|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
szczerze to nie wiem
odebrac mam ja w ikei wiec jutro mamy kursa dobrze, ze P mieszka niedaleko ale sie ciesze mam nadzieje, ze P zyczenia sie spodobaja ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- aaaa i moj zabojczy makeup ide robic dolara dla P z papieru i obwine sreberkiem
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sobie ubrudziłam herbatką malinową
dopiero go czyściłam...a ja się właśnie tak zastanawiam, czy nie zacząć kupować takich pierdół typu właśnie pościel, wazony i inne rzeczy, na które mnie teraz stać i powoli gromadzić do mieszkania. Już wiem, jaka kolorystyka i styl będzie, więc chyba nie jest to zły pomysł. |
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Się tylko przywitam póki co ![]() Musze ponadrabiać od str 100, ale strasznie bolą mnie oczka. idę zakropić i moze uda mi się poczytać
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. ja kupowałam
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie uniwersalne rzeczy można zawsze do siebie dopasować.
Ja np. nakupiłam jakiś czas temu sporo kwadratowych wiklinowych koszyków, bo wiem, że idealnie nam podpasują do regału
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my nic nie wiemy, dlatego odkładamy tylko kasę
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba zacznę :P ja bym chciała już przeprowadzić się do idealnie urządzonego mieszkanka :P
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
anemeon jasne,ze dobry
![]() o zakladzie, gdzie "kolezanka" Mici pracuje jest na wp.pl ;p http://wiadomosci.wp.pl/gid,11936266...i,galeria.html widzialyscie? ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- hmn, ta w bikini jest jedynie zgrabna...ale biust ma mniejszy od mojego
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem że nie będzie różowo więc na początek zależy mi na tym aby chociaż ściany odświeżyć i położyć swoje kolory P ma całą wizję, 20 tys z kredytu będzie na remont, a to co uzbieramy na podstawowy sprzęt (lodówka, kuchenka itd) kolejne rzeczy z czasem kupimy, między innymi za pieniążki z wesela
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też jak się tylko zrobi cieplej, to biorę się za bieganie I mam nadzieję, że też pomoże mi na mój brzuchol ![]() Cytat:
![]() Myślę, że takie gromadzenie rzeczy wcześniej, to naprawdę świetny pomysł. Ja niestety nie mam gdzie tego trzymać, ale zastanawiamy się z Ł., czy nie kupić teraz jakiegoś dużego telewizora. Ja bym była za, ale on uważa, że za 1,5 roku będą już całkiem inne ![]() A mnie tam wsio jedno, a już taki wydatek by był z głowy, a teraz by sobie wisiał u niego w pokoju na ścianie. |
||
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dottta my byśmy chcieli na początek, zanim zamieszkamy zrobić podłogi i ściany, a wyposażenie z czasem powoli i jak teraz się orientujemy to chyba będzie trzeba mieszkanie P od jego mamy odkupić.... |
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
my zaczynamy w lato. Ściany i podłogi sprezentują nam moi rodzice, łazienkę babcia. Reszta to już my (tzn. konkretnie D.). Kuchnia nas nadszarpnie, ale pokoje to już tak sobie tylko szafy zostawiamy, bo reszta, wraz z drzwiami wszystkimi idzie out).
|
|
|
|
#3377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie macie z tymi remontami
tzn,ze wiecie co i jak...bo my biedne zuczki;p najpierw pewnie wynajmiemy w jakims bloku.bleeee....a potem kredyt i budowa
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Poczxytałam trochę, ale zdenerwowałam się, bo co napisałam, to mi się kasowało
Dziewczyny jutro na 11 jade po wyniki ostatniego egzaminuy. proszę trzymajcie kciuki, bo bardzo chciałabym zdać ![]() Wczoraj G po mnie przyjechał. oczywiście udawałm niedostępną i lekko sfochowaną hihi. nie kupił mi róży na przeprosiny, ale dostałam ładne czerwone majteczki hihiPrzeprisł mnie i nawet został na noc Uciekam, bo tato coś chce na kompie robić. Może wieczorkiem uda mi się na dłużej zajrzeć (bardzo bym chciała, bo się stęskniłam za Wami) Buziole
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
a co do kupna to my mamy laptopa haha;p no i mama ma dla mnie posciel i reczniki-posag,jak ona to mowi hehe
![]() a co do TV to nie oplaca sie teraz-nasz tez 1,5 teraz jest tanszy.bymsy mieli 42 cale zamiast naszych 32 za ta cene... ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- ma.ko |
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko to trzymamy kciuki za egzamin ostatni
ja idealnie potrafię grać sfochowaną lusesita - my chcielibyśmy kiedyś budować... ale nie wiem, na razie jeszcze mam nadzieję na poddasze nad mieszkaniem :P |
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
anemeon my tez mamy szanse na poddasze;p bo moja ciotka chyba sprzeda, bonie miszka tu...ale metraz jak kawalerka wiec nie oplaca nam sie kupowac tylko wynajac.no i nad rodzicami moimi...nie wiem czy chce mieszkac...a M. to juz wogole.mowi,ze beda widzieli jak wraca pijany z pracy
zobaczymy
|
|
|
|
#3384 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
My juz jesteśmy po zakupach i właśnie siedzę z kawką i ciasteczkiem ![]() Byłam na naszym meilu i ja takze zaraz coś wyślę Wszystkie jesteście śliczne Bambusiek mam do Ciebie bardzo podobną koleżankę, tyle że w Olkuszu![]() Miłego dnia życzę
|
#3385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podłogi ![]() Cytat:
a na dom nas wcale nie stać Cytat:
![]() ja jestem mistrzem
|
|||
|
|
|
#3386 |
|
Rozeznanie
|
No macie rację z tą technologią, ale za te 1,5 roku te najnowsze też będą kosztowały majątek, a tak byśmy już coś mieli. No ale może z prezentów się coś kupi.
