|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Tradycyjna fryzura(facet) na 100dniówke czy raczej coś innego | |||
| Tradycyjna(krótkie na żel) |
|
14 | 21,54% |
| Coś innego |
|
51 | 78,46% |
| Głosujący: 65. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzury męskie - wątek zbiorczy
Ok, dzięki za wytłumaczenie, fryzjer pewnie będzie wiedział co z nimi zrobić żeby tak wyglądały. A co do pianki to na prawdę nadaję ona takiego efektu, że włosy stoją czy jak??
|
|
|
|
|
#812 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak uzyskać taką fryzure.
A taką fryzure uzyskuje się w podobny sposób(chodzi mi o Davida
)http://img4.imageshack.us/i/2123953319f1b748f81a.jpg/ ps.Albo taką http://ikf.styl.fm/img103618.irokezy-meskie.334585.jpg Edytowane przez fryzo Czas edycji: 2010-01-21 o 19:59 |
|
|
|
|
#813 |
|
Przyczajenie
|
Czy Ktoś odpowie mi na moje pytanie?
Z góry bardzo dziękuje! |
|
|
|
|
#814 |
|
Przyczajenie
|
Fryzura Davida Beckham'a
Witam. Ostatnio zastanawiałem się nad zmianą fryzury. Aktualnie mam długą grzywkę (mniej więcej do brwi) i krótkie boki. Wszystko fajnie, dobrze wygląda, nie muszę stylizować, bo wystarczy że je umyję i wyglądają bardzo dobrze. Jest tylko pewien problem - grzywka ta przeszkadza mi w moich codziennych treningach.
Dlatego też szukam dla siebie krótkiej fryzury, która nie przeszkadzała by mi w codziennym życiu. Dawajcie swoje propozycje, ja też dam swoją. Spodobała mi się fryzurka znanego piłkarza i celebryty, Davida. Jeżeli możecie powiedzcie jak stylizować takie włosy, żeby były postawione ale nie sklejone i nie wyglądały na mokre. A przede wszystkim żeby była to trwała stylizacja. Pozdrawiam, z góry dzięki, licze na was. ^^ Niżej foto. http://img258.imageshack.us/img258/6...afryzurka5.jpg Edit: Jutro załącze fote, żebyście powiedzieli czy będzie mi to pasować. David ma bardzo niskie czoło, co widać na focie, ja mam większe. Narazie wyrażajcie swoje opinie, jutro dodam swoją fotke. Edytowane przez Kozikers Czas edycji: 2010-02-02 o 23:24 |
|
|
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, ze tu moze i narzucam swoje i z góry przepraszam, ale korzystam z okazji i wrzucę jaka meska fryzurka mi sie podoba...bardzo modna w skandynawii, niestety chyba troszkę leci na oczy i przeszkadza, ale jest super
ma coś w sobie i mam nadzieję, że polskie chłopaki też nieco zapuszczą czupryny |
|
|
|
|
#816 |
|
Przyczajenie
|
siemka mam problem z dobraniem fryzury niewiem właśnie jaka by mi pasowała z jakiś modniejszych prosze o pomoc zamieszczam swoje zdjęcia
brak użytkowników do pomocy usuwam foty Edytowane przez baki1717 Czas edycji: 2010-08-16 o 17:11 |
|
|
|
|
#817 |
|
Przyczajenie
|
A taką fryzure uzyskuje się w podobny sposób(chodzi mi o Davida)
http://img4.imageshack.us/i/2123953319f1b748f81a.jpg/ ps.Albo taką http://ikf.styl.fm/img103618.irokezy-meskie.334585.jpg Z góry dziękuje! |
|
|
|
|
#818 |
|
Przyczajenie
|
Siema. Noszę się z zamiarem zapuszczenia włosów.
Czy do mojej twarzy będą pasować długie włosy? Wcześniej było tak jak na załącznikach |
|
|
|
|
#819 |
|
Przyczajenie
|
Które z tych fryzur waszym zdaniem pasowaly by mi?
![]() Ta bardzo mi sie podoba ale niejestem pewien czy by mi pasowala ![]() A ta fryzura jeszcze bardziej mi sie podoba ![]() ![]() A MOZE TA? Moja dlugosc grzywki wynosi 10cm, z tyłu 7 cm. po bokach 5,5cm kolor: BARDZO ciemny braz dodam jeszcze ze wlosy z tylu troszke mi sie kreca przy dole.
|
|
|
|
|
#820 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#821 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Chciałbym sie Was poradzic jak zrobic takie fryzury. Bardzo prosiłbym o opis korok po kroku co i jak? Jakie żele lub gumy polecacie(cena do 15 zł)? Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuje!!! Oto fryzurki http://men-haircuts.com/wp-content/u...46-214x300.jpg http://www.kjbeckett.com/mensfashion...k-7-760159.jpg |
|
|
|
|
#822 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak zrobic takie fryzury meskie(krok po kroku)?
