|
|
#1651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
no więc wróciłam z Galerii Bałtyckiej, oczywiście byłam w Zarze
. Przymierzałam ten granatowy płąszcyk ale sobie go odpuściłam, ładny , ale troszkę za krótki dla mnie, sięga mi do połowy uda, a wolę długość przed kolana ![]() Z wyprzedaży kupiłam sobie szarą bluzeczkę z łezką na plecach i marszzceniami na ranionach - 59 zł z 159 zł , kupiłam też czarną dłuższą bluzeczkę też z marszceniami i delikatnymi poduszkami na ramionach - też za 59 zł ze 159 zł Torebki jakies nowe widziałam ale dalej mi żadna w oko nie wpadła Na pocieszenie w Mango kupiłam pąłszczyk - trencz ale ze stójką za 169 zł z 369 zł i kozuszek w Bershka za 49 zł !!! z 299 zł !!! Olliecoco - niestety nie ma już tych marynarek dresowych, została tylko czarna ale L i dwie te dresowe ale ze stójką.... - zresztą one wiszą już chyba tam od miesiąca.... obie M, ale moim zdaniem to L albo i nawet XL - coś im się chyba numeracja pochrzaniła
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-02-13 o 16:28 |
|
|
|
#1653 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam za male OT, ale uzytkowniczka o ktorej wspominam ponizej najczesciej bywa w tym watku
paryzanka202, wykorzystalas bezprawnie w swojej aukcji z ramoneska ze stradivariusa moje zdjecia oraz opis. nie wyrazilam na to zgody, zignorowalas moje kilkakrotne prosby o usuniecie zdjec, ostrzezenie ze strony allegro takze nic nie dalo, tak wiec ponawiam cala akcje w tym watku |
|
|
|
#1654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilkakrotne prosby? Wybacz,ale dostalam jedna wiadomosc, ktora odczytalam po sprzedaniu kurtki. Prosze nie naciagac prawdy. Za wykorzystanie zdjec przepraszam. Uwazam jednak,ze skoro chcialas sie ze mna skontaktowac nalezalo to zrobic przez pw. Poza tym wykorzystanie opisu? Bo napisalam,ze ma nity i jest na podszewce Czyli skoro zgodnie z prawda kurtka jest typu ramoneska,ma na jednym z bokow nity, jest ze skory, to nie powinnam tego pisac, bo Ty uzylas juz tego w swoim opisie? Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-02-13 o 17:28 |
|
|
|
|
#1656 |
|
Rozeznanie
|
primo, aukcja jest ponownie wystawiona - z tym samym opisem oraz zdjeciami, ktorych autorem jestem ja.
secundo, skopiowane zostaly cale sformulowania z opisu, zmienilas jedynie info o rozmiarze. w regulaminie allegro jest info o autorstwie dot. zdjec i opisow. kontaktowalam sie z toba kilkakrotnie, wiem, ze dostalas takze maile z allegro - gdyby byla reakcja z twojej strony, to nie byloby potrzeby pisania ani pw ani zamkieszczania postow w watku. w momencie, gdy usuniesz zdjecia i opis z zaukcji, sprawe uznam za zakonczona. jeszcze raz przepraszam inne uzytkowniczki za OT |
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Paryżanka i Kociłołek - nie lepiej pisać Wam na PW ?
