|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American&Polish Girls część XV :)
jakbym go opluła to by go tam chyba całego zalało moją śliną
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
No i dobrze, ja bede trenowac plucie w razie jakbym bylego spotkala
![]() przyda sie
|
|
|
|
#1893 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
Social ciesze się razem z Tobą
Teraz najlepiej znów czekaj na jego ruch, faceci potrzebują troche wiecej czasu niż my na kolejny krok ![]() Jestem zła już od jakiegoś czasu zauwazyłam że moja przyjaciólka ode mnie odgapia wiele rzeczy np. byłam z nią w rossmanie, kupiłam kilka kosmetyków i jak się jej radziłam to mówiła że nie wie bo tego nie uzywała albo coś, a za jakiś czas jestem u niej idę do łazienki a tam te balsamy, pudeer czy coś co sama kupowałam. Albo przy niej pomaluje się jakims błyszczykiem czy czymś to zaraz ma ten sam. Albo pyta jaki podkład uzywam i kupuje ten sam - przeciez nie odpowiem jej : "nie powiem ci" a teraz wysłałam ją po te legginsy i kupiła sobie takie same no jak się nie wkurzyć.. Od razu mi to zabiera calą satysfakcję, bo nie lubię mieć tego samego co ktoś.. Chyba muszę być bardziej powściągliwa albo w ogóle zerwę kontakt bo czuje jak ze mnie wysysa calą energie
|
#1895 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, ja mam z mazideł
chodź Ty mój skarbeńku, żonka Ci zrobi kaka(ł)o ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() utopiłby się i byłby spokój
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Zys dzieki musze go miec
![]() a ja sobie ogladam, bo ktos podbil na plotkowym watek o tym serialu ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym i mi sie przypomnial, cisne go i leje jak nie wiem, toz to szok |
|
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
ide dzieczynki spać a jutro po szkole na saune ,solarium i po mojego upatrzonego nikona śmigam
mmmm ![]() Dobranoc ![]()
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie masz sie co gniewac na przyjaciółke, widocznie jestes jej inspiracją
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Boondziek, zazdrości Ci, pewnie chce być taka, albo chociaż podobna
![]() Ciekawe czy Nikona też kupi
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() a ja po nieprzespanej nocy, spałam tylko 2 godz dziecko moje ma chyba grypę zołądkową Poison odnośnie tej koleżanki, to ja bym się tak nie denerwowała, co innego jak by kupowała identyczne rzeczy jak Ty tj. takie same bluzki, buty, torebki, ale jedne legginsy (które tak naprawdę wszystkie wyglądaja podobnie) i podkład to jak dla mnie nic złego, tym bardziej, ze podkład na każdym wygląda inaczej nie oszukujmy się, to tak jak by kupiła taki sam krem do twarzy, ktorego przeciez nie widac nie wiem, ale mi by to wcale nie przeszkadzało, raczej cieszyła bym się że mogę komuś pomóc i polecić coś sprawdzonego. Także według mnie przesadzasz
|
|
|
|
#1901 |
|
BAN stały
|
Jeju witajcie AG
Internet mi sie popsul i od piatku jestem bez niego po wczorajszych walentynkach wyladowalam u chlopa mego na noc no i w koncu moglam do was zajrzec ale mam nadrabiania najgorsze jest to ze dzisiaj mam szkole na 9 i nie poszlam mam isc na nastepna lekcje ale zobaczymy jak to bedzie czy Tż mnie pusci do szkoly![]() Ide nadrabiać kochane co do farbowania to dupa, mam czarn ciemno brazowe wlosy ![]() jak ktos chce odkupic ode mnie 230 gram wloskow na tasmie kolor czekoladowy mleczny braz to pisac na prv !
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
jestem dziewczyny, wczoraj było świetnie. Biore się za nadrabianie, potem sniadanko, lecę po apteki i banku i nauka niestety
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- lecę |
|
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
załatwiłam aptekę i bank, zaraz trzeba by zmyć oleje
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- ale cisza tu dziś |
|
|
|
#1905 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
juz na dzien dobry się pokłóciłam z ojcem a co gorsze mam wyrzuty sumienia próbuje mi naprawić tą prostownicę (poszła mi spręzyna i lata na wszystkie strony) i niby jest dobrze, tzn nie tak jak bylo od początku ale zamyka się i otwiera tylko nie tak szeroko jak początkowo i na niego najechałam - nie wiem co jest ze mną![]() Cytat:
Cytat:
Co do kolezanki to przesadza tylko podałam przykład, ale mogę wymienić więcej.. Kozaki prawie identyczne, podkoszulki, kolczyki.. Powiedziałam, że zamierzam rozjaśnic włosy to ona też. Denerwuje mnie na kazdym kroku - a gdzie kupiłaś? A ile kosztowało? Rozumiem że mamy dość podobny styl ale przez przesady ![]() Złyyy dzien juz od rana się nakręcam..
Piękne kobiety wierzą w swoją inteligencję; kobiety inteligentne nie wierzą w swoją urodę.— Pablo Ruiz Picasso Edytowane przez Poison27 Czas edycji: 2010-02-15 o 11:42 |
||
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja jestem na praktykach, dopiero 1 dzien a mam przepracowac 20;/ i wpadłam tutaj do Was...gnije tu do 16-stej;/
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jakos wstrzymala sie. teraz mi to w sumie obojetne. niech kazdy robi co chce. czasem nawet mam tak, ze chcialabym zeby miala takie same buty, ale np inny kolor nie wiem. moze jakas dziwna jestem :P Poison, a ja sobie kupilam wczoraj ta pomadke co ty masz i co? Nie jestes wkurzona? ![]() ![]() Kam, lipa z ta grypa. I co? zostala w domu?? Ło jeeeeeeeeezu jak mi sie nic nie chce. wykanczac mnie zaczyna tochodzenie spac o 3 ehhh ![]() Ale prosiak jestem chrum chrum, nie przywitalam sie ![]() dzien dobryyyyyyyyyy ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
A ja pierwszy dzień ferii
![]() Już jestem po korkach z matmy, jutro też mam, w czwrtek 8h angielskiego w szkole, w przyszłym tygodniu zajęcia z polaka plus 4h matmy i takie ferie ![]() ![]() Głupio mi się dzisiaj zrobiło, siedziałam na korkach z rycyną na łbie tzn. na skalpie i końcówkach [mam taki komfort, że pan przyjeżdza do mnie] no i te włosy pierwszej świeżości nie były, ale najgorzej też nie było, jakoś je tam upięłam. A pan do mnie czy kolor włosów zmieniłam bo jakies takie dziwne są, po czym ich dotknął i się wytarł o husteczkę wstyd jak cholera pomyślał pewnie, że nie myje ![]() A teraz siedzę z kallosem na główce, czekam na obiad i bedę czytać dziewczynę [mamita sobie kupuje co miesiąc
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry prosiaczku ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie grypy to dzięki za rady sama nie wiem czy to grypa, bo doszły do tego problemy z pecherzem a wymiotowała tylko w nocy teraz juz spokój jest, idziemy po mojej pracy do lekarza to zobaczymy co to będzie. To faktycznie pecha miałaś zeby załapać grypę w dniu studniówki ![]() Odnośnie koleżanki, to tak jak napisałam wcześniej jeśli wygląda to tak jak teraz opisujesz to zmienia postać rzeczy calkowicie, faktycznie to jest ciężka sytuacja, ale ja bym spróbowała z nią normalnie porozmawiać, a jak było by mi cięzko, to sprobowałabym jakoś żartobliwie jej dogryzać, a jak by zadawała pytania gdzie coś kupiłam to odpowiadałabym że wzięłam ostatnią sztukę
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
lecę pouczyć się tej matmy a potem zmyć Bingo
pewnie będę dopiero po południem późnym ( jak TŻ pójdzie na siłke , bo dzis mnie pilnuje z nauką )
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
i ide nadrabiać
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No kicha straszna z tą grypą, tak została, bo ma temperaturę i wiesz taka zdechła leży, wymęczyła się w nocy ![]() Cytat:
![]() Dziewczyna i Napisz do Kasi hehehe nie to w Bravo było chyba, już nie pamiętam
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2010-02-15 o 12:13 |
||
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ze by sie okazal dziadkiem to wtedy juz nie hahaha ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1916 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kamciurka;17200428]podejrzewam, ze Twoja przyjaciółka nawet jak by chciała to ma problem, by nadążyć za Tobą z kosmetykami
![]() No kicha straszna z tą grypą, tak została, bo ma temperaturę i wiesz taka zdechła leży, wymęczyła się w nocy ![]() /QUOTE] biedna. czemu ja zostawilas sama? ja pamietam jak ja stara krowa lezalam i umieralam i zostalam sama w domu, bo pojechali nad morze boze, jak mi szmutno wtedy bylo ;( jak sobie to przypomne to mi sie plakac chce.Ej, ja mam takie wahania nastroju ostatnio, ze szok. Chwile temu siedzialam i sie smialam na glos, a teraz mam lzy w oczach. Nie wiem o co kaman ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- A no to o tym wlasnie mowie spoko tez by mi nie zalezalo ![]()
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
ehh... a ja się dopiero obudziłam
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Noooooo, jakism20min przede mna
gratuluje
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tabletki juz odstawiłas? jak tak to moze od tego |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

chociaz czesciej mam ochote opluc 

nie martw sie 

już od jakiegoś czasu zauwazyłam że moja przyjaciólka ode mnie odgapia wiele rzeczy np. byłam z nią w rossmanie, kupiłam kilka kosmetyków i jak się jej radziłam to mówiła że nie wie bo tego nie uzywała albo coś, a za jakiś czas jestem u niej idę do łazienki a tam te balsamy, pudeer czy coś co sama kupowałam. Albo przy niej pomaluje się jakims błyszczykiem czy czymś to zaraz ma ten sam. Albo pyta jaki podkład uzywam i kupuje ten sam - przeciez nie odpowiem jej : "nie powiem ci"
a teraz wysłałam ją po te legginsy i kupiła sobie takie same
ostra 
potem powrot kolejką i odprowadził mnie na autobus. Kurcze, cieszę się że z nim się spotkałam