U nas na razie z mieszkaniem lipa. Pod koniec roku będziemy myśleć. Czasem mam taką wizję, że po ślubie, ja w sukni, on w garniaku podprowadzi mnie pod klatkę i jak zwykle powiemy sobie "to do jutra" ![]() A tak serio, to będę mieć mieszkanie po dziadkach, ale oni niech jeszcze żyją 100 lat, także musimy myśleć o czymś swoim, a potem najwyżej sprzeda się tamto mieszkanie i spłaci kredyt, albo będziemy je wynajmować. A powiem Wam, że mam głupią ciotkę - mam nadzieję, że nie znajdzie mnie tu Mój dziadek ma siostrę, która jest starsza od niego. Mąż dawno zmarł - nie mieli dzieci. I teraz się okazało, że ta moja stara ciocia jest już na tyle niesamodzielna, że trzeba było ją umieścić w ośrodku. Zajmowała się tym siostra mojej mamy. A ciocia mieszkała w kawalerce. No i wiadomo, że stara ciocia już tam nie wróci, ale można było to mieszkanie wykupić. Wiadomo, siostra mojej mamy się nią zajmowała, więc miała do tego większe prawa. A przecież mieszkanie mieć wykupione to zawsze dobra inwestycja. Można było sprzedać czy coś.. Ale ona cały czas gadała, że nie ma kasy, żeby płacić czynsz i chyba to mieszkanie odda. To jej kiedyś powiedziałam, że gdyby chciała z niego zrezygnować, to ja bym była z Ł. zainteresowana i byśmy to wykupili. Na jakiś czas sprawa ucichła i teraz się okazało, że jednak oddała to mieszkanie nic nikomu nie mówiąc Wydaje mi się, że to z zawiści,że dziadkowie mnie przepisali mieszkanie, a nie jej dzieciom, więc tego mi też nie dała. |
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja babcia mieszka sama i ma 3 pokoje, teoretycznie by mogła komuś przepisać, lub poprosić aby jej kupić mniejsze czy coś ale że babcia milczy to my nie poruszamy tematu tylko musimy sami sobie radzić a ciotka niezła gnida
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
kocham takie "ciotunie"
![]() musze oblukac maila, co wstawilyscie nowego ![]() T'ai nas tez nie...no ale kredyt juz tak poza tym nie chcemy mieszkac w bloku M. cale zycie na wsi, ja w domku z ogrodkiem;p w bloku sie udusimy...ale narazie trzeba niestety...
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my do bloku przyzwyczajeni a co do domu...to pewnie by ciężko nam było nawet ratę kredytu płacić a co dopiero inne rzeczy |
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy dom, ale niestety nie we wro
będziemy musieli kupić mieszkanie....poza tym mamy pralkę, tv, mikser, żelazko i takie różne inne dziadostwa![]() kupiłam blaszkę jednak będzie cannelloni w sumie to samo tylko zamiast płatów będą rurki idę robić farsz bo P. kończy pracę o 15:00 więc ok 15:30 powinien już być ale korki na mieście, że masakraZałącznik 2866248
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-13 o 14:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

dopiero go czyściłam...

tzn,ze wiecie co i jak...bo my biedne zuczki;p najpierw pewnie wynajmiemy w jakims bloku.bleeee....a potem kredyt i budowa
idę robić farsz