To jest wątek o Zarze ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- nie chce mi się robić foto.... Już czeka sterta rzeczy do obstrykania i wystawienia na all
|
#1658 |
|
Rozeznanie
|
racja, reszte korespondecji zamieszcze juz w formie pw, ale niestety jedynie publiczny kontakt z paryzanka ma moc sprawcza
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz,ale jak ktos pisze na forum publicznym osobiscie do mnie rzeczy z ktorymi sie nie zgadzam to nie dziw sie,ze odpisuje Nie mam zamiaru prowadzic tutaj z ta osoba korespondencji, odpowiedzialam jedynie na jej zarzuty. Uwazam,ze od poczatku powinna do mnie pisac na pw. Nie dostalam paru wiadomosci tylko jedna, i jedna od allegro w ktorej pisalo tylko,ze moge skontaktowac sie z uzytkowniczka i przedyskutowac sprawe. Ps. Wklej zdjecia lowow Jestem baaardzo ciekawa tych bluzek z poduszkami.A i PS. do kociolka Nie mam Twoich zdjec i opisu, mozesz sobie sprawdzic Nie klam prosze ,ze kontaktowalas sie ze mna kilkakrotnie bo mam od Ciebie jedna wiadomosc. O ktorej wspomnialam wczesniej. Skoro nie mam Twoich zdjec ,ani Twojego opisu to tak jak wspomnialas, nie mamy o czym rozmawiac, Pozdrawiam jesli masz jeszcze jakies watpliwosci to zapraszam na pw.
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-02-13 o 17:55 |
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie przegladam torebki na etorebce i zauwazylam,ze modelka ma szary zakiet z Zary, ten co zamowilam na allegro. tylko u niej nie widac tych poduszek.
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
kurczaki znów jestem na minusie ...
"wymieniłam" jedną marynarkę zyskując 50 PLN, z czego jestem baaardzo zadowolona ![]() ale kupiłam bermudy za 60 i skórzane czarne baleriny za 60, więc znów jestem do tyłu ![]() ehhh |
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na drugi raz pamiętaj, że jak piszę, że nic nie ma, to naprawdę znaczy, że nic nie ma, a nie że Was robię w balona ![]() I gratuluję bluzeczki! Ja cieszę się jak głupia z tej mojej zeberkowej spódnicy znalezionej też na Targówku za śmieszne 35 zł ![]() Chyba teraz tam będę jeździć do Zary ![]() Widziałam na all, bardziej podoba mi się na zdjęciach katalogowych na modelce niż na real ![]() Ja niestety też wciąż bezskutecznie rozglądam się za tą idealną pudrową marynarką.. ![]() Miałam nadzieję, że może ta z Top Shopu (zdjęcie w załączniku) spełni moje wymagania, ale niestety.. materiał jest tak samo sztywny jak w przypadku tej z Zary
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jego juz nie ma w zarze,bo to stara kolekcja i rozeszly sie na poczatku sale Asiu, mnie tez ta z vero sie bardziej podoba na modelce, wiec zrezygnuje z niej. A tak marzy mi sie pudrowa marynarka
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
Gonia, Paryzanka202 też myślałam, że to stara kolekcja
, ale jak nowa to jeszcze lepiej! Gonia, zwróciłaś może uwagę ile kosztowała?Hmm, znalazłam ćwiekowe botki rozmiar 38, pamiętam, że keidyś się za nimi rozglądałaś . Dziewczyny, wiecie może z jakiego sklepu jest to zdjęcie? Znalazłam te repliki burberry na allegro za 399 zł , pewnie z jakością jest słabo (mniemam, że to coś w a'la japan style). Z reguły staram się trzymać na dystans od wszelkich replik, ale muszę przyznać, że tym butom bym się jeszcze przyjrzała... ![]() Jeśli chodzi o pudrowe marynarki to rzeczywiście chyba teraz to marzenie każdej kobiety, sama z chęcią bym jakąś przygarnęła. Pamiętam, że ta z zeszłego sezonu wiosna/lato była na mnie strasznie duża, nawet najmniejszy rozmiar, a szkoda, bo była taka piękna
*tu znajduje się mądry cytat podnoszący świat na duchu* Edytowane przez la dra Czas edycji: 2010-02-13 o 19:03 |
|
|
|
#1666 |
|
Organizatorka
|
la dro wczoraj natknęłam sie na nie na ebay-u
W wersji zamszowej tez są duzo taniej nie wychodzą :/http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...#ht_7699wt_758 Co do dresowych marynarek to Mango zdaje sie miec jakąś na stanie, bo jest na asosie : http://www.asos.com/Mango/Mango-Marl...rt=-1&clr=Grey jest jeszcze taka z ciekawszą podszewką : http://www.asos.com/Asos/Asos-Jersey...rt=-1&clr=Grey I coś pudrowego ![]() http://www.asos.com/Asos/Asos-Silk-B...rt=-1&clr=Pink |
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
byłam, wóciłąm i ... nic w zarze nie kupiłam
niby coś tam dołożyli, ale nic nie było godne zabrania ze sobą do domu ![]() dziecku kupiłam za to spodnie i torebkę ![]() reasumując uważam dzisiejsze zakupy za nieowocne ![]() no nie licząc spódnicy z mohito marynarki tej jasnej za 399 niestety nie było |
|
|
|
#1668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo sztywne jak płachta albo lejące jak szlafrok ...
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pudrowa z Asosa jest najbliższa mojemu ideałowi, ale nie wiem, czy ryzykować 65Ł + koszt przesyłki.. ![]()
|
|
#1670 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Co do pudrowej to poczekałabym na jakieś zniżki, czasami Asos daje kody zniżkowe na facebooku nawet 25% W sezonie jesienno zimowym były aż 3 razy tak ni z stąd ni z zowąd
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż marynarki, wiadomo, zawsze jest lepiej najpierw przymierzyć No ale jak widać, nie można mieć wszystkiego
|
|
#1672 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze jezdziłam do Arkadii ale jesli tam juz nic nie ma to gdzie warto pojechać?
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym myślę, że Zary bardziej na obrzeżach.. Promenada, Blue City? Niestety ostatnio nie byłam w żadnej z nich więc nie mam informacji z pierwszej ręki
|
|
#1674 |
|
Organizatorka
|
nawet widze, że takie strony są
![]() ![]() :http://www.vouchercodes.co.uk/asos.com http://www.retailmenot.com/view/asos.com Niestety z asosem nigdy nie wiadomo, ale ta jest 100% silk - chyba nie może być źle. Trzeba dobrze oglądać zdjęcia i w miare możliwości wyobrażać sobie materiały
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to już sama zgłupiałam.... - ale nawet się dziwiłam, że dali znów coś ze starej kolekcji w nową..... Ale to samo zrobili z pewną bluzeczką, którą przymierzałam na 100 % ze starej kolekcji , a ona znów wisi w nowej kolekcji i oczywiście w nowej cenie....
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-02-13 o 21:12 |
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o której bluzeczce piszesz?
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bluzeczka, taka elegancka, do pracy.... mierzyłam ją z myślą do czarnej spódniczki.... ona jest dosyć cieniutka, w taką jakby ,,kurzą stopkę" ale taka większą.... a przy guziczkach miała szeroki pas w paseczki.....
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Czy widziałyście w zarze te trencze?
|
#1679 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje Jeanne
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) gdzie jak gdzie, ale nie w Zarze ![]() Bluzeczki nie kojarzę, ale marynarkę, jak tylko na nią trafię, dokładnie obejrzę Swoją drogą ta z zimowej kolekcji kosztowała początkowo około 250 zł więc nawet jeśli to ten sam model, to przynajmniej cena niższa ![]() Zapomniałabym się z tego wszystkiego pochwalić Otóż zachęcona przykładem Izy poszłam sobie dzisiaj pogrzebać na stołach z przecenami, w prawdzie dla siebie nic nie znalazłam, ale parze - leżą legginsy przeceniona na 16,90! Reszta z ceną 59 zł Poszłam więc z nimi do kasy, cena oczywiście wyskoczyła 59 zł, ładnie się uśmiechnęłam, poprosiłam menadżera i dzięki temu mam dla mamy spodnie o ponad 40 zł taniej
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

. Przymierzałam ten granatowy płąszcyk ale sobie go odpuściłam, ładny , ale troszkę za krótki dla mnie, sięga mi do połowy uda, a wolę długość przed kolana 

materiał jest tak samo sztywny jak w przypadku tej z Zary
, ale jak nowa to jeszcze lepiej!
Gonia, zwróciłaś może uwagę ile kosztowała?