Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-14, 20:35   #3751
87_meg
Wtajemniczenie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

cześc dziewczynki..

mam za duze zaległosci nie lubie byc w tyle :/

no ale wiecie jak to jest ...przeprowadzka do tżta i automatycznie mniej czasu...

jutro juz zaczynam nowy semestr i odrazu trudne zajecia na maksa wiec trzęse tyłkiem:/ i o 6 trzeba wstać

bylismy dzis na targach i znależliśmy autko
http://www.slubcitroenc4.pl/galeria%201.html
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 20:47   #3752
madziares25
Zadomowienie

Dobrywieczór wszystkimGratuluję udanych walentynek
My wczoraj z TŻ i naszymi znajomymi we 4 osoby,byliśmy w kinie na Randce w ciemno...cała sala zapełniona po brzegiPotem pojechaliśmy na kolacyjkę do podmiejskiego zajazdu,było pychowo
A dzisiaj nasza 1 rocznica zaręczyn i 3 wspólne walentynki
Kupiłam ciacha i z torcikiem z serduszkiem i ustami plus szampanem pojechałam do TŻ,widział z okna,że idę,więc włączył muzyczkę(Zabiorę Cię właśnie tam,Wielka miłość i Od dziś)-3 nasze utworki i gdy wchodziłam to stał tyłem do mnie z wielkim bukietem czerwonych róż i jak weszłam o odwrócił się i dał mi je,plus buziaczka,zatańczyliśmy razem,a potem klęknął...
To ja mówię : a może powtórzymy to,bo jest taki zwyczaj,jak narzeczeni nie pobiorą się w rok po zaręczynach to uznaje się je jako niebyłe (nieważne),więc zdjęłam ringa i dałam TŻ,on włożył go do pudełeczka,ja się odwróciłam do ściany i gdy znów spojrzałąm na niego on klęczał z bukietem róż w jednej ręce i pudełeczkiem w drugiej i po raz drugi w życiu mi się oświadczyłTen widok tak mnie wzruszył,że aż się popłakałampotem się śmieliśmy z tego,głuptasy z nas...zjedliśmy obiadek i zrobiliśmy sobie seans filmowy...mieliśmy na kompiku filmy oglądać,ale nie wiem skąd TŻ załątwił projektor i ekran wielki na pół ściany (płótno) i zrobiliśmy sobie kino domowe,podączył projektor do lamtopa a laptopa do kolumn od wieży i mieliśmy kino w domkuGalerianki i Paranormal activity,potem szampanik i torcikach,to był miły dzioneczekTeraz Was moje drogie nadrabiam
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 20:53   #3753
bambusiek
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Dziś Walentynki, a tu tyle stron

No, ale "Nigdy w życiu" oglądam, to poczytam
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 20:57   #3754
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

http://nasza-klasa.pl/#profile/14977...ery/album/3/24 tu ten link jak chcecie sie posmiac tylko nie wiem czy ma galerie odblokowana
jakby mi facet tak nad talerzem robił zdjęcia to bym go chyba, że on jej tak zawsze cyka fotki a później tworzy albumy w stylu "moje kochanie zakłada buty"-tu jeszcze z gołą szwają,tu już wybiera pantofla,tu już go naciąga,oto i noga w bucie,a oto moje kochanie w butach
Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
cześc dziewczynki..

mam za duze zaległosci nie lubie byc w tyle :/

no ale wiecie jak to jest ...przeprowadzka do tżta i automatycznie mniej czasu...

