![]() |
#1711 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
![]() jednego dnia można tą samą rzecz kupuć za połowę ceny, a tydzień później już jako nową kolekcję... ![]()
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I ktoś mi sprzątnął tunikę sprzed nosa ![]() A byłam już zdecydowana ją kliknąć ![]()
![]() |
#1713 |
Raczkowanie
|
czesc moje drogie : * poszukuje zdjecia bluzek z ozdobnymi ramionami w Zarze ! prawde mowiac najchetniej poszlabym do sklepu i kazdej z osobna zrobila zdjecie ! powod? wczoraj przymierzalam chyba z 3 bluzki, ale wszystkie byly... za szerokie. wiec postanowilam sama sobie wyczarowac takie ramiona ! bardzo pilnie prosze o pomoc : *
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wystaczyło umieścić tutaj linka ![]() ta zebra ostatnio była bardzo poszukiwana ![]()
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma co się czarować , ale niektóre Wizażanki (wcale nie mówię, że to muszą być akurat tylko z naszego wątki, ale np. inne podczytujące nas ) kupują pożądany przez nas ciuch, torebkę czy buty i wystawiają na all w cenie odpowiedniej do pożądania.... ![]() więc może tak zacząć ograniczać nasze ochy i achy..... ![]()
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-02-14 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wystarczy, że temat na wizażu o jakiejś konretnej rzeczy się rozwinie, kilka dziewczyn pisze, że jej poszukują i od razu te rzeczy pojawiają się na all albo znikają ze sklepów w tempie ekspresowym, a kupują je ludzie tylko po to, żeby potem wystawić za wyższą kwotę, bo wiedzą że chętne i tak się znajdą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Organizatorka
|
Co do płaszczyka to jak dla mnie wszystko w nim gra i jest bardzo ciekawy( mam wrażenie, że okrycia wierzchnie zawsze są zbyt proste ) - ale jak wiadomo kwestia gustu
![]() ![]() Jeśli miałabym szukać winowajcy ku temu podejściu to rzekłabym, że to Burberry, które to oczarowało mnie letnimi płaszczami już na początku jesieni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny,
kupiłam wczoraj pudrową sukienkę z kokardką - i szczerze mówiąc nie za bardzo mam na nią jakiś pomysł - widziałyście może gdzieś zestawy z nią na blogach? |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tylko wyłącznie dzięki tym rozmowm o konkretnej rzeczy, staje sie ona hitem ![]() jedna osoba się w niej pokaże i potem większość jej pragnie i poszukuje ![]()
![]() |
#1720 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
59,9 - no, ale jak ma leżeć albo funkcjonować w charakterze podomki po domu
![]() kupiłam wczoraj w Galerii Kazimierz - jak ktoś zainteresowany, to było ich kilkanaście sztuk - 2 XS, z 8 S i sporo M jakaś taka w ogóle obszerna mi się wydaje - czy może faktycznie ma wyglądać jak nieco workowata? wzięłam S i jest dosyć luźna, XS była bardziej przylegająca, ale za krótka niestety |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Albo informowac sie o pozadanych rzeczach na pw
![]() Dziewczyny bylam dzis w Zarze i kupilam zakiet ala chanel, taki szaro czarny ze srebrna nitka za 59 zl ![]() Do tego sweterek z ozdoba na dekolcie za 35 zl ze 169 zl ,czarny ![]() No i bluzke power shoulders ,zdj w zalaczniku . Kolor jasny szary , nie ten Ciemny. Poduszki leza idealnie, nic nie spadaja, rozmiar M( ta co ma nombre) i faktycznie jest mniejsza od tych ciemno szarych. Jest to typowe od XS- M. I lepiej wykonana. Ale jej chyba mam zamiar sie pozbyc na allegro,chociaz przymiezalam i wygladala na mnie swietnie ![]() Jednym slowem zrobilam sobie fajne prezenty na walentynki ![]() Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-02-14 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Paryżanko to jak zobaczysz zeberkową tunikę na allegro to daj mi cynk na PW
