|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cytat:
Ja w poniedziałek dopiero was nadrabiać będę - lecę do dzieciaków. Pa pa
![]() |
#1772 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a szkołę ja sobie wlaśnie daruję. strasznnie byłam na nią nakręcona, ale mi przeszło. o porodzie, oddychaniu itp. spróbuję się dowiedzieć z innych źródeł, a przy dziecku na początku pomoże mi mama - już ustaliłyśmy że weźmie urlop jak urodzę. fajnie, bo sama bym się chyba bała pierwszej kąpieli itp... ja w życiu nie miałam na rękach niemowlaka, a noworodki to tylko na zdjęciach widziałam... trochę mnie to przeraża... ![]() Daf, to jest niby ta "brzydka i gruba" Ty? no kurczę, laska, kiedy masz urodziny? robimy zrzutkę na lustro, bo koleżance się chyba popsuło i nie widzi na co patrzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Raczkowanie
|
Co do koszmarów sennych...wczoraj TŻ był na piwku z kolegami
![]() ![]()
#1774 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=margo80;17159260]ja znów niewyspana. nie dość, że mi się dzidek ułożył nisko i bolało całą noc jak na okres, to jeszcze jak już w końcu zasnęłam, przyśniło mi się, że dostałam wielkiego krwotoku. chyba weszłam w fazę koszmarów ciążowych...
musze pogonić małża, żeby się zebrał. pojedziemy załatwić kilka spraw, między innymi wykorzystam go do noszenia zapasu zgrzewek wody ![]() mnie tez sie ostatnio snia koszmary dzisiejszej nocy to snilo mi sie ze moj tż zle ustawił łozeczko w pokoju i tapczam ze szłam i szłam do mojej niuni a nie mogłam dojsc chodz pokoj to 3x3 normalnie jak sie obudziłam musiałam sie porozgladac gdzie jestem a mała juz mi 2 miesiac siedzi na szyjce i harce odprawia poprostu daje mi z głowki to obie wiemy jak to potrafi boleć ech ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1715977 0]ale duża już ta Twoja dzidzia ![]() a szkołę ja sobie wlaśnie daruję. strasznnie byłam na nią nakręcona, ale mi przeszło. o porodzie, oddychaniu itp. spróbuję się dowiedzieć z innych źródeł, a przy dziecku na początku pomoże mi mama - już ustaliłyśmy że weźmie urlop jak urodzę. fajnie, bo sama bym się chyba bała pierwszej kąpieli itp... ja w życiu nie miałam na rękach niemowlaka, a noworodki to tylko na zdjęciach widziałam... trochę mnie to przeraża... nie no ja miałam kontakt i mam niemowletami jasne tez jest ze bedzie panika bydła bo inaczej sie patrzy na swoje dziecko ty tez sobie dasz rady jesli chodzi o dzidzie ![]() mnie najbardziej chodzi o sam poród ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mi często potrafią się śnić jakieś "końce świata", kataklizmy, masakry... nawet dzisiaj coś było - została już garstka ludzi na ziemi i trzeba było walczyć o przetrwanie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Kitty jaki seeen! Straszny!
Ja koszmarów już jakiś czas nie miałam. ale dzis ogolnie źle spałam, nie moglam zasnąć. I śnił mi sie papieros.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Zadomowienie
|
![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1715977 0]Daf, to jest niby ta "brzydka i gruba" Ty? no kurczę, laska, kiedy masz urodziny? robimy zrzutkę na lustro, bo koleżance się chyba popsuło i nie widzi na co patrzy ![]() ![]() ![]() a urodziny mam w lipcu, ale w tym wieku już sie nie obchodzi ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1779 | ||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() kardashi ochraniacz super ![]() Dziewczyny ciuszki śliczne ![]() Cytat:
![]() I super, że z dzieckiem wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ślicznie wyglądasz i gratuluję kolejnego tygodnia ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() Mój Tż jakiś czas temu wybrał się na wieczór kawalerski, tydzień wcześniej prosił, żebym Go puściła, nawet na zakupach nie marudził co się rzadko zdarza ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Ślicznie wyglądasz... i piękna masz bluzeczkę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może zawieźć go do innego miasta? w końcu tu o życie chodzi Dafreen-wyglądasz prześlicznie ![]() aż wstyd się pokazywać teraz ![]() no,ale pstryknęłam to się pokażę |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Daffprześlicznie wyglądasz, my Ci chyba fatycznie to lustro kupimy
![]() Kittyja pikole ![]() KasiaaXno siedzenie samej w domu to masakra. Ja od początku siedzę- leżę- z małymi przerwami kiedy mogłam "nie leżeć" i mnie trafia bo żebym mogła coś zrobić, to nie ma szans. A ile można książek czytać, TV oglądać i siedziec na necie. Ale wiem że to dla dobra dzidzi, ale i tak mnie wkurza jak się M zabierze, bo jemu sie jakieś rozrywki należą, a ja do ciężkiej cholery to co? ![]() No i niech mi tylko przyjedzie i zacznie oglądać olimpiadę, albo jutro to mu zrobię taki sajgon że się pokicha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Daff, Ann śliiczne macie brzuuszki
![]() Kupiłam sobie majtalony ciążowe. Najmniejsze -S. i za duże. |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Rozeznanie
|
Witam sobotnio mamusie
![]() Gratuluję szczęśliwych wizyt ![]() Kardashi super ten ochraniacz, ja zamawiam sobie właśnie od tego sprzedawcy cały komplet - fioletowy ![]() Daf, AnLee - śliczne jesteście i macie super zgrabne brzusie ![]() Daf - ta bluzeczka ze Stradivariusa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zastanawiam sie czy nie zwrócić i nie wziąć białego. bo jest strasznie żółty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
Kardashi ja kiedyś zamówiłam też aż 3 szt rozmiar M. I maskara
![]() ![]() tak że leżą i czekają sama nie wiem na co, bo mam nadzieję ze nigdy w nie nie wejdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Daffprześlicznie wyglądasz Kitty snu nie zazdroszczę, moje to pikuś przy czymś takim. Myszka wiem o czym mówisz jestem z lublina i znam podobną sytuację. My sami próbki na badanie musieliśmy zawieść do instytutu do Puław gdzie zostały przebadane, na szczęście to nie był wirus AH1N1. kardashi ochraniacz super Edzia400 Super, że z córcią wszystko ok emerald , edzia ja też szkołę sobie odpuściłam, choć bardzo chciałam zobaczyć jak to jest, ale z opinii dowiedziałam się chyba wszystkiego już na ich temat, no i w sumie to nic nowego bym się nie dowiedziała margo80 widzę że podobnie spałyśmy, jeśli można to tak nazwać ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- takie duże te majtki,skoro i rozmiar "s" jest za duży a istnieje jakieś "xs" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Raczkowanie
|
Świetnie wyglądasz!
