|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American&Polish Girls część XV :)
najczęściej noszę jednak w ręce, ale jak się spiesze to łatwiej mi iść z torbą na ramię to no.. nie raz spada mi to ucho no ale nie jakoś specjalnie często. Jesli mam na maxa naładowaną torbę i ten kuferek jest 'rozłożony' to nie da sie nosić na ramieniu, a gdy jest bardziej płaski to tak jak zwykla torba
Ale co Tobie za róznica tylko do auta i spowrotem
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja teraz mam taka torebke ze ona jest do reki, a ma taki lancuch ze jak sie ja zlozy na tym lancuchu mozna zawiesic na ramieniu i czesciej na tym ramieniu nosze, mimo iz traci wtedy calkowicie na uroku, ja mam jakis lek przed noszeniem torebki w reku a juz po ulicy calkiem, nie wiem boje sie ze mi ja ktos wyrwie z reki taka schiza
![]() ta mi sie tez podoba, tylko cholerka tych workow nie lubie, ale moze sie skusze http://www.allegro.pl/item917121241_...0.html#gallerya taka moge miec za 60 zł jakos bo kolo mnie w sklepie jest http://www.allegro.pl/show_item.php?...077042#gallery w sumie tez mi sie podoba, doradzcie dziewczyny ktora z tych trzech
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2010-02-13 o 23:59 |
|
|
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
to noś na tak na złamaniu ręki .. no niewiem jak to okresic
początkowo wydawało mi się to głupie, ale u innych kobiet mi się podobało jak tak sie niesie torbę i polubiałam to Szczegolnie torby xxl
|
#1745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ALe teraz Wam powiem cos najlepszego.... zrobilam wlosy tym castingiem czarnym, a one na gorze dalej sa brazowe hahahahaha ![]() :![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe jak to brzmi ![]() Cytat:
![]() a powiedz mi z tych trzech co wstawilam ktora Ci sie najbardziej widzi i czy w ogole Ci sie ktoras widzi
|
||
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Ta 2 :d
|
|
|
|
#1748 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jesli to do mnie skierowane to wyslij jeszcze raz no jak tylko na dlon to tym bardziej nie wlozysz na ramię
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Niii...
Mam juz wylane trudno, widocznie czarny nie jest mi poprostu przeznaczony jutro zobacze jeszcze w normalnym swietle, ale nie wydaje mi sie, zeby bylo inaczej ![]()
|
|
|
|
#1750 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez lubie nosic torebki w zagieciu tak kolo łokcia prawie caly czas tak chodze bo mi tak wygodnie chyba ze mam taka na ramie długa
jakie torebki-kuferki wam sie podobaja ?? |
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
kamciurka ta 2 lepsza.
ewcik - to jest IPL firmy Lightsheer póki co jestem zadowolona, zdecydowanie najlepiej zima i jesień bo musisz tych zabiegów zrobić na pewno parę i w długich odstępach czasu po sobie.więc nie można przez parę miesięcy korzystać ze słońca i solarium bo plamy i oparzenia mogą się zrobić a już jak będzie lato to nie ma takiej obawy po długim okresie od zrobienia
Edytowane przez Dualstar Czas edycji: 2010-02-14 o 00:21 |
|
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
|
lakierowane/ pólmatowe klasyczne czarne albo z ćwiekami a teraz na wiosne chcę kupic w kolorze pudrowego różu
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
a mi wlasnie albo druga albo trzecia ta trzecia widzialam na zywo i nawet fajna, ta druga mnie zniecheca tylko tym ze bede w niej wiecznie wszystkiego szukac po omacku jak to worek ![]() ale przemysle sprawe ![]() Cytat:
pierwsza http://www.allegro.pl/item914385579.html druga http://www.allegro.pl/item917121241.html trzecia http://www.allegro.pl/item917077042.html Cytat:
---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- dzieki
|
||
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, juz sa suche. Nie wiem, zobacze jutro. tzn podejrzewam, ze w dziennym nie bedzie widac jak zwykle, tylko przy zdjeciach itd tak jak na tym ostatnim co dodalam :/
|
|
|
|
#1755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie szukam sobie jakiejś w kolorze jasnego beżu albo pudrowego różu ![]() Kurczę, dzisiaj przełaziłam chyba ze 100 sklepów z torebkami i nie podobała mi się żadna. Źle ze mną
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co chyba 3
Bo druga niby fajna, ale nie podobają mi się po bokach te plecionki a w mojej zamek mi się zepsuł, tzn zamykając ją po prostu został mi w ręce
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem za 3
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Wtajemniczenie
|
ok Dziewczeta idę juz do łóżka. Jednak dziś nie wypróbuję patentu z kucykiem na większą objętość bo jeszcze mam wilgotne włosy.
Mam nadzieje, że jutro dostanę okres bo zegar tyka i nic tylko sto mysli w głowie ![]() Dobranooc ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#1760 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zastanowie sie jeszcze i TZ podpytam ![]() w tym Twoim kuferku?? on b. ladny podoba mi sie ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
czyli lece do sklepiku po trzecia, mam nadzieje ze bedzie jeszcze bo jak nie to szlag mnie trafi jak bede musiala ja kupic za prawie 100 zl z przesylka jak tam byla za 59 lub 69 zl wlaasnie nie pamietam Cytat:
jeszcze nie kupilam ![]() juz odda, na urodziny dostaniesz buehehhehe ![]() ![]() ![]()
|
|||||
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Oł jeaaaaaaaaaaaaaaaah
![]() ![]() buahahah nie ma co. plecionki rzadza ![]()
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
wkurza mnie to bo na prawde chciala bym zobaczyc jakas fajna i trudno nawet wyrzygac za nia troche, ale zeby mi sie podobala, a tak to w kazdej cos nie tak :/ sklepow tysiac piecset dwa dziewiecset a nic w nich nie ma.
agus a w kauflandzie jest takie stoisko z torebkami patrzylas tam kiedys? tam sa czasem fajne torebki, co prawda dzisiaj bylam i byly ale nie takie akurat jakich ja szukam, ale jest z czego wybrac jak bys kiedys potrzebowala |
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
hehehhehehe oj Agus a tam po drodze jest jeszcze swietna drogeria
![]() dobra spadam spac do jutra buziole
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze dalej lece ![]() No papapa
|
|
|
|
|
#1767 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
ja chcę piegi, oddaj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak czasami doladuje- laptop, dokumenty, gazety itd itd to az sie boje ile to wazy
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam
![]() Zabieram się za trygonometrie, a wieczorem SPA domowe już na 1000 %
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo fajna jest teraz w Zarze, zobacz sobie jeśli chcesz ![]() http://www.cogdziezaile.pl/index.php?g=83&idf=1040 http://www.allegro.pl/item906695494_...ewka_2010.html Ta druga na żywo wygląda 100 razy lepiej, u mnie na uczelni ma ja jedna laska Na którąś z nich zapoluję Chciałam oddać starą torbę do Zary na reklamacji, bo strasznie się rączki poniszczyły (nie w mojej winy) i za to kupić nową, ale to chyba perfidne jest Można tak? ![]() Śniło mi się, że jechałam samochodem po chodniku i prawie przejechałam jakiegoś gościa, a później mi ukradli ten samochód (rodziców :P) Chyba jednak nie będę robić tego prawka ![]() I jeszcze się chciałam poradzić :P Książka, którą pożyczyła mi koleżanka została zniszczona (nie z mojej winy). Zalało ją napojem. Nie byłoby problemu normalnie, kupiłabym nową i oddała z przeprosinami, ale .. na pierwszej stronie są dedykacje dla niej, a na drugiej jakaś pieczątka przeciwna z jej imieniem i nazwiskiem. Więc to ma wartość sentymentalną. Strasznie mi głupio, bo nigdy nie zniszczyłam niczyjej własności. Chciałam kupić nową i zanieść do introligatora, żeby przełożył jakoś te strony zalane (na szczęście dedykacje nie ucierpiały) i nic nie mówić koleżance. Myślicie, że to dobry pomysł, czy lepiej nie kombinować i się przyznać i przeprosic? Głupio mi strasznie z tego powodu ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- A używałaś może toników z kwasami? Chcę sobie zamówić, ale nie wiem który byłby najlepszy. Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2010-02-14 o 09:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

Ale co Tobie za róznica tylko do auta i spowrotem

tylko sto mysli w głowie