|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Dobry
![]() Ja dzisiaj tak na szybciora ![]() Parę fotek z meczu: 1. Bąku dla Martii ![]() 2. Mentos dla Ewki ( wybacz, że od tylca) ![]() 3,4. Bartek sprawdza czy dałoby się zagrać w balkon ![]() ![]() Wybaczcie jakość ale ze mnie pałka i wzięłam mniejszy aparat co by się do torby zmieścił ![]() Tyle na razie reszta będzie dostępna potem ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-02-14 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() wnioskuję, że zabawa była przednia ![]() i czekam na więcej ![]() Cytat:
![]() i kapelusz taki gustowny ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
masz coś do tego kapelusza?
![]() wyglądał na prawdę fajnie w nim ![]()
#3514 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ach! nie wierze ze byłyscie takie łaskawe dla Gato ![]() ![]() ![]() fajnie fajniusioo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |||
Konto usunięte
|
WITAM
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czasu nie było ![]() ANTENKI!! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 Czas edycji: 2010-02-14 o 13:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zadomowienie
|
wręcz przeciwnie
![]() it`s not enough- i want more ! ![]() czeeeść Stefanka ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-02-14 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Też jestem dosłownie na sekundkę
![]() Witam ponownie ^^ Kurde, gęba mi się śmieje ![]() Dzisiaj powtórka meczów na PS - bodajże od 17:30 czy 18 ![]() ![]() ![]() Będę później ![]() ![]()
#3519 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() HA! był mega uszczęśliwiony ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- ejjj... Stefanka mi się źle kojarzy... od razu na myśl przychodzi mi Stefania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17183459]oooo tak.... to co widać w tv to pikuś przy tym co jest live
![]() ![]() ![]() HA! był mega uszczęśliwiony ![]() ![]() ejjj... Stefanka mi się źle kojarzy... od razu na myśl przychodzi mi Stefania ![]() ajm sory ![]() ![]() ![]() to mówcie dziewczęta co z tym Kłosem ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-02-14 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
a powiedziałyście miśkowi?
nie wiem czy wiecie ale Gumiś bedzie miął syna- mikołaj ![]() ale kurna miałam sen ![]()
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17183093] nastrzelałyśmy... w każdym mozliwym miejscu
![]() ANTENKI!! ![]() ![]() ![]() ![]() Taaak, cała Warszawa zdążyła nas poznać i znienawidzić ![]() Antenki! ![]() Weź, Stefan, toż to cios poniżej Gacka ![]() Plina! ![]() ![]() Biedny DżejDżej, prawie zwalony z nóg, kiedy wyszedł do holu, uśmiechający się coraz słabiej ze zmęczenia. I szczęśliwy Gzib, który zwiał, kiedy ktoś Mu krzyknął, że Mu autokar odjeżdża ![]() Zadowalanie Kłosa? Luuuuuz, przyjemność po naszej stronie ![]() I Ciastek błagający Nawrockiego, żeby pozwolił Mu na boisko wejść... ![]() Achhhhhhhh ![]() A na koniec, wrocławskie celebrities wracające do domu w zarezerwowanym przedziale, coby nas nikt nie dręczył ![]() I ten koleś, jeszcze w pociągu do Wawy, który lał z nas, choć ukradkiem, coby nie wydało się, że nas podsłuchuje ![]() Zaraz sprawdzę, co z tą 11tką na ME było ![]() ![]() I to konto założę. Żadna jeszcze tego nie zrobiła, ay? ![]() Marti - walisz, sen, walisz tu! ![]()
#3525 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no właśnie... siedziałam, mogłam sprawdzić ale wyleciało mi z głowy :/ co do konta to czekamy aż je założysz... no chyba, że Arki się wyrwała ![]() Aaaarki wyrwałaś się?? Jak egzamin?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17185667]małe Gatki!!