jutro juz zaczynam nowy semestr i odrazu trudne zajecia na maksa wiec trzęse tyłkiem:/ i o 6 trzeba wstać

dziś dzień dla autek slubnych
Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Dobrywieczór wszystkimGratuluję udanych walentynek
My wczoraj z TŻ i naszymi znajomymi we 4 osoby,byliśmy w kinie na Randce w ciemno...cała sala zapełniona po brzegiPotem pojechaliśmy na kolacyjkę do podmiejskiego zajazdu,było pychowo
A dzisiaj nasza 1 rocznica zaręczyn i 3 wspólne walentynki
Kupiłam ciacha i z torcikiem z serduszkiem i ustami plus szampanem pojechałam do TŻ,widział z okna,że idę,więc włączył muzyczkę(Zabiorę Cię właśnie tam,Wielka miłość i Od dziś)-3 nasze utworki i gdy wchodziłam to stał tyłem do mnie z wielkim bukietem czerwonych róż i jak weszłam o odwrócił się i dał mi je,plus buziaczka,zatańczyliśmy razem,a potem klęknął...
To ja mówię : a może powtórzymy to,bo jest taki zwyczaj,jak narzeczeni nie pobiorą się w rok po zaręczynach to uznaje się je jako niebyłe (nieważne),więc zdjęłam ringa i dałam TŻ,on włożył go do pudełeczka,ja się odwróciłam do ściany i gdy znów spojrzałąm na niego on klęczał z bukietem róż w jednej ręce i pudełeczkiem w drugiej i po raz drugi w życiu mi się oświadczyłTen widok tak mnie wzruszył,że aż się popłakałampotem się śmieliśmy z tego,głuptasy z nas...zjedliśmy obiadek i zrobiliśmy sobie seans filmowy...mieliśmy na kompiku filmy oglądać,ale nie wiem skąd TŻ załątwił projektor i ekran wielki na pół ściany (płótno) i zrobiliśmy sobie kino domowe,podączył projektor do lamtopa a laptopa do kolumn od wieży i mieliśmy kino w domkuGalerianki i Paranormal activity,potem szampanik i torcikach,to był miły dzioneczekTeraz Was moje drogie nadrabiam
alee słodko
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 20:58   #3755
Martilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
fajny

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:11   #3756
sweetieSS
Zakorzenienie

Ale dziś pusto wszystkie świętują
mój luby wstał, wykapał dziecko, nalał mu szamponu do oczu i poszedł do wanny
nawet go lubię ostatnio, bo sam zaczyna temat slubu, a od dzisiejszych targów, to nawet się angażuje w przygotowania
Stary 2010-02-14, 21:11   #3757
Kociak85
Zadomowienie

widzę, że nie tylko ja nie obchodzę walentynek niedawno wróciłam z pracy i zaraz się zbieram pod prysznic, a później w ramach "romantycznego" wieczoru to chyba pogramy z Markiem na konsoli
Co do wyprawki - jako, że my już prawie 1,5 roku mieszkamy razem na wynajmowanym, powoli kompletujemy sobie różne rzeczy. Z takich większych to mamy już część mebli, telewizor, odtwarzacz dvd, konsolę, każde z nas ma swojego laptopa no i trochę takich rzeczy typu patelnie, żelazko. Ostatnim naszym zakupem był odkurzacz no i trochę rzeczy do kuchni mamy takich starych, od rodziców, które leżały gdzieś nieużywane (mikrofala, tostery, garnki itp.) Ja co jakiś czas namawiam Marka na kupno kolejnej rzeczy, żeby później było nam łatwiej

A od jutra urlop mam, więc może w końcu będę miała ciut więcej czasu na wizaż. Buziaki!
Stary 2010-02-14, 21:11   #3758
lusesita23
Zakorzenienie

meg lacze sie z Toba w bolu z tymi zajeciami...ale ja od wtorku...ale z ta przperowadzka to super no i za autko

sweeties Twoje teskty mnie rozwalaja

madziares ale romantico super

a ja sie ide pluskac...

moj biedny M. za 4 godz wstaje do pracy
Stary 2010-02-14, 21:16   #3759
natalontko
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny!!!!

