PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał" - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-12, 07:01   #4831
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Mój kot też jest szurnięty. Wieczorem łazi po mnie, "ugniata" mnie, ociera łepkiem o twarz, mrrruczy. Albo dla odmiany lata jak opętana za niewiadomoczym . Kot to jednak strasznie dziwne zwierzę.
Dobrej nocy. Na weekend znikam. Pojawię się w niedzielę.
To się nazywa głupawka. I też jest słodkie...

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 07:25   #4832
mamuska003
Raczkowanie

Azakowana to nie namawiam na dodatkowe kalorie i trzymam kciuki za utratę zbędnych kilogramów Ale na gotowane warzywaka które uwielbiam może dasz się namówić
Wczoraj wieczorem jednak zawitała @ chociaż jej nie prosiłam i nic nie zapowiadało że będzie. Jestem nieszczęśliwa Oczywiście histeria wczoraj była , TŻ obiecał mi że teraz będzie mała Zuzia

Ilonka jak Ci smakowały mamusiowe pączusie?

Edytowane przez mamuska003
Czas edycji: 2010-02-12 o 07:31
mamuska003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 08:16   #4833
coralady
Wtajemniczenie

Witam piątkowko,przedweekendowo !

Mamuśka głowa do góry!!!Kiedys spełni się nasz sen!!!

Ja też miałam wczoraj fatalny wieczór,rozkleiłam sie strasznie... Dowiedziałam się,że moja szefowa jest w trzeciej,nieplanowanej ciąży....Jakoś tak mnie to poruszyło,że niektóryz mają trójka a ja żadnego
Ja doskonalne wiem,że teraz nie zajde w ciąże,jakoś mam przeświadczenie że naturalnie to mi sie nie uda...Z resztą jakby miało sie uda to już dawno temu...Teraz przygotowuje sie do laparoskopii,pózniej inseminacja.Troche to potrwa
Nie smęcę juz...
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 08:16   #4834
azakowana
Zakorzenienie

Nie namawiaj nie namawiaj
A na warzywka się niestety nie skuszę bo nie cierpię warzyw To znaczy nie to że nie cierpię ale jak np ugotuję fasolkę, kalafiora czy brokuła to musi być koniecznie z masłem i bułką tartą, jak pieczarki to koniecznie podsmażone na maśle, Papryki i cebuli prawie w ogóle nie toleruję, nie mówiąc o marchewce czy pietruszce
Dlatego właśnie odchudzanie mi ciężko idzie. Tak to jest jak się chodziło do przedszkola w którym główną kucharką była babcia.
Stary 2010-02-12, 08:38   #4835
mamuska003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Witam piątkowko,przedweekendowo !

Mamuśka głowa do góry!!!Kiedys spełni się nasz sen!!!

Ja też miałam wczoraj fatalny wieczór,rozkleiłam sie strasznie... Dowiedziałam się,że moja szefowa jest w trzeciej,nieplanowanej ciąży....Jakoś tak mnie to poruszyło,że niektóryz mają trójka a ja żadnego
Ja doskonalne wiem,że teraz nie zajde w ciąże,jakoś mam przeświadczenie że naturalnie to mi sie nie uda...Z resztą jakby miało sie uda to już dawno temu...Teraz przygotowuje sie do laparoskopii,pózniej inseminacja.Troche to potrwa
Nie smęcę juz...
Dlaczego jest tyle niesprawiedliwości na świecie. Ci co bardzo chcą mieć dzieciaczka to nie mogą, a inni niechcą i mają. Mam dzisiaj mega doła Dobrze że to weekend. Może by tak trzasnąć wieczorem na polepszenie humoru
Smęcić możesz cały czas. Podobno dobrze robi jak się można komuś wyrzalić.