![]() no właśnie... siedziałam, mogłam sprawdzić ale wyleciało mi z głowy :/ co do konta to czekamy aż je założysz... no chyba, że Arki się wyrwała ![]() Aaaarki wyrwałaś się?? Jak egzamin??[/QUOTE] Szukałam tego 11ego i nic ![]() ![]() Konta jeszcze nie założyłam, bo nie wiem, jaki nick wybrać: lona.fajt czy siatkarskie.paly ![]()
#3527 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17185888]for Kadzik jak nic
![]() wybierz lona.fajt a hasło wizaz łatwo będzie zapamiętać ![]() Dobra, konto założone. Adres, jak podany, hasło roześlę Wam wszystkim na PW - dla bezpieczeństwa - żeby nam chopaki nie pokasowali zdjęć ![]() (jak o którejś zapomnę, niech się dopomni ![]()
#3529 |
Konto usunięte
|
ooo wpadły, poczytały i poszły sobie... wstręciuchy jedne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
yyyyy, ale że o co cho z tą pocztą ;>
![]()
#3531 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17186551]chodzi o to, że na tej skrzynce bedziemy zbierać zdjęcia i inne cenne rzeczy ![]() ![]() ot tak zrodził się wczoraj taki pomysł ![]() dobrze wiedzieć ![]() bo tak siedzę i rozkminiam o co chodzi ![]() teraz tylko czekać na zdjęcia ![]() ![]() aha i to jest bardzo dobry pomysł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Haj Fajf! Egzamin napisany jakoś...
Ogolem to popsulam Karoli kompa ![]() Pisala mi wczoraj zadanie z niego i zdechł i mi pisala esa ze czeka az brat jej go przywróci do życia ![]() Boo. Joa super mail dziękować ![]() Ale foty na nim dopiero za jakiś czas ![]() Ejj obejrzalam foty z Plusów. OMG! jak oni w tych garniakach wyglądają ![]() ![]() ![]() A Abrams ![]() ![]() Ejjj zabijcie ale uważam że nizłe ciacho z niego ![]() Alehhhhhhhhhhhhhhhhhh ![]() I wiedzialam że Kokosy dwa przyjdą same. Bueh ciekawe czy tanczyli ze sobą. ![]() Zdjęcie miśka ze statuetką ![]() Eszzz az mi sie wierzyć nie chce że to te same kokosy com np macała po pleckach ![]() ![]() A tak wogole to ten no mam kolejne 3 powody by sąądzić że oni nas czytają ![]() No.1 Mopiarze. Helołł ostatnio o tym tyle było gadania ne? I tu nagle srach bach i wpadają Benek Igor ( Igson ![]() ![]() ![]() No.2 Sehr serwujący dołem. Ostatnio tez tylko o tym gadałam że na wiki cytatach jego cytat 'A co dołem miałem?!' to moj ulubiony i ze mnie rozwala za kazdym razem i ze mam go przed oczami jak wchodzi na zagrywke i dołem ładuje. I co robi Sehr wchodząc na zagrywke na MG? No doooołem! ![]() No.3 Same obczajcie Jarskiego na tyyym ło zdjęciu. Strach się bać. Dobrze gadały oni wiedzieli aż za dobrze gdzie siedzimy. ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
No i Abrams i Benek też wiedzieli, gdzie patrzeć. Ojj, laski, uciekamy z Polski
![]() ![]()
#3535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bożeeee!!!. Widziałyście Kurusia w tym grafitowym garniaku i czarnej koszuli ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobra spoko. jutro powyyłam te foty jak będę w pracy Tobie te robione specjalnie dla dziewczyn ![]() ![]() Ja Was na początku nie poznałam. Patrzę- idą jakieś laski- no to niech sobie idą i nagle BACH! Ten transparent Joaanny ![]() ![]() Sylwia i jej grypsy "zza Buga" ![]() Zapomniałaś napisać o tym barze tureckim co poszłyśmy na kebaba Podrywał nas jakiś smilouch z Turcji... I wszyscy ludzie dziwnie od nas uciekali ![]() ![]() Ej fak of!! ![]() ![]() ![]() Nawet Bartek samolotem przyleciał w poszukiwaniu swojej kochanej KarÓli ![]() Weśśś. Przeglądałam te zdjęcia. ŻAL ![]() %%% były udane... Bardzo... Jakoś się pomieściłyśmy z noclegiem. Miss D SRU do szafy i było luźniej :p Ja usnęłam jakoś o 4:20 a wstałam o 6:00 po koncercie budzikowym Miss ![]() Wycieczka metrem. Stres przy bramkach do wejścia do metra. Ah! I nasze czatowanie przy telebimie na reklamę meczu gwiazd ![]() "Dzieci w domu telwizora nie mają" Najpierw przyszedł Kłos i usiadł na krzesełkach pod nami. A póxniej wylookałyśmy Plinę i Igłe No i nasze łapki z najpiękniejszymi hasłami na świecie Baby jak baby- dupy nie urywały Nie żebyśmy się jakoś specjalnie skupiały na meczu ale nieważne :p Mamooo! Wstyd mi i hańba! Jak ja mogłam męża nie zauważyć W tej swojej pięknej szarej- skatowskiej bluzie był ![]() ![]() łeeee... Siurak dał dupy bo miał ksywę Kuruś na plecach ![]() Ej ale bez kitu. Mało się tam nie posikałyśmy. Co oni wyprawiali. Upaleni musieli być. akie akcje... No nie będe opisywać bo oglądałyście Jakiś chłopak przed nami złapał piłkę pamiątkową z MG. I robił sobie zdjęcie na pamiątkę, że takową złapał... No to my oczywiścioe co... Ja z łapami po tą piłkę a on w brecht to ja tekst do niego:"Mogę podotykać" ![]() ![]() Joaa! A jaki bezczel. Jak o tym dekolcie zaczęłaś gadać A on taki bezczelny look mi w cycki ![]() I jak darłyśmy japy jak Szampon wszedł na zagrywkę. On tam zaczyna czarować tą piłkę a my z Arki "DOŁEEEEEM"!!!! ![]() A później Siurak na zagrywce a my znowu :"W TELEBIMMMM"!!!! ![]() "Biegnij Arki biegnij"!!! To było boskie. Wlazłyśmy na bzczela jakimś bocznym wejściem bo ochroniarze się zagapili : ) Jak zobaczyłam Siuraka to zapomniałam jak się nazywam ale Arki mnie otrzeźwiła i poświęciłam się totalnie. Tam aż czarno od głó gorących 13 było koło niego. Nie było szans na dopchanie. To poszłyśmy do Możdżona. Łooo jesuuu Myk, myk foty i lecimy dalej : ) Arki się wje.bała na stolik obok Pi\liny i słodkie oczka "Moożna zdjęcieee" to pyknęłam. Póxniej szybka zmiana. Ja podchodzę i teks "Ło kurde a ja taka nieuczesana" Plina w śmiech i do mnie" Eee tam spoko. Ja też <smyr po włosach> będzie ładne foto" : ) Następnie zlitowałyśmy się nad Gackiem, który jako jedyna "gwiazda" nie był oblegany przez tłumy. Podeszłyśmy zrobiłyśmy sobie foty i już nas nie ma A co tam będziemy stać. Podeszłyśmy do Gruszki też szybka fota i już nas nie ma : ) Patrzymy- Jarski. To bach do niego. Arki podeszła i zrobiłam jej zdjęcie póxniej znowu zmiana ja podchodzę piękna poza do zdjęcia i jakiś ochroniarz wlazł w kadr :/ Ale dobra nie było czasu się rozczulać. Poeciałyśmy jeszcze do Tomka Swędrowskiego też bach bach foty. Ja na odchodne jeszcze do niego" W TV się pan trochę niższy wydaje" a Tomek:" BO widzisz. Telewizja kłamie" ![]() Później polowanie na Igłę Za ierwzym razem nam się nie udało więc sobie darowałyśmy ale zobaczyłyśmy, że póxniej idzie w naszą stronę to go pzyatakowałyśmy. Arki zarzuciła swój boski tekst o przejechaniu dla niego połowy Polski i ustawiłyśmy się do zdjęcia (Arkiii kocham to zdjęcie) Arki do niego: "Dzięki" Ja tak samo: "Dzięki za to przyjęcie na klatę" Reakcja Igły bezcenna ![]() I ja chciałam jeszcze raz Dżej dżeja zaatakować bo tamto zdjęcie było brzydkie przez tego ochroniarza. Podchodzimy do niego a ochroniarz (notabene ten co się władował w kadr) I do nas z tekstem: Gdzie! Koniec! Wychodzimy już! I nas wypycha. To Arki do niego: No ale tylko jedno zdjęcie. O: Nie! A: No co panu zależy O: nie ma mowy! Ja: Ale poprzednie zdjęcie się nie udało bo PAN MI WLAZŁ W KADR! O: Ja! Napewno nie Ja: tak pan I tak jeszcze jakiś czas dyskusji a facet w końcu: Doobra. Jezu już idźcie ale szybko. Zaczepiajcie go, zaczepiajcie Jarski akurat stał tyłem do nas i nas nie widział to ja gozaczęłam tak bezczelnie za koszulkę podszarpywać i tekst "Zaczepiam, zaczepiam" ![]() On się odwraca, znalazł mnie gdzieś tam u siebie pod pachą a ja oczy kota ze Shreka i pytanie standardowe: Mooogę zdjęcieee Jak wychodziłyśmy to dorwałyśmy Kłosa Biedny stał i się żalił "Jezu oślepnę od tych fleszy. A ja do niego "To się zacznij przyzwyczajać bo to dopiero początek" ![]() Arki podeszła i zrobiłam im zdjęcie a póxniej ja się wspięłam na schody żeby zniwelować różnicę wzrostu ![]() CDN ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Weszlam na chwile na repre.
![]() Ludzie są nienormalni ![]() Ten nasz MG wczorajszy to był FENOMEN. Ktoś kto zna swoją drużynę wie jakie osobowości w niej grają. My w Polsce mamy genialnych zawodników ale w życiu prywatnym niezłe z nich przekręty. I to tak serio serio. Całe wojsko by ich poczuciem humoru obdzielili. Chłopaki wyszli na boisko i zrobili coś czego jeszcze nikt nie robil. Wprowadzili w ten mecz tyle humoro ile się da. Kto wie może część wygłupow miala jakąś swoją historię nawet z treningów albo rozmów jak chociażby 'A co miałem dołem?!' To chyba dobrze że tak się lubią dogadują i są takimi luzakami nie? No wlasnie chyba nie. Bo na reprze znalazło się paru speców co to stwierdzili że to żenada była że byli zgrają klałnów że patrzeć na nich nie mogli że cyrk że tylko połykaczy ognia i tresowanych niedzwiedzi brakowało że to miał być normalny mecz ze szczyptą humoru ( którą owi ludzie definiują jako jakieś pokazowe akcje czy ustawienia eksperymentalne. A to Ci humor. Kadra by się uśmiała jak w morde strzelił ![]() Ręce opadły mi do kostek. Rozumiem że nie wszyscy są tacy pokręceni jak my czy jak chłopaki z repry ale to... to już przegięcie. Brak mi słów.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
CD
![]() Podziękowałyśmy elegansio i wyszłyśmy na korytarz. Nie mogłyśmy się znaleźc z dziewczynami bo mi kom się rozładował. Więc wyszłyśmy z Arki przed halę z zamiarem przejścia na tyły obiektu ![]() ![]() Ale wszystko było strzeżone więc wróciłyśmy. Dorwałyśmy Sylwię i resztę i wyszłyśmy na dwór. Arki jak na Amstafa przystało ma dobry węch i wyczuła siatkarzy gdzieś w pobliżu ![]() ![]() Patrzymy Plina i Kłosiu no to do nich podbijamy. Porobiłyśmy sobie zdjęcia z Danielem. ja sie podsunęłam pod jeszcze jedno. A co tam ![]() ![]() On się uśmiechnął i dalej macha te podpisy a ja z tekstem" markera mi wypiszecie noo. A ja tyle piniendzy za niego dałam" ![]() Plina w jaki słodki zaciech wpadł ![]() ![]() ![]() ![]() potem sesja z Kłosem. Zobaczył ta naszą watachę chcącą zdjęcie i z miną zbitego psa tekst: "A możecie wszystkie naraz" ![]() dzieczyny: jasne Kłos: Uffff ![]() I na koniec jak już odbiegał tekst do nas "Dowidzenia" My ewrybady" Dowidzenia" ![]() ale zamotał się jak odbiegał a ja znowu pokaz elokwencji" Ogarnij się bo cię zostawią" ![]() ![]() ![]() Później podróż na dworzec, czekanie na pociągi. Śmiech, śmiech, śmiech i rozjazdy ![]() Sory że z pobytu u mnie i ogólnie z czasu spędzonego poza meczem tak mało info... Ale nie chcecie wiedzieć co się tam działo ![]() "Łot hepend in wegas stej in wegas" jak mawia Arki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Konto usunięte
|
Nie będę cytować bo to by zajęło za dużo miejsca
![]() Widzę, że wyjazd bardzo udany ![]() nawet nie wiecie jak bardzo wam zazdroszczę ![]() i strasznie się cieszę, że tak genialnie się bawiłyście i wciąż czekam na zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() owszem ![]() ![]() albo za niecałe 2 godziny snu ![]() ![]() ![]() to wdarcie na boisko było trochę nielegalne ale co tam ![]() ![]() ![]() I tekst Arki: Karola. Ale wiesz gdzie to wejście co... Ufam ci ![]() Właśnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na boisko nigdy się legalnie nie wbijesz ![]() ochrona jest za tępa :P mi kiedyś facet uwierzył, że jest ostatni mecz w sezonie, a było chyba jeszcze 3-4 mecze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.