Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-14, 15:13   #1681
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
To jest dla mnie dziwne że sportowcy muszą swoje rekordy pobijać...
Kiedyś strasznie dużo oglądałam łyżwiarstwa miałam swoich faworytów... no nie ukrywam Jagudina jak już pisałam wcześniej... ale jak odszedł to przestałam oglądać ... teraz wcale nie jestem na bieżąco, gdyby nie to że dałaś link to pewnie nic bym teraz też nie oglądała... przeszło mi jakoś.
Kiedyś , dawniej z mamą oglądałyśmy solistów, solistki, pary w ogóle co się dało w tej materii...
A teraz jakoś mnie to odpuściło...

Aaa a czemu on już nie robi tego pirueta ??? Coś mu się stało , czy mu zakazali??? Tak jak salta na lodzie... :P
o zakazach nic nie wiem, raczej nie robi, z powodów zdrowotnych, bo problemy z kręgosłupem przez to miał
Heh, ja oglądałam zawody namiętnie tak mniej więcej od 2000 do olipmiady w Turynie. Po tym jak większość moich ulubieńców zakończyła wtedy karierę, to jakoś później mniej oglądałam. A nasza tv nie pokazuje już prawie zawodów A i czasu mniej, bo to praca, szkoła itp...
W kwestii rekordów, to z 5-6 lat temu zmienił się system sędziowania - zamiast ocen sędziowie przyznają teraz punkty. Stąd można mówić o jakiś "rekordach" punktowych.
W kategorii solistów najwyższy wynik nadal nalezy do Pluszczenki z olimpiady 2006 (przez 4 lata nikt mu nie dorównał ), a teraz nagle wrócił i przebija swoje poprzednie wyniki
Uwielbiam tego gościa za ten wdzięk, pasję i to, jak robi z siebie wariata
Stary 2010-02-14, 15:15   #1682
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Ale mam czaderskie Walentynki :/
2 godziny temu zaliczyłam z Tż izbę przyjęć na chirurgi...
Wczoraj tak sobie wyciął paznokieć , wyciągnął drzazgę paznokciową i poszedł do pracy na nockę. O 3 w nocy zaczęło go coś tam uwierać, przyszedł do domu a tu masakra , palec jak serdelek w wyglądzie przypominał nos Rudolfa !!!
A w połowie łydki super czerwona pręga!
Wystraszyłam się już co prawda zaczęłam rozpuszczać ryvanol ale zebraliśmy się do lekarza bo przeraziła mnie ta pręga.
Na pogotowiu obejrzał go lekarz, kazał okładać palucha ryvanolem , a stopę bo jest mega opuchnięta altacetem.
Byłam wściekła bo mówiłam mu milion razy żeby tak nie robił z tymi paznokciami... ale on jest najmądrzejszy!!!
Teraz śpi po nocy a ja piszę z Wami i jednym okiem oglądam TV.

Kurczę a śnił mi się dziś straszny sen...
Bolał mnie brzuch i pojechaliśmy z Tż do przychodni. Powiedziałam że jestem w ciąży, a pielęgniarka na to że lekarz zbada mnie przez odbyt!!! Przeraziło mnie to i powiedziałam, że dziękuję i idę do domu a ta pielęgniarka krzyczy za mną po korytarzu że to wbrew pozorom bardzo przyjemne badanie!!!
A ja na to " to się idiotko sama taka badaj"
Pojechaliśmy do innego szpitala i tam strasznie zachciało mi się do toalety. Poszłam ale była kolejka , i za mną sporo ludzi do tego WC.
Już byłam w kabinie i siadłam na sedes i jakaś masakra z pupy zaczęła mi leciec krew ale strasznie dużo!!! Byłam tym taka skrępowana... tu mnie jakiś chłop pogania w tym Wc i normalnie drzwi mi otwiera a ja taka zakrwawiona mówię żeby zawołał mojego męża ... Przybiegł Tż z lekarzem i mówi tak o Boże ona się wykrwawia... przykro nam...
I kurdę obudziłam się siłą woli bo już dłużej nie mogłam w tym horrorze uczestniczyć!!!
Tak się potem zastanawiałam co się dziś dziwnego stanie... i niemusiałam długo czekać... to ja odwiozłam Tż na pogotowie!!!
co za koszmar!!! nie artw sie to tylko sen, z rzeczywostoscia nie ma nic wspolnego

Ale sie wkurzyłam!!! włansie kupiłam robot kuchenny. w sklepie powiedzieli , ze mamy sprawdzic w domu przed podbiciem gwarancji. Ja w domu wyciagam wszystkie czesci a tam dwie uszkodzone i to porzadnie. pęknie i odłamane czesci. Mam nadzieje, ze nma to uwzględnią, bo ja nie to czekam tylko az mezus wroci ze szkoły
Stary 2010-02-14, 15:31   #1683
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale sie wkurzylam. W piekarniku zostala lopatka tefala, i sie stopila raczka A to byl prezent slubny w ogole
Sernik zeskrobany wierzchnią wasrtwę ma, bo sie balam oparow, a szkoda mi wyrzuci yhy
Ciekawe czy sie upiecze tak na dwa razy
ojjjjjj byle ciasto sie udalo !

Moja kartka walentynkowa zrobiona
Teraz tylko czekac az mezus z pracy wroci.
A ja musze dokonczyc zmywanie po wczorajszej imprezie...

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2010-02-14 o 16:23
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 19:20   #1684
kliwia
Zakorzenienie

Rosette sernik wyszedl pyszniutki
Do rzeczy, troche tego oleju za duzo, a mimo tego ze napisalas w przepisie ze dalas mniej to ja chlusnelam pol szklanki nastepnym razem dam mniej bo troche ciezki bedzie

Zalaczam:
serniczek
zoladki w sosie - były pyyyyszne!!! przepis dam na gastronomicznych
to co zostalo z lopatki kuchennej
i komplet bizuterii
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 19:32   #1685
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A my własnie zjedliśmy calzone
pychota

Kliwia ja nie wiedziałam, ze mam patelnie w piekarniku, ale zauważyła i rączka ocalała (dziwne bo było dość gorąco)

No to też się pochwalę zdjęciami (tylko coś ten aparat szwankuje, bo na niektórych fotach są takie paski)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 19:35   #1686
kliwia
Zakorzenienie

Scio ale smakowicie wyglada podziel sie przepisem na gastronomicznych.
A ty ukrylas cos metalowego tam?? na 1 focie po lewej stronie tak wyglada jak moneta!
A masz jarzeniowe światło albo enerhooszczedne? Mi sie takie paski robią w aparacie telefonicznym w biurze gdzie mam świetlówki.
Stary 2010-02-14, 19:36   #1687
ktosia86
Zakorzenienie

Witam walentynkowo
Spędziłam z mężusiem dzisiaj bardzo miły dzień - pojechaliśmy na pyszny obiadek a potem na spacer do parku, w którym robiliśmy sobie zdjęcia ślubne. A potem jeszcze byliśmy na kawce u kolegi i teraz już wróciliśmy do domku.

Kliwia mąż super! Cieszę się, że mimo wszystko nie zrezygnujecie ze starań, a reszta i tak się ułoży

asi_kol witamy ponownie! Pięknie wyglądaliście w dniu ślubu, szczęście aż kipi z tych zdjęć!

scio cóż to za cudo? Dawaj przepis

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-02-14 o 19:38
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 19:45   #1688
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Scio ale smakowicie wyglada podziel sie przepisem na gastronomicznych.
A ty ukrylas cos metalowego tam?? na 1 focie po lewej stronie tak wyglada jak moneta!
A masz jarzeniowe światło albo enerhooszczedne? Mi sie takie paski robią w aparacie telefonicznym w biurze gdzie mam świetlówki.
Myślę, ze to wina aparatu, bo nawet przy dziennym świetle coś się dzieję, muszę poszukać jakiegoś naprawiacza.

Kliwuś, tak patrze i patrzę, nie wiem co to jest Zjadłam całe i nic metalowego nie poczułam
Przepis wklepie zaraz na gastronomicznych

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-14, 19:52   #1689
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Do rzeczy, troche tego oleju za duzo, a mimo tego ze napisalas w przepisie ze dalas mniej to ja chlusnelam pol szklanki nastepnym razem dam mniej bo troche ciezki bedzie

Zalaczam:
serniczek
i komplet bizuterii
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
pychota

No to też się pochwalę zdjęciami (tylko coś ten aparat szwankuje, bo na niektórych fotach są takie paski)
och dziewczyny co za pysznosci ja swoim serniczkiem sie nie pochwale, bo nie chce mi się robic zdjec. Poza tym juz niewiele go zostało. Ostatnio w kuchni coraz bardziej mi się podoba

Kliwia bardzo ładna abiżuteria.

Pojechaliśmy oddac z TŻ nasz dzisiejszy nabytek - robot kuchenny. Na szczescie przyjeli bez problemu, jutro dostaniemy nowy
Stary 2010-02-14, 19:52   #1690
kliwia
Zakorzenienie

Scio duchy

india to super ze przyjeli. idioci. przed wydaniem towaru powinni sprawdzic elementy.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-02-14 o 19:53
Stary 2010-02-14, 20:32   #1691
*Agatek*
Zakorzenienie

wrr ale mnie wkurzył z.kierownika, bo chciałam wolne we wt i odrobić w pt a on jaki jest powód??? a ja mówię: muszę załatwić coś, a on nadal się pyta jaki jest powód?!?!!

Ej... ale w sumie co go to interesuje? powiedziałam jaki mam powód... a koleżanka nie przyszła na nockę, bo bolała ją głowa! to ma powód, a załatwienie swoich spraw prywatnych to co nie powód?

nie rozumiem...

jeszcze, że jutro pogadamy!! ale mnie wnerwił ...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 21:01   #1692
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ehssss wspolczuje..

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Otóż ja z nim rozmawiałam .... i on twierdzi że jego dzieci będą spokojniejsze ... MARZYCIEL
hahaha to mnie rozbawil

Cytat:
Treść usunięta
hahahahaha ale mialas sen... wszyscy mi wlasnie mowia ze ja wygkladam jabym miala miec syna... ale ja jakos tam czuje ze cora... zobaczymy byle zdrowe

Cytat:
Napisane przez asi_kol Pokaż wiadomość
Co za pamięć Tak, martuchę to nawet na żywo miałam okazje zobaczyć
widzialas widzialas i nie ucieklas wiecccc to moj sukces
ja sie pokapowalam ze ty to ty pozniej.. jak rybulka mi powiedziala i fotki widzialam ze faktycznie

Cytat:
Rosetko to sraszne trzymaj się mocno

My mamy calkiem przyjemne walentynki.
Ugotowalam obaidek, wstawilam wlascie sernik [rosette - masakra jaki on rzadki, nastepnym razem dam tylko 1 szklanke mleka :d a na spod pokruszone herbatniki, bedzie szybciej ]
Zrobilam mezowi przyjemnosc wzrokowo manualna
A teraz moze jakis film do obiadu poogladamy
wariatko ty;D przyjemnosc wzrokowa i manualna... hahah ja tylko manualna
aaa przygody z ciastem boskie
tez znam ten przepis.. uwielbiam ten sernik i serio jest wodnisty
ale potem ok

kupilam naroznik... i wypatrzylam meble poszukam na stronie sklepu agata to wam pokaze
Stary 2010-02-14, 21:04   #1693
kliwia
Zakorzenienie

no to pokazuj tą rogowke
Stary 2010-02-14, 21:36   #1694
martucha84
Zakorzenienie

no juz juz

taka rogowka z takim obiciem arabica braz.. (jednokolorowy fragment to cale obicie a poduszki te ze wzorami) kolor brazowy 3 w pierwszym rzedzie

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-02-14 o 21:40
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 05:53   #1695
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no juz juz

taka rogowka z takim obiciem arabica braz.. (jednokolorowy fragment to cale obicie a poduszki te ze wzorami) kolor brazowy 3 w pierwszym rzedzie
czesc!

piękna rogówka mysle o podobnej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 07:14   #1696
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Ja dzisiaj mam cały dzień zaplanowany pracą, ale jakoś ruszyć się nie mogę W weekend będziemy przewozić meble do nowego mieszkanka, a w tyg. naszym autkiem przewieziemy takie drobne rzeczy i wlaśnie jutro jedziemy bo tż ma wolne i dzisiaj muszę już niektóre ciuszki popakować i parę rzeczy, które już zabrać można tylko jakoś nie umiem się zabrać do tego hehe.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 07:42   #1697
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 08:09   #1698
stokrotka24
Zakorzenienie

Witam po weenendzie
Cytat:

Zalaczam:
serniczek
i komplet bizuterii
śliczna biżuteria, jedzonko też smakowicie wygląda

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
pychota

Kliwia ja nie wiedziałam, ze mam patelnie w piekarniku, ale zauważyła i rączka ocalała (dziwne bo było dość gorąco)

ale pychotka zaraz zobaczę na przepis
Cytat:
no juz juz

fajna ta rogówka, też mi się coś takiego podoba na ten styl

Cytat:
Treść usunięta
przykro mi wiem z doświadcznia, że jak się wali to wszystko na raz, ale kiedyś ta seria musi się skończyć, u ciebie też na pewno tak będzie, trzymaj się i bądź silna

asi_kol witamy znowu. śliczne zdjęcia

SRR my nie możemy odpuścić szukania mieszkania bo mieszkamy z teściami, a wy z tego co pamietam to wynajmowaliście. My już chcemy wreszcie na swoje, już nas denerwują niesamowicie teściowie.

Wczoraj spędziliśmy miły poranek walentynkowy, a w sobotę wieczorem byliśmy sobie posiedzieć przy piwku i frytkach w barze. Było bardzo miło i w nastroju romantycznym. ja kupiłam mężowi bokserki i czekoladę, a od niego dostałam kartkę pięknie wypisaną od niego i czekoladkę.

Wogule dzisiaj mija nam pół roku od ślubu

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 08:49   #1699
asi_kol
Raczkowanie

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie i komplementy dotyczące zdjęć.

Cytat:
no juz juztaka rogowka z takim obiciem arabica braz.. (jednokolorowy fragment to cale obicie a poduszki te ze wzorami) kolor brazowy 3 w pierwszym rzedzie
Rogówka fajna Ale nie będzie Wam służyć do spania, nie? My też myśleliśmy o rogówce, ale ze względu na to, że nasza kanapa musi nam też służyć za łóżko, wybraliśmy coś wygodniejszego do spania.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Ja dzisiaj mam cały dzień zaplanowany pracą, ale jakoś ruszyć się nie mogę W weekend będziemy przewozić meble do nowego mieszkanka, a w tyg. naszym autkiem przewieziemy takie drobne rzeczy i wlaśnie jutro jedziemy bo tż ma wolne i dzisiaj muszę już niektóre ciuszki popakować i parę rzeczy, które już zabrać można tylko jakoś nie umiem się zabrać do tego hehe.
Przeprowadzka... My to się już od końca grudnia przenosimy Za każdym razem kiedy jesteśmy u rodziców przypomina nam się, ze jeszcze coś tam trzeba zabrać. A i tak jeszcze nie zabrałam wszystkiego. Nie mówiąc o tym, że rzeczy w szafkach to już umieszczałam ze 3 razy na różne sposoby. Dopiero "w praniu" wychodzi jak będzie najwygodniej. Ogólnie przeprowadzka to ciężka praca

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Wogule dzisiaj mija nam pół roku od ślubu
Gratulacje! Jak ten czas leci co... Wy pół roku a my 1,5 miesiąca Muszę Was podczytywać, bo jako doświadczone żony możecie mnie dużo nauczyć ;D

asi_kol jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 08:53   #1700
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeprowadzka... My to się już od końca grudnia przenosimy Za każdym razem kiedy jesteśmy u rodziców przypomina nam się, ze jeszcze coś tam trzeba zabrać. A i tak jeszcze nie zabrałam wszystkiego. Nie mówiąc o tym, że rzeczy w szafkach to już umieszczałam ze 3 razy na różne sposoby. Dopiero "w praniu" wychodzi jak będzie najwygodniej. Ogólnie przeprowadzka to ciężka praca
Wiem co to znaczy, bo będziemy przeprowadzać się już drugi raz. Pierwszy od razu po ślubie, a teraz jak jestem w ciąży chcieliśmy gdzieś bliżej moich rodziców i udało nam się. A na tym mieszkanku jesteśmy od lipca i też co byliśmy u moich rodziców to coś wywoziliśmy a teraz musimy przewieźć to jeszcze raz Tak jakby spowrotem, bo mieszkanko jest 2 km od moich rodziców więc niedaleko
Stary 2010-02-15, 08:57   #1701
myszka_maj
Zakorzenienie

Hej,

Witam po weekendzie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:07   #1702
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dobry

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-15, 09:11   #1703
kolanka
Zadomowienie

Cześć żonki . Zauważyłam, że wczoraj chyba miło spędzałyście czas, bo mało postów naprodukowałyście - tylko jedna strona .
My jak zwykle mieliśmy malo czasu na leniuchowanie. W sobote pracowaliśmy i tylko wieczorkiem sączyliśmy winko - bez specjanego walentynkowanego klimatu, a wczoraj tez nie było okazji - szybko lulu poszlismy po pracowitym dniu. Ale za to caly nadchodzacy tydzień będzie bardzo walentynkowy . Tuż po 7 dostałam pieknego smska od mężulka.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:14   #1704
stokrotka24
Zakorzenienie

[QUOTE]
[QUOTE=asi_kol;17197226

Gratulacje! Jak ten czas leci co... Wy pół roku a my 1,5 miesiąca Muszę Was podczytywać, bo jako doświadczone żony możecie mnie dużo nauczyć ;D[/QUOTE
[/QUOTE]]
podczytuj, podczytuj, im nas więcej tym lepiej

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Hej,

Witam po weekendzie
hej witamy

a ja mam schizy bo niewiem, czy słyszałyście w telewizji o tym gwałcicielu, ale on grasuje w moich okolicach, ok 30-40 km odemnie. Strach gdziekolwiek samemu wyjść wieczorem, nawet rano do auta się bałam przejść, bo tak między blokami ciemno jest. Normalnie masakra, mam nadzieję, ze go szybko znajdą

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:32   #1705
klion78
Zadomowienie

Witajcie!!!
ja też zauważyłam że wszystkie miałyście chyba walentynkowe zajęcia w parach wczoraj, bo prawie żadna się nie odezwała.
Scio ale mi smaka narobiłaś tym calzone. Wygląda genialnie.
Serniczek kliwii też super.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:38   #1706
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
piękna rogówka mysle o podobnej
dziekuje

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
oj.... wiem co to znaczy my sie przeprowadzalismy juz 3 razy za karzdym razem skladaj pakuj rozpakuj...

Cytat:
fajna ta rogówka, też mi się coś takiego podoba na ten styl
jedyna ktora spelnila nasze wymagania a obejrzelismy wszytko z brw, ikei no i agacie.. i w agacie kupilismy..

Cytat:
Rogówka fajna Ale nie będzie Wam służyć do spania, nie? My też myśleliśmy o rogówce, ale ze względu na to, że nasza kanapa musi nam też służyć za łóżko, wybraliśmy coś wygodniejszego do spania.
wlasnie bedzie... dlatego ja wzielismy mielismy sporo wymagan miala miec noralnie opcrcie zeby sie wygodnie siedzialo, nie byc za szeroka zeby nam pol pokoju nie zajela a do tego wygodna do spania, bo jestem w ciazy i pokoj ktory mial byc sypialnia zamienil sie w pokoj dzieciecy.. dlatego szuakalismy takiej krota chowa posciel i do tego po rozlozeniu tworzy rowna jedna przestrzen.. no i jest wygopdna.. i dlatego po tylu sklepach i szukaniach zdecydowalismy sie na nia.. naprawde jest ok.. (sprawdzilismy w sklepie kladac sie na nia) juz spalam na wielu rogowakch i laczenia czy poduchowe siedzenia byly zmora.. tylkpo dwie mi sie podobaly i tych znajomych popytalam poogladalismy wykonanie i na taki wzor szukalismy

Cytat:
a ja mam schizy bo niewiem, czy słyszałyście w telewizji o tym gwałcicielu, ale on grasuje w moich okolicach, ok 30-40 km odemnie. Strach gdziekolwiek samemu wyjść wieczorem, nawet rano do auta się bałam przejść, bo tak między blokami ciemno jest. Normalnie masakra, mam nadzieję, ze go szybko znajdą
slyszalam... uwazaj na siebie...
Stary 2010-02-15, 09:51   #1707
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
oj.... wiem co to znaczy my sie przeprowadzalismy juz 3 razy za karzdym razem skladaj pakuj rozpakuj...
Oj my pewnie będziemy się jeszcze ze 2 razy przeprowadzać, bo mam nadzieję dostać mieszkanie z przydziału a póki co znaleźliśmy coś tańszego do wynajęcia do tego które teraz wynajmujemy. No a poza tym mamy jeszcze jedne wykupione mieszkanie tylko, że póki co mieszka tam starsza pani aż do śmierci ma taką możliwość więc po jej śmierci tam już na stałe zamieszkamy.
Stary 2010-02-15, 09:55   #1708
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!!!
ja też zauważyłam że wszystkie miałyście chyba walentynkowe zajęcia w parach wczoraj, bo prawie żadna się nie odezwała.
Scio ale mi smaka narobiłaś tym calzone. Wygląda genialnie.
Serniczek kliwii też super.
ja tu byłam
Ale nie było za bardzo z kim pogadać
Stary 2010-02-15, 10:15   #1709
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja tu byłam
Ale nie było za bardzo z kim pogadać
a już zaczęłam podejrzewać że poddałaś się nastrojowi walentynkowemu.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 10:30   #1710
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a już zaczęłam podejrzewać że poddałaś się nastrojowi walentynkowemu.
e tam twarda jestem, nie dam się ruszyć
Wczorajsze popołudnie spędziłąm na oglądaniu Surogatgów (film taki sobie), Bajera w Bel-Air i programów Pluszczenki po raz setny chyba...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-15 o 10:32
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości