|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zmiany ;]
Hejj dziewczyny ;] Chciałabymm cOś zmienić w sObie ;D Na lepszee ;p
I liczę na to, że Wy pOmożecie mii co i jak xD hee takie małe rady ;* Pare mOich fotek :
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: zmiany ;]
Moze ciemniejszy kolor? Choc jestes bardzo ladna dziewczyna a ladnemu we wszystkim ladnie
![]() ![]() Ciemny kolor moze by nadal takiego charakterku?! PS. ile masz lat? nie pisze tego by Cie obrazic , ale czy naprawde teraz w szkole ucza Was takiej pisowni? Czy tak trudno pisac po polsku? Tak trudno? Myslisz , ze przyjemnie sie czyta cos co jest az tak dziwne?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
pO cO cOkOlwiek zmiieniiac?
![]() mOze pOkaz zdjecie twarzy na wprOst? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
I jEsChcE mOsHe COosIk DoDaJ
![]() Czemu mam wrażenie, że ten wątek jest założony w celu "pochwalenia się sobą"? ![]() Dobrze, nie będę taka ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Przepraszam kochana ale ja uważam, że nie ma czym sie chwalić .
i na tych zdjęciach chyba widać to , co trzeba ;]
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wizaż to nie miejsce na pokemońskie pismo... A poza tym wyglądasz bardzo młodo. Ile masz lat? Obstawiam, że 16. Jesteś młoda, całkiem ładna, szczupła i dobrze ubrana. To co mamy Ci doradzić? Zmianę koloru włosów na krzykliwy i tandetny? Lateksowe ciuszki i tonę makijażu? Ciesz się młodością, baw się i ucz, a nie skupiaj tylko na swoim wyglądzie. Nie masz nadwagi, nie jesteś szpetna. Więc nie widze powodu, żeby w takim młodym wieku robić z siebie lalę z teledysków MTV. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie musisz nic zmieniać, wyglądasz bardzo dobrze!
![]() ![]() Jest to wątek o metamorfozie, także wydają mi się zbędne komentarze na temat stylu pisania, które oczywiście mnie też irytuje, ale temat w końcu nie o tym. ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia są robione od góry, więc ni widać prawdziwego kształtu twarzy. Na dobrym zdjęciu na metamorfozy powinno sie mieć minimalny makijaż i związane włosy - tak zeby było dokładnie widać co jest ładne, a co należy skorygować. Widząc te twoje jestem w stanie powiedzieć tylko, ze chyba wyglądasz ok i pasowały by ci również ciemniejsze włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jesteś ładna, masz fajną fryzurę, spoko figurę. nie ma co zmieniać :P
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Madam Coco;17106058]I jEsChcE mOsHe COosIk DoDaJ
![]() Czemu mam wrażenie, że ten wątek jest założony w celu "pochwalenia się sobą"? ![]() Dobrze, nie będę taka ![]() Wybacz autorko wątku ale muszę się zgodzić z Madam Coco ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Broń Boże nie przyciemniaj włosów ani nie ścinaj. Rzeczywiście dobrze by było gdybyś wstawiła zdjęcie na wprost, bo tak nie bardzo można ocenić
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.