Azakowana ja bardzo lubię warzywka. Wszystko sobie gotuję warzywa i mięso . Nie jem nic smażonego. Cały tamten rok ograniczałam żarełki i udało mi się troszeczkę zrzucić kilogramów. Teraz czuję się bardzo lekka Trzymam za Ciebie kciuki

Czas edycji: 2010-02-12 o 08:48
Stary 2010-02-12, 09:30   #4836
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry jak wroce do domku to poprawię listy a chetne przyszłe mamusie proszę o dane do kapuścianego

to teraz po kolejni proszę jakie plany na walentynki ???
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 09:50   #4837
mamuska003
Raczkowanie

To u mnie proszę napisać Ania, lat 30 woj. lubelskie.
Walentynki właśnie walentynki Zamknę się ze swoim TŻ w mieszkanku na cały dzień z butelka winka
Stary 2010-02-12, 10:29   #4838
marricka
Raczkowanie

Dziewczyny.. ja już nie mam siły

prawie rok jesteśmy po ślubie, od początku małżeństwa się nie zabezpieczamy. Kochamy się kiedy chcemy, nie robiliśmy żadnych kalkulacji, do momentu, kiedy zorientowałam się, że coś jest nie tak, skoro ciągle się nie udaje.. Więc od ok pół roku staramy się kochać w czasie mojej owulacji. Dalej nic...
Myślałam że tym razem się uda, ale dziś zaczął boleć mnie brzuch na okres i dostałam plamienia ;( płaczę cały czas, już nie mam siły do tego wszystkiego. Tak bardzo marzymy o dziecku i ciągle nic.. Starałam się zmienić swoje nastawienie, nie oczekiwać, ale nic.
Moja przyjaciółka rok temu tylko jeden raz kochała się bez zabzpieczenia z chłopakiem, z którym spotykała się tylko trzy miesiące.. Zaszła w ciążę.. usunęła.
Dlaczego to takie nie sprawiedliwe?? ;(
marricka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 10:33   #4839
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamuska003 Pokaż wiadomość
To u mnie proszę napisać Ania, lat 30 woj. lubelskie.
Walentynki właśnie walentynki Zamknę się ze swoim TŻ w mieszkanku na cały dzień z butelka winka

o to może jeszcze jakaś fajna kolacyjka i będzie pięknie

Cytat:
Napisane przez marricka Pokaż wiadomość

prawie rok jesteśmy po ślubie, od początku małżeństwa się nie zabezpieczamy. Kochamy się kiedy chcemy, nie robiliśmy żadnych kalkulacji, do momentu, kiedy zorientowałam się, że coś jest nie tak, skoro ciągle się nie udaje.. Więc od ok pół roku staramy się kochać w czasie mojej owulacji. Dalej nic...
Myślałam że tym razem się uda, ale dziś zaczął boleć mnie brzuch na okres i dostałam plamienia ;( płaczę cały czas, już nie mam siły do tego wszystkiego. Tak bardzo marzymy o dziecku i ciągle nic.. Starałam się zmienić swoje nastawienie, nie oczekiwać, ale nic.
Moja przyjaciółka rok temu tylko jeden raz kochała się bez zabzpieczenia z chłopakiem, z którym spotykała się tylko trzy miesiące.. Zaszła w ciążę.. usunęła.

niestety nikt nie powiedział, że będzie łatwo jednym udaje się szybciutko inni musza latami zabiegać o sspełnienie swojego marzenia ale nie wolno się poddawać ... wybierz się do gina, zrób badania może tu znajdziesz odpowiedź
Stary 2010-02-12, 11:06   #4840
mamuska003
Raczkowanie

Tak spytam się z ciekawosci jakie badania sie robi na początku jak jest problem z zajściem w ciążę?
Wyczytałam na necie że przed planowaną ciążą powinno sie zrobić próby wątrobowe, test różyczkowy, badanie poziomu żelaza, badania hormonalne (pomiar estradiolu, progesteronu, prolaktyny). Któraś z was robiła te badania?
Stary 2010-02-12, 13:28   #4841
azakowana
Zakorzenienie

Konczita możesz mnie dopisać
Aga lat 28 ostatnia @ 27.01 cykl 25

Mamuśka ja robiłam sobie hormonalne badania w których wyszło, że moje ciałko żółte niedomaga gdy jest owulacja ale przeważnie jej nie ma.
Stary 2010-02-12, 17:49   #4842
aankaa78
Rozeznanie

Witajcie.....

I do mnie @ zawitała....Proszę KOnczitko o zmianę....

KOciaki szaleją i zajmują mi wolny czas I noce......
Stary 2010-02-12, 23:42   #4843
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki

Siedze sobie, jem paluszki, popijam piwem i maga, czyli normalna mieszkanka przed okresowa, no jeszcze brakuje coli i popkornu, mniam, nie wiem skad to zapotrzebowanie na sol, zawsze przed @. Mezulek na nocce, wiec chyba pojde spac.
Mielego weekendu

Bazylia 222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 08:29   #4844
olivka_7
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki, widzę że zwątpienie się wkrada więc przesyłam świeże fluidki od mojego 28 tyg maleństwa

i pamiętajcie nie można się poddawać, wiem jakie to ciężkie ale wierzcie warto było czekać 2 lata

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 12:37   #4845
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Hej dziewuszki ja u Rodziców. Pączki miały smakować bardzo a jak przyszło co do czego to wcale nie miałam na nie ochoty.