![]() ![]() Ja sprawdzam kilka razy dziennie ![]()
#1726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Do zary niestety mam kawałek ;/ Masz może zdjęcie tego żakietu co kupiłaś ![]() ![]()
#1728 |
Zakorzenienie
|
Zaraz zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Rozeznanie
|
prayzanka, gratuluje tupetu, wklejam jeszcze jedno dodatkowe zdjecie, ktorego nie masz - moze przyda ci sie w wystawieniu aukcji
ok, zdjecia zostaly usuniete dopiero dzisiaj przed godzina 18 (szybka reakcja) - z mojewj strony OT. przepraszam raz jeszcze za nietematyczne podejscie ,ale prosby skierowane na maila nic nie daly, publicznie na forum tak (tym bardziej, ze na wizazu wiele osob jest oburzonych bezprawnym 'zapozyczaniem' zdjec). Edytowane przez kociolek Czas edycji: 2010-02-14 o 17:18 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Świetna jest ta spódnica z ostatniego zdjecia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze poluję na ten krótki z działu divided ![]() ![]()
![]() |
#1734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Paryzanka202 nie ma w swojej twojego zdjęcia ![]() Opisy troszkę podobne, ale nie takie same. Poza tym wielokrotnie poruszany był temat podbierania zdjęć z wizażu na allegro i odwrotnie. Myślę że ten wątek to nie jest dobre miejsce na rozwiązywanie takich problemów. Przepraszam za odejście od tematu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie zastanawiam sie o co chodzi skoro ja nie mam jej zdjecia
![]() Daj sobie juz spokoj dziewczyno, po co wstawiasz to zdjecie ? Przeciez przeprosilam i nie mam Twoich zdjec ani opisu, wiec teraz juz Ciebie nie rozumiem Mam to odpokutowac i na kolanach przejsc droge krzyzowa? wydaje mi sie,ze torszke przesadzasz. Prosilam Cie, chcesz mi cos powiedziec to na pw. A i dziewczyny przepraszam ,za odbieganie od tematu, ale publicznie umieszcze meila ktorego napisala do mnie "kociolek" "witam, ile mam pisac - proisze usunac zdjecia z aukcji, bo narobie ci mega wstydu na wizaz - na twoje nieszczescie sporo sie na nim udzielam i wystarczy, ze wkleje fotki z auckji, a wiekszosc uzytkowniczek pozna , kto jest ich autorem " ![]() Mysle,ze to mowi samo za siebie ![]() Asiu, wklej prosze zdjecie tego plaszcza z h&M jestem straaasznie ciekawa ![]() Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-02-14 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Organizatorka
|
Cytat:
O a na jakim dziale byl ten z marszczeniami ? Bo coś mi mówi, że Woman ![]() Szkoda jeśli te rękawy takie są ![]() ![]() A kolekcja Burberry mogłaby zostać wchłonięta do mojej szafy w całości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Dziś musiałam skoczyć do Empiku, do Promenady i oczywiście nogi od razu mnie poniosły do Zary
![]() Czekała tam na mnie bluzeczka, na którą nigdy wcześniej nie zwróciłam uwagi - pudrowa z długim rękawem i takim "supłem" po prawej(może lewej?) stronie dekoltu - za całe 19,90 ![]() ![]() Poza tym przecenionych mnóstwo pudrowych sukienek z kokardką, baleriny (fioletowe i granatowe welurowe z kokardkami, czarne z kokardkami i inne), mnóstwooo botków materiałowych kobaltowych, płaszcze, tuniki i sakiewka ćwiekowa w kolorze khaki (była taka, prawda?) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
właśnie wylicytowałam marynarkę Zara w paski
![]() ![]() może nie jest taka super, jak te z nowej kolekcji, ale do jeansów będzie fajna.... ![]()
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-02-14 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1740 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja marzę o kolekcji oglądając zdjecia na net a porter ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.