U mnie juz tez po walentynkach
Jak tu tak czytam to macie strasznie romantycznych facetow, nie wiedzialam ze tacy istnieja Oczywiscie zart
A u mnie wlasciwie dzisiejszy dzien wygladal tak jak kazdy inny, z ta roznica ze dostalam kwiatka i wielkie serce z cukierkami w srodku, ja upieklam ciasto (co rzadko sie zdarza) no i chcielismy ogladac film ale jakos tak nas znurzylo ze zasnelismy, uwielbiam sie do M przytulac No a ogolnie szalu nie bylo bo ja co prawda wychodze z grypy zoladkowej ale M dzis wymiotowal wiec walentynki odbyly sie na spokojnie! Ale sobie to odrobimy, chcemy tez jechac na Randke w ciemno Mam nadzieje ze fajny film
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:17   #3760
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
widzę, że nie tylko ja nie obchodzę walentynek niedawno wróciłam z pracy i zaraz się zbieram pod prysznic, a później w ramach "romantycznego" wieczoru to chyba pogramy z Markiem na konsoli
Co do wyprawki - jako, że my już prawie 1,5 roku mieszkamy razem na wynajmowanym, powoli kompletujemy sobie różne rzeczy. Z takich większych to mamy już część mebli, telewizor, odtwarzacz dvd, konsolę, każde z nas ma swojego laptopa no i trochę takich rzeczy typu patelnie, żelazko. Ostatnim naszym zakupem był odkurzacz no i trochę rzeczy do kuchni mamy takich starych, od rodziców, które leżały gdzieś nieużywane (mikrofala, tostery, garnki itp.) Ja co jakiś czas namawiam Marka na kupno kolejnej rzeczy, żeby później było nam łatwiej

A od jutra urlop mam, więc może w końcu będę miała ciut więcej czasu na wizaż. Buziaki!
my tez nie obchodzimy

dobra ja uciekam spać bo jutro nie wstane
dobranoc
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:18   #3761
Stysik
Zakorzenienie

wrocilam z tych walentynek juz...
bylismy w kinie a potem tz zrobil salatke grecka...
a potem sie poklocilismy i wrocilam do domu... nawet chcial pogadac jak wychodzilam ale powiedzialam ze nie mam nastroju... smutno mi

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2010-02-14 o 21:31
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:22   #3762
lusesita23
Zakorzenienie

Stysiu

to witaj wklubie...ale mi jakos anstroj sie juz p[oprawil, mam nadzieje,ze tobie tez szybko przejdzie...

Randke w ciemno polecam choc nastawiona sceptycznie do filmu rozczarowalam sie...pozytywnie a co najlepsze M. tez sie podobalo

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

a wiecie, juz wiem chyba skad ten dol sen mialam okropny-obudzilam sie zryczana czesto mam sny o tym, ze M. mnie zdradzil i to takie okropnie realne,ze nie mam sily na to...nie mysle o tym.wczoraj bylo super.a tu bach.ech...M. juz mowi,z ena te sny nie ma sily...mama nadizeje,ze nie sa to sny z cyklu "prorocze"...
Stary 2010-02-14, 21:24   #3763
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Stysiu

to witaj wklubie...ale mi jakos anstroj sie juz p[oprawil, mam nadzieje,ze tobie tez szybko przejdzie...

Randke w ciemno polecam choc nastawiona sceptycznie do filmu rozczarowalam sie...pozytywnie a co najlepsze M. tez sie podobalo

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

a wiecie, juz wiem chyba skad ten dol sen mialam okropny-obudzilam sie zryczana czesto mam sny o tym, ze M. mnie zdradzil i to takie okropnie realne,ze nie mam sily na to...nie mysle o tym.wczoraj bylo super.a tu bach.ech...M. juz mowi,z ena te sny nie ma sily...mama nadizeje,ze nie sa to sny z cyklu "prorocze"...
Dzieki, balam sie ze znowu przereklamowili polski film!
A co do snow to nie martw sie to tylko sen! Ja pamietam raz tez mi sie cos takiego snilo ale juz nie pamietam co to byla, ale wiem ze chodzilam pozniej wkurzona, az zdalam sobie sprawe ze to tylko byl sen!
Stary 2010-02-14, 21:28   #3764
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
meg lacze sie z Toba w bolu z tymi zajeciami...ale ja od wtorku...ale z ta przperowadzka to super no i za autko

sweeties Twoje teskty mnie rozwalaja

madziares ale romantico super

a ja sie ide pluskac...