Powiedzieliśmy rodzica o fasolce strasznie sie ucieszyli. Wczoraj byliśmy tez u Teściów i Teść się popłakała Moi rodzice już mają 5-ro wnucząt wiec aż tak emocjonalnie tego nie przyjęli ale strasznie się cieszyło. Nikomu innemu na razie nie mówimy w piątek USG i potem się zobaczy.
Ja będę musiała albo na uczelni kłamać albo już niedługo poinformować bo nie chce mieć do czynienia z niektórymi odczynnikami chemicznymi.

Jutro wracamy do Krakowa ...
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-13, 17:29   #4846
aankaa78
Rozeznanie

Witajcie Dziewczynki..... Szykuję się na oglądanie skoków.... Miłego wieczoru....@ zawitała ostatnio chyba do 3 jak pamiętam...? Proszę o aktualną listę KonczitkoBędziemy wspólnie planowac...hihihi..Pamięt asz Konczitko chyba się już tak stało kiedyś,że miałyśmy razem @.....Kropeczka, Teqilka, Ty i ja i chyba jakieś jeszcze dziewczyny..... Może tym razem nam się uda????

A teraz POLSCY SKOCZKOWIE LEEEEEEEEEĆĆĆĆĆCIE))))) ))))):bunia ::br zydal:
Stary 2010-02-13, 19:39   #4847
azakowana
Zakorzenienie

Aniu no to mamy sreberko
Stary 2010-02-14, 00:05   #4848
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki..... Szykuję się na oglądanie skoków.... Miłego wieczoru....@ zawitała ostatnio chyba do 3 jak pamiętam...? Proszę o aktualną listę KonczitkoBędziemy wspólnie planowac...hihihi..Pamięt asz Konczitko chyba się już tak stało kiedyś,że miałyśmy razem @.....Kropeczka, Teqilka, Ty i ja i chyba jakieś jeszcze dziewczyny..... Może tym razem nam się uda????

A teraz POLSCY SKOCZKOWIE LEEEEEEEEEĆĆĆĆĆCIE))))) ))))):bunia ::br zydal:
Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Aniu no to mamy sreberko

kochane ja planuje złoto !!!!!
Aniu masz rację nasza szansa

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2010-02-14 o 00:07
Stary 2010-02-14, 07:36   #4849
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
To się nazywa głupawka. I też jest słodkie...
Słodkie mówisz ... Kocham tą moją wariatkę, robi się coraz bardziej miziasta i coraz ładniejsza.
Cytat:
Wczoraj wieczorem jednak zawitała @ chociaż jej nie prosiłam i nic nie zapowiadało że będzie. Jestem nieszczęśliwa Oczywiście histeria wczoraj była , TŻ obiecał mi że teraz będzie mała Zuzia
Bardzo ładne imię. Mamuska nie przejmuj się , to ostatnia małpa w tym roku.
Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Ja doskonalne wiem,że teraz nie zajde w ciąże,jakoś mam przeświadczenie że naturalnie to mi sie nie uda...Z resztą jakby miało sie uda to już dawno temu...Teraz przygotowuje sie do laparoskopii,pózniej inseminacja.Troche to potrwa.
Nie smęcę juz...
Coralady takie rzeczy też mnie wkurzają, ale nie mamy na to kompletnie wpływu. Jakoś tak jest to niesprawiedliwie porozkładane, jak to mawia moja siostra: nikt Ci pączków nie obiecywał . Dodaje do tego soczyste przekleństwo.
I nam się uda, zobaczysz.
Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Nie namawiaj nie namawiaj
A na warzywka się niestety nie skuszę bo nie cierpię warzyw To znaczy nie to że nie cierpię ale jak np ugotuję fasolkę, kalafiora czy brokuła to musi być koniecznie z masłem i bułką tartą, jak pieczarki to koniecznie podsmażone na maśle, Papryki i cebuli prawie w ogóle nie toleruję, nie mówiąc o marchewce czy pietruszce
Dlatego właśnie odchudzanie mi ciężko idzie. Tak to jest jak się chodziło do przedszkola w którym główną kucharką była babcia.
Azakowana ja nie mogę jeść papryki czy cebuli, po nich mam straszne bóle żołądka czy to wątroby, nie wiem czego.
Kalafiorek smażony w bułce , ale mi narobiłaś smaka. Chętnie bym zjadła, ale nie umiem tego robić. Zapodaj przepis.
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

