|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Micia
![]() ![]() zgubiłam umowę z restauracja ![]() ![]() postanowilismy, że pare pierdółek już teraz pokupujemy, żeby później tak tego nie odczuc. Na święta jak większość kupimy obrączki, może zaproszenia, kieliszki, podziękowania dla rodziców. Nie wiem co jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Rozeznanie
|
My z TŻ generalnie nie obchodzimy jakoś specjalnie walentynek, ale dzisiaj wybraliśmy się na obiadek do pizzerii, wszędzie dzikie tłumy. Najlepsze wchodzimy do restauracji babeczka kieruje nas do stolika podchodzimy a obok siedzią znajomi ale ten świat jest mały. Później chcieliśmy iść do pijalni Wedla ale nie było ani jednego stolika na dodatek były jakieś wybory miss Yorków, pokaz ubranek dla nich istna masakra. Więc kupiliśmy lody w sklepie, w blenderze pokruszyłam batoniki i mieliśmy domowe mcflury. TŻ pojechał na trening a ja siedzę z herbatka przed kompem i cierpię z przejedzenia
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My chyba też pokupimy już jakieś drobiazgi, a obrączki to nie wiem jeszcze kiedy... A co się stało ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rzeczy do domu to też już troszkę mam, czyt. laptop, moje meble, toster, żelazko, jakieś ręczniki, pościel, kubki, kieliszki itd ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Wtajemniczenie
|
A co się takiego stało??
#3731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lusesita ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Zjadlam,troche mi lepiej;p
a ogolnie to: - walentynki niby mielsimy wczorajv i bylo super,ale dzis fajnie by bylo uslyszec cos milego-ja napisalam esa, dzownilam,a M. tylk osie spytal jaki film ma sciagmnac bo zapomnial tytulu, - poklocilam sie 2 razy z mam i znow uslyszalam,ze szkoda,ze "taka niewyparzona gebe mam w domu,a poza nim jestem cicho" - boli mnie pachwina,chyba sie przewialam, - ciagle nie mam kasy z pracy,a gadali,ze dostane, Sz. nie odp na maila, - we wtorek juz na zajecia, musze wstac przed 6 - jutro tez sie nie zobacze z M. bo pracuje od 3 do 15 i bedzie wykonczony - kolezanka mnie wkurzyla,bo dala mi linka na nk do naszego kolegi,ze sie zareczyl i moje zareczyny to pikus, bo on dal 8 zdjec z jakiejs kolacji, hotelu,kwiatow i huk wie czego-ale odbieram to jako zazdrosc,bo ona nie ma faceta itd juz ![]() ide robic popcorn |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3735 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3737 |
Rozeznanie
|
Lusesita
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
wiem;p i tak tez jej powiesdizalam
![]() a poza tym: nie uwazacie,ze to troche przsada dac zdjecia kolejno:narzeczona tuz po otrzymaniu kwaitow, narzeczona 12 godzin po, niczego nie swiadome kochanie, kochanie przy kolacji,kochanie z moja rezerwacja ![]() a i kochanie w hotelu ![]() szkoda,ze nia ma:kochanie przed bzyk...niem i po;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | |
Rozeznanie
|
UWAGA! NADROBIŁAM CAAAAAŁY WĄTEK
![]() nie to,zebym odpisywała-ale wiem co sie działo przynajmniej ![]() Wróciłam i was nei zostawie póki co-chyba,że do szkoły sie bede musiała dowlec jakoś ![]() Czy na maila mam i ja swoje jakies zdjęcia wrzucac? bo widziałam was piękności,ze wrzucałyście zdjęcia. SAME PIĘKNE PMki BĘDĄ!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem o co z tym hasłem mailowym chodziło,ale jak ktoś będzie chciał to chyba może poprosic o hasło. nie mówie by dawać koleżankom ktore są naprawde nówki sztuki ![]() ![]() i moja mała spowiedź z tego tygodnia u tż: ale zgrzeszyłąm..... tłusty czwatrek-2 pączki ![]() potem jeszcze zgrzeszyłam 2 nalesnikami z dzemem jabłkowym,ale głupio było mi odmówic tesciowej ![]() Poza tym to sie trzymam ale waga stoi. ![]() lusesita koleżaneczka pewnei zazdrości wszystkim zaręczyn ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-02-14 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
ona nie zrobila tego zlosliwie,ma taki styl bycia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a "koleżanką" się nie przejmuj ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ile czasu Ci to zajęło ? ja muszę nadrobić początek ![]() Tak, wrzucaj swoje fotki ![]() a z hasłem popieram, jak pojedziemy z P. na wakacje to pewnie będzie nowy wątek albo i 2 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Zakorzenienie
|
Lusesita ten Wasz kolega to jest nieźle pogięty.Śmieszą mnie tacy ludzie. Koleżanka lepsza,aczkolwiek też dziwna.
A Ty miałaś piękne zaręczyny ![]()
#3746 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No a ja drogie PM zmykam na pieczywo czosnkowe, idę oglądać Eurowizję i życzę Wam miłego poniedziałku ![]() P.S. Gdzieś tam wyżej toczyła się rozmowa odnośnie kompletowania wyprawki Młodych- była mowa o garnkach... My z TŻ polecamy na początek ten zestaw z Ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00173557 Póki co my gotujemy w tym zestawie ponad 2 lata i garnki wyglądają jak nowe (ale to też zasługa, że znalazłam taką specjalną pastę to mycia tego typu rzeczy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
dzieki kochane
![]() M. jednak tez troszke pomarudzilam i jest juz ok ![]() ![]() a to jest taki "kolega"z klasy i zawsze byl dziwny-jeszcze niedawno-a byl juz z tym swpoim kochaniem;p-zarywal to mojej kumpeli-mezatki;p smieszny jest ![]() a kumpela w ten sposob probuje sie podbudowac i w gruncie rzeczy jest ok ![]() ![]() ![]() ![]() jolka pelen szacun! ![]() a my o wyprawkach nic nie myslimy jeszcze... ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- http://nasza-klasa.pl/#profile/14977...ery/album/3/24 tu ten link jak chcecie sie posmiac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() garnki fajne, ale szkoda, ze mamy trochę daleko do IKEI ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3750 |
Zakorzenienie
|
ale się boję tego egzaminu
![]() idę się pouczyć jeszcze Dobranoc ![]() Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2010-02-14 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.