moj biedny M. za 4 godz wstaje do pracy
o dżizys a gdzie on pracuje? że tak spytam,bo wstawać w środku nocy biedny, ja miałam bidę o 4.50 wstawać i niedługo tyle wytrzymałam..

był temat wcześniej o prezentach zamiast kwiatów, Tżtowi spodobał się pomysł wyprawek dla dzieciaków, dla tych najmłodszych-pieluchy, czy jakieś środki czystości, słodycze kwiaty pewnie i tak da mi ktoś niezapraszany na wesele, np sąsiedzi pewnie na ślub przyjdą. Wystarczy mi 1 bukiet a po co mi 60 bukietów strata pieniędzy

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
bylismy w konie a potem tz zrobil salatke grecka...
a potem sie poklocilismy i wrocilam do domu... nawet chcial pogadac jak wychodzilam ale powiedzialam ze nie mam nastroju... smutno mi
z nami Ci się poprawi humor
Cytat:
Stysiu

nie wierz w takie bzdury, jakby się miało spełniać to, co się przysni to koniec świata
Stary 2010-02-14, 21:31   #3765
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
bylismy w konie a potem tz zrobil salatke grecka...

---
A my właśnie wróciliśmy - byliśmy w sklepie, potem na chwilę u P. i załapaliśmy się na ciastko, a pod blokiem musiałam wypchać auto bo tyle śniegu i P. przy parkowaniu się trochę zakopał za chwilę film i spać, w razie czego mówię już dobranoc i do jutra

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:32   #3766
lusesita23
Zakorzenienie

natalontko ale uprzedzam to moj gust jesli cos ci to blizej powie to np milosc na wybiegu mi sie podobala, ale np kochaj i tancz juz nie;p nigdy w zyciu bardzo ale np kolysanka tez mnie nie zacheca, tak samo dlaczego nie czy te inne;p...z kolei lejdis i testosteron bez konca bym mogla ogladacwiec wiesz;p zeby potem na mnie nie bylo

wiadomo wyzyny kinematografii to nie sa,ale...na walentynki w sam raz

sweeties kumpela miala ten wierszyk,ze zamiast kwiatow chca kupony i tak ktos tam kwiaty kupil,wiec wiesz ale masz racje 60 bukietow to przesada.ale z 20 bym chciala
a TŻ pracuje teraz jako konserwator u siebie w firmie-tzn przeniosl sie z elektromontera,bo lzejsza praca i wiecej kasy;p z tym,ze takim ciagniczkiem musi odsniezac zanim ludzie do pracy przyjada i teraz padlo na niego bo kolo,ktory to robi jutro ma wolne...strasznie mi go szkoda,bo to spioch nad spiochy i jak ma na 7 to wstaje o 6:20.a o 6:30 wyjezdza,wiec o 2....to bedzie masakra

a z tymi snami...mam takie fazy czasem,ze mi sie te sny snia czasem mam takie mysli,ze nie zasluguje na M. i jest we mnie lek,ze mnie zostawi...taki cien z przeszlosci, kiedy bylam strasznie niepewna siebie moze stad te sny? ech...ale zazwyczaj sa one w odstepach czasowych,wiec mam nadzieje,ze nic mi sie dzis nie przysni...a co najlepsze(najgorsze...)!s a w odstepach,ale sni mi sie ciag dalszy.masakra

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2010-02-14 o 21:36
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:33   #3767
sweetieSS
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/item921485861_...ia_slubna.html
rozmiar 38-39 myślałam, że 2 razy rozmiar buta podała
Stary 2010-02-14, 21:33   #3768
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze ze juz wiesz skad to

Stary 2010-02-14, 21:33   #3769
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Też już zmykam spać, a w ogóle to się wkurzyłam
Dobranoc
co się stało??

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
/Dzien diobry TZ w lazience, ja jeszcze leze ale o 10 mamy opuscic juz pokoj niestety, pozniej nastepni wczasowicze przyjezdzaja. Tak ok 17 chcemy odjechac do domu. Poszlajamy sie po miescie jeszcze itd
p.s wieczor udaaaany
I jak po powrocie?? Staliście w korku na Zakopiance??

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
widzę, że datę MŻ zmieniasz co chwile ja też tak mam miało być od stycznia, od piątku, teraz będzie od poniedziałku, bo jeszcze nam ciasto zostało

nie chcemy kuponów, bo ja nie lubię takich gier jakoś mnie nie fascynuje kumulacja iluśtam milionów, i tak nie wierzę, że wygram
Ja też ciągle przesuwam tą magiczną datę Ale mam nowe postanowienie - od środy do świąt pościć i nie jeść słodyczy kupowanych hihihi bo kawalkiem coasta domowego nie po gardzę

Cytat:
Hejka

my mielismy wczoraj walentynki,dzis sie raczej nie widzimy,bo M. ma na 3 W NOCY do pracy...

bielizne dostalam nr 1 tak jak najwiecej Was obstawialo;p powiedzialam,ze nie wyjde zlazienki bo nie wygladam jak ta pani na obrazku tej bielizny;p ale M. poooozniej;p stwierdzil,ze wygladam wniej lepiej

z kina wrocilismy kolo 24.fil bardzo m isie podobal,sama sie sobie dziwie

i dostalam roze taka dlugasna

no i zakochalam sie

ma.ko, Madzik trzymamy kciuki za wyniki
Super, że prezent sie udał
A na czym byliście na Randce w ciemno?? bo już się zamotałam
Ale zakochałaś się chyba drugi raz w Tż co?? hihi
Ksiuki pomogły. Zaliczyłam na 5 pierwsza 5 w tym indeksie

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:33   #3770
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja rano zastałam na dywanie serce z twixów P. kupił kartonik moich ukochanych batoników, a wieczorem kino
słodki prezent, dosłownie hihi

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
A dobre to ciasto?
pyszne

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki my wrocilismy niedawno z kosciola i zjedlismy snaidanko sobie no i niedlugo Tzcik juz jedzie
:glaszcze: a kiedy znów przyjedzie??

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Może zróbmy jakiś chrzest bojowy? albo najlepiej to chyba poczekać,aż dana osoba się zaklimatyzuje i zdobędzie nasze zaufanie
też mi się tak wydaje. dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie no z 20 przesadziałam może więcej tutaj jest taka lista wątku
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=402568
ej! ale to prawie wszystkie się udzielają mam nadzieję, że nie mamy tutaj szpiega
Wszystkie wszystkie hihi. tylko ja bidna odpisuje z reguły tylko wieczorkiem raz a porządnie, więc mniej postów mam niż Wy hehe

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-02-14, 21:37   #3771
_Misia_
Raczkowanie

hej dziewczyny
ja tylko na chwilke bo od jutra zaczynam zajecia musze wstac o 6 :-( ja Walentynki mialam wczoraj ale nic specjalnego tez nie obchodzimy hucznie tego Dnia.

Co do kwiatów to tez mysle ze jest to niepotrzebne wydawanie kasy, przeciez mozna cos innego za to kupic i jakos wykorzystac bo wiadomo kwiaty zwiędna.
_Misia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:37   #3772
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

Stary 2010-02-14, 21:38   #3773
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:

---
A my właśnie wróciliśmy - byliśmy w sklepie, potem na chwilę u P. i załapaliśmy się na ciastko, a pod blokiem musiałam wypchać auto bo tyle śniegu i P. przy parkowaniu się trochę zakopał za chwilę film i spać, w razie czego mówię już dobranoc i do jutra
to mój chciał bardzo mądrze zawrócić pod blokiem na boisku i wielki inzynier nie załapał, że sniegu trochę spadło tak się zagrzebał, że z bratem i jego szwagrem w 3 pchali a ja siedziałam za kółkiem 20 min wyjeżdżaliśmy z tego puszku
Cytat:

a z tymi snami...mam takie fazy czasem,ze mi sie te sny snia czasem mam takie mysli,ze nie zasluguje na M. i jest we mnie lek,ze mnie zostawi...taki cien z przeszlosci, kiedy bylam strasznie niepewna siebie moze stad te sny? ech...ale zazwyczaj sa one w odstepach czasowych,wiec mam nadizeje,ze nic mi sie dzis nie rpzysni...a co najlepsze!sa w odstepach,ale sni mi sie ciag dalszy.masakra
za takie myślenie! zasługujesz, w końcu to Ty będziesz jego żona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 21:39   #3774
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
natalontko ale uprzedzam to moj gust jesli cos ci to blizej powie to np milosc na wybiegu mi sie podobala, ale np kochaj i tancz juz nie;p nigdy w zyciu bardzo ale np kolysanka tez mnie nie zacheca, tak samo dlaczego nie czy te inne;p...z kolei lejdis i testosteron bez konca bym mogla ogladacwiec wiesz;p zeby potem na mnie nie bylo
Nie no wiadomo kazdemu podoba sie co innego, ale te filmy co wymienilas, ktore Ci sie podobaly tez mi sie podobaja, wiec mysle ze bedzie ok
Stary 2010-02-14, 21:40   #3775
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
co się stało??

I jak po powrocie?? Staliście w korku na Zakopiance??

Ja też ciągle przesuwam tą magiczną datę Ale mam nowe postanowienie - od środy do świąt pościć i nie jeść słodyczy kupowanych hihihi bo kawalkiem coasta domowego nie po gardzę

Super, że prezent sie udał
A na czym byliście na Randce w ciemno?? bo już się zamotałam
Ale zakochałaś się chyba drugi raz w Tż co?? hihi
za piątala
Stary 2010-02-14, 21:41   #3776
lusesita23
Zakorzenienie

ma.ko ja zadnej nie mialam w tym semestrze tak na Randce i tak wTŻ hehe;p zeby nie bylo

ide sie w koncu kapac...ale chyba jeszcze przyjde bo spac m isie nie chce;p
Stary 2010-02-14, 21:44   #3777
Stysik
Zakorzenienie

jak ja nie lubie jak tz chce przez gg rozwiazywac problemy najpierw uwaza ze nie ma o czym gadac a potem oczekuje ze napisze mu elaborat na gg na ten temat

ide spac do juterka

Stary 2010-02-14, 21:44   #3778
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
A mój mnie jeszcze nie widział jak z wami siedze [COLOR="Silver"]
Mój też nie. tzn nie widziął jak na wątku PM Bo że na wizażu to wie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja nie pamiętam od kiedy z wami jestem...

a tak wogóle cześć....
Jak się czujesz??

Cytat:
A co to znaczy MŻ w podpisie u Iwonki, wie któraś ?
o kaska mnie uprzedziła

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja przyjechałam do RZ i będę się uczyła zaraz, bo jutro mam egzamin i od razu bardzo proszę o kciuki

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-02-14, 21:44   #3779
_Misia_
Raczkowanie

A jesli chodzi o sny to u mnie zawsze sie mowilo ,ze sny sie tłumaczy odwrotnie i raczej sie to sprawdzalo ja czasem mam tak ze cos mi sie sni a pozniej sie to dzieje naprawde i wtedy sie zastanawiam czy to deja vu bo juz to sie kiedys dzialo heheh
_Misia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:51   #3780
bambusiek
Zakorzenienie

Podczytałam Was, ale chyba idę spać... Te Walentynki nie były dla nas super szczęśliwe, ale byliśmy w końcu u znajomych i ich 4miesięcznego synka

Jutro wolne, chciałam iść do miasta, ale jakoś nawet nie mam humoru
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości