|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
nic nie mówcie o słoneczku... ja się chyba nie doczekam dnia, aż nad mym niebem zaświeci slońce
tylko zimno i pada śnieg
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez, a wczoraj jak pokazywali pogode 16 dniowa to jakos nie chce mis ie wierzyc ze tak sie ociepli, narazie jest szaro zimno tak nieprzyjemnie i nostalgicznie
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje smerfetko!
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki Smerfetko!
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
bo jutro jeszcze po ostatni wpisik i w kolejke do dziekanatu... zapisać się na seminarium a chce isć do tego u którego nie zaliczyłam egz na 1 terminie po tym oblanym egz byłam u niego z koleżanką, mówił że wstawia, raczej wstawie... bla bla, ale jakbyśmy bardzo dobrze napisały to moooże nie wstawi 2 więc sie tego trzymam, na 2 terminie napisałam na 5, z ćwiczeń miałam 5, wiec licze na łaskawosć ) to było po kilku egzaminach, byłam zmęczona i poziom przyswajalnosci wiedzy miałam wtedy znikomy jak i poziom odtwarzalnosci wiedzy![]() się rozpisałam.... ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide sie najesc fasolki po bretonsku to ostatni taki cieply obiadek w tym tyg
ja nie chce wracac na studia
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to gdzie Ty mieszkasz?
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz jak mam miedzy zajeciami 30 minut okienka, to okienko to pzeznacza sie na dojazdy miedzy budynkami ktore rozsiane sa paktycznie wszedzie, a wtedy sie tylko wcina jakas bulke, nietety nic cieplego sie nie da zwykle mialam taki plan ze tak długo zajecia od 8-20 mialam zwykle 2 razy w tyg inne dni zwykle wczesniej konczylam nawt o tej 17 czy 15 a teraz mam tak urzadzone ze mam zajecia praktycznie od 8 - 20, 8 - 18, 8-18, 8- 19 i jeszcze moj ukochany dziekanat nie nalozyl na plan zajec 1 pzedmiotu wiec pewnie mi go wsadza w poniedzialek bo innego dnia sie nie da
|
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
ChihPyh, uwierz mi że ja jestem taka sama, że się baaaardzo przywiązuję, i wtedy co się pokłóciliśmy to byłam w strasznym stanie, ale teraz po tym co zrobił łatwiej jest mi za nim nie tęsknić. Bo podświadomie wiem że nie mam czego żałować i przez to jest o wiele łatwiej
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Smerfetko gratulacje ![]()
|
#2742 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja np dziś to mam tak superaśny humor i jestem zadowolona, nie przejmuję sie tym że jestem sama, a tym bardziej gdyż lepsze to niż być z kimś kto na mnie nie zasługuje![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja miałam jakis dziwny sen, śniła mi sie jakaś bardzo zła młoda kobieta, jakaś diablica, wrzeszczała, jęczała... już miałam dość tego hałasu, potem dopiero sobie uświadomiłam że to mój budzik ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chociaż kolację ciepłą weź jedz dziewczyno, bo jeszcze jakichś kłopotów z żołądkiem się dorobisz...
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetko dokładnie, wolę być sama niż z kimś kto na mnie nie zasługuje i moje starania nie są doceniane i odwzajemniane
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysl ze one wymyslily ze mamy tak jezdzic 1 zajecia sa w miejscu a, 2 w miejscu b (oddalonym od miejsca a okolo 25 km) na koniec zajecia w miejscu c które znajduje się tylko 5 km od miejsca a) dla mnie to chore bezsensowne i utrudnianie zycia |
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam dopiero co do domu, nadrobiłam Was po łebkach trochę
![]() Cytat:
![]() Smerfetko, gratuluję ![]() Blondyna, ja bym chyba z domu nie wychodziła bez obstawy na Twoim miejscu i nikogo nie wpuszczała Ja tam bym wprowadziła z powrotem dawne kary, które są zbyt obrzydliwe, żeby w ogóle o nich opowiadać Odechciałoby się zbrodniarzom robić takie rzeczy.