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Kardashi chiałam kupić ten sam ochraniacz plus śpiworek i rożek, ale skoro piszesz że jest szorstki to może odpuszcze a tak mi się podobał ten komplet, kurcze i kolor mówisz że też nie taki jak trzeba, chciałabym wszystko w kremie, ale skoro to jakiś odcień żółtego to nie wiem, trochę mnie to zmartwiło, już myślałam że znalazłam to co trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
dzięki mamuśki!
![]() ale oczywiście zgrabnie to ja się nie czuję ![]() Olivka-to może sprzedaj na all? ![]() dla mnie większość tych ciążowych ciuszków okropnie leży jest duuuużo za duże.Ale ja kurdupel jestem,więc pewnie dlatego.chociaż dostałam ostatnio w spadku od koleżanki jedne spodnie i nawet całkiem całkiem wygodne i w miarę leżą.Na pewno na końcówkę ciąży się przydadzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie czy któraś z Was słyszała lu może ma pieluchy wielokrotnego użytku, cos jak na tej stronie link http://www.pieluszkarnia.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-02-13 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Raczkowanie
|
Nic innego mi nie pozostaje ja popatrzeć jeszcze po sklepach i hurtowniach przynajmniej bede mogła to obejrzeć i dotknąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry, cześć i czołem
![]() Melduję posłusznie, że pogoniłyście mnie do nauki na 4 ![]() ![]() Napisałyście tyle, że zapomniałam, co chciałam pisać ![]() Naoglądałam się waszych ciuszków i teraz powstrzymywać się muszę, by nie lecieć dalej kupować ![]() A teraz pytanie roku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zadomowienie
|
SEXI MAMUŚKA
![]()
#1797 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17164383]Dzień dobry, cześć i czołem
![]() Melduję posłusznie, że pogoniłyście mnie do nauki na 4 ![]() ![]() A teraz pytanie roku ![]() ![]() ![]() Gratuluję 4 i 5 ![]() Nie mam jeszcze z czego wybierać wiec problemu nie mam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17164383]Dzień dobry, cześć i czołem
![]() Melduję posłusznie, że pogoniłyście mnie do nauki na 4 ![]() ![]() Napisałyście tyle, że zapomniałam, co chciałam pisać ![]() Naoglądałam się waszych ciuszków i teraz powstrzymywać się muszę, by nie lecieć dalej kupować ![]() A teraz pytanie roku ![]() ![]() ![]() No to gratulacje ![]() i dziękuje,ciesze się że smakowały ![]() Ja jeszcze takiego ubranka nie kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja też na zwolnieniu od środy (szanowne panie wypisały mi na szczęście zwolnienie z symbolem B) i szczerze mówiąc mam serdecznie dość tego siedzenia w domu ![]() ![]() Ja do szkoły rodzenia będę chodzić. Juz w tym tygodniu mieliśmy zacząć, ale ze względu na chorobę zaczniemy od najbliższego wtorku. U mnie jest to szkoła przy szpitalu w którym chcę rodzić, kosztuje 350zł, zajęcia trwają 5 tygodni, we wtorki są wykłady, a w środy ćwiczenia. Zajęcia prowadzone są cyklicznie non stop więc można zacząć chodzić w dowolnym momencie, najważniejsze, żeby zaliczyć cały 5-tygodniowy cykl. Zalecają rozpocząć kurs w okolicach 30 tygodnia ciąży, ale ja wolę chodzić juz wcześniej. Ukonczenie kursu gwarantuje indywidualną salę do porodu rodzinnego bez dodatkowych opłat. Na siku w nocy wstaje 1 raz albo wogóle, ale wówczas mam już tak pełny pęcherz, że aż boli ![]() ![]() A i jeszcze jedna rzecz - puchną mi dłonie. Stopy raczej nie, głownie dłonie i to prawa szczególnie. Tez tak macie? Martwię się, zeby to nie było zatrucie ciążowe, ale ciśnienie mam niskie, ok 60/90-100. W poniedziałek idę na badania zeby sprawdzić czy z resztą wszystko ok ![]() Czytam Was regularnie, ale tak pędzicie, że zwykle jestem kilka stron do tyłu ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
szaja gratki!
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- kardashi pamiętaj żeby ubranko nie tylko było ładne ale też wygodne dla maluszka i dobre dla Ciebie do założenia i przewinięcia.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.