to teraz po kolejni proszę jakie plany na walentynki ???
Mężuś planował kolację i kino. Zostaniemy jednak przy obiadku w domku, a zamiast kina poprosiłam o drzewko bonsai, takie większe. Zachorowałam na nie mocno. A Ty jakie masz plany?
Cytat:
Napisane przez marricka Pokaż wiadomość

Marricka, uda się, zobaczysz. Robiłaś jakieś badania? Ktoś diagnozował w czym jest problem ? Taka złość na cały świat, na pewno nie pomaga.
Cytat:
Tak spytam się z ciekawosci jakie badania sie robi na początku jak jest problem z zajściem w ciążę?
Wyczytałam na necie że przed planowaną ciążą powinno sie zrobić próby wątrobowe, test różyczkowy, badanie poziomu żelaza, badania hormonalne (pomiar estradiolu, progesteronu, prolaktyny). Któraś z was robiła te badania?
Mamuska ja robiłam mnóstwo badań, w tym przez 2 dni miałam robione badania w szpitalu. Cały schemat ułożył lekarz, najpierw jakieś hormony w 3 dc. Potem w 14 dc i po owulacji. Na tej podstawie mam spadek estradiolu czy czegoś co też jest na E i z tego są chyba kiepskie owulacje. Jakoś tak.
Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, widzę że zwątpienie się wkrada więc przesyłam świeże fluidki od mojego 28 tyg maleństwa

i pamiętajcie nie można się poddawać, wiem jakie to ciężkie ale wierzcie warto było czekać 2 lata
Olivko .
Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki ja u Rodziców. Pączki miały smakować bardzo a jak przyszło co do czego to wcale nie miałam na nie ochoty.
Pączki domowe . A jak samopoczucie???
Cytat:

kochane ja planuje złoto !!!!!
Złoto dla staraczek . Wszystkich.

Wróciliśmy z weekendu z 3miasta. Trochę taki odpoczynek daje inną perspektywę. Wspólnie postanowiliśmy z mężem, że ten cykl z clo i gonalem jest ostatni. Dajemy spokój staraniom medycznym, podporządkowaniem wszystkiego dla fazy cyklu. Może teraz dziecko nie jest nam pisane, może przyjdzie za jakiś czas, a nie teraz, gdy tego chcemy tak mocno. Nie oznacza to, że przestaniemy się starać, nadal będziemy. Ale bez całej otoczki medycznej. Teoretycznie badania mamy zrobione i są w porządku, więc może blokada siedzi gdzieś w głowie. W międzyczasie postaram się o zmianę pracy na lżejszą i bliżej męża, dosyć mam mieszkania i małżeństwa na odległość.

Do tego koleżanka opisała mi historię pary, która rozpaczliwie walczyła o dziecko. Trwało to kilka lat, po czym udało się po kilku nieudanych zabiegach in vitro. Ale udało się. Z tym, że była to ciąża trojacza. Od początku były problemy z jej donoszeniem, dziewczyna non stop leżała plackiem, miała podszywane wszystko, by tylko udało się donosić. W końcu urodziła, w 6 miesiącu. Jedno dziecko zmarło przy porodzie, drugie to roślinka, której trzeba kilka razy dziennie potwornymi przewodami odsysać z głowy jakieś płyny, bo puchnie. Z trzecim jest minimalnie lepiej, ale jest po tysiącu zabiegów, pod ciągłą opieką lekarską. I powstało w mej głowie pytanie - czy Ci ludzie dostali od losu to, czego naprawdę chcieli. Nie chcę więc naginać losu za wszelką cenę, bo bywa tak okrutny.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 10:33   #4850
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
S

Pączki domowe . A jak samopoczucie???

