|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() To dajesz czadu ! ![]() Ja też kiedyś myślałam o informatyce. Taki przyszłościowy zawód, a lubię takie techniczne sprawy. Jednak to było dawno, a teraz mam inne plany, czy może lepiej marzenia. Dobry Ferie, feriami, a ja od rana z książkami. Właśnie skończyłam z biologią (jestem na dobrej drodze do skończenia całego materiału w lutym), a zaraz idę do ang. Słyszałyście o tym wypadku w Vancouver ? Szkoda mi tego chłopaka, taki młody był (21lat)... A ci organizatorzy, szkoda gadać. Dzisiaj czytam na Onecie wypowiedź jednego z nich, że wszystko w porządku było ze zjazdem, a potem sam sobie zaprzecza i mówi "zabezpieczyliśmy tylko ten fragment trasy" (na kt. doszło do wypadku). No więc, nie wszystko było w porządku. Światem rządzi komercja, a życie jednego człowieka? Co to w porównaniu do kokosów, jakie można na nim zarobić...
|
|
#3992 |
|
Zadomowienie
|
cytowałam Was, cytowałam i.. musiałam jechać
![]() Justyna miłej zabawy Ewciu, mam nadzieję, że z Twoimi kotkami już lepiej Martyna, masz jeszcze czas na przemyślenia ![]() aaa, mi się zawsze jakieś moje ulubione spodnie przecierają, bÓ. idę się wykąpać, umyć włosy i chyba pojadę do koleżanek na noc ![]() mam ferie już jutro jadę CHYBA z TŻtem do focusa do kina, będzie fontanna czekoladowa
|
#3993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak chciałam oglądać ceremonie otwarcia igrzysk, że znowu zapomniałam skleroza... starzeję się po prostu dobra idę dalej do matmy, bo potem mnie biologia czeka
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam 'Grease' czy jak to się tam pisze. Ale śmieszne było.
![]() Coś o niemieckim pisałaś to myślałam, że po niemiecku. xD Lekarza się nie boję, tylko tego, co mi powie. Cytat:
![]() Cytat:
super warunki. ![]() ----------- boję się. Wiecie co? Na kosmetologię był wyższy próg niż na medycynę.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-13 o 16:46 |
||
|
|
|
#3996 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to że nie będziesz chciała matury poprawiać, to źle? chyba masz studiować to, co Ci się podoba. ![]() Cytat:
ciuszek ciuszkiem, to takie oklepane, kurczę chciałabym sama coś zrobić, ale faceci nie są tacy ckliwi, żeby go to faktycznie zachwyciło. chyba, że coś upichcę/upiekę i jakiś drobiazg ubraniowy ale też nie chcę na siłę, żeby sobie wybierał coś.masz rację, że ciekawiej A co mówią o tym kierunku? mogłąbyś podpytać? gdzie studiują? jak wyglądają te studia? Cytat:
mój 26 lutego ![]() a słuchawki to dobry pomysł, bo mu się przyda. |
|||
|
|
|
#3997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na katar polecam otrivin. zwęża naczynia krwionośne i nie czuć zatkanego nosa. Cytat:
![]() w wakacje w tamtym roku używałam od koleżanki i mi się spodobała. za zapach przede wszystkim, ale też ładnie wygładzała włosy. wróciłyśmy, zamówiłysmy, zaczelam uzywac i mialam wrazenie, że mam.. nieuczesane wlosy po niej. takiej splątane. ![]() sprawzilam na wizazu i sa dwie z identycznym opakowaniem a innym skladem, i z tym co ja mam (dłuższym) czasem są tego typu "problemy" ![]() wiec oddalam ją koleżance i używam teraz odzywki od szamponu koloryzujacego. uwielbiam nie wiem co bedzie jak się skończy. ooooj, zawsze można spróować z dwoma kierunkami poza tym, złóż na wszystko, po maturze pomyslisz. zobaczysz gdzie się dostałaś. pomyśl o tym co Cię kręci, co jest przyszłościowe Cytat:
znowu jesteś chora koniecznie idź do lekarza. tylko uwazaj na antybiotyki ( )wow ![]() --------- hej ale się wczoraj rozluźniłam wreszcie.tego mi było trzeba. bo już mialam dość. tylko jestem teraz padnięta. |
|||
|
|
|
#3998 |
|
♥
|
Beata na kosmetologię biorą podstawę dlatego taki próg .
muszę poszukać tych odpowiedzi gdzieś miałam - w ogóle o tym zapomniałam
|
|
|
|
#3999 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opinie na tropicielu zmonopolizowali studenci PP i tylko narzekają ![]() Zdjęcia ze 100 pokażę ![]() Martynie raczej chodziło o to, że na geodezji jest też informatyka ![]() Ale jakie branie, tam jest sporo dziewczyn. Branie to będę mieć JA jak śmignę na tą elektronikę albo mechanikę pomijam to, że połowa chłopaków to pewnie będą takie typowe Cześki ![]() Cytat:
![]() Ja cały czas myślę i też złożę papiery, ale nie na taką typową jak programowanie, ale bardziej elektroniczną ![]() Cytat:
w życiu bym nie pomyślałaCytat:
|
||||
|
|
|
#4000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny pomysł na spędzenie Walentynek, a na jaki film jedziecie? Cytat:
![]() No ja chyba słuchawki, a Ty już masz jakąś idęę? : ) Cytat:
(btw - my z TŻem nazywamy ją Kalosz, a nie Kallos, wyobraźcie sobie jak to brzmi: nałożyłam sobie dziś Kalosza na włosy. )A ta odżywka nie jest dostępna bez szamponu?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#4001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi o to, że jako przedmiot na geodezji wystepuje. no i właśnie się obawiam tego programowania ![]() coraz mniej czasu ![]() chyba dosyć trudne,z tego co mówiła baba od matmy. Cytat:
![]() aaaa, Marta , wiem czemu A. rezygnuje z tej technologii chemicznej (to co gadałyśmy, ze potem jest ta specjalizacja z kosmetyków).. to rezygnuje bo jej się nie podoba, że za łatwo i za mało chemii. i weź zrozum kobietę ![]() a ja już sama nie wiem. złożę i tu, i tu. i skandynawistyka, i geodezja. a potem się będę martwić.
|
|
#4002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pisałam wczoraj, że idę do koleżanki ![]() taka mała ympreza ![]() wszystkim mój gyros smakował ![]() Cytat:
hm, chyba nie mam ![]() coś upiekę, ugotuję... może pizzę w kształcie... a co dalej to nie wiem. no a ja mam teraz dylemat, czy po prostu Kalosz ( ) mi nie pasuje (na wakacjach ma sie zupelnie inne odczucia, wlosy mialam i tak splątane ciągle od wiatru, wody itd...), czy to faktycznie ten inny skład.ale nawet nie mam ochoty testować jeszcze myślałam, że te proteiny może źle działają na moje włosy, bo też cos takiego czytałam.no ta odżywka niestety nie, bo to taka z tych dodawanych do farb/szamponów koloryzujących. takich nie sprzedają oddzielnie. zazwyczaj są w saszetkach, ta akurat w malutkiem buteleczce. Cytat:
to przez moją A. bo ciągle jakies zbereźne historie opowiadała ![]() łaaa zależy co dla kogo znaczy łatwo i mało chemii. ciekawa jestem jeszcze przedmiotów tam... i pod jakim to kątem jest.zlóz i tu i tu, moze do czerwca poczujesz, co Cie bardziej kręci. kocham nową reklamę Heyah sru, sru. |
|||
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra szybko odpiszę, bo lecę do weta.