|
|
|
|
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba nie robią tego panie z dziekanatu, tylko specjalna osoba.. przynajmniej tak jest u mnie na uczelniach.. no nie zmienia to jednak faktu , że Ci współczuję.. bo logistyki tutaj wyraźnie brakuje Cytat:
nikomu też nie otwieram.. ale to od zawsze tak mam też jestem za reaktywacją okropnych kar za przestępstwa, bo w głowie mi się nie mieści to, jak jest teraz. ------>>> ktoś robi mi krzywdę, a później siedzi za moją kasę w ciepłej ciupie i jeszcze dostaje kieszonkowe, żeby mieć 'na start' po odbyciu kary... no heloł?
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
masz racje za to odpowiedialna jest 1 osoba ale akurat ona jest z dziekanatu
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
pamietam jak pare lat temu pokazywali jakis wiezienie, to mieli tam w sumie lepsze warunkiniz niektore domy dziecka maja i gdzie tu sprawiedliwość
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
o Matko, ale jestem głodna
masakra....
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie, takie zimne odcienie są dla Ciebie stworzone |
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba się pokłociliśmy z Tż.
Sama nie wiem,czy bardziej smutno mi,czy bardziej zła jestem na TŻ..za to mam zdjęcia ze studniówki
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj przyszły moje perfumki, tzn wody toaletowe
![]() dziwnei sie, czuję, że już nie mam an głowie nauki ![]() cos trzeba zrobić, może porządki czy coś...
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie cos mi płyta nie dziala, tnie się. Na razie tylko jedno zdjęcie na którym jestem fuj
Na jednym TŻ tak łądnie wyszedl, a ja łee ![]() Przejrze te 1400 i wybiorę jakieś to wstawię. Nie wiem co sie stało,ae skończyło się na tym,ze przez 30 minut się do siebie nie odzywaliśmy. Nawet nie zareagował na to jak się przytuliłam w autobusie. Pewnie o coś zły na mnie. ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- nie no, co za płyta!!! ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- ale tańczenie "pociagu" tuż za dyrektorem to jednak nie był dobry pomysł ;D
|
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kurde jak zrobię w domu szturm na lodówkę to chyba nawet agregata nie oszczędzę dopadł mnie duuuuży głód !
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dziś podróżuje tramwajami i z wielkim zainteresowaniem przyglądam się włosom innym niestety, ponad 80% ma je w fatalnym stanie![]() no i mam problem jakiś czas temu dostałam @ i po paru godzinach gdzieś się ulotniła.... czuję się jakbym miała @ a jej fizycznie nie mam a mineło już parę dni....Dymce to już się pewnie konczy @ gdzie jesteś?
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smerfetko, gratulacje!!! |
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, moze zły bo mi się lekcje przedłuzyły, zreszta ja juz potem też byłam zła
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
dobra babeczki
lecę do domku
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

po tym oblanym egz byłam u niego z koleżanką, mówił że wstawia, raczej wstawie... bla bla, ale jakbyśmy bardzo dobrze napisały to moooże nie wstawi 2

to gdzie Ty mieszkasz?
bo innego dnia sie nie da

kuźwa , wiadomo, że jest strach i ogólna psychoza, ale laski już opowiadają takie historie, że słuchać się nie da. wiadomo, że dopóki go/ich nie dorwą to będzie matrix, ale po co aż tak rozdmuchiwać. w ciągu ostatniej godziny słyszałam 3 różne wersje jednego napadu
i oczywiście każda z nich jest przekonana o prawdziwości swojej wersji 

i chyba nie robią tego panie z dziekanatu, tylko specjalna osoba.. przynajmniej tak jest u mnie na uczelniach.. no nie zmienia to jednak faktu , że Ci współczuję.. bo logistyki tutaj wyraźnie brakuje
nikomu też nie otwieram.. ale to od zawsze tak mam
Sama nie wiem,czy bardziej smutno mi,czy bardziej zła jestem na TŻ..