|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje kosmetyki na wymianę! Zapraszam!
Niestety nic nie znalazłam
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
NO dobra, jedziemy z koksem
![]() 3. Balsam dodający włosom objętości i blasku, Avon - NOWY 14. Przyspieszacz opalania, Eva Sun, użyty kilka razy 22. Lokówka Elite Model Look 2009, Rowenta - prawie nieużywana, najchętniej wymienię na grubszą lokówkę, suszarkę, prostownicę, termoloki albo jakiś extra kosmetyk ![]() i jak?
|
|
|
|
#36 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Moje kosmetyki na wymianę! Zapraszam! + LOKÓWKA!!!
To ja od Ciebie chętnie wezmę:
3. Balsam dodający włosom objętości i blasku, Avon - NOWY 12. Ujędrniający balsam do ciała, Avon, raz użyty 13. Mleczko łagodzące po depilacji, Bielenda, nowe 19. Yung, odżywka do włosów farbowanych, nowa 15. Nawilżający krem do twarzy, Avon, nowy 28. Krem tonujący odcień 01, Ziaja, Nuno, nowy 25. Lekki krem antybakteryjny, Avon, nowy co byś chciała za te rzeczy? ![]() |
|
|
|
#38 |
|
korzonek
|
Na tę chwilę nic więcej nie widzę. A planujesz dokładkę? Albo masz coś poza wątkiem? Bo chętnie wymieniłabym się za te rzeczy, co chcesz
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
A może masz coś poza wątkiem z mojej wish ?
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może u mnie te które wybrałaś bez Perceive za lokówkę i przyspieszacz tylko?
|
|
|
|
|
#41 | |
|
korzonek
|
Interesują mnie takie rzeczy:
Cytat:
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
z rzeczy, o których pisałaś wszystko, oprócz odżywki L'oreal już jest przyklepane.
Jeśli nadal jesteś zainteresowana - zajrzyj w mój wątek, może jednak coś jeszcze znajdziesz? ![]() tyle że, z drugiej strony, u Ciebie zostały już tylko rzeczy do włosów, albo związane z opalaniem, czyli raczej nic dla mnie
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-02-14 o 21:55 |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
OKI
Czekam na adres na pw
|
|
|
|
#45 |
|
korzonek
|
To jakbyś była skłonna oddać tę maseczkę (a dokładnie jaka to? ) to byłoby fajnie. Napisz swoją propozycję wymianki
|
|
|
|
#49 |
|
korzonek
|
Hej
![]() Po 1. - Evasion wolę zamienić na inny zapach Po 2 zrezygnowałam z kremu Avon antybakteryjnego i proponuję:Coty, Miss Sporty, So Matte Perfect Stay - podkład nr 01, około 50% L'Oreal, Telescopic Mascara - myślę, że ok. 3/4 albo i więcej, bo baaardzo rzadko używane - po terminie, ale mokry i wszystko z nim ok. Avon, Clearskin, Invisible Blemish Corrector - 2/3 zostały Venita, Henna Color, Ziołowa odżywka koloryzująca z naturalnej henny (nieużywana) - orzech laskowy Gina Su, Locken Konzentrat - preparat podkreślający skręt włosów i skręcający je mocniej, na pewno więcej niż połowa Avon, Advance Techniques, Mirror Shine Spray - nieużywany Avon, Advance Techniques, Straight & Sleek Shine Spray - Spray nabłyszczający - zostało ok 4/5 z 100ml
3. Balsam dodający włosom objętości i blasku, Avon - NOWY 12. Ujędrniający balsam do ciała, Avon, raz użyty 13. Mleczko łagodzące po depilacji, Bielenda, nowe 19. Yung, odżywka do włosów farbowanych, nowa 15. Nawilżający krem do twarzy, Avon, nowy 28. Krem tonujący odcień 01, Ziaja, Nuno, nowy maseczka z glinką balsam kakaowy ziaji wychodzi niemalże identycznie cenowo jeśli chcesz mogę Ci dołożyć jakieś głupotki z wątku swojego Trochę tego jest
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
ogólnie planujesz jakąś dokładkę? dużo rzeczy chciałaś, a chętnie pozbyłabym się tego na raz
jeśli tak, to daj znać
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko. Pozdrawiam.
|
#54 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie i z przykrością - bo chętnie bym Ci to wszystko hurtem oddała,bo już nie bardzo mam czas na wymianki - to,co mnie zainteresowało,już nieaktualne
![]() Jakbyś miała jakąś dokładkę,to daj znać
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
masz coś więcej czy tylko te 8 rzeczy z 1 postu...?
|
|
|
|
#56 |
|
korzonek
|
Puder+błyszczyk również chętnie oddam, z tym, że już nic nie widzę w Twoim wątku. Nie masz nic poza?
Nie chcę za nie dużo.
|
|
|
|
#58 |
|
korzonek
|
Ok to zamiast Ziai kakowej i maseczki dodasz mi scrub Avonu i dezodorant bebe, ja odejmę mascarę Loreala od siebie i dodam Ci błyszczyk Avonu i tak możemy się wymienić.
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
20. Delia, farba do włosów Złocisty brąz
25. Lekki krem antybakteryjny, Avon, nowy 29. Jedwabiście wygładzający balsam do włosów - NOWY 32. Dezodorant BEBE Johnson&Johnson, nowy Odpisz proszę u mnie ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Niestety:-( Ale na wyżej podane rzeczy jestem chętna. Jak widzisz naszą wymiankę?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

jeśli tak, to daj znać