Wróciliśmy z weekendu z 3miasta. Trochę taki odpoczynek daje inną perspektywę. Wspólnie postanowiliśmy z mężem, że ten cykl z clo i gonalem jest ostatni. Dajemy spokój staraniom medycznym, podporządkowaniem wszystkiego dla fazy cyklu. Może teraz dziecko nie jest nam pisane, może przyjdzie za jakiś czas, a nie teraz, gdy tego chcemy tak mocno. Nie oznacza to, że przestaniemy się starać, nadal będziemy. Ale bez całej otoczki medycznej. Teoretycznie badania mamy zrobione i są w porządku, więc może blokada siedzi gdzieś w głowie. W międzyczasie postaram się o zmianę pracy na lżejszą i bliżej męża, dosyć mam mieszkania i małżeństwa na odległość.
.
Anciaahk ja czuje się dobrze Troszkę jestem śpiąca popołudniami No i moje piersi są coraz większe co podoba się TŻ.

Jak uważasz że powinnaś zrobić medyczna przerwę to na pewno masz rację. Ja sobie dawałam dwa cykle jeszcze bo tyle mogłam brać jeszcze Clo i w tym przed ostatnim się udało. Więc ja wierze w to że u Ciebie też się uda. Ja teraz czekam na piątek i na USG bo trochę się denerwuje ale z całego serca wierzę że wszytko u fasolki jest dobrze.

Historia jest straszna i niestety ten świat jest taki że pozwala nam oglądać takie straszne historie
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:35   #4851
anciaahk
kosmitka

Ilonko, na pewno wszystko będzie dobrze, beta pięknie przyrasta, nie masz czym się martwić. Ja teoretycznie jeszcze jeden cykl mogłabym z gonalem spróbować, potem już tylko inseminacje i ivf. Ale próbować więcej nie będę.

Stary 2010-02-14, 10:38   #4852
azakowana
Zakorzenienie

Aniu kalafior w bułce to tylko gotowany kalafior - może być też brokuł. Do tego roztapiasz masło na patelni dodajesz bułkę tartą (moja babcia robi to rzadkie ja robię takie bardziej suche) i podsmażasz. Ja potem dodaję to do wycedzonego kalafiora i mieszam. Można też dodać kalafior do bułki na patelni i chwilkę podsmażyć. A można kalafiorki obtoczyć w jajku i bułce i też jest pycha

Co do tej historii to ja ją też znam. Nie jestem pewna czy chodzi o to samo. Tej dziewczynie o której ja słyszałam pękła macica w 6 miesiącu ciąży. I my z mężem i teściami przekażemy 1% w tym roku.
Stary 2010-02-14, 10:41   #4853
anciaahk
kosmitka

Azakowana dzięki za przepis, wypróbuję sobie może właśnie z brokułami.

Historia jest z Pomorza. Nie znam tożsamości tej osoby.

Stary 2010-02-14, 14:11   #4854
Konczita
Zakorzenienie

Kapuściane Pole

aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa
aankaa78(Ania, 31 lat)~~~~~~~~~~~@ 12.02 dolnośląskie
agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 30.01 Łódź starania zawieszone
asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie
azakowana (Aga, 28 lat) ~~~~~~~~ @ 27.01 Gorlice

Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 21.01 Malopolska
Dra (Daria, 23 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12Wlkp
edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 18.01 Kraków-Roma
Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07
golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @23.01 Wrocław
gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03
IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 11.01 Kraków
Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02
Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~~~@ 07.02
KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07
Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście
ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10
Konczita ( Dorota, 26 lat)~~~~~~~~ @ 11.02 Śląsk
mamuska003 ( Ania, 30 lat)~~~~~~~~ @ ??? Lubelskie
Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 07.02
Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone
Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 01.02 mazowsze
Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12
stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~~~~@ 27.09
Stokrotka81(Justyna, 29lat)~~~~~~~~@ 04.02 Lubelskie

Są dwie kreski II... obecnie: 9

Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ???
Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ???
Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ???
ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ???
Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ???
Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 10.05.2010r. ??? lub ???
Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Daniel
velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ???
Darianna25 (Daria, 31lat) t.p. 20.06.2010r ??? lub Mateuszek

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2010-02-14 o 14:18
Stary 2010-02-14, 14:14   #4855
azakowana
Zakorzenienie

Konczitko mi możesz zmienić adres na Gorlice
Stary 2010-02-14, 14:29   #4856
Konczita
Zakorzenienie

Nasze Kapuściane Bobasy

kasia_mw (Kasia, 28 lat) - Krzyś - ur. 20.06.2007
celka2000 (Celina, 26 lat) - Adaś - ur. 26.10.2007
bb-m (Bożena, 26 lat) - Asia i Jaś - ur. 07.11.2007
*misia* (Monika, 24 lata) - Mateuszek - ur. 13.11.2007
Yoolia (Julia, 29 lat) - Małgosia - ur. 29.11.2007
martka83 (Marta, 24 lata) - Marcelek - ur. 01.12.2007
jolineczka (Jola, 25 lat) - Alunia - ur. 02.01.2008
KasikB (Kasia, 32 lata) - Oleńka - ur. 04.01.2008
Ramila (Milena, 26 lat) - Pola - ur. 22.01.2008
mała_majeczka (Agnieszka, 30 lat) - Kubuś - ur. 15.02.2008
joasiunial (Asia, 25 lat) - Mareczek - ur. 27.02.2008
Ray (Justyna, 22 lata) - Alunia- ur. 02.03.2008
majula (Gosia, 25 lat) - Rysiaczek - ur. 10.03.2008
adatka (Agata, 25 lat) - Marcelinka - ur. 18.03.2008
*aurora* (Gosia, ?? lat) - ur. 04.2008
NIUNCIO (Jola, 33 lata) - Zosia - ur. 03.04.2008
fredziunia (Fredzia, 31 lat) - Marko Niko - ur. 05.04.2008
Eenax (Ela, 30 lata) - Ewunia - ur. 20.04.2008
83monia (Monika, 25 lat) - Arturek- ur. 20.04.2008
Gothika (Arleta, 26 lat) - Ramona - ur. 18.06.2008
Funieczka (Ewa, 28 lat) - Andrzejek - ur. 19.06.2008
Anisia25 (Ania, 30 lat) - Piotruś - ur. 06.07.2008
Kasiulka22 (Kasia, 25 lat) - Oleńka- ur. 27.07.2008
żabulka21 (Beata, 22 lata) -Szymonek - ur. 14.08.2008
Mała75 (Monika, 32 lata) - Maja- ur. 27.08.2008
izzi (Iza, 34 lata) -Pola -ur. 30.08.2008
Taurus_ek (Grażyna, 26 lat) - Laura ur. 03.09.2008
Dorotka@ (Dorota, 25 lat) -Natalka ur.11.09.2008
GoniaJ (Gosia, 27 lat) -D'angelo ur. 22.10.2008
becia_leszno (Beata, 26 lat) -Igorek ur. 29.10.2008
Bunny_82 (Ania, 25 lat)- Pawelek ur. 31.10.2008
munio (Iza, 25 lat) -Filipek ur.17.11.2008
an.ka.b (Ania, 26 lat) - Marysia ur. 23.11.2008
"Magdalena" (Magda, 23 lata) - Nicola ur. 11.12.2008
siobhan1 (Joanna, 29 lat) -Pawełek ur.03.01.2009

roxi1980 (Kasia, 28 lat) - Norbert Mariusz ur.10.01.2009
pani z herbata (Bożena, 27 lat) - Polina ur.18.01.2009
bezsenność (Basia, 24 lata) - Mateuszek ur.20.01.2009
Gosiala (Gosia, 36 lat) - Jaś ur.25.01.2009
jukol (Justyna, 23 lata) - Aleksander ur.27.01.2009
freshona (Agnieszka, 34 lata) - Hania ur.27.01.2009
zanka205 (Żaneta, 22 lata) - Filip ur.05.02.2009
anna1593 (Ania, 25 lat) - Maksymilian ur. 18.02.2009
gabriella00 (Gabriela, 27 l)-Kaja ur. 26.03.2009
ewccik (Ewa, 28 lat) - Olivka ur. 23.03.2009
Anadun (Asia lat 34)- Emilek ur. 05.04.2009
ikak (Ika, 27 lat)- Natalka ur. 09.04.2009
ancia19 (Ania, 28 lat) - Pola ur. 11.04.2009
anulka anulka (Ania )Marta & Magda ur. 10.04.2009
Sasha20 (Natalia 20 lat)- Jakub ur. 30.04.2009
Kathi75 (Kasia, 32 lata)-Gabriela ur.02.05.2009
Rumiankowa (Sylwia, 31 lat)- Gosia ur.18.05.2009
Blondynka (Magda, 26 lat)Olivier ur. 25.05.2009
Małgosia : ) (Małgosia, 24 lata) Antos ur. 03.06.2009
Cassandra 23 (Beata, 25 lata) Kubus ur.20.06.2009
Truheart (Ola, 27 lat) Adas ur.07.07.2009
Ania0104(Ania 25 lat) Dawid/Bartek ur.15.07.2009
Miramej(Jola, 33 lata) Kubuś ur.28.07.2009
Anusia_82(Ania, 26 lat) Serafin ur. 05.08.2009
Syla39 (Sylwia, 29 lat) - Lena - ur. 18.08.2009
Adaikaka(Aneta, 22 lat) - Przemysław - ur. 25.08.2009
Evuncia (Ewa, 28 lat) - Amelka - ur. 05.09.2009
Ddosiek (Dorota 24 lat) - Nadia - ur. 06.09.2009
Biedroneczkaolga (Olga, 26 lat) - Wojtek Stanisław - ur. 17.09.2009
Tequilla (Gosia 28 lat) - Basia - ur. 30.09.2009
Malina30 (Magda, 33 lata) - Jaś - ur. 14.10.2009
Karenina19 (Kamila, 25 lat) - Andre - ur. 16.10.2009
Symbio (Agnieszka, 33 lata) - Wiktor - ur. 22.10.2009
Kachula27 (Kasia, 29 lat) - Mateusz - ur. 03.11.2009
Tarasia (Agata, 26 lat) - Nila - ur. 16.12.2009

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

dzien dobry
wrzuciłam listy jak gdzieś cos nie teges to pisac proszę
tak sobie lukłam, że wątek dobiega końca - i wktórce założymy kolejną już a może dopiero X część - może macie pomysły na kolejną nazwę??? wszystkie przyjmuję

a my wczoraj pobalowaliśmy na ostatkach - było dużo %, tańców i przewinął się temat niechcianych dzieci - ludzie to debile normalnie musiałam odejść od stolika bo facet który ma już 4 w domu doprowadził mnie do takiego stanu że wybuchłabym - a po co to komu? więc wytańczyliśmy się, spędziliśmy miły wieczór i noc hyhyhy a dzisiaj czuje się jakby mnie ktoś przemielił haha ... a dzisiaj walentynki - święto wszystkich zakochanych ogólnie bardzo przereklamowane i chyba z biegiem lat mniej uwagi do niego przywiązuje bo ja sądze że przez cały rok ludzie powinny okazywac sobie miłośc a nie tylko tego dnia - pokazówa i już ale miło dostać czekoladowe serducho ... ogólnie planujemy kolacyjkę i kręgle z przyjaciółmi, oczywiście jak doprowadzimy się do stanu użyteczności publicznej
Stary 2010-02-14, 15:24   #4857
mamuska003
Raczkowanie

Witam dziewczynki
Widzę że dużo wizazowych bobasków juz sie wykluło. Mam nadzieje że będzie ich jeszcze wiecej i mój bobasek też kiedyś się pojawi. Ja od piątku mam walentynki i Z Tż wybraliśmy już wszystkie imiona dla naszych dzieci oj za dużo wina wypiliśmy. Tak sobie myślę że to trochę głupie wybierać imiona dla dzieci jak się ich nie ma i nie wiadomo kiedy i czy będą W każdym razie staranka rozpoczęte i ten miesiąc musi być mój
Konczito to sobie zaszalałaś, może po tej nocy coś będzie

Czas edycji: 2010-02-14 o 15:25

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 15:28   #4858
azakowana
Zakorzenienie

Hehe Mamuśka my już od 5 lat mamy wybrane imiona dla naszych dzieci Mimo, że wtedy jeszcze się nie staraliśmy

A my walentynek nie obchodzimy i siedzimy sobie właśnie po obiadku przy swoich robótkach
Stary 2010-02-14, 15:36   #4859
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Są dwie kreski II... obecnie: 9

Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ???
Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ???
Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ???
ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ???
Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ???
Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 10.05.2010r. ??? lub ???
Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Daniel
velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ???
Darianna25 (Daria, 31lat) t.p. 20.06.2010r ??? lub Mateuszek

Konczito, możesz u mnie zmienić; wiemy że będzie synek Bruno

jakieś smuteczki na forum...
wklejam Wam mojego brzucho-fluidka, głasiać i zarażać się Słonka
nasze 29 tygodni i uśmiech Bruna-największy i najbardziej zaraźliwy wirusek ciążowy

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 15:40   #4860
azakowana
Zakorzenienie

Jaki słodki uśmiech

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości