![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam cieni Guerlain
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17088717]Czyli jesteś zainteresowana linerem? w jakim stopniu zużyte jest serum i kiedy otwarte, to jest 30ml? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395296[/QUOTE] Tak interesuje mnie liner, serum otwarte było ok 3 miesiące temu, opakowanie jest z pompką co gwarantuje jego higieniczność, zużycie trudno ocenić w ml, ale w buteleczce brakuje mniej więcej ok 1cm, pojemność 30ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
mam cienie guerlain duo 360 + liner, dopiero kupione i raz wyprobowane ale chetnie wymienie na inne cienie diora 5tki lub guerlain
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- no to kilka rzeczy mi sie podoba ![]() ![]() DIOR BLUSH 629 LUCKY PINK użyty kilka razy ARMANI CODE EDP poj ok 25ml z 50 ml Guerlain, Insolence Givenchy Prisme Libre 02 delicate beige |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie ?
Poza wątkiem mam cień sypki mineralny Guerlain Terracota Fard Indien w kolorze Jungle Dust, także kohle do oczu Guerlaina, m.in czarny. Oraz nową paletkę Clinique i dwie paletki Estee Lauder - poczwórne z cieniami.
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napewno coś znajdę ![]() ![]() Napisz za co mam szukać będzie łatwiej, bo moja lista pewnie byłaby dłuższa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam do sklepiku ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pryzmy zużycie baardzo niewielkie, używałam kilka razy ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Po wstępnym rozeznaniu zwróciłam uwagę na chloe , i Guerlain, L’instant (muszę go sobie przypomnieć, mam w domu gdzieś próbkę, więc jutro obadam ) i może kohl. Jutro obadam guerlaina i jeszcze dokładniej przejrzę Twój wątek i dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A bombeczka nieaktualna, czy sie zwolnila? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Asia, chciałabym silver rain LP nawet bez wąchania, poczytałam kwc i myślę, że mi się spodoba
![]() ![]() natomiast z innych rzeczy podoba mi się ten zapach, o którym mówiłaś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() A daloby rade jakos przykombinowac, zebym przygarnela code i rozyk diorka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-12 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy cuś poza wątkiem jeszcze skrywasz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Layla79 Opis bardzo kuszący.... ![]() ![]() Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-02-13 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam taką fotkę http://alejka.pl/eye_color_4_x_0_5_g_12.html czy oddaje ono dość wiernie rzeczywiste kolorki ? ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Asia, ja jednak sie wycofam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nuxe, Creme Etincelante Soin Peeling Eclat ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.brigettesboutique.com/CHA...S_p/chn011.htm bardzo ciemny, zimny czekoladowy brąz, totalnie matowy stanowi bazę do smoky, którą można zmieniać stosując jeden z trzech rozświetlaczy kącika oka oraz łuku brwiowego: złoty, łososiowy, jasno-różowy. rozświetlacze nie nadają koloru, tylko transparentną poświatę z mini brokatowymi drobinkami (drobinki są w stylu meteorków gold temptation guerlain, jakbyś je roztarła na powiece - taki delikatny drobinkowy efekt) - migoczący w zależności od koloru. Jeżeli szukasz delikatnych półtransparentnych cieni, pracujących bardziej rozświetleniem, to będą super, ale jeżeli szukasz zdecydowanych kryjących kolorów, to nie. Moim zdaniem to cudna paletka, ale za coś special mogę oddać, bo lubię nowości. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Zadomowienie
|
biala_malpeczka :
Po wstępnym rozeznaniu zwróciłam uwagę na chloe , i Guerlain, L’instant (muszę go sobie przypomnieć, mam w domu gdzieś próbkę, więc jutro obadam ) i może kohl. Jutro obadam guerlaina i jeszcze dokładniej przejrzę Twój wątek i dam znać ![]() Jesteś nadal zainteresowana florą ? Mi u Ciebie się podoba Chloe i L’instant magic ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
A powiedz mi czy się orientujesz, ( bo coś mi się wydaje) czy te Twoje cienie nie są podobe do 81 chanela, bo mam tę paletkę, a i ze zdjęcia i z opisu wydają się być podobne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.