|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
Jeju dziewczyny, przejrzalam caly watek! Mieszkam tu od roku, zawsze chodzialm do lumpeksow, ale w zeszlym tygodniu poszlam na rekonesans do jednego i ... wpadlam. W sumie bylam tam dwa razy i zostawilam 190zl
No, ale za 50zl kupilam dla TŻ wiec jestem usprawiedliwiona. Dzisiaj bylam na dostawie, byly dwie fajne torebski Atmosphere, ale szkoda mi bylo kasy, wrzucilam je na sam dol i moze do czwartku, jak bedzie -40% nikt ich nie znajdzie ![]() Ogolnie mam dosc jednolity styl, albo do pracy szaro-brazowo-bialo albo niebiesko i z bufkami po pracy. Mam wkleic? nie wiem czy nie bedzie za nudno, jak tak patrze na Wasze kolorki. |
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
mimbi dawaj te fotki dawaj!
|
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
wklejaj co masz
^^
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
karolinka_87 - piękne ciuszki : )
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
jak wy to robicie, że takie cuda znajdujecie
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
Moje skromne łupki z tego tygodnia
1)torba diverse 12zł 2)chabrowa tunika Top Secrets 3)sweterek Part Two 4)Biała piżamka w różowe groszki George
|
#1807 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
http://bi.gazeta.pl/im/3/6499/z6499643X.jpg
- jakby ktoś znalazł taką to oddam wszystko za nią ![]() powaznie ![]() ---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- czemu ja nigdy nie moge nic znaleść ![]() mój 1 lumpeks jest tak ogromy, że aby go przekopać trzeba z 3 4 godziny. mimo, że wszystko poukładane kolorami i kategoriami to i tak ciężko coś znaleść.. więc zazwyczaj rzucam się na pierwszą lepszą rzecz i biorę... ![]() ostatnio kupiłam 2 x buciki i spodnie jutro pokażę jeśli chcecie... były kalosze w wisienki.... butów było mnóstwo... i widziałam jak panie sobie brały śliczne buciki. jakieś dziewczyny wypaśne bluzy... ja nie miałam na to czasu więc tylko wpadłam i wypadłam.. właśnie.. co robicie żeby zdezynfekować buty z lumpa ![]() drugi lumpeks , jest mega drogi... niby są przeceny ale bez przesady.. nie bede za byle spodnie w ciucholandzie 50zł płaciła , kiedy nowe moge miec za 65zł ... trzeci lumpeks to melina.. strasznie śmierdzi i nic tam nie ma... ;/
|
#1809 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a żeby mieć poukładane kolorami, to o tym chyba tylko moge pomarzyć. no albo jak sama sobie poukładam ;Dhm . Może jestes niecierpliwa? :P Cytat:
pokaż mhm. uwielbiaam kalosze jeszcze w dodatku kolorowe . Sama mam 2 pary ja co prawda nigdy nie kupilam butów z lumpa [nie ma u mnie niestety butów ] eh . alee są pewnie jakieś środki do czyszczenia butów w sklepach chemicznych. Napewno coś tam znajdziesz
Recydywistka z siniakami na sercu . 18.o4.2o1o - zdrowe odżywanie. Edytowane przez arbuzowaaa Czas edycji: 2010-02-15 o 08:04 |
||
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie robię odwyk od lumpeksów, odchudzam się więc chciałabym za parę miesiecy zrobić wielkie zakupy w mniejszych rozmiarze :d
ale normalnie serce mi pęka jak patrze na wassze boskie łowy ojj ciężko jest przeżyć bez lumpeksów, natura poszukiwacza nie śpi ;p |
|
|
|
#1811 |
|
Raczkowanie
|
Jeeju
Ale wy piękne cudeńka wynajdujecie ![]() Ja dziś wpadłam do mojego lumpeksiku na chwileczkę, ale zdążyłam juz coś upatrzeć : bluzko-tuniczka atmosphere 20 zł Wiem, że troszke droga, ale ciężko znaleźć coś taniego w moim SH
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 zl to nie tak duzo, znaczy - w porownaniu z cenami sklepowymi to nie za duzo, a z lumpeksowymi moze byc troche drogo (ale u mnie w lumpie tez sa takie ceny, przynajmniej 1 dnia, jak nie ma jeszcze obnizek) |
|
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
Moje ostatnie
w sumie z dzis i 2 rzeczy z ubieglej srody ![]() 1. biała atmo z taka wstazeczka 2. fioletowa bluza z kołnierzem w gwiazdki H&M 3. panterka e-vie, torebeczka atmo, paseczek niebieski ![]() 4. torebka jeszcze raz + zblizenia :P 5. sukienka french connection w taki wytlaczany wzor czy cos super jest , ale na zdjeciu ciezko uchwycic ,do tego tyl jest dluzszy niz przod To tyle ![]() Sis dawaj !!
![]() Edytowane przez Sag etwas Czas edycji: 2010-02-15 o 11:58 |
|
|
|
#1814 |
|
Kokon pro
|
moje z dzis
bylam razem z Sag etwas ![]() 1. rurki 2.pasek z cwiekami 3. sweterek h&m w dziwne stworki 4. dlugi kardigan atmo z kieszonkami total cost 48 zl |
|
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sliczne rureczki, ja to nigdy spodni nie moge znalezc
|
||
|
|
|
#1816 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2007-03
|
Dziewczyny Katowice to duże miasto ale jakoś ani razu nie trafiłam na sweterek w panterkę, albo bluzkę normalnie pustki czy co?? wy tych sewtrów macie a macie a u mnie nic :/ karolinka-87 na Twoje nie mogę patrzeć bo mnie rączki i nóżki świerzbią żeby do lumpka iść, ale chyba w sobote się wybiorę :P
|
|
|
|
#1817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rurki i kardigan
|
|
#1818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze zakupy- jak co poniedziałek (co za uzależnienie!) -oczywiście gdy dysponuję czasem i chęcią wstania na tyle wcześnie żeby stac w długiej kolejce jak za dawnych czasów "po mięso"- jaki wstyd hehe
ale kto pierwszy ten lepszy, bo tak to cała grupa wchodzi razem i łapią co lepsze a później między soba rodzielają i osoba idąca sama nie ma szans![]() 1. Butki-nowiutkie- firmy Footglove (nie znam firmy ale wykonane są chyba ze skóry) 2. Majteczki - a. New look b. F&F 3. Czarny kostium z cekinami -Atmosphere Razem za te 3 rzeczy zapłaciłam niecałe 30 zł. 4. Nie wiem jak to się poprawnie nazywa ale takie przypinki- będą na czarną materiałową torbę- mała rzecz a cieszy - 60 gr. 5. Stroik - opaska - nie wiem do czego to założe ale kosztowała aż 1 zł i jakoś żal było nie wziąc tym bardziej, że podobno teraz moda na to, więc może na jakąs impreze heh nie wiem
Edytowane przez Magda_86 Czas edycji: 2010-02-15 o 13:03 |
|
|
|
#1820 |
|
Wtajemniczenie
|
Sag etwas, Kasiek87 - piękne ciuszki
Ja dzisiaj idę na łowy, ale dopiero o 16 - wcześniej nie mogę Jak coś znajdę to wstawię :P
|
#1821 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kardigan i sweterek Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1822 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje ! Dziekuje slicznie dziekowac ! Cytat:
podkreslone tez mi sie podobaja a przypinki pewnie tez bym wziela za 60 gr :P Cytat:
Jak bedziesz miec łupy to sie pochwal Cytat:
A ja ostatnio trafilam na spodenki z Housa.. :P zdzwilam sie troche
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Magda_86 - super oksfordy!
|
|
#1824 |
|
Raczkowanie
|
Kiciunia21:
śliczna spódniczka!!! ![]() tunika w zebre River Island z tygrysem Karolinka_87: Ale Ci zazdroszcze tych dwoch koszul - właśnie na takie poluję ostatnio ale póki co znosze do domu tylko inne rzeczy a nie to co szukam ![]() Sweterek Only też super! Arbuzowaaa: Call me koszulka- za fajny napis ![]() CyriaNa: Kolorowa torba-worek na lato do jednokolorowych strojów ![]() Filcowe dziwadełko Sag etwas: fioletowa bluza z kołnierzem w gwiazdki H&M - super! ![]() i fajnie, że podobają moje nowe nabytki- opaskę podkreśliłas to może powiesz mi czy odważyłabyś się ją do czegoś zalożyc- bo mi sie ona podoba ale z drugiej strony nie wiem ?Guusia1: dziękowac Ostrowczanka: milo mi i dzięki
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Swietne zdobycze dziewczyny
ja ostatnio nie moge sie wyrobic na dostawe dzis bylam dopiero 1,5 godz po otwarciu i z ciuchow juz nic nie bylo ciekawego- wszystko przebrane, aleeeeeeeee..kupilam oryginalna torebke Moschino za 4 zl he he i opaske atmo za 30 gr takie male rzeczy a ciesza ..
|
|
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda_86 - przypinki
|
#1827 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chętnie zobaczę (myślę, że nie tylko ja
|
||||||
|
|
|
#1828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczne zdobycze
|
|
#1829 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz co czy bym zalozyla to nie wiem :P zalezy "ile miejsa" zajmuje na głowie ^^ ale do jakiejs stylizacji czy zdjec czemu nie?:P Podoba mi sie bo lubie opaski dziekuje
|
|
|
#1830 |
|
Rozeznanie
|
a to moje małe dzisiejsze łowy pojechałam przetestowac nowy lumpek ale szału nie ma a ceny wysokie
-torebeczka atmo -buciki morgan -bezowo-brazowe buciki -kamizelka (były 3 sztw róznych rozm wiec wziełam wszytskie 3 nowe z metkami
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

No, ale za 50zl kupilam dla TŻ wiec jestem usprawiedliwiona. Dzisiaj bylam na dostawie, byly dwie fajne torebski Atmosphere, ale szkoda mi bylo kasy, wrzucilam je na sam dol i moze do czwartku, jak bedzie -40% nikt ich nie znajdzie 

^^

95-79,5-70 

] eh . alee są pewnie jakieś środki do czyszczenia butów w sklepach chemicznych. Napewno coś tam znajdziesz 

....
?