![]() |
#4651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Witam
![]() Ja też na poczcie naszej nic nie widzę ![]() ![]() A my dzisiaj na koncert idziemy walentynkowy "All you need is love" the magic of the beatles w kongresowej. W sumie jestem ciekawa co to za show ![]()
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój ma teraz dwa tygodnie nocek, ale chyba mu też coś takiego zrobię w najbliższym czasie ![]() po 2. paczka m&ms'ów zasługuje na NAJPIĘKNIEJSZY PIERŚCIONEK, a jak! ![]() spoko, mi się śniło, że jestem w ciąży, a moją ginekolożką jest profesorka, z którą mam poprawkę, i chciałą mi tę ciążę usunąć :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Wstałam wcześnie, czyli o 9 ![]() ![]() ![]() Ja też kurczę nie widzę tych wiadomości...może coś nie tak z pocztą, bo nie sądzę, żeby specjalnie ktoś kasował... Kiwi, opowiedz, co tam się wydarzyło że się pogodziliście Carmi, super sen ![]() ![]() Dzi, zazdroszczę koncertu, może być fajnie, ja lubię the beatles ![]() Naj, to zdrowiej szybko, żebyś dała radę ze wszystkim ![]() ![]() A ja postanowiłam się wziąć za siebie, a co ![]() ![]() ![]()
#4654 |
Zakorzenienie
|
Dzi, ale fajnie
![]() ![]() Glenia, kciukam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Dzi zazdraszczam
![]() Naj kuruj sie biedulko ![]() Gleniusia nie ma to jak fitness z przyjaciółką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zadomowienie
|
Bilety dały mi po kieszeni więc mam nadzieję,że warto było
![]() A Wy jakie macie plany na dzisiejszy wieczór? Szczerze mówiąc to ja wogóle nie czuję żeby dzisiaj był jakiś szczególny dzień ![]()
#4657 |
Zakorzenienie
|
ja do 20 jestem w pracy, a luby od 18 do 6 rano, więc planów nie mamy
![]() ![]() lecę zrobić księciuniowi śniadanie do łóżka, bo nie wstanie dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Dzi, my nie mamy żadnych planów oprócz tego że jedziemy po moją mamę na dworzec
![]() Co sądzicie o tych butach? Nie jestem do końca przekonana, ale na lato mogą ciekawie wyglądać.. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1266091116 kosztują pewnie poniżej 50 zł z przesyłką. |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
carmel, jak dla mnie są okropne
![]() ![]() lecę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |||||
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie stresuj się,na chrzcinach będzie fajnie ![]() ![]() ![]() Też nie widziałam co aanix napisała bo co crozee to tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i urocza niespodzianka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zbliża się do Ciebie Ten Dzien ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja niestety dziś sama bez Tża ![]() Cytat:
![]() Taniec brzuchaaaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jeżeli o stopach mowa zdecydowałam się na tatuaż - tzn podjęłam decyzję, że go chcę na moje 25 urodziny i po ślubie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
![]() Faktycznie coś niedobregodzieje się z Tżami. Ja się wczoraj (a własćiwie dzisiaj po północy)zdenerwowałam na swojego. Byliśmy u jego znajomych, ja ok 1 chciałam wracać, zmęczona byłam i nogi zaczęły mi tak puchnąć, że myślałam, że oszaleję. Na co Tż, że jeszcze nie, potem coś gadał, że marudzę i mam siedzieć, później, że nigdzie mnie już nie zabierze, bo mu przeszkadzam. Musiał się pokazać, co to nie on i mi mówi, żę przecież on nie może wyjść pierwszy. Potem mi kluczyki dał, że mam sobie jechać i jeszcze z głupim uśmieszkiem ![]() Przy nich to nawet kijem od szczotki by mnie nie dotknął. Zawsze jak tam pójdziemy, to związek mó i Tż, jest tgraktowany jako coś śmiesznego, ale ile można się śmiać, ok jedno spotkanie, drugie , trzecie, ale "ente"? Ogólnie teraz mam doła i wszystko jest do ![]() Dzięki Olu za odp. co do kota. |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Biedna ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady, czyli jednak nie kupię
![]() ![]() Maya jak już wybierzesz wzór to się pochwal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
Katarakta, jeśli czujesz się źle u tych znajomych i śmieją się z Waszego związku, a na dodatek Tż tak się przy nich nieładnie zachowuje - to po prostu już tam więcej nie idź! Po co masz się denerwować, a Tż powinien zrozumieć, o co chodzi, jeśli raz czy dwa odmówisz spotkania z nimi...
A za to, jak się wczoraj zachował, zasługuje tylko na ![]() ![]()
#4666 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Wtajemniczenie
|
A która półrocznica? Czy może pół roku od zaręczyn?
Napisałaś, żebym doczytała, więc myślałam, że zrozumiałaś, że oni wtedy się kłócili.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I fajowy sen miałaś ![]() Katarakta ![]() ![]() ![]() I jak to się śmieją z Twojego związku? Bo tego nie ogarniam ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-02-14 o 10:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Zadomowienie
|
No jestem w szoku!
![]() Szukam na forach internetowych jak po awansie na kierownika postępować z podwładnymi, z którymi się wcześniej pracowało na równorzędnych stanowiskach i znajduję tylko: "szef zaproponował mi awans za sex" itp. ![]() Na jakim świecie my żyjemy!!!
#4671 |
Zakorzenienie
|
Katarakta hmmm, no domyślam się, że nie jest to dla Ciebie bardzo miłe...
#4672 |
Rozeznanie
|
zrobiłam pyszne muffinki dla tż i czekam na niego
![]() mam nadzieje że mu zasmakują a ty kochana wracaj do zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
hej
ja tylko tak na szybko bo wychodzę do kościoła... co z tym naszym spotkaniem we wtorek? aktualne? buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam troszkę bardziej skomplikowaną sytuację. Otóż dostałam p.o. na 3 miesiące i jak się nie sprawdzę to zostanę zdegradowana do miejsca, w którym jestem teraz czyli wrócę między ludzi którymi będę zarządzać... Sytuacja dla mnie trochę chora i nie za bardzo wiem co robić..
![]() |
#4676 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
Katarakta, nie pozwól na rozmowy i przytyki do waszego związku. Jesli ich to bawi, to stanowczo powiedz przy wszystkich, że nie życzysz sobie żadnych takich uwag i śmiechów, że jest ci przykro. Wam jest dobrze z tym, jak jest - jeśli ich to bawi, to niech zachowują się inaczej, wy nie musicie. Wasz związek. Ja na twoim miejscu odbierałabym to bardzo negatywnie i nie pozwoliłabym na coś takiego kolejny raz...
Dzi... Okropna sytuacja... Ale nie możesz dać sobie wejsc na głowę byłym współpracownikom i ciągle im iść na rękę tylko dlatego, że możesz między nich wrócic. Wydaje mi się, że niestety trzeba być twardym i pewnym swojego stanowiska, nie rozczulać się. I Gwizdak pięknie Ci doradziła ![]() Gleniusia ![]() Co do Walentynek. Dzisiaj stwierdziłam, że nie jadę w tym tygodniu na studia ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj widzieliśmy się dopiero ok 20, ale było milusio ![]() ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-02-14 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4680 | |
Zadomowienie
|
Madziu to może jest nie do końca tak co powiedzą jego znajomi, ale akurat przy tych znajomych "wstydzi się"(?) okazywania uczuć, nie wi8em jak można t5o inaczej nazwać. Przy swoim przyjacielu i jego dziweczynie potrafi powiedzieć, że jestem kobietą jego życia i lepszej nie znajdzie
![]() Wczoraj pytałaś się czy nie mogę oddać kotka do kogoś z rodziny. Ja wolałabym uniknąć takiej sytuacji. Ta młóda kotka jest już u nas prawie pół roku, czasem potrafi spokojnie przeleżeć niedaleko starszej kotki i jest ok, ale ostatnio "stara" okropnie leje "młodą" i starsza zaczęła "gubić" sierść. Poza tym nie wiem kto na dłuższą metę potrafiłby wytrzymać nietoperza na twarzy w wykonaniu młodszej kotki ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.