Straszny Wątek ;) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 21:15   #3061
Niezmienna
Wtajemniczenie

Dot.: Straszny Wątek ;)

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
tak w temacie kotów i drzwi, to przypomniała mi się historia, może bardziej pasuje do wpadek i śmiesznych sytuacji, ale strachu to się najedliśmy
w środku nocy obudziłam się, bo ktoś chodził po domu, jakieś hałasy itp. Patrzę, a rodzice stoją przy drzwiach wejściowych, tata zdenerwowany, mama przestraszona. Po chwili zaczyna się ruszać klamka, jakby ktoś za nią mocno szarpał. Tata na to :"Proszę odejść od drzwi". Na klatce ciemno, przez judasza nic nie widać. Klamka cały czas lata. Tatuś się wkurzył, groził dzwonieniem na policję, w koncu zebrał się na odwagę i otworzył drzwi, a tam stoi na wycieraczce nasz kot! okazało się, że wyszedł przypadkiem wieczorem na klatkę, a później nikt nie zauważył jego nieobecności i biedna kocina próbowała otworzyć drzwi skacząc na klamkę...

Padłam...
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 11:17   #3062
VioletJewel
Raczkowanie

GG do VioletJewel

Cytat:
Napisane przez Princesssa19 Pokaż wiadomość

Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama
A tak na serio to nie mam pojęcia o co chodzi... Boję się spać w tym pokoju sama. Heh, a ja mam koło domu cmentarzysko zwierząt. Parenaście psów, kotów i moich myszoskoczków jest tam pochowane
I to jest ten sam dźwięk dzień w dzień? Bardzo ciekawe...
Czytałam, że czasami dźwięki mogą się "nagrać" w danym miejscu i "odtwarzać" samoistnie, na przykład słychać odgłosy bitwy toczonej setki lat temu- jednak na razie nauka nie jest w stanie wyjaśnić tego zjawiska.

Moje przyjaciółki doświadczyły czegoś podobnego - za każdym razem, gdy rozmawiały przez telefon stacjonarny w wynajętym mieszkaniu, to w pewnym momencie w tle odzywał się wyraźnie słyszalny kobiecy głos, który mówił jedno słowo: ACHTUNG (niem.: uwaga).
I to się powtarzało dopóki się nie wyprowadziły.
VioletJewel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 10:16   #3063
traci
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VioletJewel Pokaż wiadomość
Czytałam, że czasami dźwięki mogą się "nagrać" w danym miejscu i "odtwarzać" samoistnie, na przykład słychać odgłosy bitwy toczonej setki lat temu- jednak na razie nauka nie jest w stanie wyjaśnić tego zjawiska.

Moje przyjaciółki doświadczyły czegoś podobnego - za każdym razem, gdy rozmawiały przez telefon stacjonarny w wynajętym mieszkaniu, to w pewnym momencie w tle odzywał się wyraźnie słyszalny kobiecy głos, który mówił jedno słowo: ACHTUNG (niem.: uwaga).
To juz jest troche przerazajace.
Jakbym uslyszala takie Achtung ,odrazu kojarzylyby mi sie okrucienstwa II wojny swiatowej
traci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 10:18   #3064
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

O kurcze, ja bym zemdlała ze strachu
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 23:00   #3065
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:

.
No rzeczywiście jest coś takiego z tym 'nagrywaniem' i 'odtwarzaniem' dźwięku, ale długo by opisywać.
Dobry przykład z tą bitwą, często też w domach, których miało miejsce jakieś morderstwo czy podobne rzeczy, że co jakiś czas te sceny są powtórnie odtwarzane.
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 23:35   #3066
balletoevs
Zakorzenienie

Naczytałam się tych waszych historii i teraz boję się iść do łazienki

Mi mama opowiadała, że kiedyś obudziła się w nocy i nagle "ktoś" odkrył kołdrę z jej ramienia ale czuła spokój i w ogóle się nie przestraszyła. Nie wiem co o tym sądzić, bo staram się nie wierzyć w takie rzeczy żeby się niepotrzebnie nie nakręcac
balletoevs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 23:49   #3067
witchwq
Zakorzenienie

mnie tez ostatnio przyrafilo sie cos dziwnego, chociaz nie wiem, moze to tylko efekt lekow, ktore przyjmuje (lecze sie na depresje i biore antydepresanty)....
pewnej nocy obudzila mnie swiadomosc czyjejs obecnosci w pokoju. posuwisty chod, tak jakby starsza, lub bardzo slaba osoba szurala pantoflami po wykladzinie mojej sypialni. bardzo powoli. zabraklo dzwieku otwieranych badz zamykanych drzwi, ale swiadomosc, fakt obudzenia pozostal. byc moze byl to zwykly paraliz senny, choc nie odczuwalam typowych objawow, moze po prostu mi sie to snilo, choc czulam sie obudzona, tylko nie chcialo mi sie oczu otworzyc. zaraz po tym zaczelam sie zastanawiac co to byl za dzwiek, ale ponownie zasnelam, bo bylam zmeczona.
to byl sylwester. ten wieczor mielismy (ja i tz) spedzic ze znajomym. jednakze do poznego popoludnia nie odbieral naszych telefonow, nie odpowiadal na sms-y. przyjechal do nas poznym popoludniem, ale tylko na kawe. okazalo sie, ze wczesniejszy wieczor, tamta noc i poranek spedzil w szpitalu. gdy przyjechal byl taki... jeszcze oduzony... byc moze to jego chod slyszalam w nocy?
(czasem zdarza mi sie, ze wyczuwam emocje bliskich mi osob... typu partner, moje dzieci czy przyjaciele ale dawno mi sie cos az tak realnego nie przytrafilo)

innym razem obudzilo mnie pukanie do drzwi sypalni. bylam przekonana ze to ktores z moich dzieci, wiec czekalam na "nocny nalot" i zaladowanie sie "nadbagazu" pod koldre. to jednak nie nastapilo, a pukanie powtorzylo sie. powiedzialam wiec na wpol spiac "wlaz", ale nic, cisza, potem znow pukanie. powiedzialam zirytowana "no wlazisz czy nie" (wciaz myslac ze to ktores z dzieci). ucichlo na dobre, obudzil sie moj tz, pytal o co chodzi, opowiedzialam mu sytuacje. stwierdzil, ze to byc moze pukanie w grzejnikach bylo (sa zle odpowietrzone i stukaja caly czas, ale jestem juz do tego przyzwyczajona, zazwyczaj spie przy tym pukaniu, wiec to nie to, ten odglos brzmial inaczej.... potem pomyslalam, ze rozne zle duchy, wampiry itd nie moga wejsc do domu zanim nie zostana zaproszone.... ale potem pomyslalam, ze zeby ktos mogl wejsc do domu, najpierw musialby byc tam zaproszony, a to cos innego niz zaproszenie do sypialni....zeby pukac do drzwi sypialni najpierw trzeba wejsc do domu, prawda?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-13, 00:23   #3068
Hultaj
BAN stały

siedzę tu sobie po cichu, ślipka mi się kleją do spania, i tak z przymrużonym okiem czytam sobie te Wasze przygody , i nagle, konczy mi się wreszcie aplikacja, zapomniałam, że nie wyłączyłam dzwieku, i rozlega się ding i mnie z lekka wyprostowało.
gupie baby.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 00:34   #3069
witchwq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
siedzę tu sobie po cichu, ślipka mi się kleją do spania, i tak z przymrużonym okiem czytam sobie te Wasze przygody , i nagle, konczy mi się wreszcie aplikacja, zapomniałam, że nie wyłączyłam dzwieku, i rozlega się ding i mnie z lekka wyprostowało.
gupie baby.
Hultaju, jakze milo cie tu widziec nie wiedzialam ze i ty czytasz ten watek (choc wczesniej nie rozmawialysmy podziwiam twoj intelekt wypowiedzi i czytam twoje posty z niewypowiedziana przyjemnoscia) - sorki za offtop ale musialam to wreszcie napisac
Stary 2010-02-13, 08:58   #3070
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
gupie baby.
a widzisz, tak się kończy ignorowanie pewnych tematów
Stary 2010-02-13, 16:42   #3071
Princesssa19
Rozeznanie

GG do Princesssa19

Cytat:

Tak, dzień w dzień. Nawet, jak np. nocują u mnie przyjaciółki.

U mnie w łazience jest też coś dziwnego... Na kafelkach jest jakby wizerunek kobiety (chociaż płytki są białe). To jest jakby brud, ale nie da się tego zmyć! Nie wiem, to dziwne...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 07:22   #3072
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesssa19 Pokaż wiadomość
U mnie w łazience jest też coś dziwnego... Na kafelkach jest jakby wizerunek kobiety (chociaż płytki są białe). To jest jakby brud, ale nie da się tego zmyć! Nie wiem, to dziwne...
Nie wiem jak z kafelkami ale plamy na szkle to normalka, szkło się robi "zasodowane". Kafelki są pokryte szkliwem i podejrzewam że w złych warunkach robią się na nich przebarwienia i pewnie dlatego nie da się tego zmyć.

Z drugiej strony ważnym zadaniem naszych mózgów jest rozpoznawanie twarzy, dlatego też stara się we wszystkim te twarze czy sylwetki ludzkie widzieć.

No i jak się złoży przebarwienia i funkcje mózgu to powstają te wszystkie Jezusy i Matki Boskie.
Stary 2010-02-14, 09:01   #3073
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

i Michael Jackson na karoserii samochodu
Stary 2010-02-14, 09:32   #3074
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
i Michael Jackson na karoserii samochodu
i na zdjeciu USG prosto z macicy

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 13:40   #3075
punia10
Raczkowanie

Cytat:
Czytałam, że czasami dźwięki mogą się "nagrać" w danym miejscu i "odtwarzać" samoistnie, na przykład słychać odgłosy bitwy toczonej setki lat temu- jednak na razie nauka nie jest w stanie wyjaśnić tego zjawiska

Też o tym słyszałam i mi samej przydarzyła się podobna sytuacja codziennie około 15 w moim salonie słychać właśnie kobiete która mówi SCHNELL LAUFEN (również niemiecki znaczy to coś w stylu "uciekaj szybko") bardzo cichym głosem prawie szeptem.Na początku wydawało mi się że to jakaś kolejna moja schiza dopóki moi znajomi i rodzina potwierdzili że oni też to słyszą. Taka jest siła sugestii że jak tylko to usłysze biegnę do innego pokoiu albo na zewnątrz.
Stary 2010-02-14, 14:20   #3076
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

W aktualnym Focusie jest ciekawy artykuł tłumaczący np. wrażenie że ktoś obok nas stoi, mimo, że nie stoi - przeczytałam dziś i stwiedziłam, że przestanę się nakręcać tymi niby paranormalnymi zjawiskami ale poczekajmy do wieczora, zobaczymy jak mi to wyjdzie

mnie się często wydaje, że ktoś mnie woła (np. mama czy babcia) a potem okazuje sie, że nic takiego nie miało miejsca albo słyszę inne głosy, rozmowy w obcyjch językach (?) - aktualnie sobie wmawiam, że to tylko moje urojenia, ale momentami bywa strasznie...
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 14:30   #3077
Abrada
Przyczajenie

Mi się w tamtym roku śniła zjawa, że szłam przez korytarz i zobaczyłam postać przede mną. Obudziłam się zlana potem ok 6 i czułam się dziwacznie...
Poszłam spać i rano gdy obudziłam, mama powiedziała mi, że po 6 zmarła matka jej kuzynki.
Opowiedziałam jej mój sen i powiedziała mi, że przyszła się pewnie pożegnać.

Ogólnie strasznie się bałam spać sama w pokoju (kiedyś z siostrą pokój dzieliłam) bo zawsze wieczorem koło 24, mój pies biegł na środek korytarza i szczekał, albo się cieszył nie wiadomo na co (Ponoć zwierzęta widzą zmarłych) ;/

Ale wiecie co? xDD Mama mi powiedziała coś, dzięki czemu już się tak nie boję:

Nie bój się zmarłych. Należy bać się ludzi żywych, bo to oni mogą wyrządzić Ci krzywdę.
Coś tego typu to było zdanie ;D

Edytowane przez Abrada
Czas edycji: 2010-02-14 o 15:01
Abrada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 14:51   #3078
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
W aktualnym Focusie jest ciekawy artykuł tłumaczący np. wrażenie że ktoś obok nas stoi, mimo, że nie stoi - przeczytałam dziś i stwiedziłam, że przestanę się nakręcać tymi niby paranormalnymi zjawiskami ale poczekajmy do wieczora, zobaczymy jak mi to wyjdzie

mnie się często wydaje, że ktoś mnie woła (np. mama czy babcia) a potem okazuje sie, że nic takiego nie miało miejsca albo słyszę inne głosy, rozmowy w obcyjch językach (?) - aktualnie sobie wmawiam, że to tylko moje urojenia, ale momentami bywa strasznie...
A jak to Focus tłumaczy w skrócie?
Stary 2010-02-15, 09:53   #3079
scooby0
Raczkowanie

GG do scooby0

jak jestem sama ciagle coś mi wali w kuchni ...
nie wiem co to ...
na dtrychu coś biega ...
i jak zasypiam czuje czyjąś obecnosc w mieszkaniu i rozglądam sie .
raz u mojej cioci robiłam jak było ciemni zjecia i wiaodmo sa takie plamy takie dymki w censie okrągłe to cos paranormalnego. obecnosc obcego człowieka znalazłam na zdjeiach ich 15 !
wystraszyam sie po cyzm pokazałam cioci . stwierdziła ze było zabrudzone szkiełko czy cos... jednak ja w to nie wierze ...
;|

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 10:20   #3080
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
A jak to Focus tłumaczy w skrócie?
Że takie wrażenie, że ktoś przebywa obok nas i podbne zjawiska zawdzięczamy odbijającymi się wokół nas infradźwiękom a także zmianom w polu magnetycznym - często oprócz takiego wrażenia wywołują u nas lęki i panikę.
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 15:48   #3081
VioletJewel
Raczkowanie

GG do VioletJewel

Cytat:
Napisane przez punia10 Pokaż wiadomość
Też o tym słyszałam i mi samej przydarzyła się podobna sytuacja codziennie około 15 w moim salonie słychać właśnie kobiete która mówi SCHNELL LAUFEN (również niemiecki znaczy to coś w stylu "uciekaj szybko") bardzo cichym głosem prawie szeptem.Na początku wydawało mi się że to jakaś kolejna moja schiza dopóki moi znajomi i rodzina potwierdzili że oni też to słyszą. Taka jest siła sugestii że jak tylko to usłysze biegnę do innego pokoiu albo na zewnątrz.
I znowu ci Niemcy
Moja ciotka miała w szafie ducha niemieckiego żołnierza, o którym już pisałam na tym wątku. Wychodził w nocy na około godzinę, słychać było marsz ciężkich butów dokoła pokoju, na koniec wracał do szafy i dzwi się zamykały. Jednakowoż nic nie mówił.
VioletJewel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:42   #3082
oh Mandy
Zakorzenienie

Wczoraj mi się przydarzyło coś dziwnego.. Nie wiem, jak to wyjaśnić.
Po północy siedziałam u siebie na łóżku, pisałam smsy z TŻ, światło było włączone. Nagle miałam wrażenie, że przeszedł jakiś cień przy biurku, ale zignorowałam to. Za chwilę kątem oka widziałam cień przy drzwiach. Znowu zignorowałam. Położyłam się do łóżka, włączyłam nocną lampkę i probówałam zasnąć, leżałam na plecach. Nagle poczułam straszny ciężar na nogach, coś jakby mnie za te nogi ciągnęło w dół, aż czułam coś dziwnego na stopach, tak jakby mnie przechodził dreszcz.
Cały czas miałam to uczucie ciężkości, więc zawołałam mamę. Położyła się ' w nogach ' i próbowałyśmy obie zasnąć, ale mi to nie wychodziło. Czułam jakby mi się nogi w dół osuwały. Przeszedł mnie dreszcz po plecach i strasznie spociły się ręce. Otworzyłam oczy (w pokoju było ciemno) i przy moich nogach zobaczyłam jakąś głowę, jakby jakaś postać, więc zaczęłam pytać mamy, czy nie siedzi na łóżku. Okazało się, że mama cały czas leżała.
Straasznie się bałam, mama zresztą też
Stary 2010-02-20, 20:57   #3083
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Wczoraj mi się przydarzyło coś dziwnego.. Nie wiem, jak to wyjaśnić.
Po północy siedziałam u siebie na łóżku, pisałam smsy z TŻ, światło było włączone. Nagle miałam wrażenie, że przeszedł jakiś cień przy biurku, ale zignorowałam to. Za chwilę kątem oka widziałam cień przy drzwiach. Znowu zignorowałam. Położyłam się do łóżka, włączyłam nocną lampkę i probówałam zasnąć, leżałam na plecach. Nagle poczułam straszny ciężar na nogach, coś jakby mnie za te nogi ciągnęło w dół, aż czułam coś dziwnego na stopach, tak jakby mnie przechodził dreszcz.
Cały czas miałam to uczucie ciężkości, więc zawołałam mamę. Położyła się ' w nogach ' i próbowałyśmy obie zasnąć, ale mi to nie wychodziło. Czułam jakby mi się nogi w dół osuwały. Przeszedł mnie dreszcz po plecach i strasznie spociły się ręce. Otworzyłam oczy (w pokoju było ciemno) i przy moich nogach zobaczyłam jakąś głowę, jakby jakaś postać, więc zaczęłam pytać mamy, czy nie siedzi na łóżku. Okazało się, że mama cały czas leżała.
Straasznie się bałam, mama zresztą też
Może to była zmora?
Tylko że ona ponoć przygniata klatkę piersiową, a nie ciągnie za nogi.
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 21:04   #3084
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Ja też miałam nieciekawą noc dziś, to znaczy polożyłam się dosyć wcześnie do łóżka bo łapie mnie przeziębienie i już nie chciało mi się na kompie siedzieć, no i zgasiłam światło, nakryłam się kołdrą.. i tak przysypiałam, przysypiałam, nagle jakby przebudziłam się (choć nie spałam twardym snem, raczej tak dopiero co zasnęłam) odkryłam się i przed sobą zobaczyłam tak jakby nie wiem... mgłę? i twarz zbliżającą się do mnie, jakby przezroczystą. Poderwałam się i zapaliłam światło, myślałam że wykituję ze strachu to nie był napewno sen, bo byłam już przytomna, chyba że jakieś omamy ale gorączki jeszcze nie miałam więc kurcze nie mam pojęcia co to było, ale nie chcę widzieć tego jeszcze raz.
Stary 2010-02-20, 22:25   #3085
Princesssa19
Rozeznanie