mis sie bardziej podoba ta pierwsza...
uwazam ze nie jest to jakas skomplikowana fryzura, włosy muszą być krótko obstrzyżone, po bokach wygolone golarką, na górze włoski lekko wyżelowane. Ot cała mezofija xD
|
|
#823 |
|
Przyczajenie
|
A jaki żel polecasz(cena do 15 zł)?
|
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
ponoc niezły jest taki żel z czarna rzepa albo z witaminami, kosztuje 5-10 zł nie pamietam dokladnie ale znajdziesz w kazdym markecie i sklepie kosmetycznym
|
|
#825 |
|
Przyczajenie
|
Czy taka fryzura podoba się dziewczynom?
hej, zwracam się z zapytaniem głownie do dziewczyn. Jak oceniacie taką fryzure?
http://i169.photobucket.com/albums/u...ac-efron-3.jpg Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-02-26 o 13:17 Powód: zdjecia zaläczamy w zaläcznikach |
|
|
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy taka fryzura podoba się dziewczynom?
Fryzura może byc, ale te włosy wyglądają na nieumyte a to już niedopuszczalne.
|
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Wyglądają na nieświeże i potargane...
|
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
ja raczej nie lubie takich wlosow u chlopaków
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne pytanie, to czy fryzura sie podoba zalezy od chlopaka który ją nosi - od kształtu twarzy, stylu. Ciezko oceniac fryzure sama w sobie, moze dziewczynom podoba sie Zac Efron wiec zawsze ocena bedzie zwiazana z osoba ktora daną fryzure nosi. Jakbys dal zdjecie jakiegos paskudnego faceta w tej fryzurze na pewno wiekscość pisalaby ze fryzura brzydka
|
|
|
|
|
#830 |
|
Przyczajenie
|
macie racje, tutaj już zadbane włosy;d jak oceniacie?
http://us.movies1.yimg.com/movies.ya...ac_efron47.jpg |
|
|
|
|
#831 |
|
Przyczajenie
|
mnie się tam podoba;p
|
|
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
niektórym chłopakom po prostu pasują takie włosy i wtedy to wygląda fajnie
tylko, że te na pierwszej fotce wyglądają bardzo nieświeżo ;P tu wszystko zależy od kształtu twarzy i rysów ![]() tak jak już wczesniej było wspomniane nie da sie ocenić fryzury jako samych włosów. Jeden chłopak może wyglądac w takiej świetnie a drugi beznadziejnie ;] |
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Wklej swoje zdjecie, poradzimy Ci czy beda Ci pasowaly takie wlosy
|
|
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
fryzura Zaca na chłopcach wygląda bosko !!
gdybym była chłopakiem nosiłabym wyłącznie taką xD zrób sobie taką
|
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
nie podoba mi sie
|
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
fajna jest
mój kolega ma podobną i wygląda świetnie. ale to zależy co się komu podoba
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
no...niby modna, ale jakoś do mnie nie przemawia, ja tam jestem zwolenniczką typowo męskich dobrze i starannie wystrzyżonych włosów
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
na kazdym facecie prezentuje sie inaczej. sama w sobie jest w porzadku. w skali 1-10 daje 5 ;p
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż fryzura sama w sobie nawet mi się podoba to faceci w tego typu włosach są zazwyczaj mało męscy. Takie moje odczucie
|
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... tak, taka fryzura podoba się dziewczynom, ale zazwyczaj takim, które wolą bardziej "kobiecych" chłopaków/mężyczyzn. Facet z taką fryzurą po prostu męsko nie wygląda
Podejrzewam, że zależy to nie tylko od indywidualnych preferencji, ale także od środowiska-w niektórych taka fryzura jest modna, a w innych jest to szczyt metroseksualizmu. No i jeszcze jedna ważna kwestia, którą poruszyły Dziewczyny: ważne, kto taką fryzurę nosi. Mam wrażenie, że do typowo słowiańskich rysów (nieco okrągła buzia, niewielki podbródek itd.) taka fryzura średnio pasuje, ale, ostatecznie, Polacy niekoniecznie mają typowo słowiańskie rysy Bez zdjęcia trudno powiedzieć, czy Ty byś w takiej fryzurze wyglądał dobrze, czy nie. Trzeba też pamiętać, że jak ma się taką grzywę na czole, to trzeba b. często myć włosy, bo ja niestety często widuję chłopców, którzy sobie taką fryzurkę fundują, a nie zdają sobie sprawy, że się włosy wtedy szybciej przetłuszczają. No i ostatnia rzecz- do takiej fryzury trzeba dbać o cerę, przy takiej fryzurze wszelkie niedoskonałości cery wydają mi się uwypuklone.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

)

masz prawo wiedzieć co jesz.
To co we mnie niezniszczalne trwa...
Podejrzewam, że zależy to nie tylko od indywidualnych preferencji, ale także od środowiska-w niektórych taka fryzura jest modna, a w innych jest to szczyt metroseksualizmu.