprawdę tak szybko znikało... - pomyślała. czuła jakby miliony igieł pod swoją skórą, wbijających się w jej mięśnia. Nienawidziła tego uczucia nienawiści, które uczestniczyło jej za każdym razem gdy słyszała jego imię. kończąc to po raz kolejny miałeś nadzieje, że Ona po paru dniach znów się do Ciebie odezwie, że przeprosi, choć wina wcale nie leży po jej stronie, że znów będzie pięknie a to marnie love story będzie jak najpiękniejsza baśń. nie.. nie ma już nadziei, widać nienawiść jest silniejsza. i Twoje słowa jakby wyrwane z kontekstu uderzyły w Nią ze zniewalającą siłą, która dławi duszę i tłamsi serce. i wszystko co kocham zapadło już dawno w wieczny, niekoniecznie zimowy sen...
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-02-12 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.