|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cukiiereczek - guziczek kocha Cię <3
Musieliśmy się kochać już od dawna, jeszcze się nie znając i zanim się jeszcze spotkaliśmy.
#3272 |
Raczkowanie
|
Cukiiereczek - dziękuje
![]() ____________ Staram się oszczędzać czas, ale później nie wiem co z tym fantem zrobić. . . I już nigdy nie będziemy się bać samotności. |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
BAN stały
|
agatka944- hmmm nie no myslalam ze wszystko ze mna dobrze
![]() No to macie jeszcze parę na słodko utalentowane Walentyneczki ![]() Uwielbiam ten stan- słodkie sam na sam
Kocham gdy przychodzisz do mnie boso, odziany tylko w powiew nocy 'Mój Ty aniele, czuwasz nade mną, przy Tobie wiem, że jestem królewną' Poznałam cały twój skład, rozłożyłam na czynniki pierwsze, ale nadal nie wiem czym jest to „coś” co mnie tak mocno od ciebie uzależniło a w najważniejszym momencie rozsypie cynamon, żebyśmy poczuli to intensywniej od kiedy mam Ciebie, lubię budzić się taka rozczochrana ![]() Miłość to odpowiedzialność „ja” za „ty” |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Wtajemniczenie
|
-Nienawidzę walentynek!
-Dlaczego? -Bo Każdy prawie, okazuje sobie miłość i To jak bardzo kocha druga osobę! -I co widzisz w tym złego? -BO niektórzy... Nie potrafią okazać jak bardzo kochają innych, w normalne dni... Jakby chłopak dal mi w zwyczajny dzień, bez święta, bez żadnej okazji, stokrotki, które sam zerwał na łące i związał wstążka, która kupił i sam nią związał owe kwiaty, a potem, podarował mi je, to by mi wystarczyło, na dowód, że mnie naprawdę kocha, że nawet bez okazji,potrafi mi okazać, że coś do mnie czuje... -W takim razie... dam ci je dziś, a jutro przyniosę nowe i będę to powtarzał, codziennie, bo cie Naprawdę kocham i nie potrzebuje do tego żadnego święta!
#3275 |
Zadomowienie
|
-Ufasz mi?
-Teoretycznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
Zadomowienie
|
Dot.: <33333
Cytat:
_____________________ Oboje mieli serca wystygłe, gorycz płynęła w ich żyłach. Pewnego dnia obudzisz się i dojdzie do ciebie ile dla ciebie znaczę, i kiedy ten dzień nadejdzie ja obudzę się obok chłopaka, który o tym już wiedział. w sercu mam miłość, w kieszeni pustkę, w głowie burdel..
![]() |
#3277 |
Raczkowanie
|
oj jak mnie dawno tu nie było ;(
ale nadrabiam!! ![]() wypaliłeś mi dziurę w sercu ... im bardziej Cie nienawidzę , tym bardziej potrzebuje... "Serce kobiety to labirynt subtelności stanowiący wyzwanie dla szulerskiego umysłu prostackiego samca, ale to właśnie on powinien zabierać kobietę do miejsc, które jej obiecał. Szczególnie do tych, do których mieli dotrzeć nocą." wyniszczasz mnie . i wybaczam Ci po raz "enty' , bo przecież nic mi nie obiecywałeś ... "taki już jestem"- naprawdę tylko na tyle Cię stać? dla Ciebie, wyrwałabym się z domu w środku nocy, a Ty właśnie dziś , właśnie w walentynki jesteś zmęczony godzinnym kopaniem piłki i usprawiedliwiasz się słowami "nic nie obiecałem" !! uwierz gdybym nie miała serca , nigdy bym na Ciebie nie spojrzała! "łzy kobiety, dla faceta powinny być największą porażką .." Jedno słowo, jeden gest i jestem wstanie zapomnieć o morzu wylanych łez..! chciałam dobrze ,a wyszło jak zawsze ... "Już teraz wiem, Wszystko trwa, dopóki sam, tego chcesz. Wszystko trwa, sam dobrze wiesz, Że upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem... " _________________ udanych ****a walentynek !! |
![]() ![]() |
![]() |
#3278 |
Raczkowanie
|
ZjadamKwiatka, Judi1991 dziękuję Wam bardzo Stokroteczki
![]() ![]() limitowanaa , martiska - to ja Was uwielbiam, boskie istotki ![]() ![]() Mrs Unfabulous dziękuję Kochanie, że chociaż Ty pamiętasz ![]() nomoredrama - Ty jesteś najwspanialsza ! ![]() Chciałaby, by tak bezinteresownie stanął w Jej drzwiach, przywitał się i mocno przytulił. Chciałaby poczuć ciepło i miłość od Niego. ♥ W jego oczach było coś dziwnego, coś niepewnego, coś tak cholernie ją przyciągającego Po prostu złap mnie za rękę i daj poczuć, że powinnam zostać . kiedyś śniłam, myślałam, marzyłam. dziś po prostu kocham i jestem szczęśliwa :d uwielbiam Cię w sposób, którego nie umiem sprecyzować. <3 Cześć! Co Ty tu robisz ?! -..to samo co Ty -czyli co ? -czekam aż będziemy razem... Kiedy dotknęłam twojego policzka wszystkie zmartwienia i smutki odeszły ode mnie jakbym powiedziała, że mogą już sobie iść. Szczęście to nie jest stacja do której zmierzasz, lecz sposób podróżowania Tylko Ty, jedynie Ty, wyłącznie Ty, Ty bo Ty, Ty po prostu Ty, Ty więc światło słońce uśmiechnięta wiosna przezroczysty ogród w chmurach chóry ptaków śpiewających szczęście Ty. ! I wczoraj . Wyszłam zaśnieżoną ulicą na spacer po parku . Delikatne płatki śniegu spadały na moje długie ciemne włosy . Kochałeś je . Patrzyłam na światełka które migotały cudnym blaskiem, miały kolor moich oczu które tak wielbiłeś. Idąc dalej poczułam chłód. Moje ręce zmarzły , Ty nigdy nie pozwoliłbyś na to . Ty założyłbyś mi czapkę . Spojrzał w me oczy i trzymając mnie za ręce powiedział że świat mógłby się teraz skończyć bo Twoje życie jest w moich oczach.
#3279 |
Wtajemniczenie
|
Twój uśmiech jest pięknym kłamstwem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Rozeznanie
|
chciałabym powiedzieć Ci ze cię kocham i to jak bardzo jestem rozerwana nie wiedząc co zrobić by Cie odzyskać.
Miej nadzieję, podobno miłość nie rdzewieje. Tylko dobrych uczuć ludzie nie zawsze umieją sobie okazywać. Z okazywaniem złych radzą sobie znakomicie. Nawet najgorszy błąd będzie lepszy niż świadomość że nie podjęło się ryzyka. właśnie, dzisiaj po przebudzeniu się zaczęłam na nowo oddychać. znów zaczynam funkcjonować. zaczynam jeść, mówić ... coraz mniej płakać, już nawet do uśmiechu nie wiele mi brakuję. po prostu się ciebie, pozbyłam, to wszystko. Idę za Twoim jasnym swetrem prosto do sypialni. Miłość zaczyna się od zerwania metek. Ściągasz sweter od Diora, skopujesz Levisy i pośrodku najpiękniejszego ciała napis Calvin Klein, wbijający się gumą w biodra. Kochanie jesteś teraz Fucking by me, not by Chanel. Miłość, czujesz różnicę?
#3281 |
Zakorzenienie
|
You're my ecstasy.
Nie muszę być jasnowidzem, żeby zobaczyć naszą przyszłość. -Jak długo będziesz mnie kochać? -Do jutra. -Do jutra? -Do zobaczenia jutro!
#3282 |
Konto usunięte
|
drift <3 Moja.
kamisha <3 , suve? <3, kochanaa? <3 mam za małe dłonie, by wpadł w nie jakiś książę. czuje się tak, jakby mnie wcale nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
grzebieniem czasu rozdzielam długie włosy - tęsknoty zaplątane w myśli o Tobie.
nigdy nie żałuj tego , co kiedyś dawało Ci radość. dla mnie ten świat już umarł. chwila namysłu. jeśli jest góra - to trzeba na nią wejść. jeżeli woda - to trzeba ją przepłynąć. świat otulony w zachwycie jutra. niby ten sam człowiek , lecz inny wyraz twarzy. chciałabym być filiżanką kawy , tylko po to by muskać Twe usta. z łez malują czarne witraże. obowiązki ustawione w szeregu za drzwiami , lepiej nie wyglądaj przez wizjer.
![]() |
#3284 |
Raczkowanie
|
![]()
tkam marzenia, ceruję rzeczywistość.
Bo stoisz na półce, do której ja nigdy nie dosięgnę . potrzebne mi tę parę chwil w których cały świat będzie nieważny.. A w oczach miał takie coś czego nie da określić się słowem. Coś co znaczyło dla Niej więcej niż ciepła gwieździsta noc i słoik nutelli na własność.. w świecie za dużych rękawiczek i niewygodnych foteli, gdzie niebo można zerwać jak tapetę ze ściany wszechświata, nie pozostaje ci nic innego, jak zadzwonić do Boga i zgłosić reklamację. ' Spłonęło uczucie rodziców- uciekli od obowiązku i nie wrócą. ' ; << niby wyjść rano do sklepu po chleb i już nigdy nie wrócić. uciec gdzieś do Las Vegas i zarabiać na oszukiwaniu ludzi.
![]() |
#3285 |
Zadomowienie
|
latin- doszczętnie okradziona z każdej głoski opisów
![]() Brałam wszystko co przynosiło życie, a emocje stały sobie obok w zamknięte w pudełku Marionetki!... Wszystko marionetki!... Zdaje im się, że robią, co chcą, a robię tylko to, co im każe sprężyna, taka ślepa, jak one... I znów mam tyle pomysłów na dalszą drogę… czas juz skonczyc z oczekiwaniem na cos co moze, moze nigdy nie przyjsc Więc spleć palce z moimi palcami i chodź prowadź i daj sie prowadzi
#3286 |
Raczkowanie
|
nomoredrama dziękuję skarbie też coś od Ciebie skubnęłam
![]() ![]() Bywa,
że ludzie zamiast wyjaśnić ze sobą pewne rzeczy, wolą się rozstać. Mówią: "dziękuję za współpracę,następny czy następna proszę". jedyne co ją niepokoiło, to to,że jak dotąd nigdy nie nazwał tego,co trwa od kilku miesięcy między nimi. jednak nie miała żadnych wątpliwości ,że była dla niego ważna.. uczę się niechcenia. nieczekania. nieoczekiwania. codziennie. Odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę, to jest bardzo głupie nosić szminkę w kieszeni, gdy ty patrzysz na mnie tak poważnie, jakbyś w moich oczach widział gotycki kościół. A ja nie jestem żadną świątynią, tylko lasem i łąką -drżeniem liści, które garną się do twoich rąk. Tam z tyłu szumi potok, to jest czas, który ucieka, a ty pozwalasz mu przepływać przez palce i nie chcesz schwytać czasu. I kiedy cię żegnam, moje umalowane wargi pozostają nie tknięte, a ja i tak noszę szminkę w kieszeni, odkąd wiem, że masz bardzo piękne usta. ![]() miłości nie ma.amen |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Zadomowienie
|
Można by żyć w świecie, w którym krzyki i ból wyprzedzają ukłucie szpilką.
Jutro ze swej natury musi nadejść, a zarazem z definicji nie może nigdy nadejść. Nie powinnam była tyle płakać (...). Spotyka mnie teraz za to taka kara, że mogę się utopić w swoich własnych łzach. Mój Boże, jakie wszystko jest dzisiaj dziwne. A wczoraj jeszcze żyło się zupełnie normalnie. Czy aby nocą nie zmieniono mnie w kogoś innego? Bo, prawdę mówiąc, czuję się jakoś inaczej. Ale jeśli nie jestem sobą, to w takim razie kim jestem? Jedwab jego ust przesunął się po moich. Serce fiknęło mi kozła w piersi.
#3288 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane Talenciary
![]() Dziś nad ranem nie mogąc spać przeglądałam to nasze forum : - DD opisy po prostu niebanalne : - DD. Jeedziemy : -Nawet nie zauważysz, że mnie nie będzie. -Jak śmiesz tak mówić?! Ty byś nie zauważyła słońca wstając rano, że go nie ma? Gwiazd kładąc się spać? -Będę Twym parasolem! -Parasol chroni tylko od deszczu. -Czapką, nausznikami, szalikiem, bluzą z kapturem, kurtką, rękawiczkami, spodniami ortalionowymi, grubymi bawełnianymi skarpetami i kaloszami. Tym ja będę. -Nie płacz! -Jak mam nie płakać skoro on mnie rani? -Sama siebie ranisz. Nie rozumiem jak możesz kochać kogoś kto traktuje Cie jak zabawkę. Dziwna jesteś... - Kochasz go? - Tak... - To mu powiedz w końcu! - Nie. Bo widzisz to jest tak jak z zakupami. Widzisz wymarzoną rzecz na wystawie, a wiesz, że Cię na nią nie stać. `Skoro i tak skończę w piekle, to mogę po drodze zaszaleć `Przynieś kajdany, o pani. Jam więźniem twego serca. `Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o tobie. I nie wstydziłbym się tego. `Przytknął swoje wargi do mojego ucha, jego zimny oddech łaskotał " Wolę brunetki" `Prawda jest taka, ze ludzie maja pewna wspaniała cechę. Zmieniają się. `Nie mogę walczyć z zaćmieniem. Niektóre kopiowane, ale pewnie i tak nikt się z nimi nie spotkał, ale mają taki przekaz że same się prosiły żeby wam je pokazać : ) . Właśnie zaczęły mi sie ferie więc mam nadzieję że jakoś się tu u was udzielę . Talenciary : - **
#3289 |
Raczkowanie
|
`Chcę,chcę od Ciebie dowiedzieć się, że nic nas nie łączy. .
`Przed tobą długa droga Więc powiem ci W życiu najtrudniej Nauczyć się żyć` `Chcę Ci tyle dać. Chcę byś mnie miał .` `każde słowo, każdą łzę obrócić w niepamięć .. ` `Czasem tęsknią, skazani na przeszłość ` `w bezsensie sens jest jedynym awansem, ` `Chodź połóż się obok mnie chcę w Księżycu, w Księżycu tulić Cię Kochać, kochać, kochać tak bez pamięci` `To moje życie, tak to moja droga` `Ceną była śmierć za wolności smak` |
![]() ![]() |
![]() |
#3290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Więęcej takich jak ten czerwony. proszę! Prawdziwa Miłość To Nie Splecione Ręce, A Złączone Serca... tak trochę bardzo z całej siły ;* Skąd mam na dłoniach nieba ślad? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Raczkowanie
|
To piękny stan,
Który błogosławi bóg, Ona nigdy nie rani, Ale potrafi zwalić z nóg. Jedna miłość jest tam, Gdzie rządzi rozum i serce ja wiem. Najlepsze co Ci mogę dać to jest jedna miłość. patrzysz mi w oczy, wiesz już kim dokładnie jestem. Nie szukaj tam, tam gdzie od razu zobaczysz, że jesteś sam.
#3292 |
Zadomowienie
|
myszka23101 - Ty moje podbijasz z każdym dodanym przez Ciebie postem
![]() _ZaagubiOna_ - powodzenia w szkole ![]() ![]() Margaretta_1, xxgroszek07xx (dla mnie takie długie są najlepsze), nienaruszona - okradłam ![]() __________________
- Idź do Niego! - Nie! - Przecież Go kochasz. - No właśnie. Chwile pełne radości, coś jak back to oldschool. - Dlaczego wśród róż, które mi dałeś, jest jedna sztuczna? - Gdy wszystkie zwiędną, przestanę Cię kochać. Ludzie przeciwko ludziom, to wszystko działa jakby na złość. Sami sobie życie burzą przez głupotę i zazdrość. Ktoś już mówił o tym dawno, jakby sumienia głos. Wiesz co? To ludzie ludziom zgotowali ten los. - Kocham Cię całym sercem. - Nie kocha się sercem. Tak się tylko mówi. Kocha się umysłem, lecz nie sercem. - To dlaczego serce boli mnie za każdym razem, gdy Cię widzę?
#3293 |
Raczkowanie
|
pomóż nam, toniemy tak zamknięci w sobie.
chcę skosztować chociaż kawałek tej idealnej miłości. zobowiązani do pozostawania w tyle. kiedy odejdziesz, usłyszysz, że moje serce już nie bije. nie trać dla mnie swojej egoistycznej drogi. pewne słowa powinno wypowiadać się z ostrzeżeniem, taką delikatną sugestią, która sygnalizuje czerwona lampka. będziesz cierpieć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Raczkowanie
|
minimum4znaki - ojj miśq przesadzasz . : ** < 33
Margaretta_1 - uwielbiam! < 33 przyzwyczajona, że się nie odzywasz. najwyższej jakości uczucie. ciągłe spoglądanie na skrzynkę odbiorczą. niesamowicie biało mi.
#3295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak mnie wreszcie spotka miłość to j****ę to wszystko i będę tylko kochać!
Tylko dzisiejszy dzien się liczy. Wczoraj minęło, jutro jeszcze nie nadeszło. Zdzieram sukienkę, ubieram sie w gniew. by wytrwać w tym świecie, by nie poddać się! Przeznaczenie nigdy do ciebie nie przyjdzie, jest jak dzi**a albo złodziej czeka za rogiem Sumienie miał czyste. Nieużywane
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Raczkowanie
|
"Kobieta ma tyle siły, że zadziwia mężczyzn...
Dźwiga ciężary losu, rozwiązuje problemy, jest pełna Miłości, Radości i Mądrości. Uśmiecha się gdy chce krzyczeć, śpiewa gdy chce się jej płakać, płacze gdy się cieszy i śmieje gdy się boi. Jej Miłość jest potężna. ...JEDYNA NIESłUSZNA W NIEJ RZECZ TO TA, ŻE TAK CZĘSTO ZAPOMINA ILE JEST WARTA..."
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Rozeznanie
|
Marikab - okradaj, okradaj kobieto, ja też okradam : - **
Chcę być twoją filiżanką by móc muskać twoje usta ... Faceci są jak wino im starsze tym lepsze ... : - ** Moja rozmowa gg z kumplem : - ** . Kumpel: ;P
Ja: A jak byś ze mną rozmawiał na realu to też byś co cwile język wypinał ? X DD Czuje że zakochuję się w tobie ... Cry , cry , cry for you . X DDD . [ płacze , płacze , płacze dla ciebie...X DD ]
#3298 |
Raczkowanie
|
`nie można tęsknić za czymś co nie wróci, może tylko tego czegoś brakować..`
pełna tajemnic i rozczarowań budząca ją z samego rana wiadomość od niego coś znaczy opętało mnie uczucie poświęcenia godne ćpam miłość, jaram szczęście ; d i chyba powinnam przestać kochać, przestać czekać. narkomanka życia. Zanim zrozumiesz swój błąd, ona o Tobie zapomni sensu to już nie ma, pozostają nam wspomnienia .. |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Tracę Cię wiem. Czemu nie możesz mnie pokochać? no czemu ! Jestem dla Ciebie ważna .. czemu nie mogę być najważniejsza? Myślałaś kiedyś o mnie chodź przez sekundę tak jak ja myślę o Tobie? Jeśli powiem Ci co czuje zniszczę nasza przyjaźń ..chodź zrobiłam to dawno zakochując sie w Tobie ..przepraszam nie chciałam .. Jesteś jak cel którego nie mogę osiągnąć… a mimo to nie poddaje się .. Przyjaźń to coś pięknego ..a gdy dojdzie do tego miłość.. Mała przestań traktować go jak narkotyk. ![]() _________________________ _________________________ rum z herbatą ![]() Olu453 - nareszcie ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Raczkowanie
|
bajsza nomoredrama marikab skarby wy moje dziękuję ślicznie
![]() ![]() ![]() Osuwam się po śnieżnobiałej ścianie. Niemal tak białej jak moje policzki. Szybkim oddechem próbuję skłonić serce do dalszej pracy, a moje łzy krzyczą by nie poddawało się byle złamaniu. Nie słucha..Nawet powieki już nie słuchają zasłaniając mi Twoją sylwetkę. Twoją jej. Może to i lepiej. Po co dobijać serce. Leżącego się nie kopie.. Prawda..? wielkie, granatowe łóżko, którego każda najmniejsza część przypomina mi Ciebie.
był delikatny,wyrozumiały,cie rpliwy,spontaniczny ,spokojny i czasami aż neurotycznie wrażliwy. przez ten pieprzony rok próbowałam wszystkiego, żeby się od tego uwolnić. WSZYSTKIEGO. i co mi to dało? nic, oprócz tego strachu, niepewności w psychice, ciągłych chorych myśli. dopiero teraz po roku, mam możliwość, żeby uciec od tego, uciekam, na chwilę, bo potem wracam.. czuję, że nie mam szans na przetrwanie, mimo wszystko.. ![]() _________ miłości nie ma.amen Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-02-15 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.