Dorota z kotami nie jest lepiej. Beata o jaa nie wiedziałam, że na kosmetologi jest większy próg. W ogóle to mi się bardzo marzyła kosmetologia. Uważam, że to jest świetny kierunek. Martyna w sumie to masz problem. Bo to i to Cię kręci nie? Może z czasem się dowiesz, co jest lepsze dla Ciebie. ![]() Marta, też lubię tą reklamę. No to sru. lecę;*
|
#4004 |
|
♥
|
Wiadomości z ŚUM w katowicach :
Kandydaci, którzy zdawali maturę z chemii lub biologii na poziomie rozszerzonym, a ubiegają się o przyjęcie na kierunek studiów, na który przyjęcia odbywają się na podstawie punktacji uzyskanej z w/w przedmiotów na poziomie podstawowym (studia I stopnia: kosmetologia), są zobowiązani do przeliczenia uzyskanej punktacji według tabeli. |
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Aa, ja tylko na moment, bo zaraz będzie Tż z rodzicami
![]() Pół godziny temu myślał, jak wziąć wódkę - najlepszy pomysł - ja wezmę swoją dużą torbę, z którą chodzę do szkoły, tam wrzucę małą, którą chciałam wziąć i dwie połówki ![]() Nie radzę sobie z założeniem pończoch do paska ![]() Trzymać kciuki, żebym się nie wywaliła idą przez całą salę na 11cmowych szpilkach, jak będę dawać kwiaty wychowawcy |
|
|
|
#4006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę z pończochami ![]() i za szpilki też kciukam ![]() Cytat:
napisz co z nimi, jak wrócisz.też mi się marzy ta kosmetologia ![]() ale jak powiedziałam to tżtowi, jego pytanie: chcesz być kosmetyczką? ![]() sru sru
|
||
|
|
|
#4007 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niewiem.kurdeCytat:
Cytat:
Cytat:
i bardzo dobrze ![]() Cytat:
hej ;* wzięłam się za prezentację. muszę się zastanowic nad jedną książką , bo kurde niewiem czy się nadaje.no ale coż. na dodatek dostałam @. do tego doszły moje humorki zmienne, ciągłe myslenie o prawku no i czułam że oszaleje po południu. ale poszłam na spacer i przeszło ;]. |
|||||
|
|
|
#4008 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znowu? chyba nadal. ![]() To pewnie jest na 400 punków w takim razie. Muszę jeszcze poszperać. Cytat:
![]() No to chyba zamieszałam wcześniej. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Baw się dobrze. ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- nk najlepszym źródłem informacji. właśnie się dowiedziałam, że 16-letni chłopak popełnił samobójstwo. ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- No to znalazłam warunki przyjęć na kosmetologię. ![]() Podstawa liczona x 1, rozszerzenie x 1,5. Czyli te 178 było nie na 200 (jak na lekarskim) tylko na 300. Już, odkręcone. ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- No to znalazłam warunki przyjęć na kosmetologię. ![]() Podstawa liczona x 1, rozszerzenie x 1,5. Czyli te 178 było nie na 200 (jak na lekarskim) tylko na 300. Już, odkręcone. ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- http://www.papilot.pl/article/7546/Z...iku-VIDEO.html zobaczcie to. kurna, ciągle 2 razy mi się dodaje.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-13 o 19:10 |
|||||
|
|
|
#4009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie większość zostawiała butelki w szatni, a potem jak już siedzieliśmy przy stolach był dosłownie nalot na szatnię ![]() Cytat:
![]() moja koleżanka była zdeterminowana na analitykę medyczną... złożyła papiery, zabrakło jej chyba 4-5 punktów i poszła na fizjoterapię, żeby nie marnować czasu i miała w planach poprawić maturę ew. próbować jeszcze raz z tym wynikiem.. ale tak jej się spodobała ta fizjoterpia, że póki co chce zrobić licencjat i poważnie myśli o magisterce.. chociaż mówi, że jak będzie mieć licencjat fizj. to spróbuje jeszcze raz na analitykę.. także w sumie dużo się nam może jeszcze zmienić z tymi studiami... niby na czymś nam bardzo zależy, ale rzeczywistość może się okazać inna, żeby nie powiedzieć brutalna ![]() no właśnie coś mi nie halo było ^^ ale albo mi się przewidziało albo te progi co podałaś były z 2003r.
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam Was, ale jakoś nie mam nastroju do cytowania.
Idę na ostatkową 19stkę zaraz, muszę po drodze jakąś flaszkę kupić. I czuję że w dobrym stanie nie wrócę. Pokłóciłam się z nim i mam zje.ba.ny humor. A jak w takim stanie będę pić, to do bólu ://. Chyba, że się jeszcze pogodzę, to wtedy spokojnie
|
|
|
|
#4011 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie sama nie wiem.wiecie.. wszyscy mi mówią 'a geodeeeezja.. w kaloszach po błocie w deszczu będziesz ganiać', 'aaa skandynawistyka.. i tak potem będziesz w Macu pracować' wkurza mnie to.. no bo kurcze.. może właśnie chcę latać w gumiakach po deszczu.. albo może właśnie skandynawistyka da mi satysfakcję, będę szczęśliwa? nie chcę też wybierać studiów jedynie z rozsądku 'bo będzie po tym praca'. dzisiaj nikt nie wie jak się ukształtuje rynek za 5-6 lat. ![]() ach. jak kociaki, Ewa? Cytat:
baw się dobrze Cytat:
stare ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
baw się dobrze ;*
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziękuję ;* |
|
|
|
|
#4013 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam ostatnio taki mętlik w głowie jeśli chodzi o studia, nie wiem do końca czego chcę i czy wybrany kierunek będzie mi się podobał... mniej więcej co miesiąc zmieniam kierunki na jakie chciałabym iść, czasem myślę, że najlepiej chyba by było zrobić rok przerwy i się zastanowić co konkretnie chcę robić, a za ten czas pojechać na jakiś kurs językowy za granicę. Najbardziej mi się grafika podoba, ale tam bym nie miała szansy się dostać... a z tą architekturą to trochę się boję, że nie dam rady, albo, że potem mi się nie spodoba czy coś...
Karmenka udanej imprezy
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Przywidziało Ci się.
Na 100% to były progi na rok 2009/2010. Cytat:
![]() Nie widziałam wcześniej tego. ![]() Dobrą fazę mieli.
|
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pizzę możesz w kształcie słoneczka - tzn. okrągła pizza i powyciągane paski z sera wokoło. Dla mnie Kalosz okazał się całkiem dobry, chociaż też włosy ssię plątały po umyciu. Ale są miękkie i gładsze. Najbardziej zależy mi, by tak mocno błyszczały, ale taki efekt daję radę uzyskać tylko prostownbicą, żadna odżywka ani maska nie dała rady do tej pory. I szukam ciągle, tej jedynej na całe życie. ( )A, no to pozostaje tylko kupić nowy szampon, taki sam z tą odżywką. ![]() Cytat:
;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
a to bardzo możliwe
![]() sprawdziłam trzeci raz i mi w przeglądarce na górze wyskakuje: Liczna kandydatów na poszczególne wydziały Akademii Medycznej w roku 2003" ![]() a może ja widzę to 2003, a tego tam nie ma
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ------------- bawię się mapą satelitarną. ale frajda. haha---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
aż sprawdziłam czy to na pewno 2009 choć byłam pewna, że tak i nie pomyliłam się. tam jest 2009.
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nic mam 2003
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
może monitor masz brudny w tym miejscu?
i zamazuje Ci się część dziewiątki. xD
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, mi na pasku nazwy też wyskakuje 2003
![]() także Kasia, nie martw się, nie jesteś sama ;P ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- a na pasku adresu jest 2009. może nie zmienili tego tytułu strony? a dane są aktualne?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

Ołka trochę rozmazało, dzisiaj będę godzinę wcześniej, to porobię zdjęcia 

super warunki. 

ale też nie chcę na siłę, żeby sobie wybierał coś.
Głowa mnie strasznie boli i chyba gorączka mnie bierze.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i bardzo dobrze 
)