GG do Princesssa19

A ja wczoraj sobie smacznie spałam w łóżeczku i nagle usłyszałam taki dziwny dźwięk, jakby ktoś otwierał moją szafę (taką przesuwną). Otwieram oczy - nikogo nie ma. Popatrzyłam na zegarek. Była 3:00. Zasnęłam, a gdy rano wstałam opowiedziałam o tym rodzicom (oni też to słyszeli). Wieczorem, gdy siedziałam na Wizażu - znowu. Przestraszyłam się okropnie, zbiegłam na dół i co się okazało? Że to z dachu domu śnieg zleciał!
Stary 2010-02-21, 10:29   #3086
smoccos
Raczkowanie

Mieszkam w bloku, który stoi na terenie byłego getta warszawskiego. Dwa piętra nad moim mieszkaniem powiesił się sąsiad, w mojej własnej łazience zmarł mój dziadek. Dziwnych sytuacji zdarzyło się tam wiele.
Ale co do "duchów" kręcących się po domu - w większości są to wytwory naszej bujnej wyobraźni, ale prawdziwe nawiedzenia też się oczywiście zdarzają. Wierzę w nie całym sercem, ale wiem, że nie są one ta częste jak nam się wydaje

Dzięki wrodzonej pysze, jednych nie słucham a drugich nie słyszę...

Edytowane przez smoccos
Czas edycji: 2010-02-21 o 15:38
smoccos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:14   #3087
Alciaaa
Rozeznanie

Question Dot.: Straszny Wątek ;)

Ja często słyszę, że coś spada. Jak miałam z 8-9lat usłyszałam w spiżarni jakiś huk, więc poszłam sprawdzić to z bratem, ale wszystko bylo na swoim miejscu. Teraz mam 15lat, a to o czym teraz powiem było rok temu. Komputer miałam u taty w pokoju, a przy okazji był tam telewizor. Byłam sama w domu, tata był w pracy i zazwyczaj wracał koło 21, a wtedy było coś koło 20. Usłyszałam że coś spadło (coś na kompie robiłam) albo pietro wyzej albo na strychu, ze strachu zeby nic wiecej nie slyszec wzielam pilot i wlaczylam (jak mi sie przynajmniej wydawalo) telewizor. Lecz po chwili zrozumialam ze nic nie idzie. Patrze, a cała szafa(tzn. to co na niej było czyli TV, elektroniczny budzik, lampka) nie działaja a prad był. Z taką szybkoscia chwycilam za telefon i dzwonie do taty z pytaniem kiedy bedzie, naszczęście jechal do domu i był juz w nim po 5 minutach. Okazalo sie ze jakos wywalilo korki, a jak mu powiedzialam ze jeszcze cos spadlo to poszedl sprawdzic i nic ;/ nie mam pojecia jak to sie stalo ale naprawde sie przestraszylam.
Zbieg okoliczności? ;/
Alciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:53   #3088
wanitatywna
Wtajemniczenie

Też często słyszę, że coś spada. Kiedyś mając 10 lat zerwałam się w nocy, bo usłyszałam huk. Byłam wtedy świecie przekonana, że to jedna z moich figurek piesków. Jakaż ja wtedy zrozpaczona byłam, że moja unikatowa figureczka się potłukła. Obudziłam rodziców, ale nic nie znaleźliśmy.

wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:41   #3089
Alciaaa
Rozeznanie

Unhappy Dot.: Straszny Wątek ;)

Szkoda, że juz nikt nic nie pisze, co ja bede robic teraz wieczorami? ale moze to i lepiej bo od pt do niedzieli bede sama z bratem w domu (on watpie zeby dlugo usiedzial w domu jak rodzicow nie bedzie) a wtedy nie mialabym kogo wolac w razie potrzeby ale jak by ktos mial jakąś przerażająca historie to piszcie
Alciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:45   #3090
veronicas15
Zakorzenienie

Hej co z wami?
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości