|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Wątek o sklepie Hollister
Eary moze zaczekaj az pojawia sie rzeczy w clarance?
a noz widelec pojawi sie wszystko to co ostatnio wrzucili tez i zniknelo zaraz
#1772 |
Raczkowanie
|
Ja pewnie sie nie zmieszcze ...
Edytowane przez Jihm Czas edycji: 2010-02-13 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zadomowienie
|
http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12563_12551
Light Heather Grey rozm M http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12563_12551 Yellow rozm M |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
![]()
Misioleks, gaweu, Gwiazdka20, Aniołek, Svinecka, Smerfi - osoby w zamówieniu
![]() ![]()
#1775 | |||
BAN stały
|
Cytat:
To nie zależy od tego czy proxy jest płatne,czy nie Uwierz mi,trochę tych zamówień z Hco już zrobiłem Mam płatne proxy Po prostu byłeś w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Możemy wiedzieć po co Ci fotki odzieży Hco,akurat tego modelu?? ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
Wytropiłem Cię na Alle......Handlujesz na aukcjach odzieżą Hco ![]() To chyba nie forum dla handlarzy,pomyłka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Przyczajenie
|
kolego lukasz, forum jest dla wszystkich i moge wyrazac tu swoje opinie i zaciagac pomocy innych. co do handlu jak to ujales to nie afiszuje sie z tym, a Ty zamist zostawic ta wiadomosc dla siebie , to musiszs mnie robic tu reklame ;] , sprzedaje zarowno uzywane rzeczy z mojej szafy jak i nowe ktore mi nie pasuja. rozliczam sie , vystawiam faktury - lagalnie dzialam.
A teraz pytanie do Ciebie - ciekawe gdzie Ty handlujesz , bo zamawiasz po pare paczek jak ja , wiec napewno tyle ciuchow nie jest dla Ciebie ;] i ciekawe czy sie rozliczasz z tych nowych jak sprzedajesz ;] nastepnym razem przemysl to co napiszesz, bo to samo robisz ;] Edytowane przez earphones Czas edycji: 2010-02-13 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Raczkowanie
|
Podróbki czy nie, wykorzystuje wiedzę osób które nie czerpią z tego profitów dla własnych korzyści. Nikt nikomu nie broni tutaj zaglądać ale jak ktoś traktuje forum jako poradnik do handlu to coś chyba jest nie tak. Nie wiem czy taka osoba wnosi cokolwiek do rozwoju forum...
"a te gift karty to jakie? " "moze ktos szerzej to opisac?" "jak znalesc te kurtki w systemie ? zrobilbym sobie zamowienie na szybko, bo warto" "a mam takie pytanie: gdzie mozna sprawdzic po numerze zdjecie katalogowe? i w aberze i hollisterze..." "a jak przegladac wishlisty innych uzytkownikow? " "gdzie da sie sprawdzic zdjecia katalogowe majac tylko jego nr? " "dzis udane zakupy ![]() ![]()
my friend goo Edytowane przez toolia Czas edycji: 2010-02-13 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Przyczajenie
|
haha daj sobie juz spokoj , łukasz sam pisal ostatnio ze celnicy mu paczke zblokowali bo na handel niby wzial wiec nie tylko ja kupuje i od czasu do czasu sprzedaje. paczki bierzecie za free teraz i nic nie mowie ze oszukujecie, wiec darujcie sobie komentarze.
"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien" |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Administrator
|
Cytat:
Zrozum wreszczie ze osoby do organizowania zamowien sa juz wybrane, przeczytaj tez regulamin forum zakupy. Nie jestem moderatorem tego forum, ale dla Ciebie zrobie wyjatek. aniolek Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2010-02-13 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Przyczajenie
|
ja zaczalem ta dyskusje? siedzialem cicho i nic nie pisalem o autoreklamie!
proxy wam podalem , a wy tylko najgorsze wypoominacie, ze niby nic nie wnosze i ok, ale Wy tymbardziej glupia gadka czynicie podobnie , zeby sobie staty podbic. Panie admin czy tez Pani admin , prosze o bana , bo chce sie pozegnac z tym forum, a to jedyna droga do pozegnania sie z kontem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1785 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/mikroreklama/ Potem zmien sobie kolor nicka na czerwony. i usmiechnij sie ![]() aniolek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1787 | |
BAN stały
|
Cytat:
To że napisałem o zatrzymaniu paczki na UC,nie znaczy że handluję tak jak Ty,to po pierwsze...... Po drugie,do Twojej wiadomości,jeśli tak już chcesz wiedzieć,to u mnie znajomi,rodzina noszą Hco,a ja udostępniam nieodpłatnie zamówienia dla nich.... Powtórzę,NIEODPŁATNIE. Najpierw się wypytujesz na forum i na priv,a teraz jeszcze masz problem. Zrobiłem kilka paczek z Hco.I co z tego,na sprzedaż nie,więc w czym problem?? Definitywnie sprzedałeś się,ponieważ kto zamawia po kilka kurtek,koszulek itp.?? Ps.jeśli bym miał taką możliwość żeby robić zamówienia dla członków Wizaż-u to bardzo chętnie,ale niestety jeszcze nie mogę.W przyszłości nie widzę problemu,bo dla mnie to nie problem żeby komuś pomóc ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Aha,jeszcze coś...... Po telefonie do UC puścili moją paczkę i skasowali 20 złoty za leżakowanie paczki u nich ![]() Bez podpisywania oświadczeń itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Raczkowanie
|
Lukasz1981 , z tego co czytam poruszyles ciekawa sprawe...
mianowicie wspanialy watek, ktory w zamysle mial pomagać zwykłym śmiertelnikom pomógł niestety rownież handlarzom, ktorzy sztucznie wykazywali zainteresowanie a teraz wykupują wszystko jak leci przedajac na all....... za 3 razy wieksza sume ja niestety nie mam jak zrobic dla siebie zamowienia, Lukasz1981 jakbys ty kiedys mogl to ja sie pisze.... na razie jestem wdzieczny EG za to ze zamawia dla nas. a earphones ewidentnie robi biznes na all... Edytowane przez Jihm Czas edycji: 2010-02-14 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem, sprzedaż produktów od ANF na allegro nie może być opłacalna przy obecnej polityce tej firmy ('brand protection'), zakładając, że taki handel odbywa się w ramach legalnie zarejestrowanej działalności gospodarczej. Trzeba przecież opłacić składki ZUS i podatek. A sprzedaż na lewo domorosłym biznesmenom absolutnie odradzam, bo jak UKS dowali 70% domiaru, to będzie płacz i zgrzytanie zębami... Oczywiście trzeba tu odróżnić działalność zarobkową od próby sprzedania ubrania, w przypadku którego np. nie trafiło się z rozmiarem.
Wątki na tym forum mają w zamyśle umożliwiać zakup oryginalnych rzeczy osobom, które nie chcą przepłacać za kosztowną przesyłkę, a nie instruować potencjalnych handlarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Raczkowanie
|
emc, na 99% obecni tu handlarze sprzedają towar 'na lewo'
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Rozeznanie
|
No to mogą mieć spore problemy...
Jeszcze dodam, że szczytem bezczelności jest najpierw proszenie o udzielenie rad w sprawie zakupów, a później wykupywanie przedmiotów na handel, i tym samym pozbawienie innych użytkowników możliwości kupna np. upatrzonej kurtki. Te przedmioty pojawiają się na wishlist często w pojedynczych egzemplarzach, sam już zdążyłem 'zdjąć' 3 sztuki różnych kurtek, tyle że 2 z nich kupiłem na własny użytek, a jedną dla znajomego - nigdy na handel. Mimo to, staram się zawsze dzielić informacjami o dostępności danych rzeczy, jeżeli nie mam zamiaru w danym momencie czegoś kupić. Ale jak ktoś wykorzystuje wiedzę zdobytą od użytkowników forum po to, żeby tym samym użytkownikom coś sprzątnąć sprzed nosa, to jest to wielce naganne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
Ale pomyślcie, ze to forum jest otwarte dla każdego- nawet niezarejestrowanego użytkownika.
Czyli każdy to może przeczytać i każdy może z tego zrobić "interes" - na dobrą sprawę to nawet nie trzeba się tu odzywać ![]()
![]() |
#1793 |
Rozeznanie
|
Zgoda, dlatego trzeba być powściągliwym w podawaniu takich informacji. Poza tym, mówimy tu o przypadku, w którym użytkownik prosił o udzielenie informacji, zarówno w wątku jak i przez PW. Gdybym wiedział, że tak to się skończy, to nie dzieliłbym się swoją wiedzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
![]() ja proponuję stworzyć forum zamknięte i przesunąć te informacje tam ![]() Do takiego forum należą tylko osoby, które my chcemy, żeby należały ![]()
![]() |
#1795 |
Rozeznanie
|
No... prawo zamawiania powinni mieć wszyscy, zgodnie z regulaminem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Ale ja nie o zamawianiu piszę tylko o informacjach które tu ostatnio wypłynęły...
![]() Mnie tam to zresztą rybka... ![]()
![]() |
#1797 |
Rozeznanie
|
Posty można zawsze edytować, ale to zależy tylko od ich autorów
![]() ![]() Edytowane przez emc Czas edycji: 2010-02-14 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
nasze wczorajsze zamówienie nie wypaliło
![]() ![]() ![]() Jak tylko naprawią mi kartę to sie odezwe ![]()
#1799 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ale Jihm zadyma się rozpętała,ulala ![]() Gdzie winny tej zadymy?? ![]() ![]() Co do zrobienia zamówienia,to na razie regulamin mi nie pozwala,ale w razie czego...,jak już będę mógł zorganizować,to zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
Trudno się mówi Eary.... W razie czego,to jestem dalej chętny na A&F ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Organizatorka
|
Chciałabym w końcu spróbować zrobić zamówienie z Hollister-a znajdą się jakieś chętne ?
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.